keuken magazine

Magazine

7 redenen waarom afwasbak niet gelijk afwasbak is

Als je nadenkt welke elementen van je huis je het meest vaak gebruikt, kom je al snel bij de wasbakken, met name de wasbak in de keuken! Wie weleens een probleem met het water of met de afvoer heeft gehad, weet hoe belangrijk de wasbak dan niet is.

15 januari, 2021

10 keukenbladen – De kracht van de combinatie

Droom jij ervan om je eigen keuken kopen? Heb je ooit erbij stil gestaan hoe veel mogelijkheden er zijn en welke onderdelen bijzonder belangrijk zijn voor de uitstraling van jouw keuken? Het belang van de ordening van de kasten in de ruimte is voor d…

01 januari, 2021

De 12 beste kleuren die je keuken doen schitteren

Een paar strepen op je muur hier, een paar krassen daar. Heeft je keuken al veel meegemaakt? Dan wordt het waarschijnlijk wel eens tijd om die een (grote) make-over te geven. Ga je weer voor verf of kies je voor tegels? Als je voor verf kiest, dan zu…

15 december, 2020

Mooie houten planken in je keuken: 10 tips en voorbeelden

Planken in de keuken zijn terug van weggeweest. Toch worden ze wel totaal andersgebruikt dan vroeger. Tegenwoordig kiezen we voor een robuuste, stoere houten plank en we plaatsen er onze meest shiny, trendy of antieke keukenaccessoires op.

24 november, 2020

Op zoek naar een contemporaine keuken? Dan zijn deze acht "one-wall" keukens perfect voor je!

De keuken is een van de plaatsen waar we de meeste tijd in doorbrengen. Of het nu is tijdens het bereiden van een heerlijke avondmaal, een wonderbaarlijk driegangenmenu of een overheerlijke cake voor je verjaardag, de vuren zullen altijd opstaan.

15 november, 2020

9 kleine maar zeer karaktervolle en charmante keukens

Keukens komen in alle vormen, maten en kleuren. Sommige onder ons zweren bij een groot keukeneiland met de meest recente technologische snufjes terwijl andere een iets kleinere keuken prefereren.

31 augustus, 2020

De meest inspirerende keukendesigns!

Heb jij de afgelopen periode meer taarten, koekjes, ovenschotels en stoofpotjes dan ooit gemaakt? Dan ben je zeker de enige niet! De kans is natuurlijk aanwezig dat de keuken zoals die nu is, jou niet meer helemaal bevalt.

29 juni, 2020

De juiste materialen voor je keuken

Heb je de afgelopen periode je flink culinair uitgeleefd? Heel wat mensen zijn namelijk in de thuissituatie flink aan het bakken en koken geslagen! Het zou dan zo maar kunnen zijn dat je tot de conclusie bent gekomen dat je keuken wel aan een opknapb…

22 juni, 2020

Prachtige keukens in beeld

In tijden van thuisisolatie is het fijn om de tijd te nemen om je huis eens goed onder de loep te nemen. Grondig opruimen en schoonmaken kunnen we je zeker aanbevelen. Dat geeft ontzettend veel voldoening.

30 april, 2020

Een fantastische woonkeuken!

Bij homify werken we zoveel mogelijk vanuit huis en bij jou is de kans groot dat dit ook het geval is. Of heb je een ‘vitaal beroep’ en moet je toch regelmatig (gevaarlijk) werk buiten de deur verrichten? Wat voor jou ook geldt, de woonkeuken die we…

08 april, 2020