Magazine

Fouten die Je Niet Mag Maken in de Tuin

Onze tuin is erg belangrijk want hier komen we gezellig samen maar ook een plek waar we een stukje groen in de betonnen jungle kunnen vinden. Het is echter wel belangrijk om veelgemaakte fouten in het onderhoud en de inrichting van onze tuin niet ove…

24 augustus, 2022

Met een Tuinposter is het Buiten Nóg Leuker!

Je merkt het altijd bij de eerste echt mooie voorjaarsdag: we zijn zijn met z’n allen graag buiten. Tijdens de eerste voorjaars zonnestralen gaan we met zijn allemaal massaal naar buiten. Dat hoeft niet ver te zijn.

22 augustus, 2022

Terrassen Met een Prachtige Cementafwerking: Dit Zijn de 10 Beste!

Ben je een van de gelukkige die een terras heeft? Dan zul je daar waarschijnlijk al ongetwijfeld veel tijd besteed hebben. Niet alleen om te genieten van een heerlijk hapje en drankje, maar ook om je terras een unieke uitstraling te geven door het de…

21 augustus, 2022

Wat is een Gesloten Terras en Waarom is het zo Interessant voor Jouw Tuin?

Het terras, dat is een plek met tegels of vlonderhout waarop je een paar stoelen zet en klaar. Nou, zo simpel is het niet want een terras kan op veel verschillende manieren worden ingericht.

19 augustus, 2022

Ontdek Deze Appartementen met Balkon en Wat Je Ermee Kunt Doen

We hebben vaak een tuin en daar hebben we je al met regelmaat tips over gegeven voor de indeling, het design en de stijlen die je daar kunt toepassen. Echter heeft niet iedereen de beschikking over een tuin.

08 juli, 2022

Voor -en Nadelen van Kleine Tuinen: Ontdek ze Hier!

We willen allemaal wel een grote tuin, want daar kun je enorm veel mee doen. Je kunt er je eigen vijver of zwembad in aanleggen, prachtig grote bomen in zetten, wondermooie bloemen planten, etc. Tijdens de zomer ziet die tuin er oogverblindend uit.

05 juli, 2022

Zomertuin: Dit Zijn de Nieuwe Tuintrends en Ontwerpen

Het is hartje zomer en lekker in de tuin zitten is dus enorm belangrijk voor ons gemoed. In dit artikel kijken we naar enkele tuintrends en trends die het altijd goed doen voor deze zomer.

02 juli, 2022

Wat is Feng Shui voor Terrassen en Wat Kun Je Ermee?

Feng Shui is een eeuwenoude leer uit China en gaat over de balans in ons leven en onze woningen. Hierbij spelen Ying en Yang een belangrijke rol. Dat zijn de tegenpolen. Bij Feng Shui werk je met die tegenpolen maar ook met energie.

06 juni, 2022

Ontdek de charme van tuinhuisjes en welke soorten er allemaal zijn

Je staat er niet vaak bij stil, maar het tuinhuisje is een belangrijk plaats in je tuin. Dat kan zijn omdat je er je spullen in opslaan, zoals je fietsen, je bromfiets, parasols of misschien soms zelfs je motor.

25 mei, 2022

Dit Zijn de Buitentrends voor 2022

De zomer komt er weer aan, nog even 1,5 maand door de wisselvallige lente doorbijten en dan kan het barbecueseizoen weer beginnen. Het is dus tijd om de buitenboel klaar te hebben voor die tijd, maar wat zijn eigenlijk de trends anno 2022? Wij zetten…

19 april, 2022