gang, hall en garage magazine
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

Negen eenvoudige ideeën om de wasruimte veel aangenamer te maken

De was doen. Het is iets dat de meeste onder ons niet graag doen. Het wordt ook vaak beschouwd als een necessiteit. Toch is het enorm belangrijk, want je wil namelijk perfect voor de dag komen in jouw prachtige en lekker geurende kledij.

26 september, 2020

Een balkontafel voor ieder balkon!

Een tuin is een heerlijke luxe voor iedereen die van mooi weer wil gaan genieten, maar als je een appartement of een bovenwoning hebt, dan heb je waarschijnlijk alleen maar de beschikking over een balkon.

26 juni, 2019

Zonnepanelen op een plat dak: Hoe werkt dat?

Zonnepanelen worden over het algemeen met een schuin dak geassocieerd. Maar dat is eigenlijk onterecht, want zonnepanelen op een plat dak zijn ook heel goed mogelijk. Sterker nog: er zijn zelfs heel wat voordelen ten opzichte van een schuin dak! Uite…

24 december, 2018

De zolder isoleren: zo bespaar je op je energierekening!

Een lage energierekening willen we allemaal. Naast dat het goed is voor je portemonnee zorg je daarmee ook voor een bijdrage aan het halen van de klimaatdoelstellingen. Veel warmteverlies in een huis komt door gebrekkige isolatie.

16 december, 2018

Een werkkamer inrichten: zo doe je dat!

Elk jaar zijn er steeds mee zzp-ers of eenmanszaken die aan het werk gaan. Daarnaast is het met alle fileproblematiek ook gewoon erg fijn om af en toe thuis te werken. Voor iedereen die regelmatig zijn of haar eigen woning als werkruimte gebruikt, ga…

27 september, 2018

Voor & Na: Sanitair verbouwen voor een moderne, frisse look. Een architect in regio Amsterdam wist de klus te klaren!

Voor veel mensen is de badkamer een van de fijnste plekken in hun huis. Juist hier vind je de rust en ontspanning na een dag van noeste arbeid. Vandaag willen we je graag inspireren met mooie voorbeelden aangaande het sanitair.

18 september, 2018

Bouwkosten berekenen? Dan is deze informatieve website onmisbaar!

De bouw van je nieuwe huis begint vaak met een droom. Je fantaseert over je ideale interieur, maar weet vaak niet wat de bouw van je woning gaat kosten. Vaak begint het avontuur met het raadplegen van een architect of aannemer.

29 augustus, 2018

Een smalle hal inrichten: hoe doe je dat?

Het zou goed kunnen zijn dat je al jaren droomt van zo’n grote hal of gang waarin een tafel staat omringt door kunst en zo’n mooie grote trap… Maar soms moet je gewoon even praktisch zijn en genoegen nemen met wat je hebt.

19 augustus, 2018

Een kelder bouwen iets voor jou? Wij vertellen het je!

Hoe ouder een huis is, hoe groter de kans dat er een kelder te vinden is. Maar ook bij een nieuwbouwwoning is soms een kelder aanwezig! Maar als die er helemaal niet is, dan heb je uiteraard altijd de mogelijkheid om er een te bouwen.

27 juli, 2018

20 ideeën voor een sfeervolle hal - deel 2

Je hebt maar één kans om een goede eerst indruk te geven. En dat geldt zeker niet alleen voor contact met andere mensen. Bij je woning is de eerste indruk ook het enige wat telt. En wat zien gasten het eerste als ze je huis binnenkomen; de hal.

09 maart, 2018