Meer ruimten
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

Zonnepanelen op een plat dak: Hoe werkt dat?

Zonnepanelen worden over het algemeen met een schuin dak geassocieerd. Maar dat is eigenlijk onterecht, want zonnepanelen op een plat dak zijn ook heel goed mogelijk. Sterker nog: er zijn zelfs heel wat voordelen ten opzichte van een schuin dak! Uite…

24 december, 2018

Voor & Na: Sanitair verbouwen voor een moderne, frisse look. Een architect in regio Amsterdam wist de klus te klaren!

Voor veel mensen is de badkamer een van de fijnste plekken in hun huis. Juist hier vind je de rust en ontspanning na een dag van noeste arbeid. Vandaag willen we je graag inspireren met mooie voorbeelden aangaande het sanitair.

18 september, 2018

Bouwkosten berekenen? Dan is deze informatieve website onmisbaar!

De bouw van je nieuwe huis begint vaak met een droom. Je fantaseert over je ideale interieur, maar weet vaak niet wat de bouw van je woning gaat kosten. Vaak begint het avontuur met het raadplegen van een architect of aannemer.

29 augustus, 2018

Tralies voor de ramen - veel meer dan bescherming

Rooster voor de ramen zijn elementen die vaak niet om hun esthetische kwaliteiten voor de ramen geplaatst worden. Veel mensen kiezen voor tralies voor de ramen omdat ze zoeken naar veiligheid.

11 november, 2017

Mezzanines: goede ideeën om te profiteren van de ruimte

In de architectuur bestaat er een tussenverdieping, een plek tussen de begane grond en de eerste verdieping. Een soort binnenbalkon dat uitkomt op een andere kamer. Het is een overgangsgebied tussen de trap en de eerste verdieping.

09 november, 2017

10 schitterende garagedeuren en poorten die je niet mag missen!

Moderne garagedeuren hebben altijd een statige aanwezigheid die kan concurreren met de hoofdingang. Het is niet alleen zo dat de garagedeur de auto beschermt, maar kan er tevens voor zorgen dat je woning een schitterende look krijgt! Veel deuren hebb…

07 november, 2017

6 ideeën voor een perfecte wasruimte

De was doen is misschien wel de meest intensieve taak van het huishouden. Vooral als je met veel gezinsleden in een huis woont. Daarom is het maar wat handig als je er in huis een speciale ruimte voor hebt.

06 november, 2017

Trappen: gave ideeën voor woningen met weinig ruimte

Er zijn een aantal dingen in een klein huis die we simpelweg niet kunnen negeren: de trap die je gewoon nodig hebt en de beperkte ruimte die er in je woning is. In dit artikel gaan we je laten zien dat er ook hele mooie trappen voor kleine woningen z…

29 oktober, 2017

12 fantastische trappen om mee te pronken

Een trap is veel meer dan een handig hulpmiddel waarmee je van de begane grond naar de eerste verdieping kan gaan. Het kan een designstatement zijn, met de juiste ideeën natuurlijk.

02 oktober, 2017

10 fascinerende ideeën voor het plafond

Standaard plafonds geven een ruimte een geheel eigen karakter. Ze hebben een positieve invloed op de kamer, maar het effect kan nauwelijks worden vergeleken met een origineel plafond design.

28 augustus, 2017