Magazine

Ontdek de Serre Als Jouw Wintertuin

In de winter wordt de tuin bruin, grauw en koud. Natuurlijk kunnen we met allerlei hulpmiddelen onze tuin door deze periode heen slepen en misschien zelfs zo nu en dan buiten zitten, maar echt warm en knus zal het niet worden zoals in de serre, die w…

06 december, 2021

Zo Kun je Ook in de Winter van je Tuin Genieten

De dagen zijn alweer korter geworden en het is flink koud in het land. De herfst loopt langzaam over in de winter en die mooie dagen die we in de tuin doorbrachten liggen ver achter ons.

11 november, 2021

15 Inspiraties om je Balkon Leuk in te Richten

Je balkon is een plaats die je al snel over het hoofd ziet wanneer je begint met inrichten. Het is namelijk niet de plaats waar je veel doorbrengt in dit koude land, is je gedachte, maar gek genoeg is het ook een beetje een self fulfilling prophecy a…

25 oktober, 2021

Ontdek Hoe Mooi een Binnentuin kan Zijn

Hoewel we niet allemaal in een huis of een gebouw kunnen wonen met een binnentuin, is de binnentuin wel vreselijk mooi. Een binnentuin wordt ook wel een patio genoemd en is een plaats die ommuurd is en waarin een tuin gevormd is.

11 oktober, 2021

11 Te Gekke Ideeën voor Opslag in je Tuin

De tuin is een geweldige plaats om zaken op te slaan. Meestal doen we dat in een tuinhuisje, maar wist je dat er ook vele andere manieren zijn om spullen op te slaan in je tuin? We laten je daarom graag kennismaken met een aantal geweldige ideeën voo…

05 oktober, 2021

Zo Kom je van die Nare Groene Aanslag op je Tuintegels af

Groene aanslag op je tuintegels of je houten veranda, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Gelukkig hoef je niet in de weer met giftige of bijtende stoffen en ook zeker niet met de hogedrukspuit.

23 september, 2021

Zo Vertaal je Landschapsarchitectuur naar Jouw Tuintje

Grote tuinen, paleizen en veel groene struiken en vormen: dat is landschapsarchitectuur in een notendop. We snappen dat jij niet in een landhuis woont en daarom ook geen ruimte hebt om zoveel bloemen, planten, stekjes, heggen en alles wat er bij komt…

22 september, 2021

19 Ideeën voor een Heerlijke Patio om in Weg te Dromen

De patio, een Spaans woord voor een kleine ommuurde binnentuin, spreekt tot de verbeelding. Het doet je denken aan mediterrane sferen met witte muren, palmplanten en veel zon in je kleine binnenplaats.

05 september, 2021

16 Leuke Ideëen voor je Achtertuin

De achtertuin: als je er eentje hebt is het een plek om te koesten. In Nederland zijn we geneigd de tuin te betegelen, een schuurtje erin te zetten en misschien wat bloembakken te plaatsen.

29 augustus, 2021

De 20 Mooiste Tuinhekken voor een Moderne Tuin

Een tuinhek is misschien iets waar je niet heel vaak aan denkt. Vaak genoeg kopen we de schuttingen en tuinhekken mee wanneer we een huis kopen en het gebeurt vaak genoeg dat we eigenlijk vrijwel niets hieraan veranderen.

08 juli, 2021