Magazine

De Leukste Interieurs met een Bureau in de Woonkamer

Misschien werkte je al thuis of ben je pas sinds vorig jaar begonnen met het werken vanuit je eigen woning. Hoe dan ook, thuiswerken wordt steeds normaler en veel bedrijven hebben al aangegeven in de toekomst meer hybride te gaan werken.

22 juli, 2021

De 27 leukste trappen voor jouw woning

De trap, daar denk je misschien niet elke dag over na. Toch is de trap in ons huis zeer belangrijk. Het is een beetje een open deur, maar zonder trap kom je niet boven of beneden in je woning. Je bent dus elke dag een aantal keer te vinden op je trap.

22 juli, 2021

De Beste Tips Voor Het Opruimen Van Je Zolder

De zolder is niet een plaats waar we vaak rondhangen. Voor veel mensen is de zolder slechts een opberghok voor dozen, gereedschappen en de kunstkerstboom, voor anderen is het een washok, kantoor of thuissportschool.

20 juli, 2021

Deze 14 houten overkappingen maken je terras echt compleet!

Of het nu een groot terras is vol bloemen, planten, tafels en stoelen of een klein terras met maar twee stoelen en een kleine tafel, het voegt altijd een meerwaarde toe aan je woonst.

31 mei, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

Betaalbare houten huisjes die je zelf kunt bouwen

Een houten huis doet je niet alleen wegdromen van die heerlijke skivakantie met vrienden, maar ook van een romantisch weekendje weg met je geliefde. Hout geeft zowel een romantische vibe alsook een authentieke element aan elk huis of chalet waardoor…

18 april, 2021

Hoe kies je de juiste kussens in je huis?

Kussens zijn de makkelijkste en goedkoopste manier om een interieur een transformatie te geven. Ze zijn bovendien de ultieme kers op de taart voor een huis, en bieden zowel uitstraling als comfort.

30 maart, 2021

Je gang inrichten? Deze 12 designs zijn de perfecte inspiratie

Wat staat er op je verbouwingsplanning voor de komende dagen, weken of maanden? Is de agenda compleet leeg of ben je van plan je badkamer een make-over te geven, een nieuw laagje behang aan te brengen in je woonkamer, de keuken te herschilderen of je…

12 maart, 2021

6 geweldige dingen die je met een lege kamer kunt doen

Je hebt een lege kamer in je woning zoals een zolder, de kelder of gewoon een slaapkamer die je niet optimaal gebruikt. Misschien fungeert het op dit moment zo'n beetje als washok, opslag of rommelhok, maar toch kun je met die kamer veel meer doen da…

28 februari, 2021

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021