Magazine

Gezellig, ruim en licht: 7 tips & tricks voor jouw open keuken

Er zijn zoveel keukens als er mensen en smaken (en budgets) zijn. Iedereen geeft weer zijn persoonlijke touch aan een stijl en zorgt ervoor dat het helemaal bij hem past. Tenslotte is de keuken een van de meest belangrijke ruimtes in het huis.

04 juni, 2021

Het kan: de keuken opknappen met een klein budget!

Is je keuken toe aan een opknapbeurt? Maak je geen zorgen want, daar hoef je echt geen hele nieuwe keuken voor aan te schaffen of complete verbouwing uit te voeren. Met een klein budget en wat creatieve tips kun je je huidige keuken op zeer simpele w…

29 mei, 2021

Dankzij deze 14 tips maak je je keuken nog impressionanter

Een keuken inrichten kan op duizend-en-een manieren. Zo kun je eentje ontwerpen met of zonder keukeneiland, met oven of grill, eentje die overgaat in de woonkamer of een afgesloten keuken, etc.

27 mei, 2021

Dankzij deze 13 designs kies je de perfecte keukenverlichting

Ben je ook iemand die graag kookt? Dan heb je ongetwijfeld al verscheidene uren doorgebracht in de keuken met het bereiden van overheerlijke gerechten en het uitproberen van nieuwe smaken.

30 april, 2021

Wat te doen met de achterwand in je keuken?

De achterwand in je keuken is zoiets waar je nou niet dagelijks bij stilstaat. Het is iets wat er gewoon is en de spatplaat in de keuken is iets dat je waarschijnlijk, zeker als je graag culinair in de keuken aan de slag gaat, regelmatig schoon moet…

24 april, 2021

11 praktische tips om je keuken slim in te richten

De keuken is één van de belangrijkste plekken in huis en moet natuurlijk praktisch en functioneel zijn. Dat lijkt heel logisch, maar wanneer je de meeste keukenkastjes opent dan is het beeld toch vaak heel anders.

12 april, 2021

Zo integreer je de magnetron op fraaie wijze in je keuken!

De magnetron is samen met alle andere apparatuur zoals ons fornuis, oven, koelkast en vaatwasser tot belangrijk apparaat geworden in ons dagelijks leven. Handig om iets in op te warmen, te koken of even te ontdooien.

12 maart, 2021

10 geweldige oplossingen voor kleine keukens!

Je hebt een kleine keuken. So what? Denk je dat je alleen maar met een grote keuken een prachtige keuken kunt creëren? Think again. In plaats van er een drama van te maken, kun je het ook als een uitdaging zien.

28 februari, 2021

Keukenblad vervangen? Lage kosten en grote effecten!

Je keukenblad is een van de meest essentiële onderdelen in je keuken. Hij springt het meest in het oog en is uiteraard zeer belangrijk en functioneel als werkblad. Maar soms ziet je keukenblad of hele keuken er na verloop van tijd wat lelijk of outda…

23 februari, 2021

12 fantastische tips bij een smalle keuken die je nog niet kende!

Denken we aan een keuken, dan denken we ongetwijfeld aan zo'n zeer luxueus kookeiland vol ultramoderne benodigdheden. Omgeven door een paar stijlvolle kasten en een leuk tafel met wat stoelen.

23 februari, 2021