slaapkamer magazine
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

In deze 8 gezellige slaapkamers slaap je als een roos

We brengen gemiddeld 32 jaar (!) van ons leven in bed door en daarom is het kiezen van je bed van cruciaal belang. Het bed moet niet alleen bij je lichaam passen, maar ook bij je voorkeuren (bijvoorbeeld een harde of zachte matras).

18 november, 2020

16 budget ideeën: maak zelf een creatief origineel hoofdeinde

Wist je dat je hoofdbord vaak het allesbepalende element in je slaapkamer is? Alle redenen dus om te kiezen voor een fraai exemplaar. Misschien heb je na je vakantie even geen budget meer voor een duur design hoofdbord.

14 november, 2020

Je tapijt net zo mooi houden als op de dag dat je het kocht: het kan!

Een tapijt is een prachtige sfeermaker voor diverse ruimten. We gebruiken een tapijt het meeste in de woonkamer. Het schept eenheid in het interieur, creëert een warme ambiance en voelt heerlijk zacht aan aan je voeten op koude winteravonden.

10 november, 2020

Zeven voortreffelijke slaapkamer ideeën

Een slaapkamer is een van de kamers waar we het meeste tijd doorbrengen. Of het nu is om te slapen, om even te relaxen met een boek of gewoon om wat Netflix te kijken, we spenderen enorm veel tijd in de slaapkamer.

24 oktober, 2020

De mooiste slaapkamermeubels op maat!

Ben je na al dat opruimen nu echt wel toe aan nieuwe en vooral ook fraaie kasten voor jouw slaapkamer? Misschien heb je al eerder iets voorbij zien komen van de experts van jouwMaatkast.

17 juli, 2020
Ad

Stijlvol slapen op leeftijd!

Als je bovenstaande titel bekijkt, dan komt die wellicht een beetje cryptisch op je over. Stijlvol slapen op leeftijd: we gaan het met je hebben over seniorenbedden! En ook voor de jongeren onder ons kan dit een hele mooie optie zijn.

01 juli, 2020

Heerlijk dromen met de Manifestocollectie

Een goede nachtrust is van groot belang! Zeker in deze tijden is het belangrijk om elke ochtend gezond en uitgerust weer op te staan! Bij de interieurontwerpers van De Suite uit het Zuid-Hollandse Moordrecht weten ze dat als geen ander.

24 mei, 2020

Een grootse kleine slaapkamer!

Slaapkamers kun je bij ons in allerlei soorten en maten vinden. En dat geldt uiteraard voor alle ruimtes die je maar in een huis kunt bedenken. Maar zoals je begrijpt is de ene slaapkamer de andere niet.

29 april, 2020

De leukste ideeën voor het inrichten van een tienerkamer

Een slaapkamer is voor veel mensen natuurlijk voornamelijk een plek om te slapen, maar voor tieners is het vaak ook meer dan dat: het is echt hun eigen plek in het huis waar ook gestudeerd wordt en waar ze vrienden ontvangen.

23 maart, 2020

Prachtige bedden in alle soorten en maten

Een goede nachtrust is voor jouw functioneren van groot belang. Hoe comfortabeler je bed, hoe beter je de volgende dag weer uitgerust op kunt staan. Bij homify zijn we ons daar uiteraard goed van bewust en hebben we dan ook op het gebied van slaapkam…

21 januari, 2020