Magazine

Dit Zijn de Buitentrends voor 2022

De zomer komt er weer aan, nog even 1,5 maand door de wisselvallige lente doorbijten en dan kan het barbecueseizoen weer beginnen. Het is dus tijd om de buitenboel klaar te hebben voor die tijd, maar wat zijn eigenlijk de trends anno 2022? Wij zetten…

19 april, 2022

Foto’s en Ideeën voor de Decoratie van Je Tuin

Omdat de lente en zomer voor de deur staan, hebben we het weer wat vaker over de tuin. Vandaag nemen we je mee langs een aantal interessante en inspirerende foto’s en ideeën voor de decoratie van je tuin.

15 april, 2022

Ontdek Hoe een Stenen Decor voor Tuinen Je Tuin Modern en Spannend kan Maken

Het is april en daarom is het de maand van de tuin. In deze maand zal het weer voor het eerst echt omslaan naar de lente en hoewel het soms nog koud en nat kan zijn deze maand, zou je opeens zomaar tegen warme dagen met 20 graden aan kunnen lopen.

06 april, 2022

Dit Zijn de Musts om een Nieuwe Tuin te Ontwerpen in 2022

Je staat er niet altijd bij stil, maar ook in tuinen gaan we van de ene naar de andere trend. OK, misschien zijn de trends niet zo zichtbaar als in je woonkamer maar als je erover nadenkt is je tuin in 2022 misschien een andere tuin dan in 1990.

05 april, 2022

Hoe Vind Je de Perfecte Tuinmeubelen voor Jouw Tuin?

Hoewel de lente zich nog niet zo heeft laten zien als je misschien zou willen, is het wel een goed moment om een nieuwe tuinset te vinden. Het vinden van de perfecte tuinmeubelen is echter zo eenvoudig niet.

31 maart, 2022

Met Deze Tips Maak je de Tuin Klaar voor de Lente

De lente is officieel begonnen, al wil het weer nog niet helemaal vlotten. De winter is echter zeker voorbij. Met zelfs een beetje sneeuw afgelopen week, doet april weer eens wat ‘ie wil.

31 maart, 2022

Dit Zijn de Balkon Meubels die je Moet Hebben

Wij Nederlanders zijn gek op de tuin, maar niet iedereen heeft een tuintje omdat ze in een flat wonen. Meestal is er echter wel een balkon aanwezig. Maar hoe richt je dat balkon in en wat zet je er neer? In dit artikel kijken we naar een aantal balko…

24 maart, 2022

16 Keer een Verrassend Idee met je Garage

Garages zijn niet zo bekend en populair in Nederland omdat we een volkje zijn dat de auto wel gewoon op straat parkeert. Toch kan het gebeuren dat je een huis koopt met ruimte voor een garage of waar al reeds een garage inzit.

21 februari, 2022

Ontdek de Serre Als Jouw Wintertuin

In de winter wordt de tuin bruin, grauw en koud. Natuurlijk kunnen we met allerlei hulpmiddelen onze tuin door deze periode heen slepen en misschien zelfs zo nu en dan buiten zitten, maar echt warm en knus zal het niet worden zoals in de serre, die w…

06 december, 2021

Zo Kun je Ook in de Winter van je Tuin Genieten

De dagen zijn alweer korter geworden en het is flink koud in het land. De herfst loopt langzaam over in de winter en die mooie dagen die we in de tuin doorbrachten liggen ver achter ons.

11 november, 2021