slaapkamer magazine

Magazine

31x een fenomenaal hoofdeinde van je bed!

Eén van de meest interessante manieren om je slaapkamer te verfraaien is om het bed te accenturen via de vorm, kleur of materiaal. Trends van dit moment zijn de gewatteerde hoofdeindes die gecapitonneerd zijn of hoofdeindes van smeedijzer.

27 februari, 2021

14 ideeën om je slaapkamer mooi en gezellig te maken

Onze slaapkamer is de mooiste kamer van het hele huis. Niet alleen omdat de decoratie er vaak top is, maar ook omdat we er grootste deel van de tijd doorbrengen tijdens slapen, dromen, alleen te zijn, dagdromen, plannen maken en onze talenten te verf…

26 februari, 2021

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

16 budget ideeën: maak zelf een creatief origineel hoofdeinde

Wist je dat je hoofdbord vaak het allesbepalende element in je slaapkamer is? Alle redenen dus om te kiezen voor een fraai exemplaar. Misschien heb je na je vakantie even geen budget meer voor een duur design hoofdbord.

08 februari, 2021

8 tips om ieder hoekje van een kleine slaapkamer te gebruiken

Nederlandse huizen zijn over het algemeen knus en gezellig – maar ook vaak best klein. Aangezien niet iedereen de slaapkamer kan vergroten, hier een aantal trucjes om er alsnog een mooie, praktische ruimte van te maken waar je helemaal kunt ontspanne…

04 februari, 2021

20 creatieve ideeën voor het hoofdeinde van je bed

De slaapkamer is veruit de meest geschikte ruimte in huis om onze persoonlijkheid neer te zetten. Deze rustruimte is de perfecte setting om je fantasie de vrije loop te laten en een magische ruimte te creëren.

20 januari, 2021

10 prachtige slaapkamers van minder dan 6 vierkante meter

Elke kamer in huis heeft een speciale charme, maar de slaapkamer heeft toch altijd net even een iets meer intiem karakter. Als je een kleine slaapkamer hebt, dan is het altijd een uitdaging om die in een zeer sfeervolle manier in te richten.

01 december, 2020

In deze 8 gezellige slaapkamers slaap je als een roos

We brengen gemiddeld 32 jaar (!) van ons leven in bed door en daarom is het kiezen van je bed van cruciaal belang. Het bed moet niet alleen bij je lichaam passen, maar ook bij je voorkeuren (bijvoorbeeld een harde of zachte matras).

18 november, 2020

Zeven voortreffelijke slaapkamer ideeën

Een slaapkamer is een van de kamers waar we het meeste tijd doorbrengen. Of het nu is om te slapen, om even te relaxen met een boek of gewoon om wat Netflix te kijken, we spenderen enorm veel tijd in de slaapkamer.

24 oktober, 2020

De mooiste slaapkamermeubels op maat!

Ben je na al dat opruimen nu echt wel toe aan nieuwe en vooral ook fraaie kasten voor jouw slaapkamer? Misschien heb je al eerder iets voorbij zien komen van de experts van jouwMaatkast.

17 juli, 2020
Ad