Magazine

Hoofdsteun versus verstelbare armen: Wat is het belangrijkste?

We zijn een generatie die steeds meer tijd achter de computer doorbrengt, dus het kiezen van de juiste bureaustoel is cruciaal voor ons comfort en welzijn. Twee essentiële kenmerken waar velen rekening mee houden bij het kopen van een stoel zijn de v…

20 november, 2023

Renoveren van oude Gevels: De Beste Tips en Mooiste Renovaties

Het bouwen of verbouwen van je woning gaat altijd gepaard met spannende tijden, moeilijke beslissingen en hopelijk ook fantastische bouwwerken. Of het nu gaat om een kleine uitbreiding of een volledige vernieuwing, onze experts staan je steeds op de…

24 juli, 2022

IKEA-Inspiratie in 12 Foto's: Hoe Richt Je een Studio in voor Slechts € 2000?

Een middag door IKEA slenteren en naar huis gaan met een vaas en twee kleerhangers. Zeker op Tweede Paasdag is het druk. We komen allemaal wel in de winkel en het komt weinig voor dat mensen niet iets van IKEA in huis hebben staan.

22 juli, 2022

7 tips om de luchtvochtigheid in je huis op peil te houden

Een goede luchtvochtigheidsgraad in huis is van groot belang voor je gezondheid. Dagelijks produceert ieder huis zo’n tien tot vijftien liter vocht, onder meer door het koken, wassen, douchen, uitademen en transpireren.

28 januari, 2021

5 keer voor en na: inspirerende keukens

Ben jij in de afgelopen periode flink aan het bakken en koken geslagen? Die kans is groot, want heel Holland bakt heeft de afgelopen maanden een hele andere betekenis gekregen.

20 mei, 2020

Upcycling: Voor en Na van Afvalhoek Naar een Prachtige Tuin!

Dat iemand interieurontwerper is, hoeft natuurlijk niet te zeggen dat die zich alleen maar met de inrichting van woningen bezighoudt. In dit geval is het namelijk zo dat de expert van Whitehouse Decorations een zeer fraaie tuin heeft opgeknapt.

03 februari, 2019

Woning klaarmaken voor de verkoop: zo doe je dat!

Als je een woning succesvol wilt verkopen, moet je ervoor dat het er op de foto's aantrekkelijk en ruim uitziet. Het appartement met twee slaapkamers in dit artikel was voor de verkoop nogal donker en rommelig.

18 april, 2018

Verbouwing van een leuke gezinswoning in Nootdorp

Het is mooi om te zien hoe oude architectuur weer een nieuwe look krijgt. Dat vinden we een van de leukste dingen om aan je te laten zien. Vandaag nemen we je mee naar de verbouwing van een familiehuis dat aan een update toe was.

31 maart, 2018

Voor & Na: van een donkere zolderverdieping naar een lichte en open ruimte

De architecten van Motus Architecten stonden voor de uitdaging om van deze verwaarloosde zolderverdieping een mooie lichte ruimte te maken. Ook het dakterras was aan een complete make over toe.

25 maart, 2018

Voor & Na: verbouwing van een authentieke boerderij

We zijn erg blij om je weer mee te kunnen nemen naar een geweldig project: de verbouwing van een authentieke boerderij tot een schitterend familiehuis. Een van de voordelen van zo'n oud pand is dat er zoveel charisma vanaf straalt, werkelijk geen enk…

12 februari, 2018