Slaapkamer

Magazine

Met deze gids is een slaapkamer met schuine wand geen probleem!

Een slaapkamer met schuine wand lijkt misschien in eerste instantie een beetje onhandig al het aan gaat komen op de inrichting, maar dat is zeker niet het geval! Met de juiste creativiteit kun je er namelijk iets zeer sfeervols van gaan maken en is d…

24 maart, 2021

14 slaapkamers die je woonst er nog mooier laten uitzien

De slaapkamer is een van de meest diverse kamers in een huis of appartement. Het dient om in te slapen, maar je kunt de kamer ook bezigen om te werken, te ontspannen of te sporten (denk bijvoorbeeld aan yogaoefeningen of een zumbales).

12 maart, 2021

10 prachtige slaapkamers van minder dan 6 vierkante meter

Elke kamer in huis heeft een speciale charme, maar de slaapkamer heeft toch altijd net even een iets meer intiem karakter. Als je een kleine slaapkamer hebt, dan is het altijd een uitdaging om die in een zeer sfeervolle manier in te richten.

01 december, 2020

In deze 8 gezellige slaapkamers slaap je als een roos

We brengen gemiddeld 32 jaar (!) van ons leven in bed door en daarom is het kiezen van je bed van cruciaal belang. Het bed moet niet alleen bij je lichaam passen, maar ook bij je voorkeuren (bijvoorbeeld een harde of zachte matras).

18 november, 2020

Zeven voortreffelijke slaapkamer ideeën

Een slaapkamer is een van de kamers waar we het meeste tijd doorbrengen. Of het nu is om te slapen, om even te relaxen met een boek of gewoon om wat Netflix te kijken, we spenderen enorm veel tijd in de slaapkamer.

24 oktober, 2020

De mooiste slaapkamermeubels op maat!

Ben je na al dat opruimen nu echt wel toe aan nieuwe en vooral ook fraaie kasten voor jouw slaapkamer? Misschien heb je al eerder iets voorbij zien komen van de experts van jouwMaatkast.

17 juli, 2020
Ad

Stijlvol slapen op leeftijd!

Als je bovenstaande titel bekijkt, dan komt die wellicht een beetje cryptisch op je over. Stijlvol slapen op leeftijd: we gaan het met je hebben over seniorenbedden! En ook voor de jongeren onder ons kan dit een hele mooie optie zijn.

01 juli, 2020

Heerlijk dromen met de Manifestocollectie

Een goede nachtrust is van groot belang! Zeker in deze tijden is het belangrijk om elke ochtend gezond en uitgerust weer op te staan! Bij de interieurontwerpers van De Suite uit het Zuid-Hollandse Moordrecht weten ze dat als geen ander.

24 mei, 2020

De leukste ideeën voor het inrichten van een tienerkamer

Een slaapkamer is voor veel mensen natuurlijk voornamelijk een plek om te slapen, maar voor tieners is het vaak ook meer dan dat: het is echt hun eigen plek in het huis waar ook gestudeerd wordt en waar ze vrienden ontvangen.

23 maart, 2020

Prachtige bedden in alle soorten en maten

Een goede nachtrust is voor jouw functioneren van groot belang. Hoe comfortabeler je bed, hoe beter je de volgende dag weer uitgerust op kunt staan. Bij homify zijn we ons daar uiteraard goed van bewust en hebben we dan ook op het gebied van slaapkam…

21 januari, 2020