Magazine

Hoe Realiseer Je Een Tuin Die Perfect Bij Je Smaak Past?

Een tuin is niet alleen het visitekaartje van je woning, maar een tuin veraangenaamt je leven ook. Vooral de tuinstijl speelt daarbij een belangrijke rol. Je kunt namelijk heel veel kanten op met een tuin.

18 januari, 2023

Douglas Hout of Deurbeslag Kiezen voor uw Tuinproject

Een huis bouwen is een van de belangrijkste beslissingen die u ooit zult nemen. Niet alleen zijn er veel verschillende materialen op de markt waaruit u kunt kiezen, maar ook is er een groot aantal opties met betrekking tot ontwerp en stijl.

01 januari, 2023

De Serre Als Wintertuin: Alles wat Je Moet Weten, Het Budget en Hoe Het Te Realiseren

Het wordt kouder en dus zitten we weer vrijwel alleen binnen. Tijd om de tuin winterklaar te maken maar ook om na te denken over een wintertuin. Een wintertuin noemen we in Nederland meestal een serre.

05 oktober, 2022

Fouten die Je Niet Mag Maken in de Tuin

Onze tuin is erg belangrijk want hier komen we gezellig samen maar ook een plek waar we een stukje groen in de betonnen jungle kunnen vinden. Het is echter wel belangrijk om veelgemaakte fouten in het onderhoud en de inrichting van onze tuin niet ove…

24 augustus, 2022

Met een Tuinposter is het Buiten Nóg Leuker!

Je merkt het altijd bij de eerste echt mooie voorjaarsdag: we zijn zijn met z’n allen graag buiten. Tijdens de eerste voorjaars zonnestralen gaan we met zijn allemaal massaal naar buiten. Dat hoeft niet ver te zijn.

22 augustus, 2022

Terrassen Met een Prachtige Cementafwerking: Dit Zijn de 10 Beste!

Ben je een van de gelukkige die een terras heeft? Dan zul je daar waarschijnlijk al ongetwijfeld veel tijd besteed hebben. Niet alleen om te genieten van een heerlijk hapje en drankje, maar ook om je terras een unieke uitstraling te geven door het de…

21 augustus, 2022

Wat is een Gesloten Terras en Waarom is het zo Interessant voor Jouw Tuin?

Het terras, dat is een plek met tegels of vlonderhout waarop je een paar stoelen zet en klaar. Nou, zo simpel is het niet want een terras kan op veel verschillende manieren worden ingericht.

19 augustus, 2022

Ontdek Deze Appartementen met Balkon en Wat Je Ermee Kunt Doen

We hebben vaak een tuin en daar hebben we je al met regelmaat tips over gegeven voor de indeling, het design en de stijlen die je daar kunt toepassen. Echter heeft niet iedereen de beschikking over een tuin.

08 juli, 2022

Voor -en Nadelen van Kleine Tuinen: Ontdek ze Hier!

We willen allemaal wel een grote tuin, want daar kun je enorm veel mee doen. Je kunt er je eigen vijver of zwembad in aanleggen, prachtig grote bomen in zetten, wondermooie bloemen planten, etc. Tijdens de zomer ziet die tuin er oogverblindend uit.

05 juli, 2022

Zomertuin: Dit Zijn de Nieuwe Tuintrends en Ontwerpen

Het is hartje zomer en lekker in de tuin zitten is dus enorm belangrijk voor ons gemoed. In dit artikel kijken we naar enkele tuintrends en trends die het altijd goed doen voor deze zomer.

02 juli, 2022