Magazine

Een zwarte keuken: de beste ideeën en mooiste voorbeelden!

Iedereen heeft zo z’n lievelingskleur. En zoals we hier al wel eens vaker hebben vermeld, mogen zwart en wit officieel geen kleuren genoemd worden, maar rebels als wij soms zijn trekken we ons daar natuurlijk niets van aan.

05 december, 2018

De 6 voordelen van een vrijstaande keuken

We zien hem steeds vaker: de vrijstaande keuken. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want zo'n keuken los in de ruimte ziet er werkelijk fenomenaal uit wanneer je er de ruimte voor hebt.

02 december, 2018

Prachtige Barnwood keuken gerealiseerd door een keukenspecialist uit omgeving Woerden

Een keuken waarin moderne, hoogwaardige keukenapparatuur gebouwd is, maakt het koken zo veel fijner en leuker! Vandaag nemen we je meen naar een prachtige Barnwood keuken die door een keukenspecialist uit de omgeving Woerden gerealiseerd is.

01 december, 2018

Eiken keuken met kleurrijke tegels, liefdevol gemaakt door een keukenspecialist uit Woerden

Het is altijd een feestje om te mogen kijken naar keukendesigns die door een keukenspecialist met liefde gemaakt zijn. Vandaag hebben we weer het geluk aan onze zijde! We willen je in dit artikel een prachtige eiken keuken laten zien die gemaakt is…

06 november, 2018

Moderne keuken gestyled door een keukenspecialist uit Nieuw Vennep!

De moderne keuken is het culinaire paradijs van onze woning. Veel mensen genieten van deze ruimte omdat je er zoveel in kunt beleven: een gezellig etentje, lekker samen koken of smullen van de hapjes tijdens een feestje onder het genot van een cockta…

07 oktober, 2018

Prachtige keukenrenovaties door een coole architect in de buurt van Amsterdam

Victona doet het weer! Sleetse woningen omtoveren tot ware woonpaleisjes. Ook de keukenrenovaties worden stijlvol uitgevoerd, dat is de kracht van deze architect uit Amsterdam.

05 oktober, 2018

Moderne keuken door keukenspecialist in Amsterdam

Het centrum van de hedendaagse woning is in vele gevallen toch echt de keuken. Een leefkeuken is een trend, een manier van wonen en de plek waar de familie bijeenkomt. Eten, werken en genieten, dat zijn de dingen die de moderne keuken omvat.

11 september, 2018

Een schitterende industriële keuken in Amsterdam, gerealiseerd door een keukenspecialist!

Een keukenspecialist die precies weet jij wilt? Het zou zo maar kunnen zijn dat je dan de experts van RestyleXL uit Woerden nodig hebt. De keuken die we je nu gaan laten zien is een schitterend industrieel exemplaar in een fraai grachtenpand in Amste…

08 augustus, 2018

De keuken opknappen: handige, leuke en voordelige tips!

Kan jouw keuken wel een beetje leuker worden, maar ontbreekt het je aan de middelen om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen? De keuken opknappen kan dan zeker uitkomt bieden! De opbouw van je keuken blijft veelal hetzelfde, maar door bijvoorbee…

07 augustus, 2018

Je aanrechtblad schoonmaken is heel erg belangrijk. Wij hebben een stappenplan voor je!

Wist je dat je keuken één van de plekken is in huis met de meeste bacteriën? Vocht en warmte zijn daar de belangrijkste oorzaak van. In diverse onderzoeken werden allerlei schadelijke bacteriën aangetroffen in keukens.

03 augustus, 2018