Magazine

Opslag en Rekken om Je Spullen Op Te Ruimen en Je Woning Netjes Te Houden

Hoe houd je je woning schoon en opgeruimd? Precies, met de juist opbergmogelijkheden. Op deze website lees je vaak over slimme opbergmogelijkheden, soms verstopt onder trappen of in een bed, maar wat nog steeds de beste opberger is, zijn opbergkasten…

20 januari, 2023

Stoelen en Banken voor Je Huis, Waar Je Misschien Niet Meteen aan Had Gedacht

Meubels om op te zitten zijn natuurlijk onmisbaar in onze woning. Iedereen wil graag op een leuke en comfortabele manier zitten. Van fauteuils tot bankjes, krukken en eetkamerstoelen, je kunt op veel verschillende manieren zitten en relaxen in je won…

14 januari, 2023

Kleurrijke Kussens: Laat Je Overdonderen Door 13 Creaties en Tips

Kussens zijn veelzijdiger dan dat je zou denken. Ze dienen niet alleen om op te slapen, maar zijn ook de perfecte accessoires om jouw woning mee in te richten. Kussens zorgen voor enorm veel kleur, zachtheid en gezelligheid.

02 januari, 2023

Zelf de Kledingkast Maken van Je Dromen

Toe aan een nieuwe kledingkast? Als je je eigen kast maakt, kun je zelf bepalen welke kleuren en materialen er terugkomen in jouw kast. Daarnaast kun je zelf kiezen wat er allemaal in de kast komt. Denk aan deuren en panelen maar ook aan lades.

29 december, 2022

Hoe Verduisterend Zijn Houten Jaloezieën?

In sommige ruimtes wil je het liefste dat alles zo donker mogelijk blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer, maar ook in de badkamer kan het een extra sfeer opleveren.

22 december, 2022

Hoekbank of Gewone Bank: Voor Welke van de Twee Kies Je?

Het uitkiezen van de juiste banken of zitmeubels is enorm belangrijk. Die meubels dragen namelijk bij aan de stijl en het design van je woning en moeten ook nog eens goed zitten. Je wilt namelijk dat je kunt relaxen in je zetel.

15 november, 2022

Stoffen die Je Moet Gebruiken voor Je Sofa/Bank: Ontdek de Top 6!

Ben je van plan een nieuwe sofa te kopen voor in je woonkamer of wil je je huidige bank stofferen? Dan is het niet alleen belangrijk dat je nadenkt over de juiste vorm, het design, etc., maar ook over de stof die je gaat gebruiken.

23 september, 2022

Een Kleine Eetkamer Inrichten voor Groot Gebruik!

Veel mensen realiseren zich niet dat een eetkamer hebben eigenlijk een luxe is. Sommige mensen hebben geen eetkamer en sommige hebben zelfs een hele kleine eetkamer. Zit jij in de laatste categorie en vind jij het moeilijk om je eetkamer in te richte…

05 september, 2022

Luchten Zonder Overlast van Insecten Dankzij Horren

Er is niets zo heerlijk als bij mooi weer alle ramen en deuren van je woning helemaal open te kunnen zetten. Een beetje buiten binnen halen en genieten van de frisse en koele lucht die de kamers vult.

31 augustus, 2022

Handige Tips voor het Renoveren van Meubels

Meubels zijn niet blijvend mooi. Ze kunnen bijvoorbeeld vlekken vertonen of bijvoorbeeld lelijke schaafplekken ontwikkelen. Meubels zijn doorgaans echter niet zomaar kapot en het komt weinig voor dat je een meubel weg hoeft te gooien.

11 augustus, 2022