Magazine

Een werkkamer inrichten: zo doe je dat!

Elk jaar zijn er steeds mee zzp-ers of eenmanszaken die aan het werk gaan. Daarnaast is het met alle fileproblematiek ook gewoon erg fijn om af en toe thuis te werken. Voor iedereen die regelmatig zijn of haar eigen woning als werkruimte gebruikt, ga…

27 september, 2018

Voor & Na: Sanitair verbouwen voor een moderne, frisse look. Een architect in regio Amsterdam wist de klus te klaren!

Voor veel mensen is de badkamer een van de fijnste plekken in hun huis. Juist hier vind je de rust en ontspanning na een dag van noeste arbeid. Vandaag willen we je graag inspireren met mooie voorbeelden aangaande het sanitair.

18 september, 2018

Bouwkosten berekenen? Dan is deze informatieve website onmisbaar!

De bouw van je nieuwe huis begint vaak met een droom. Je fantaseert over je ideale interieur, maar weet vaak niet wat de bouw van je woning gaat kosten. Vaak begint het avontuur met het raadplegen van een architect of aannemer.

29 augustus, 2018

Een smalle hal inrichten: hoe doe je dat?

Het zou goed kunnen zijn dat je al jaren droomt van zo’n grote hal of gang waarin een tafel staat omringt door kunst en zo’n mooie grote trap… Maar soms moet je gewoon even praktisch zijn en genoegen nemen met wat je hebt.

19 augustus, 2018

Een kelder bouwen iets voor jou? Wij vertellen het je!

Hoe ouder een huis is, hoe groter de kans dat er een kelder te vinden is. Maar ook bij een nieuwbouwwoning is soms een kelder aanwezig! Maar als die er helemaal niet is, dan heb je uiteraard altijd de mogelijkheid om er een te bouwen.

27 juli, 2018

20 ideeën voor een sfeervolle hal - deel 2

Je hebt maar één kans om een goede eerst indruk te geven. En dat geldt zeker niet alleen voor contact met andere mensen. Bij je woning is de eerste indruk ook het enige wat telt. En wat zien gasten het eerste als ze je huis binnenkomen; de hal.

09 maart, 2018

20 ideeën voor een sfeervolle hal - deel 1

Je hebt maar één kans om een goede eerst indruk te geven. En dat geldt zeker niet alleen voor contact met andere mensen. Bij je woning is de eerste indruk ook het enige wat telt. En wat zien gasten het eerste als ze je huis binnenkomen; de hal.

08 maart, 2018

12 foto's van inpandige balkons en terrassen

Een inpandig balkons of terras geeft je woonkamer meer licht en lucht. Ze zijn ideaal om te lezen, te kletsen, oefeningen te doen zoals yoga of wat je maar kunt bedenken. Bekijk deze voorbeelden en doe inspiratie op! 

23 februari, 2018

9 manieren om nieuw leven in je gang te blazen met een tapijt

De gang is vaak een van de meest lastige ruimtes om in te richten omdat deze vaak niet erg ruim is en er geen daglicht is. Het is vaak een leuke oplossing om de gang in te richten met een tapijt.

21 februari, 2018

16 geweldige kledingkasten en walk-in closets op een rijtje

Zijn je kleding en schoenen heilig voor jou? En kan je kledingkast niet groot genoeg zijn? Kijk dan eens naar dit overzicht waar je inspiratie kunt opdoen voor garderobekasten en inloopkasten. Waar wacht je nog op? Bekijk ze allemaal!

20 februari, 2018