Magazine

Make-over maakt droomappartement

We zijn weer bij een van onze meest favoriete onderdelen gekomen: Voor & Na. Dit vinden we altijd erg leuk omdat je zo goed kunt zien wat je allemaal met verloren gewaande of hard aan een make-over toe zijnde woningen kunt doen.

01 januari, 2018

Voor en Na: een flinke verbouwing voor een verouderd huis

Een oud charmant Mediterraans huis, hoe zou jij dat het liefste ingericht zien? Een goede vraag waar wij graag proberen een antwoord op te geven. Een de hand van een Voor en Na uitgevoerd door de Italiaanse architecten van Archispritz willen we je da…

23 december, 2017

Voor & Na: rommelig huis wordt strak en weldoordacht geheel

Deze editie van Voor & Na staat in het teken van de voordelen van kastruimte. We zien in de oude situatie een huis met weinig opbergplek en daardoor oogt het onnodig rommelig en onopgeruimd.

20 december, 2017

Voor & Na: gedateerd appartement krijgt stijlvolle moderne look

Vandaag hebben we weer een fijne editie van Voor & Na voor je. Een klein charmant, maar gedateerd appartement wordt omgetoverd tot een stralend en modern geheel. Het resultaat mag er wezen en je krijgt er bijna zin van om zelf je kluskleren aan…

13 december, 2017

Voor & Na: oude bungalow krijgt totale make-over

Make-overs, wij worden er altijd heel gelukkig van. Iets ouds dat in volle glorie hersteld wordt, of die zelfs overtreft. Vandaag kunnen we jullie in deze editie van Voor & Na een oude bungalow laten zien die een totale make-over krijgt en bijna…

09 december, 2017

Voor & Na: saai rijtjeshuis krijgt door aanbouw geweldige nieuwe uitstraling

Verhuizen of verbouwen. Soms is dat een moeilijke vraag. Maar als je ziet wat de verbouwing in deze editie van Voor & Na heeft opgeleverd, kun je niet anders dan concluderen dan dat verbouwen de juiste keuze is geweest.

26 november, 2017

Voor & Na: schitterende uitbreiding van een gezinswoning

We hebben vandaag een schitterend project voor je gevonden waar we heel enthousiast over zijn. Dit project is helemaal naar wens van de klant ingericht en toegesneden op de situatie van de bewoners.

24 november, 2017

Voor & Na: make-over van een oude woning

Een klein appartement dat al enkele maanden leegstond, werd onder handen genomen door architecte Anna Leone. De foto's tonen het uiterlijk van het huis voor en na de werkzaamheden.

20 november, 2017

Voor & Na: Jaren zeventig woning wordt moderne villa

Na 40 jaar is een woning echt wel toe aan een beste update. Vandaag nemen we je mee naar een schitterend project waarbij een woning uit de jaren zeventig helemaal getransformeerd werd tot een eigentijdse villa.

18 november, 2017

Voor & Na: Boerderij en garage worden één.

Een oude boerderij spreekt altijd tot de verbeelding: welke geschiedenis heeft zich hier afgespeeld, wat zijn de verhalen die de stenen zouden vertellen als ze zouden kunnen spreken.

17 november, 2017