Magazine

Verzorgingstips voor de bomen in jouw tuin: Top 7

Het hebben van bomen in jouw tuin kan een zegen zijn: ze bieden schaduw, verfraaien de omgeving en dragen bij aan de luchtkwaliteit. Het brengt echter ook de verantwoordelijkheid met zich mee om er goed voor te zorgen.

18 november, 2023

Planten die overmatige vochtigheid bestrijden: Top 5

Luchtvochtigheid is een stille en vaak verwaarloosde vijand in onze huizen. Het kan een bedreiging vormen voor de luchtkwaliteit, het comfort en uiteindelijk voor onze gezondheid.

11 november, 2023

Een tuintje toevoegen aan jouw klein appartement: Zo lukt het!

Het hebben van een tuin in een klein appartement klinkt misschien als een uitdaging, maar het is heel goed mogelijk. Thuis jouw eigen verse groenten en kruiden kweken is niet alleen de moeite waard, maar het kan je ook helpen geld te besparen en een…

07 november, 2023

Een tuinman inschakelen voor jouw tuin: Ja of nee?

De tuin van een huis wordt vaak beschouwd als het visitekaartje van het pand, een oase van rust en een ruimte vol natuurlijke schoonheid. Het hele jaar door onderhouden van een prachtige tuin vereist echter constante planning en zorg.

28 oktober, 2023

Welke plant ben ik volgens mijn sterrenbeeld? 12 ideeën!

Laten we het toegeven: we houden allemaal van de sterrenbeelden en hoe deze ons op verschillende manieren vertegenwoordigen, van onze persoonlijkheid tot onze levenskeuzes. Hierin gaan we het botanische gebied betreden en ontdekken welke plant jou ve…

29 september, 2023

Onze houten terrassen en hun cruciale rol in het buitenleven

In de wereld van het moderne leven zijn buitenruimtes een verlengstuk van onze huizen geworden. Vooral terrassen bieden de perfecte gelegenheid om een harmonieuze verbinding te creëren tussen binnen en buiten.

27 september, 2023

Veelgemaakte fouten bij een eigen moestuin: 11!

Een moestuin hebben kan enorm leuk zijn, zeker als je groene vingers hebt en van lekker fruit en groenten houdt. Stel je voor dat je voor het diner of middagmaal gewoon maar naar je tuin moet wandelen om de gewenste ingrediënten te verkrijgen.

17 augustus, 2023

Hoe de beste zomerfeestjes bij je thuis organiseren: tien tips!

Hoewel de zomervakantie iets over halfweg is, betekent dit niet dat de zomer gedaan is. Nee, in augustus en zelfs misschien in september als we geluk hebben, zullen we nog kunnen genieten van zonovergoten dagen, gezellige picknicken en leuke terrasje…

07 augustus, 2023

Dit moet je weten bij het kopen van nieuwe tuinmeubels!

Eindelijk is het zomer en dus tijd om van de zon te genieten en zelfs wat vitamine D op te doen. En wat is er nou beter dan het relaxen en zonnen in je eigen tuin? Tuinmeubels die je tuin een frisse en kleurrijke uitstraling geven, passen perfect bij…

De leukste kerstverlichting voor in de tuin

We zitten inmiddels al op de helft van het jaar en de tijd van het jaar waarin je je huis en tuin wilt versieren komt ook weer steeds dichterbij. Je wilt een gezellige sfeer creëren door te decoreren.

27 juli, 2023