Magazine

Beschermingsstrategieën tegen negatieve energieën in het huis: 9

Leven in een harmonieuze omgeving is wat wij allemaal willen, maar het is niet altijd gemakkelijk om ervoor te zorgen dat ons huis veilig is voor het boze oog en de afgunst. Maar geen nood! We laten je ook weten hoe je jouw woning kunt beschermen teg…

26 november, 2023

Waarom een buitenhaard toevoegen aan jouw tuin: Kom het te weten!

Als het gaat om het creëren van een spectaculaire buitenruimte , kan een buitenhaard het sieraad zijn dat jouw buitenruimte laat stralen. Of het nu in de tuin, op het terras of op de patio is, een buitenhaard voegt een vleugje elegantie en comfort to…

19 november, 2023

Thuiswerken zonder afleidingen? Met onze 9 tips lukt het!

Thuiswerken klinkt als een droom die uitkomt, toch? Maar de realiteit kan een constante familiekomedie. Misschien komt de hond jou storen of vallen jouw kinderen jouw thuiskantoor binnen. Maak je geen zorgen.

04 november, 2023

Hoe het plafond van jouw huis hoger te laten lijken: 8 tricks

Een hoog plafond kan een kamer ruimer, luchtiger en eleganter laten aanvoelen. Niet iedereen heeft echter het geluk om hoge plafonds in huis te hebben. Als je lage plafonds hebt en de illusie van grotere hoogte wilt creëren, ben je hier aan het juist…

01 november, 2023

Het potentieel van jouw opslagruimte benutten: 3 designideeën

Jouw opslagruimte, vaak verwaarloosd en onderschat, kan een echte schat aan kansen zijn. Veel mensen hebben de neiging onnodige spullen te verzamelen, waardoor deze ruimte zo waardevol is in zo'n ondergewaardeerd gebied.

29 oktober, 2023

Metalen garagerekken: 8 redenen waarom je die (niet) moet hebben

De tijd dat een garage enkel het huis was van jouw wagen, is al lang verleden tijd. Meestal staat jouw auto op de oprit – behalve tijdens de koude wintermaanden – waardoor jouw garage een andere functie krijgt.

13 oktober, 2023

Uit welke terrasoverkappingen kun je kiezen? - 10 topvoorbeelden

De herfst en winter zijn misschien niet de beste periode om buiten te zitten, maar ze zijn wel uiterst geschikt om je woning, tuin en terras al voor te bereiden op het warm weer. Daar hoort ook het plaatsen van een (nieuwe) overkapping bij.

25 september, 2023

Een wasruimte is van onontbeerlijk belang: 11 redenen + designtips

De was doen is iets waar wij allemaal tegenop zien. Uren doorbrengen met het insteken en uithalen van je was en dan nog eens de strijk doen ook. Het is niet leuk. Toch wordt het wassen en strijken van je kleding net dat tikkeltje leuker en sneller al…

19 september, 2023

Je eigen homegym inrichten doe je zo: 15 tips!

Ben je een echte fitnessfanaat? Dan breng je ongetwijfeld uren door in de gym. Van kettlebells tot leg press en van dumbbells tot haltergewichten, je hebt het waarschijnlijk allemaal al gebruikt.

05 juni, 2023

Je Interieur Een Persoonlijke Touch Geven Met Foto's

De grootste troef van een persoonlijk interieur? De dierbare woonaccessoires die je terug laat komen. Misschien heb je een bijzonder souvenir gekocht tijdens een verre en speciale reis.

17 februari, 2023