Magazine

19 leuke ideeën voor meer privacy op je terras

Privacy is belangrijk in je tuin. Als je op je terras zit wil je immers niet het idee hebben dat je aan alle kanten bespied wordt. Met een mooie schutting zorg je voor geborgenheid in je tuin en bescherm je je tuin tegelijkertijd tegen ongewenste…

14 maart, 2018

6 schitterende veranda's en pergola's die je niet mag missen..

Het warme seizoen komt er weer aan. We merken het aan alles: de vogels fluiten in de ochtend, de dagen worden langer en de temperatuur stijgt. Het is een hele normale reactie om dan na te denken over het nieuwe design voor je tuin.

11 maart, 2018

Rozen snoeien: zo doe je dit makkelijk en snel

De roos is zonder twijfel de bekendste bloem ter wereld en een symbool van de eeuwige liefde. Met zijn vele bloemblaadjes en prachtige kleuren is de roos een genot voor het oog en de heerlijke zoete geur een traktatie voor je zintuigen.

02 maart, 2018

Een droomhuis met heerlijke tuin-lounge

We kunnen het ons niet voorstellen, maar voor je het weet staat de zomer weer voor de deur. Het gaat vaak sneller dan je denkt. Dan wil je natuurlijk wel voorbereid zijn op dit heerlijk warme seizoen.

02 maart, 2018

Wil je een vlinderstruik snoeien? Wij helpen je op weg!

Of het nou zomer of winter is: tijd om na te denken over het onderhoud en de verfraaiing van je tuin is er altijd! Dus als jij vol frisse moed straks in de tuin aan de slag wilt gaan, dan zijn wij zeker bereid om je wat verder op weg te helpen.

01 maart, 2018

Geluk en voorspoed met deze 10 planten

Planten en bloemen kunnen het leven een beetje fleuriger en aangenamer maken. Uit eigen ervaring weet je vast wel hoe een ruimte er door middel van een leuke plant helemaal anders uit kan komen te zien.

22 februari, 2018

12 pergola's die je naar warme dagen doen verlangen

Pergola's en overkappingen kunnen je tuin een fantastische look geven. In het artikel van vandaag hebben we 12 fantastische pergola's voor je op een rijtje gezet. 

22 februari, 2018

8 fantastische ideeën voor de ingang van je woning (om gasten en de buren te imponeren)

De ingang van het huis is wat onze gasten en buren voor het eerst opvalt. En natuurlijk willen we hier meteen een goede indruk maken. Deze 8 foto's geven je een idee.

19 februari, 2018

De hortensia snoeien: zo doe je dat!

De hortensia is niet weg te denken uit de Nederlandse tuinen: een oer-Hollandse struik met fraai gekleurde schermen en bloemen in paars, roze en wit. De Hortensia geeft elke tuin flair: zowel los geplaatst maar ook in fraaie grote potten zorgt deze…

19 februari, 2018

10 schitterende terrassen die het bekijken waard zijn..

Laat je inspireren door deze 10 prachtige terrassen!

19 februari, 2018