Magazine

Meer privacy? Zo verminder je de inkijk in je tuin

We genieten van een heerlijk warm voorjaar en kunnen al lekker veel buiten zitten en van onze tuinen genieten in de warme voorjaarszon. En dan is het natuurlijk wel zo fijn als je daar dan ook de nodige privacy hebt.

22 juni, 2018

Hoe bouw je een verhoogd terras en wat zijn de kosten?

Een verhoogd terras ziet er niet alleen schitterend uit, maar heeft ook allerlei belangrijke voordelen. Zo kun je veel meer genieten van het uitzicht op de fraaie tuin of de omgeving.

20 juni, 2018

Zelf een barbecue maken: hoe doe je dat?

Met aangename zomerse temperaturen kun je er bijna niet om heen: het is weer tijd om de barbecue op te gaan stoken en de avondjes eten en drinken in de tuin kunnen weer beginnen.

01 juni, 2018

Creatief in de tuin: een buitendouche maken!

Met al die mooie en warme dagen wil jij vast wel van je tuin gaan genieten. En als de temperaturen dan boven de 20 graden gaan komen dan kunnen wij ons voorstellen dat een zwembad wel een aangename oplossing lijkt.

20 mei, 2018

Een dakterras maken: met deze geweldige tips krijg jij het voor elkaar!

Stel je even voor: je geniet van een prachtig weids uitzicht bij de ondergaande zon op een warme zomeravond. Met een eigen dakterras zou dit zomaar realiteit kunnen zijn. Alles wat je ervoor nodig hebt, is een plat dak.

14 mei, 2018

Zo maak je een paradijs van je kleine tuin

Eindelijk kunnen we genieten van wat meer zon. Tijd voor de tuin dus! Maar wat nu wanneer je niet zoveel ruimte hebt? Of alleen maar een balkon? Hoe maak je daar die heerlijke groene oase van? Dan komt het aan op je creativiteit, groene vingers en de…

22 april, 2018

Zeer riante en landelijke tuin in Dussen

De combinatie tussen genoeg budget, voldoende ruimte en een beetje smaak levert vaak hele mooie dingen op. Dat is zeker het geval bij deze zeer riante en landelijke tuin in het polderlandschap van Dussen.

17 april, 2018

Fraaie luxe villatuin met zwembad

Nu de zon steeds vaker gaat schijnen, kunnen we meer meer gaan denken aan genieten van de tuin. Vandaag kunnen we jullie een fraaie en luxe villatuin met een geweldig zwembad laten zien.

08 april, 2018

Prachtige moderne villatuin in Middelburg

Een prachtige moderne tuin met strakke lijnen en moderne elementen in Middelburg. Modern maar tegelijkertijd een echte familietuin met een mooie loungeruimte, speelruimte voor de kinderen en plaats om gasten te ontvangen.

08 april, 2018

Zomerse achtertuin met een moderne look

Het warme seizoen zit er weer aan te komen en veel mensen kunnen niet wachten totdat het zover is. Natuurlijk is het heerlijk om te genieten van je tuin. Dan wil je ook graag dat de looks tof zijn, uitnodigend en helemaal overeenstemmen met jouw smaa…

03 april, 2018