slaapkamer magazine

Magazine

15 super inspirerende nachtkastjes

Het inrichten van je slaapkamer is een klus die erg leuk is om mee aan de slag te gaan. Wil je niet grote veranderingen aanbrengen zoals het plaatsen van een scheidingswand, maar toch direct een andere of bepaalde sfeer in de slaapkamer te brengen, d…

05 mei, 2021

12 toffe ideeën voor je kleine slaapkamer

We weten allemaal hoe belangrijk de slaapkamer is voor onze gemoedsrust en gezondheid! Het is het deel van het huis waar we heel wat tijd doorbrengen, ontspannen met een goed boek, een rustgevende slaap vinden of tijd doorbrengen met onze partner.

30 april, 2021

10 slaapkamers met IKEA meubels ter inspiratie

De inrichting van de slaapkamer is een leuke uitdaging. Hoe zorg je voor die perfecte balans tussen het basisontwerp en alle accessoires? En hoe creëer je de juiste sfeer waarin je je helemaal ontspannen voelt en even tot rust kunt komen? Want dat is…

28 april, 2021

11 fantastische ideëen voor de slaapkamervloer

Een goede nachtrust is goud waard. Maar dat lukt alleen wanneer je slaapkamer die rustgevende atmosfeer heeft. De slaapkamervloer is daarbij een belangrijke sfeerbepaler voor de totale ruimte.

27 april, 2021

Slaapkamer in blauw zorgt voor beste nachtrust

Blauw is een rustgevende kleur die ons doet denken aan zomers blauwe luchten en de warme mediterrane zee. En dat het rustgevende aspect van blauw is geen fabeltje: onderzoek heeft namelijk ook aangetoond dat we in een blauwe slaapkamer ook het beste…

27 april, 2021

8 supertips voor extra ruimte in je kleine kledingkast!

We hebben allemaal wel al eens gedroomd van zo'n grote inloopkast zoals je op televisie of in Hollywood films zien. Het enige wat je ervoor nodig moet hebben (behalve veel kleren en onze experts) is de plaats.

25 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

Een nis in de muur: zo leuk en handig kan het zijn

Je kunt natuurlijk nooit genoeg plekken hebben in je huis waar je dingen kunt opbergen. Dat kunnen kasten, planken of tafeltjes zijn. De ene keer wil je datgene wat je opbergt juist niet zien en de andere keer weer wel.

15 april, 2021

Je bed perfect opmaken? 6 geheime tips!

De kussens opkloppen, het dekbed strak trekken en dan ook nog die twintig verschillende kussentjes goed op je bed plaatsen. Vaak besteden we meer tijd aan ons bed mooi opmaken dan dat we erin liggen.

31 maart, 2021

Met deze gids is een slaapkamer met schuine wand geen probleem!

Een slaapkamer met schuine wand lijkt misschien in eerste instantie een beetje onhandig al het aan gaat komen op de inrichting, maar dat is zeker niet het geval! Met de juiste creativiteit kun je er namelijk iets zeer sfeervols van gaan maken en is d…

24 maart, 2021