Magazine

Je woning opruimen in 10 minuten? Dat doe je zo!

Heb je ook het gevoel gehad dat je woning een grote rommelberg was? Vroeger was ik die rommelige persoon, die in een rommelig huis woonde en me voortdurend afvroeg waarom ik het zo moeilijk vond om mijn huis schoon en georganiseerd te houden.

19 september, 2023

Hoe ervoor zorgen dat je matras langer meegaat: 10 tips!

We liggen ongeveer acht uur per nacht in ons bed (misschien soms wel langer als we kunnen uitslapen) en om voor een goede nachtrust te zorgen, is het belangrijk dat je voor de juiste matras kiest.

29 juli, 2023

Eenvoudige, elegante decoratie voor tweepersoonsslaapkamer: Top 12

Wordt het tijd om je slaapkamer (opnieuw) in te richten? Dan is het niet alleen belangrijk dat je een goed bed uitkiest, maar ook dat je de slaapkamer op de juiste manier aankleedt.

22 juli, 2023

Moderne decoraties voor in de slaapkamer van elk jong stel: Top 12

Heb je besloten om met je partner te gaan samenwonen? Proficiat! Het is een grote stap. Nadat jullie samen een woning uitgekozen hebben, wordt het tijd om jullie liefdesnestje in te richten.

24 april, 2023

Toon me je slaapkamer en ik onthul je persoonlijkheid: Top 10!

Hoewel er steeds meer mensen op de wereld zijn, is ieder van ons nog altijd uniek! Je hebt een eigen persoonlijkheid die ongetwijfeld terug te vinden is in de muziek waar je naar luistert, de kleding die je draagt, de dingen die je doet en ook hoe je…

03 april, 2023

Verschillende Soorten Lakens voor in de Slaapkamer: Onze 13 Tips

Als je nieuwe lakens kiest voor in jouw slaapkamer, hou je meestal alleen maar rekening met het aantal personen en de kleur. Je wilt namelijk dat iedereen genoeg laken heeft tijdens het slapen en dat het design van jouw beddengoed perfect past bij de…

30 december, 2022

Beste Bedlampjes voor in Jouw Slaapkamer: Top 11 Tips en Designs!

De slaapkamer is de ruimte waar we naar alle waarschijnlijkheid het meeste tijd in doorbrengen. Niet alleen met het slapen, maar ook met het lezen van een boek, het kijken naar een Netflix serie en het spelen van een spel.

17 december, 2022

Ontdek Leuke Nachtkastjes die Ruimte te Besparen

De slaapkamer inrichten is niet altijd even gemakkelijk. Wat zet je waar neer, waar komt de kledingkast en hoe zet je je bed neer? Ook moet je kiezen voor een bed van bijvoorbeeld 140, 160 of zelfs 180 centimeter en natuurlijk, last but not least, de…

04 december, 2022

Wat is de Beste Manier om Je Slaapkamer te Verwarmen?

In deze tijd van hoge energieprijzen is je huis warm stoken een hoofdpijndossier. Niemand wil het koud hebben, maar we willen volgend jaar ook nog geld over hebben om op vakantie te kunnen.

01 december, 2022

Handige en Leuke Tips om Je Slaapkamer een Hygge Make-Over Te Geven

Het is tijd voor een gezellige slaapkamer. En wat is er nou beter voor gezelligheid in je slaapkamer dan hygge? Laten we daarom eens kijken naar een aantal leuke tips om je slaapkamer een hygge make-over te geven.

16 november, 2022