Magazine

Dit Zijn de Slaapkamerontwerpen voor Verschillende Muziektypes

Wat voor muziek luister jij? Het zegt veel over wie je bent. De Universiteit van Cambridge deed zelfs onderzoek naar de connectie tussen je karakter en muzikale voorkeur. Daaruit bleek dat luisteraars met dezelfde voorkeur vrijwel overal ter wereld d…

16 mei, 2022

Nachtkleding Zorgt voor Betere Rust - Welk Model Kies Jij?

Wat draag jij s ’nachts? Nachtkleding dames zoals de winkels dat noemen? Of ben jij meer de oud T-shirt persoon? Al meer dan een eeuw dragen mensen s ‘nachts kleding om zichzelf warm en schoon te voelen.

17 maart, 2022

Hoe Maak je van je Slaapkamer een Groene Oase?

Planten zijn goed voor ons. Niet voor niets noemen we het regenwoud ook wel de longen van de wereld. Planten geven zuurstof maar filteren ook de slechte lucht. Planten zijn niets meer of minder dan natuurlijke luchtfilters voor je huis.

15 maart, 2022

9 Verlichtingsideeën voor Gamer Slaapkamers, Mediakamers en Gamerooms

Steeds meer mensen gamen en ook vrouwen hebben games ontdekt. Op dit moment is 50% van de gamers wereldwijd vrouw en het andere deel man. Omdat momenteel miljarden mensen in de wereld wel eens gamen, is het goed om te kijken hoe je je slaapkamer, woo…

10 maart, 2022

Ontdek 10 Multifunctionele Slaapkamers

Je slaapkamer is om te slapen en dat is inderdaad ook de belangrijkste functie van een slaapkamer, maar je kunt ook andere functies geven aan een slaapkamer. Van het opslaan van spullen tot bijfuncties van andere kamers.

10 februari, 2022

Tips om de Slaapkamer Gezelliger te Maken

Je hebt je huis gezellig ingericht en alles is helemaal naar je smaak. Geweldig, natuurlijk maar als je slaapkamer intussen niet opgeknapt is of naar je zin is, breng je alsnog heel veel tijd door in een ongezellige omgeving. Zonde.

17 januari, 2022

26 Tips voor de Ultieme Slaapkamerdecoratie

De slaapkamer blijft een belangrijke ruimte. Dat komt omdat we hier veel tijd doorbrengen per dag. Misschien niet per se heel bewust, omdat we slapen, maar we zijn er wel langdurig aanwezig.

07 januari, 2022

Slaapkamerdesigns voor Jouw Ultieme 'Winterslaap'

De dagen worden korter en korter en de nachten steeds kouder. Tijd om lekker warm onder de wol te kruipen in je bed dus. En hoe doe je dat nou beter dan in een compleet gestijlde slaapkamer? In dit Ideabook zie je verschillende slaapkamerstijlen en o…

01 december, 2021

Goedkope Decoratieve Ideeën voor de Slaapkamer

De slaapkamer. Een plaats waar je veel uren doodbrengt, maar waar je niet altijd even goed nadenkt over de inrichting. Wil je een slaapkamer inrichten met een beperkt budget? Dan hebben we een aantal slaapkamer ideeën voor je op een rijtje gezet.

12 november, 2021

Deze Kleuren in de Slaapkamer Geven je een Ultiem Rustig Gevoel

De slaapkamer inrichten is moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt. Meestal denk je dat je er wel bent met een paar witte muren, een leuk bed en een kast en in veel gevallen is dat ook genoeg.

26 oktober, 2021