Magazine

Creëer een droomslaapkamer met uniek behang

Behang outdated? Welnee, een mooie print behang op je muur is helemaal on trend! Niet op de oude manier met een gewoon behangetje, maar met de meest prachtige designs. Die lijken eerder op een kunstwerk dan op een doorsnee behang.

26 april, 2018

Het ideale bankje bij het voeteneinde van je bed

Is jouw slaapkamer al helemaal op en top ingericht of moet je eerlijk bekennen dat de inrichting toch nog wel een beetje extra aandacht kan gebruiken? In dat laatste geval staat homify natuurlijk voor je klaar om je van het nodige advies en de leukst…

23 april, 2018

Maak je eigen slaapkamer op zolder!

De zolder is een ruimte die jij misschien wel voor opslag gebruikt, maar heb je er wel eens over nagedacht hoe leuk het is om deze wat stoffige ruimte om te toveren tot slaapkamer? Een slaapkamer op zolder is iets wat jij je van harte kunnen aanbevel…

21 april, 2018

Creatief, ruimtebesparend en efficiënt: een bed met opbergruimte

Of je nou groot of klein woont, opslagruimte kun je nooit genoeg hebben! En zeker als je in de loop van de tijd een behoorlijke collectie kleding, dekens en andere spullen hebt verzameld, dan kan wat extra ruimte altijd goed van pas komen.

17 april, 2018

De slaapkamer verven: zo doe je dat!

Bij homify vinden wij het erg belangrijk dat jij je in elke ruimte in je huis ook helemaal thuis voelt. De kleuren die je op de muren gebruikt spelen daarbij een rol van zeer grote betekenis.

08 april, 2018

Kleine slaapkamer inrichten? De meest creatieve tips

Soms lijkt een slaapkamer zo klein dat je denkt dat er alleen maar een bed in past. En juist dan komt het aan op je creativiteit. Want er is echt veel meer mogelijk dan je denkt.

26 maart, 2018

7 tips voor een mooie en sfeervolle slaapkamer

Het inrichten van je slaapkamer is een hele klus. Want waar kies je voor? Een modern bed of juist een meer klassieke? En welke kleuren zijn mooi in deze ruimte? In dit artikel laten we je zien waar je op moet letten bij het inrichten van je…

06 maart, 2018

9 foto's van bedden met een houten hoofdeinde

Ben je een liefhebber van hout in de slaapkamer? Dan zit je goed, want we kijken vandaag naar een paar houten bedden, met een schitteren hoofdeinde. Een houten hoofdeinde, geeft je slaapkamer zoveel meer charme!Geniet van dit fantastische overzicht! 

23 februari, 2018

De perfecte slaapkamer volgens je sterrenbeeld

Geloof je in horoscopen? We kunnen niet zeggen dat mensen in 12 soorten verdeeld zijn, op basis van een sterrenbeeld, maar wat wel te zeggen valt is, dat het soms erg grappig is hoe een horoscoop samenvalt met gebeurtenissen in de wereld.

19 februari, 2018

Welke slaapkamerstijl past bij jou?

Wil je eens wat anders voor je slaapkamer, maar heb je geen inspiratie? Kijk dan mee naar de volgende ideeën voor de slaapkamer.

01 februari, 2018