slaapkamer magazine

Magazine

20 creatieve ideeën voor het hoofdeinde van je bed

De slaapkamer is veruit de meest geschikte ruimte in huis om onze persoonlijkheid neer te zetten. Deze rustruimte is de perfecte setting om je fantasie de vrije loop te laten en een magische ruimte te creëren.

20 januari, 2021

10 prachtige slaapkamers van minder dan 6 vierkante meter

Elke kamer in huis heeft een speciale charme, maar de slaapkamer heeft toch altijd net even een iets meer intiem karakter. Als je een kleine slaapkamer hebt, dan is het altijd een uitdaging om die in een zeer sfeervolle manier in te richten.

01 december, 2020

In deze 8 gezellige slaapkamers slaap je als een roos

We brengen gemiddeld 32 jaar (!) van ons leven in bed door en daarom is het kiezen van je bed van cruciaal belang. Het bed moet niet alleen bij je lichaam passen, maar ook bij je voorkeuren (bijvoorbeeld een harde of zachte matras).

18 november, 2020

16 budget ideeën: maak zelf een creatief origineel hoofdeinde

Wist je dat je hoofdbord vaak het allesbepalende element in je slaapkamer is? Alle redenen dus om te kiezen voor een fraai exemplaar. Misschien heb je na je vakantie even geen budget meer voor een duur design hoofdbord.

14 november, 2020

Je tapijt net zo mooi houden als op de dag dat je het kocht: het kan!

Een tapijt is een prachtige sfeermaker voor diverse ruimten. We gebruiken een tapijt het meeste in de woonkamer. Het schept eenheid in het interieur, creëert een warme ambiance en voelt heerlijk zacht aan aan je voeten op koude winteravonden.

10 november, 2020

Zeven voortreffelijke slaapkamer ideeën

Een slaapkamer is een van de kamers waar we het meeste tijd doorbrengen. Of het nu is om te slapen, om even te relaxen met een boek of gewoon om wat Netflix te kijken, we spenderen enorm veel tijd in de slaapkamer.

24 oktober, 2020

De mooiste slaapkamermeubels op maat!

Ben je na al dat opruimen nu echt wel toe aan nieuwe en vooral ook fraaie kasten voor jouw slaapkamer? Misschien heb je al eerder iets voorbij zien komen van de experts van jouwMaatkast.

17 juli, 2020
Ad

Stijlvol slapen op leeftijd!

Als je bovenstaande titel bekijkt, dan komt die wellicht een beetje cryptisch op je over. Stijlvol slapen op leeftijd: we gaan het met je hebben over seniorenbedden! En ook voor de jongeren onder ons kan dit een hele mooie optie zijn.

01 juli, 2020

Heerlijk dromen met de Manifestocollectie

Een goede nachtrust is van groot belang! Zeker in deze tijden is het belangrijk om elke ochtend gezond en uitgerust weer op te staan! Bij de interieurontwerpers van De Suite uit het Zuid-Hollandse Moordrecht weten ze dat als geen ander.

24 mei, 2020

Een grootse kleine slaapkamer!

Slaapkamers kun je bij ons in allerlei soorten en maten vinden. En dat geldt uiteraard voor alle ruimtes die je maar in een huis kunt bedenken. Maar zoals je begrijpt is de ene slaapkamer de andere niet.

29 april, 2020