Magazine

10 Keukens met een Aparte Vorm

De keuken is vaak een recht blad of heeft de vorm van een L. Maar deze keuken vormen zijn niet altijd even spannend voor de echte design durfal of passen simpelweg niet lekker in jouw huis, aanbouw of appartement.

11 oktober, 2021

27 Inspiraties voor een Klassieke Keuken

Een klassieke keuken is een keuken die je terug doet verlangen naar vroeger. De keuken bevat klassieke elementen zoals een schouw, terracotta tegelthes, een enorm fornuis en die typische uitsneden in de kastjes die een klassiek interieur zo typeren.

30 september, 2021

Hoe Maak ik een Open Keuken Passend in Mijn Kleine Huiskamer?

Een open keuken is geen vanzelfsprekendheid, in veel oudere woningen is de keuken dan ook afgescheiden van de rest van het huis. Sinds de jaren 80 zien we echter steeds mee open keukens die een opmars maken doordat de keukens er steeds beter uit zien.

22 september, 2021

Tips om Kleuren in de Keuken te Gebruiken

De keuken schilderen we vaak wit of grijs en dat snappen we maar al te goed. In de meeste interieurs is een witte of grijze keuken mooi en zorg je voor rust en eenvoud die je op kunt vullen met accessoires.

06 augustus, 2021

Keukenindelingen voor Iedere Soort Woning

De keuken is een belangrijke plaats in ons interieur. Hier koken we, maken we sandwiches klaar voor onderweg of op het werk en maken we dagelijks schoon. We brengen dus veel uren door in de keuken.

02 juli, 2021

Gezellig, ruim en licht: 7 tips & tricks voor jouw open keuken

Er zijn zoveel keukens als er mensen en smaken (en budgets) zijn. Iedereen geeft weer zijn persoonlijke touch aan een stijl en zorgt ervoor dat het helemaal bij hem past. Tenslotte is de keuken een van de meest belangrijke ruimtes in het huis.

04 juni, 2021

Het kan: de keuken opknappen met een klein budget!

Is je keuken toe aan een opknapbeurt? Maak je geen zorgen want, daar hoef je echt geen hele nieuwe keuken voor aan te schaffen of complete verbouwing uit te voeren. Met een klein budget en wat creatieve tips kun je je huidige keuken op zeer simpele w…

29 mei, 2021

Dankzij deze 14 tips maak je je keuken nog impressionanter

Een keuken inrichten kan op duizend-en-een manieren. Zo kun je eentje ontwerpen met of zonder keukeneiland, met oven of grill, eentje die overgaat in de woonkamer of een afgesloten keuken, etc.

27 mei, 2021

Dankzij deze 13 designs kies je de perfecte keukenverlichting

Ben je ook iemand die graag kookt? Dan heb je ongetwijfeld al verscheidene uren doorgebracht in de keuken met het bereiden van overheerlijke gerechten en het uitproberen van nieuwe smaken.

30 april, 2021

De 7 meest gewaardeerde manieren voor een achterwand in je keuken

De achterwand in je keuken is zoiets waar je nou niet dagelijks bij stilstaat. Het is iets wat er gewoon is en de spatplaat in de keuken is iets dat je waarschijnlijk, zeker als je graag culinair in de keuken aan de slag gaat, regelmatig schoon moet…

24 april, 2021