Magazine

Moderne keuken door keukenspecialist in Amsterdam

Het centrum van de hedendaagse woning is in vele gevallen toch echt de keuken. Een leefkeuken is een trend, een manier van wonen en de plek waar de familie bijeenkomt. Eten, werken en genieten, dat zijn de dingen die de moderne keuken omvat.

11 september, 2018

Een schitterende industriële keuken in Amsterdam, gerealiseerd door een keukenspecialist!

Een keukenspecialist die precies weet jij wilt? Het zou zo maar kunnen zijn dat je dan de experts van RestyleXL uit Woerden nodig hebt. De keuken die we je nu gaan laten zien is een schitterend industrieel exemplaar in een fraai grachtenpand in Amste…

08 augustus, 2018

De keuken opknappen: handige, leuke en voordelige tips!

Kan jouw keuken wel een beetje leuker worden, maar ontbreekt het je aan de middelen om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen? De keuken opknappen kan dan zeker uitkomt bieden! De opbouw van je keuken blijft veelal hetzelfde, maar door bijvoorbee…

07 augustus, 2018

Je aanrechtblad schoonmaken is heel erg belangrijk. Wij hebben een stappenplan voor je!

Wist je dat je keuken één van de plekken is in huis met de meeste bacteriën? Vocht en warmte zijn daar de belangrijkste oorzaak van. In diverse onderzoeken werden allerlei schadelijke bacteriën aangetroffen in keukens.

03 augustus, 2018

Deze eikenhouten keuken in Woerden is duidelijk door een keukenprofessional ontworpen!

Een droomkeuken is wat veel mensen graag willen hebben. Om de zoveel jaar is het weer tijd om een ontwerp uit te zoeken wat weer jaren mee kan. Omdat het best een belangrijke keuze is, zitten veel mensen om inspiratie verlegen.

27 juli, 2018

De keuken schoonmaken: lekker hygiënisch aan de slag met deze tips!

Het is een plek in je huis waar je misschien wel heel wat uurtjes per dag doorbrengt. En of je nou een gevorderde amateurkok bent of slechts voor simpele maaltijden achter het aanrecht gaat staan: je keuken moet altijd hygiënisch zijn, anders loop je…

01 juli, 2018

De beste life hacks om je keuken te organiseren

De keuken is natuurlijk dé plek in huis die je graag praktisch en functioneel wilt inrichten. Dat klinkt logisch; maar de praktijk is vaak anders. Op het aanrecht en de vensterbank staan vaak veel-te-veel spullen en ook je koelkast zit bomvol.

28 juni, 2018

Tips tegen zilvervisjes: weg met die vervelende beestjes!

Zilvervisjes zijn van die kleine beestjes die je het leven behoorlijk zuur kunnen maken. Niet dat het direct een bedreiging vormt voor de volksgezondheid, maar het is gewoon niet fijn om al die kleine beestjes in je huis te hebben.

21 juni, 2018

Het kan: de keuken opknappen met een klein budget!

Is je keuken toe aan een opknapbeurt? Maak je geen zorgen want, daar hoef je echt geen hele nieuwe keuken voor aan te schaffen of complete verbouwing uit te voeren. Met een klein budget en wat creatieve tips kun je je huidige keuken op zeer simpele w…

12 juni, 2018

De meest slimme keukenoplossingen op een rij!

De keuken op een handige en ook leuke manier inrichten valt nog niet altijd mee. Maar gelukkig staan we bij homify altijd klaar om jou wat verder op weg te helpen. Zo hebben we in dit geval de meest slimme keukenoplossingen voor je op een rij gezet.

28 mei, 2018