Magazine

Verticaal tuinieren? Zo maak je een prachtige groene muur!

Heb je behoefte aan meer groen, een zeer kleine tuin of wil je graag een moestuin? Dan is verticaal tuinieren de ideale oplossing! Daarmee tover je een kale muur of schutting om tot een kunstwerk en kun je elke dag genieten van een oase aan groen.

20 augustus, 2018

7 mooie voorbeelden van een natuurlijke tuinafscheiding

Een tuin is een plek waar je heerlijk van mooi weer kunt genieten. In de ochtend een kopje koffie op een mooie zomerdag en ’s avonds genieten van de verkoeling na een warme dag.

18 augustus, 2018

Fan van een strakke voortuin? Zo leg je hem aan!

Je wilt graag een prachtige voortuin die je elke dag weer blij maakt wanneer je thuiskomt? En je houdt van een strakke, moderne tuin die de architectuur van je woning op fraaie wijze benadrukt? Vandaag vertellen we je welke regels professionele tuina…

17 augustus, 2018

De 8 allerbeste tips om je kleine achtertuin in te richten

Helaas is niet iedereen in Nederland gezegend met een grote tuin. Maar ook je kleine tuin kun je omtoveren tot een heerlijke groene oase zonder al te veel onderhoud. Bovendien is er een aantal slimme tips & tricks om die kleine tuin veel ruimer t…

26 juli, 2018

Duurzame tuin make-over door een designer uit Noord-Holland

De zomer is in volle gang en daarom is het extra leuk om je tuin een make-over te geven, natuurlijk het liefst door een designer en een beetje duurzaam. Vandaag hebben we een superleuke tuin in Noord-Holland voor je gevonden die door Whitehouse Decor…

25 juli, 2018

Ideeën voor terrasverlichting: 17x sfeervolle inspiratie

Een prachtig aangelegde tuin & terras zijn natuurlijk overdag al heerlijk om naar te kijken. Maar met een paar mooie sfeerlampen maak je er ook 's-avonds een lust voor het oog van.

24 juli, 2018

Liefhebber van de moderne tuin? Zo leg je hem aan!

Een moderne tuin vraagt weinig onderhoud, ziet er rustig en harmonisch uit en laat de architectuur van je woning mooi maar voren komen. Ideaal dus wanneer je niet zoveel tijd hebt of houdt van een strakke belijning en heldere indeling van je tuin.

17 juli, 2018

Gras onderhouden? Een compleet overzicht per seizoen!

Bij grote landhuizen en klassieke tuinen zien we vrijwel altijd een prachtig uitgestrekt gazon. Maar in kleinere tuinen wordt steeds minder vaak voor gras gekozen. Toch heeft zo'n groen, glooiend gazon vele voordelen.

30 juni, 2018

Dit kost het om een tuinhuis te bouwen!

Heb je wat extra (berg)ruimte nodig in huis? Of heb je een grote tuin die je graag zo nuttig mogelijk wilt inrichten? Denk dan eens aan een tuinhuis. Van logeerkamer voor je schoonouders tot extra opbergruimte voor je fietsen, werkruimte, relaxruimte…

26 juni, 2018

Een houten terras maken: alles wat je moet weten!

Met al heel wat mooie warme dagen achter de rug en hopelijk nog vele dagen die gaan volgen, is het misschien voor jou wel tijd geworden om even met je terras aan de slag te gaan.

25 juni, 2018