Magazine

Kleine Tuin? Geen Zorgen! Hier Zijn de Beste Ideeën

Niet iedere Nederlander is gezegend met een enorme tuin. Vaak is onze tuin ingeklemd tussen de schutting van de buren een gangpad of andere huizen. Dat betekent dat je meestal maar een klein aantal vierkante meter hebt die je optimaal moet benutten.

23 juni, 2021

De 15 beste voortuin-ideeën voor een rijtjeshuis

Je voortuin is natuurlijk het visitekaartje van je huis. Hij is namelijk bepalend voor de aanblik, maar ook voor de waarde van je huis. Maar wat nu wanneer je niet zoveel ruimte hebt? Kun je dan ook iets fraais maken van je voortuin? Jazeker! We hebb…

29 mei, 2021

15 tips die het uitzicht op je tuin nog geweldiger maken

Ben je de trotse eigenaar van een tuin? Dan wil je er ongetwijfeld alles aan doen om die plaats er altijd prachtig te laten uitzien. Je zult steeds kiezen voor geweldige bloemen, planten en bomen en die altijd van de meest optimale verzorging voorzie…

28 mei, 2021

Geen mooi uitzicht op je balkon? 6 bruikbare tips om hier wat aan te doen!

We zijn niet allemaal gezegend met een mooi uitzicht vanaf ons balkon. Zeker in de stad zijn de overburen altijd dichtbij en is het uitzicht niet altijd even fraai en wil je daarom wel een balkon afscherming.

30 april, 2021

15 muren met water om van te dromen

Muren met waterfonteinen zijn een decoratieve optie voor zowel binnens- als buitenshuis. Ze zijn een genot voor alle zintuigen aangezien ze beweging, licht en geluid bieden in de ruimte waar ze zich bevinden.

29 april, 2021

Zelf eenvoudig je knotwilg snoeien, zo doe je dat!

Waar denk jij aan bij een typisch Nederlands landschap? Uitgestrekte vergezichten, slootjes en weilanden en her en der bomen. Die bomen zijn, zeker als ze in de buurt van een sloot staan, vaak kenmerkende knotwilgen.

27 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

Blauwe regen snoeien: alle tips & tricks

De blauwe regen of Wisteria is een prachtige klimplant voor tegen de gevel van je huis. In de lente geeft hij een ware bloemenpracht met een veelheid aan trossen met paarse, witte of gele bloemen.

20 april, 2021

20 pergola's die je tuin een hele mooie look geven

Stel het je voor: Je zit in je tuin te genieten van het heerlijk zonnetje en de warmte temperaturen, maar dan begint het te regenen. Betekent dit dat je direct naar binnen moeten? Nee, hoor, zeker omdat het maar een kleine regenbui kan zijn.

19 april, 2021

Betaalbare houten huisjes die je zelf kunt bouwen

Een houten huis doet je niet alleen wegdromen van die heerlijke skivakantie met vrienden, maar ook van een romantisch weekendje weg met je geliefde. Hout geeft zowel een romantische vibe alsook een authentieke element aan elk huis of chalet waardoor…

18 april, 2021