Magazine

20 ideeën voor een sfeervolle hal - deel 2

Je hebt maar één kans om een goede eerst indruk te geven. En dat geldt zeker niet alleen voor contact met andere mensen. Bij je woning is de eerste indruk ook het enige wat telt. En wat zien gasten het eerste als ze je huis binnenkomen; de hal.

09 maart, 2018

20 ideeën voor een sfeervolle hal - deel 1

Je hebt maar één kans om een goede eerst indruk te geven. En dat geldt zeker niet alleen voor contact met andere mensen. Bij je woning is de eerste indruk ook het enige wat telt. En wat zien gasten het eerste als ze je huis binnenkomen; de hal.

08 maart, 2018

12 foto's van inpandige balkons en terrassen

Een inpandig balkons of terras geeft je woonkamer meer licht en lucht. Ze zijn ideaal om te lezen, te kletsen, oefeningen te doen zoals yoga of wat je maar kunt bedenken. Bekijk deze voorbeelden en doe inspiratie op! 

23 februari, 2018

9 manieren om nieuw leven in je gang te blazen met een tapijt

De gang is vaak een van de meest lastige ruimtes om in te richten omdat deze vaak niet erg ruim is en er geen daglicht is. Het is vaak een leuke oplossing om de gang in te richten met een tapijt.

21 februari, 2018

16 geweldige kledingkasten en walk-in closets op een rijtje

Zijn je kleding en schoenen heilig voor jou? En kan je kledingkast niet groot genoeg zijn? Kijk dan eens naar dit overzicht waar je inspiratie kunt opdoen voor garderobekasten en inloopkasten. Waar wacht je nog op? Bekijk ze allemaal!

20 februari, 2018

Hoe maak ik een inloopkast van mijn slaapkamer?

Als je nog een extra slaapkamer over hebt, dan kun je d'r misschien wel een inloopkast van maken! Inspiratie nodig? Check deze leuke voorbeelden..  

14 februari, 2018

11 prachtige buitengrills

Wie houdt er niet van om buiten te genieten van gezelligheid met vrienden, of om gewoon wat te zitten lezen, naar muziek te luisteren of te zonnebaden? Welke van deze activiteiten bij jou ook favoriet is, het wordt nog fijner met een heerlijke…

05 februari, 2018

10 fantastische moderne trappen

Niet iedereen heeft de luxe van een trap in zijn of haar eigen huis. Is dat wel het geval, is het een nogal aanwezig en esthetisch belangrijk ding. Dus is het zaak om er de nodige aandacht aan te besteden.

25 januari, 2018

9 x fijn binnenkomen in een mooie hal

Een eerste indruk maak je maar eenmaal, en dat geldt ook voor je huis. Je bezoekers komen binnen in de gang of hal, en krijgen daarmee al een idee van de bewoners. De entree moet dus goed en zorgvuldig zijn.

18 januari, 2018

8 manieren om woonkamer en terras/balkon te combineren

Door de woonkamer uit te breiden naar de veranda, het terras of het balkon, slaag je erin om een ruimer interieur te creëren. Het interieur van je appartement of woning ziet er harmonischer uit.

15 januari, 2018