Magazine

8 manieren om woonkamer en terras/balkon te combineren

Door de woonkamer uit te breiden naar de veranda, het terras of het balkon, slaag je erin om een ruimer interieur te creëren. Het interieur van je appartement of woning ziet er harmonischer uit.

15 januari, 2018

Een hal die bij je sterrenbeeld past

Het is een maandelijks ritueel van velen van ons; het bekijken van onze horoscoop. Om daarop in te haken hebben we dit artikel voor je geschreven. Hierin koppelen we sterrenbeelden aan de inrichting van de hal; iets dat ook nog niet zo makkelijk is a…

24 november, 2017

Tralies voor de ramen - veel meer dan bescherming

Rooster voor de ramen zijn elementen die vaak niet om hun esthetische kwaliteiten voor de ramen geplaatst worden. Veel mensen kiezen voor tralies voor de ramen omdat ze zoeken naar veiligheid.

11 november, 2017

Mezzanines: goede ideeën om te profiteren van de ruimte

In de architectuur bestaat er een tussenverdieping, een plek tussen de begane grond en de eerste verdieping. Een soort binnenbalkon dat uitkomt op een andere kamer. Het is een overgangsgebied tussen de trap en de eerste verdieping.

09 november, 2017

10 schitterende garagedeuren en poorten die je niet mag missen!

Moderne garagedeuren hebben altijd een statige aanwezigheid die kan concurreren met de hoofdingang. Het is niet alleen zo dat de garagedeur de auto beschermt, maar kan er tevens voor zorgen dat je woning een schitterende look krijgt! Veel deuren hebb…

07 november, 2017

9 slimme overkappingen voor de auto

Als je geen ruimte voor een standaard-garage hebt, of je vindt een gewone garage saai, denk dan eens lekker out-of-the-box! Je kunt je auto op veel manieren tegen weersinvloeden beschermen.

06 november, 2017

6 ideeën voor een perfecte wasruimte

De was doen is misschien wel de meest intensieve taak van het huishouden. Vooral als je met veel gezinsleden in een huis woont. Daarom is het maar wat handig als je er in huis een speciale ruimte voor hebt.

06 november, 2017

7 dingen die je niet moet doen met je hal of entree

De entree van het huis is een bijzondere plek, het is de eerste kennismaking met het huis en vertelt iets over de smaak en het karakter van de bewoners. Je gasten komen er binnen, maar jijzelf en je eventuele gezinsleden of huisgenoten ook.

02 november, 2017

​47 fantastische entrees die je niet mag missen..

Wat is de meest lastige ruimte om in te richten? Misschien denk je aan de woonkamer, de keuken of de slaapkamer? Nee, het is toch de hal. We hebben het over de gang die ook dient als entree. Een mooie hal is een cadeautje voor jezelf en je woning.

29 oktober, 2017

Trappen: gave ideeën voor woningen met weinig ruimte

Er zijn een aantal dingen in een klein huis die we simpelweg niet kunnen negeren: de trap die je gewoon nodig hebt en de beperkte ruimte die er in je woning is. In dit artikel gaan we je laten zien dat er ook hele mooie trappen voor kleine woningen z…

29 oktober, 2017