keuken magazine

Magazine

De keukens van een Vlaamse specialist

Zit je maar een beetje op je laptop of tablet te kijken en weet je niet meer goed wat je moet doen? Dan kunnen we je misschien wel verder op weg gaan helpen met wat fraaie plaatjes van de experts van Marcotte Style uit het Belgische Kapellen.

25 maart, 2020

9 prachtige keukens met een kookeiland

Een kookeiland maakt de keuken tot een stijlvolle ruimte met een professionele uitstraling. Althans, dat kan vaak het geval zijn. Het brengt in ieder geval een hele leuke dynamiek met zich mee en wij hebben daarom ook weer eens gekeken bij onze exper…

13 februari, 2020

12 moderne keukens ter inspiratie voor jouw keukenvernieuwing!

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe keuken of wil je gewoon wat veranderingen in de keuken aan gaan brengen om het wat leuker te gaan maken? Wij hebben onze beste keukenexperts geraadpleegd en daaruit een heel leuk overzicht samengesteld met de m…

06 februari, 2020

Twaalf (kleine) rustieke keukens

De stijl van de keuken kan een weerspiegeling zijn van de sfeer in de rest van je huis, maar je kunt er ook voor kiezen om hiermee een iets andere weg in te slaan. Uiteraard hoef jij je daarbij niet aan een stijl te houden.

16 januari, 2020

10 fantastische houten keukens met kookeiland

Een kookeiland is een grote wens van veel mensen die de keuken gaan verbouwen. Sta jij aan de vooravond van een keukenverbouwing of moet je nog een keuken uitzoeken voor je nieuwe huis? Dan mag je dit overzicht zeker niet missen! En als je bij hout g…

06 december, 2019

De keukentrends van de winter 2019-2020

In het najaar en in de winter duik je misschien wel wat vaker de keuken in dan in de zomerperiode. En met korte dagen is het ook wel logisch dat je die gezelligheid een beetje opzoekt.

22 oktober, 2019

De leukste keukentrends van 2019

Nu de dagen weer wat korter beginnen te worden en je de tuin en terras straks weer verruild voor je aanrecht en keukentafel, denk je misschien wel een beetje na over wat verbeteringen in de keuken.

12 augustus, 2019

Het nieuwe koken: elektrisch of met inductie?

Energietransitie is ook in de wereld van huizen, architectuur en interieur een belangrijk onderwerp. Voor de Nederlandse markt geldt dan nog eens extra dat we in de toekomst van het aardgas af moeten.

11 mei, 2019

Inspiratie en ideeën voor een blauwe keuken

Blauw is de nieuwe trendkleur in keukenland. En waarom zou je ook niet wat kleur toevoegen aan deze ruimte vol leven en creativiteit? Er wordt gezegd dat blauw een koele kleur is en daarom minder geschikt is voor je keuken. Maar niets is minder waar.

17 januari, 2019

De ideale zwarte keuken dankzij deze keukenplanner uit Woerden

De zoektocht naar de ideale keuken is een zeer persoonlijke. Zeker als je aan de slag wilt gaan om een compleet nieuwe keuken op te bouwen, dan is het zaak om dit ook gelijk te doen op een manier die helemaal past bij de sfeer en stijl van jouw huis.

14 januari, 2019