Magazine

Minimalistische Inspiratie voor Balkondecoraties

Je balkon inrichten is zo simpel nog niet. Zeker niet als je het sfeervol of mooi wilt krijgen. Het inzetten van accessoires, de juiste meubels, veel planten en andere materialen is de beste manier om je balkon een leuke sfeer te geven.

09 mei, 2022

Deze 14 Aspecten Mogen Niet Ontbreken in Je Dressing

Heb je een lege kamer en weet je niet goed wat je er mee moet doen? Dan raden wij aan om er een dressing of aparte kleedkamer van te maken. Dankzij zo’n dressing krijg je namelijk de kans om je kleding, schoenen en andere accessoires op een nette en…

04 mei, 2022

Safestore Past op Jouw Spullen: Veilig Opgeslagen

Je gaat verhuizen, maar in het nieuwe huis worden nog de muren geverfd, terwijl het oude adres al nieuwe bewoners heeft. Je kinderen worden groter, maar je wil toch hun lievelingsspeelgoed bewaren voor jouw kleinkinderen. Je bent een verzamelaar.

18 januari, 2022

Dankzij 15 Designs Zorg je voor het Ultiem Plafond!

Als je je huis gaat renoveren/inrichten, dan denk je ongetwijfeld na over welke meubels je in de kamer wilt zetten, in welke kleur je de muren gaat schilderen, hoe je de kamer gaat aankleden, etc.

28 september, 2021

De Trap Bekleden: Wel of Geen Tapijt?

De trap: het centrale onderdeel van je gang. Eigenlijk kijken we er niet heel vaak naar om, maar we weten dat de trap belangrijk is voor ons interieur. In dit Ideabook willen we de vraag beantwoorden of een klassiek trap tapijt of een andere bekledin…

22 september, 2021

Dankzij deze 15 Thuiskantoor Wordt het Thuiswerken Zeer Productief

Nu thuiswerken steeds meer in trek is, zullen meer mensen ervoor kiezen om een lege kamer om te toveren tot een kantoor of om van een stukje van de slaapkamer, woonkamer, etc. een thuiskantoor te maken.

22 september, 2021

Met deze 15 Tips Ontwerp je in een Instant een Unieke Dressing

Een dressing room of zo’n luxueuze kleedkamer. Ja, we hebben ze allemaal wel al gezien! Of het nu een inloop kleerkast is vanuit Sex and the City of een stralende en chique kleedkamer zoals in Desperate Housewives, een dressing room ziet er altijd oo…

03 september, 2021

De Leukste Interieurs met een Bureau in de Woonkamer

Misschien werkte je al thuis of ben je pas sinds vorig jaar begonnen met het werken vanuit je eigen woning. Hoe dan ook, thuiswerken wordt steeds normaler en veel bedrijven hebben al aangegeven in de toekomst meer hybride te gaan werken.

22 juli, 2021

De 27 leukste trappen voor jouw woning

De trap, daar denk je misschien niet elke dag over na. Toch is de trap in ons huis zeer belangrijk. Het is een beetje een open deur, maar zonder trap kom je niet boven of beneden in je woning. Je bent dus elke dag een aantal keer te vinden op je trap.

22 juli, 2021

De Beste Tips Voor Het Opruimen Van Je Zolder

De zolder is niet een plaats waar we vaak rondhangen. Voor veel mensen is de zolder slechts een opberghok voor dozen, gereedschappen en de kunstkerstboom, voor anderen is het een washok, kantoor of thuissportschool.

20 juli, 2021