Tuin
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

Zon of geen zon? Jij bepaalt het met harmonicadoeken!

De kans is zeer groot dat jij de zomervakantie helemaal of voor een groot gedeelte in je achtertuin door gaat brengen en dan is het natuurlijk wel fijn dat je een beetje de keuze hebt of je van de zon wilt genieten of niet.

22 mei, 2020

14 inspirerende zomertuinen

De lente is in volle gang en de zomer dient zich spoedig aan. Zeker in tijden waar je meer thuis bent dan normaal, is het fijn om een lekkere tuin te hebben om van te genieten.

16 mei, 2020

Genieten van de schaduw op je dakterras!

Een dakterras is een bijzondere luxe die niet ieder huis kent, maar als je de beschikking hebt over zo’n prachtige ruimte dan maak je daar vast met veel plezier gebruik van. Wel is het dan op warme zomerdagen fijn als je een beetje in de schaduw kunt…

01 april, 2020

Veilig en stijlvol genieten van de zon!

Bij het lezen van deze titel denk je wellicht dat je met een reclame voor zonnebrillen of zonnebrandcrème te maken hebt, maar dat is bij homify natuurlijk niet het geval. In dit geval kunnen we je iets heel leuks gaan laten zien dat je misschien wel…

05 maart, 2020

9 tuinen voor bij een kleine woning

Een kleine woning heeft wat inrichting betreft vaak wat extra aandacht nodig. Als je namelijk op een slimme en efficiënte wijze een dergelijke woning inricht, kun je er een heel fraai ruimtelijk effect tot stand weten te brengen.

20 februari, 2020

De 7 leukste ideeën voor een kleine tuin

Een kleine tuin aanleggen is een erg leuk idee om over na te denken! Als de ruimte bij jou thuis wat beperkt is, dan kun je vast wel de nodige leuke voorbeelden van diverse experts gebruiken.

02 november, 2019

5 fantastische ideeën voor een Japanse tuin

Een Japanse tuin aanleggen is een onderneming die je in veel gevallen uit zult gaan besteden aan een hovenier. Maar uiteraard is het dan wel van groot belang dat jijzelf de leukste ideeën hebt om daar mee aan de slag te gaan.

26 oktober, 2019

Beschutting in de tuin: een mooie overkapping!

Als buiten de tropische temperaturen bereikt worden, dan is het logisch dat je niet de hele dag in de bradende zon wilt zitten in de tuin. Maar hou jij er wel van om buiten te zitten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat? Zoek dan beschutting in d…

23 juli, 2019

De leukste tuintips voor deze zomer!

Heb jij je vakantie al geboekt en staan de koffers klaar? Dat is natuurlijk een optie! Maar als je nog niet zulke vastomlijnde plannen hebt, dan kun je dat restant van het vakantiegeld misschien ook wel aan de tuin gaan besteden.

19 juli, 2019

Leuke ideeën om de privacy in je tuin te verhogen

Als de warme dagen weer aangebroken zijn, wil jij uiteraard optimaal van je tuin kunnen genieten. Het is dan echter vervelend als de buren de hele tijd met jou mee kunnen kijken.

17 juni, 2019