Magazine

Handige en Leuke Tips om Je Slaapkamer een Hygge Make-Over Te Geven

Het is tijd voor een gezellige slaapkamer. En wat is er nou beter voor gezelligheid in je slaapkamer dan hygge? Laten we daarom eens kijken naar een aantal leuke tips om je slaapkamer een hygge make-over te geven.

16 november, 2022

Beddengoed voor de Herfst: 11 Prachtige Ideeën en Wastips!

Daar is de herfst. Dat betekent niet alleen dat de feestdagen er stilletjes aan aankomen, maar ook dat het weer kouder en grijzer worden. Om warm te blijven zul je waarschijnlijk een dikkere pull aandoen, eventueel je open haard aansteken en natuurli…

14 november, 2022

Maak Je Slaapkamer Klaar voor de Herfst met Behulp van Accessoires

Niet alleen de woonkamer, ook de slaapkamer moet je voorbereiden op het najaar. De slaapkamer is een kamer die we vaak overslaan als we ons huis inrichten. Dat is jammer want de slaapkamer is bij uitstek een plaats waar we veel doorbrengen en waar sf…

07 november, 2022

Richt Je Woonkamer in met Kleuren en Durf Te Combineren

In 2023 zullen we kleur weer veel terugzien in interieurs. Subtiel, overweldigend of in balans. Het maakt niet uit hoe jij kleur in huis brengt, kleur is belangrijk om de balans te bewaren.

01 november, 2022

De Vijf Leukste Musthaves voor in Je Slaapkamer

Je slaapkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte in je huis. Je brengt er namelijk heel wat uurtjes in door. Slapend natuurlijk, maar ook om te ontspannen na een lange drukke dag met een mooi boek of een spannende film.

20 oktober, 2022

De Decoratie van Je Master Bedroom zo Goedkoop Mogelijk Uitvoeren

Het is tijd om je slaapkamer een goede renovatie of onderhoudsbeurt te geven of je bent simpelweg gewoon uitgekeken op de huidige stijl van je slaapkamer en het is tijd voor iets nieuws.

02 oktober, 2022

Hoe Maak Je Je Slaapkamer Gezelliger?

Stel, je slaapkamer is een beetje gewoontjes of misschien zelfs saai! Je wilt er dan waarschijnlijk iets aan doen. Maar hoe pak je dat aan? We kunnen je vertellen dat het niet per se heel lastig is, maar je moet wel weten wat je moet doen en wat je n…

07 september, 2022

Dit Zijn de Voordelen van een Hoog Laag Bed

Wil jij als oudere zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dan is het belangrijk om voor een hoog wooncomfort in huis te zorgen. Al helemaal als je wat minder mobiel wordt, is dit van groot belang.

02 september, 2022

10 Fouten die Je Niet Mag Maken bij het Decoreren van Je Slaapkamer

De slaapkamer decoreren is niet de makkelijkste klus in huis. Hoewel je hier veel tijd doorbrengt, denken we niet altijd even goed na over de inrichting van deze kamer. Het gevolg daarvan is dat we soms nogal saaie en weinig sprankelende slaapkamers…

01 september, 2022

Soorten Lampen voor de Slaapkamer: Dit Zijn de 9 Beste!

De slaapkamer is ongetwijfeld de ruimte waar we het meeste tijd doorbrengen. Of je nu geniet van een heerlijke nachtrust, een boek leest in bed of even een Netflix film bekijkt, de slaapkamer heeft veel functies.

13 augustus, 2022