Magazine

21 Tuinpaden Die U In Een Weekend Kunt Aanleggen

Tuinpaden zijn een van de dingen op het terrein waar we niet echt voorbij kunnen komen. We hebben een verhard pad nodig van het huis naar het terras, naar de afvalcontainers of naar de moestuin.

20 februari, 2024

Kleine Tuin, Grote Impact: 10 Betaalbare Ideeën voor Kleine Tuinen

Heb je een kleine tuin? Dan denk je waarschijnlijk dat je daar niet veel mee kunt doen. Niets is minder waar. Je kunt een kleinere tuin namelijk even mooi inrichten als een grote.

31 januari, 2024

Ontdek de Beste Geuren om Jouw Ruimtes Te Parfumeren: Top 8

De geur van een kamer kan de sfeer volledig veranderen en gevoelens van kalmte, frisheid of zelfs energie overbrengen. Hier presenteren we enkele van de beste geuren om jouw ruimtes te aromatiseren.

23 januari, 2024

Hoe kruiden kweken in huis: 12 tips en FAQ

Wil je graag zelf kruiden kweken, maar heb je buiten geen plaats voor een kruidentuintje? Geen probleem! Het is namelijk mogelijk om ook binnenshuis kruiden te kweken. Als je dit doet, kun je altijd genieten van zelfgekweekte kruiden die je kunt toev…

30 december, 2023

5 mooie winterharde buitenplanten in je tuin het hele jaar door

Het hele jaar door winterharde buitenplanten zijn een verstandige keuze voor elke tuinman die zijn groene ruimte alle vier de seizoenen weelderig en uitnodigend wil houden. Deze planten, bekend om hun duurzaamheid en hun vermogen om ongunstige weerso…

17 december, 2023

Van jouw tuin/terras genieten tijdens de koude dagen: 7 ideeën

Afscheid nemen van buitenactiviteiten in de herfst en winter is vaak niet leuk. De afwezigheid van zon, frisse lucht en warme landschappen kunnen een zekere melancholie opwekken.

10 december, 2023

Houtsnippers in de Tuin: Voordelen, Nadelen en Praktisch Gebruik

Zowel beginnende als ervaren tuiniers waarderen de veelzijdigheid en voordelen van het gebruik van houtsnippers in de tuin. Houtsnippers, die vaak worden aangeduid als houtschaafsel of boomschors, zijn een populaire grondbedekkingsoptie die een reeks…

06 december, 2023

Vuurkorven, tuinhaarden en vuurplaatsen: 11 designs en FAQ

Nu de dagen korter en kouder worden, betekent dat dat we minder tijd in onze tuin kunnen doorbrengen. Dit is jammer voor de mensen die graag buiten zitten om met vrienden en familieleden te genieten van een hapje en drankje.

05 december, 2023

Planten die overmatige vochtigheid bestrijden: Top 5

Luchtvochtigheid is een stille en vaak verwaarloosde vijand in onze huizen. Het kan een bedreiging vormen voor de luchtkwaliteit, het comfort en uiteindelijk voor onze gezondheid.

11 november, 2023

Een tuintje toevoegen aan jouw klein appartement: Zo lukt het!

Het hebben van een tuin in een klein appartement klinkt misschien als een uitdaging, maar het is heel goed mogelijk. Thuis jouw eigen verse groenten en kruiden kweken is niet alleen de moeite waard, maar het kan je ook helpen geld te besparen en een…

07 november, 2023