Magazine

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

In verwachting? Ontdek deze 12 excellente designs voor de babykamer

Ben je in verwachting? Proficiat! Er zullen je en je partner nog ongetwijfeld veel spannende tijden te wachten staan. Natuurlijk niet alleen als de baby geboren is, maar ook daarvoor nog.

18 januari, 2021

15 eigentijdse kinderkamers die perfect zijn voor alle leeftijden

Ben je de trotse moeder of vader van een of meerdere kinderen? Dan zul je daar ongetwijfeld al oneindig veel leuke uren mee beleefd hebben. Of het nu het (voor)lezen van een verhaaltje is, het maken van een legohuis, het spelen van een balspel of gew…

10 januari, 2021

Tover de kinderkamer om tot een kleurrijk paradijs

Ben je in verwachting van een kindje en wil je de kinderkamer prachtig in orde brengen voor de komst van je kleine spruit of wil je de kinderkamer van je grote kroos een likje verf geven. Dan kan je kiezen uit heel veel verschillende kleuren.

28 september, 2020

6 handige tips voor huizen met weinig oppervlakte

Huizen of appartementen met een kleiner oppervlak zijn logischerwijs vaak goedkoper dan woningen met veel vierkante meters. Maar dat is zeker niet het enige voordeel. Mensen vergeten wel eens dat minder vierkante meters ook minder schoonmaak,…

04 juni, 2016

Voor en Na: een oud huis in een dorp is veranderd in een prachtige cottage

In Oost-Europa zijn in de communistische tijd heel veel ‘saaie’ huizen gebouwd. Volgens een standaardontwerp werden vele duizenden woningen opgeleverd die er exact hetzelfde uitzagen.

26 mei, 2016

Breng wat meer gezelligheid in de kinderkamer!

Een gezellige en fijne kinderkamer is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Het is daarom zaak om over een aantal dingen goed na te denken. In dit Ideabook bespreken we een aantal van die punten zodat je van de kinderkamer een gezellig…

02 mei, 2016

Zo maak je van de kinderkamer een stimulerend en speels geheel

Kinderen zijn de toekomst. En dus wil je ze alles geven zodat ze dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een eigen en stimulerende kinderkamer is daar natuurlijk onmisbaar bij.

23 april, 2016

De ruimte onder je hoogslaper benutten: hoe doe je dat?

Bij een hoogslaper denken we al vrij snel aan de kinderkamer, aangezien dit de plek is waar we dit type bed het meest terugzien. Veel kinderen maken de fase door waarin ze een hoogslaper willen hebben.

26 maart, 2016

Zo richt je de babykamer in: zes simpele stappen

De babykamer inrichten is misschien wel het leukste wat je kan doen. Negen maanden voorpret en tijd om na te denken hoe dat kleine wezentje eruit zal zien, wat hij of zij nodig heeft en hoe dat het beste tot zijn recht komt in de kamer.

25 februari, 2016