Magazine

Dankzij 15 Designs Zorg je voor het Ultiem Plafond!

Als je je huis gaat renoveren/inrichten, dan denk je ongetwijfeld na over welke meubels je in de kamer wilt zetten, in welke kleur je de muren gaat schilderen, hoe je de kamer gaat aankleden, etc.

28 september, 2021

De Trap Bekleden: Wel of Geen Tapijt?

De trap: het centrale onderdeel van je gang. Eigenlijk kijken we er niet heel vaak naar om, maar we weten dat de trap belangrijk is voor ons interieur. In dit Ideabook willen we de vraag beantwoorden of een klassiek trap tapijt of een andere bekledin…

22 september, 2021

Dankzij deze 15 Thuiskantoor Wordt het Thuiswerken Zeer Productief

Nu thuiswerken steeds meer in trek is, zullen meer mensen ervoor kiezen om een lege kamer om te toveren tot een kantoor of om van een stukje van de slaapkamer, woonkamer, etc. een thuiskantoor te maken.

22 september, 2021

Met deze 15 Tips Ontwerp je in een Instant een Unieke Dressing

Een dressing room of zo’n luxueuze kleedkamer. Ja, we hebben ze allemaal wel al gezien! Of het nu een inloop kleerkast is vanuit Sex and the City of een stralende en chique kleedkamer zoals in Desperate Housewives, een dressing room ziet er altijd oo…

03 september, 2021

De Leukste Interieurs met een Bureau in de Woonkamer

Misschien werkte je al thuis of ben je pas sinds vorig jaar begonnen met het werken vanuit je eigen woning. Hoe dan ook, thuiswerken wordt steeds normaler en veel bedrijven hebben al aangegeven in de toekomst meer hybride te gaan werken.

22 juli, 2021

De 27 leukste trappen voor jouw woning

De trap, daar denk je misschien niet elke dag over na. Toch is de trap in ons huis zeer belangrijk. Het is een beetje een open deur, maar zonder trap kom je niet boven of beneden in je woning. Je bent dus elke dag een aantal keer te vinden op je trap.

22 juli, 2021

De Beste Tips Voor Het Opruimen Van Je Zolder

De zolder is niet een plaats waar we vaak rondhangen. Voor veel mensen is de zolder slechts een opberghok voor dozen, gereedschappen en de kunstkerstboom, voor anderen is het een washok, kantoor of thuissportschool.

20 juli, 2021

15 Buitengewone Designs uit een Futuristische Sci-Fi Wereld

Als je je interieur (opnieuw) gaat inrichten, dan heb je ongetwijfeld al via verschillende manieren inspiratie opgedaan. Misschien heb je al eens samengezeten met onze experts, een paar mooie interieurmagazines doorbladerd of een paar inspirerende on…

12 juli, 2021

Ontwerp Je Eigen Trendy Terras met deze 15 Unieke Terrasdesigns!

Het is weer volop zomer en dat betekent hogere temperaturen, een stralendere zon en nog meer blauwe lucht! Natuurlijk kun je tijdens deze zomerdagen ook meer tijd buiten doorbrengen op je terras.

05 juli, 2021

Deze 14 houten overkappingen maken je terras echt compleet!

Of het nu een groot terras is vol bloemen, planten, tafels en stoelen of een klein terras met maar twee stoelen en een kleine tafel, het voegt altijd een meerwaarde toe aan je woonst.

31 mei, 2021