Magazine

Tips om Kleuren in de Keuken te Gebruiken

De keuken schilderen we vaak wit of grijs en dat snappen we maar al te goed. In de meeste interieurs is een witte of grijze keuken mooi en zorg je voor rust en eenvoud die je op kunt vullen met accessoires.

06 augustus, 2021

Keukenindelingen voor Iedere Soort Woning

De keuken is een belangrijke plaats in ons interieur. Hier koken we, maken we sandwiches klaar voor onderweg of op het werk en maken we dagelijks schoon. We brengen dus veel uren door in de keuken.

02 juli, 2021

Gezellig, ruim en licht: 7 tips & tricks voor jouw open keuken

Er zijn zoveel keukens als er mensen en smaken (en budgets) zijn. Iedereen geeft weer zijn persoonlijke touch aan een stijl en zorgt ervoor dat het helemaal bij hem past. Tenslotte is de keuken een van de meest belangrijke ruimtes in het huis.

04 juni, 2021

Het kan: de keuken opknappen met een klein budget!

Is je keuken toe aan een opknapbeurt? Maak je geen zorgen want, daar hoef je echt geen hele nieuwe keuken voor aan te schaffen of complete verbouwing uit te voeren. Met een klein budget en wat creatieve tips kun je je huidige keuken op zeer simpele w…

29 mei, 2021

Dankzij deze 14 tips maak je je keuken nog impressionanter

Een keuken inrichten kan op duizend-en-een manieren. Zo kun je eentje ontwerpen met of zonder keukeneiland, met oven of grill, eentje die overgaat in de woonkamer of een afgesloten keuken, etc.

27 mei, 2021

Dankzij deze 13 designs kies je de perfecte keukenverlichting

Ben je ook iemand die graag kookt? Dan heb je ongetwijfeld al verscheidene uren doorgebracht in de keuken met het bereiden van overheerlijke gerechten en het uitproberen van nieuwe smaken.

30 april, 2021

Wat te doen met de achterwand in je keuken?

De achterwand in je keuken is zoiets waar je nou niet dagelijks bij stilstaat. Het is iets wat er gewoon is en de spatplaat in de keuken is iets dat je waarschijnlijk, zeker als je graag culinair in de keuken aan de slag gaat, regelmatig schoon moet…

24 april, 2021

11 praktische tips om je keuken slim in te richten

De keuken is één van de belangrijkste plekken in huis en moet natuurlijk praktisch en functioneel zijn. Dat lijkt heel logisch, maar wanneer je de meeste keukenkastjes opent dan is het beeld toch vaak heel anders.

12 april, 2021

Zo integreer je de magnetron op fraaie wijze in je keuken!

De magnetron is samen met alle andere apparatuur zoals ons fornuis, oven, koelkast en vaatwasser tot belangrijk apparaat geworden in ons dagelijks leven. Handig om iets in op te warmen, te koken of even te ontdooien.

12 maart, 2021

10 geweldige oplossingen voor kleine keukens!

Je hebt een kleine keuken. So what? Denk je dat je alleen maar met een grote keuken een prachtige keuken kunt creëren? Think again. In plaats van er een drama van te maken, kun je het ook als een uitdaging zien.

28 februari, 2021