Magazine

De 10 mooiste slaapkamers ooit... Kopieer ze direct!

Elk voordeel heeft zijn nadeel. Wanneer je je slaapkamer tot prachtige en comfortabele ruimte maakt dan loop je het risico dat je er altijd wilt blijven en je bed niet meer uitkomt.

22 mei, 2021

15 slaapkamers met televisie

Nog even die laatste aflevering van je serie kijken voor je gaat slapen of juist lekker wakker worden op de zondagochtend met een leuke film: een televisie in je slaapkamer zorgt dat je op zeer comfortabele wijze tv kunt kijken.

12 mei, 2021

15 super inspirerende nachtkastjes

Het inrichten van je slaapkamer is een klus die erg leuk is om mee aan de slag te gaan. Wil je niet grote veranderingen aanbrengen zoals het plaatsen van een scheidingswand, maar toch direct een andere of bepaalde sfeer in de slaapkamer te brengen, d…

05 mei, 2021

12 toffe ideeën voor je kleine slaapkamer

We weten allemaal hoe belangrijk de slaapkamer is voor onze gemoedsrust en gezondheid! Het is het deel van het huis waar we heel wat tijd doorbrengen, ontspannen met een goed boek, een rustgevende slaap vinden of tijd doorbrengen met onze partner.

30 april, 2021

10 slaapkamers met IKEA meubels ter inspiratie

De inrichting van de slaapkamer is een leuke uitdaging. Hoe zorg je voor die perfecte balans tussen het basisontwerp en alle accessoires? En hoe creëer je de juiste sfeer waarin je je helemaal ontspannen voelt en even tot rust kunt komen? Want dat is…

28 april, 2021

11 fantastische ideëen voor de slaapkamervloer

Een goede nachtrust is goud waard. Maar dat lukt alleen wanneer je slaapkamer die rustgevende atmosfeer heeft. De slaapkamervloer is daarbij een belangrijke sfeerbepaler voor de totale ruimte.

27 april, 2021

Slaapkamer in blauw zorgt voor beste nachtrust

Blauw is een rustgevende kleur die ons doet denken aan zomers blauwe luchten en de warme mediterrane zee. En dat het rustgevende aspect van blauw is geen fabeltje: onderzoek heeft namelijk ook aangetoond dat we in een blauwe slaapkamer ook het beste…

27 april, 2021

8 supertips voor extra ruimte in je kleine kledingkast!

We hebben allemaal wel al eens gedroomd van zo'n grote inloopkast zoals je op televisie of in Hollywood films zien. Het enige wat je ervoor nodig moet hebben (behalve veel kleren en onze experts) is de plaats.

25 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

Snelle slaapkamer make-over

Je slaapkamer is de kern van je huis, van het 'thuis zijn'. Hier kom je tot rust en tot jezelf. Soms is het fijn om deze plek te updaten. Daar hoef je echt niet meteen nieuw meubilair voor aan te schaffen.

16 april, 2021
Ad