Magazine

Essentiële gids voor hipsterdecoratie in de keuken

De interieurdecoratie is in de loop der jaren geëvolueerd en het is bekend dat in de loop van de tijd nieuwe stijlen en smaken aan belang winnen. Voor mij als decoratiespecialist is een van de meest interessante en eclectische trends van de afgelopen…

27 november, 2023

Keukentrends van 2024: De top 15!

2024 staat voor de deur en dat betekent niet alleen nieuwe voornemens, maar ook tal van nieuwe interieurtrends. We nemen op het einde van dit jaar afscheid van onder andere de overmatige thematische decoratie en helder acrylmeubilair maar die worden…

26 november, 2023

Efficiënt Koken: Ontdek de Voordelen van een Elektrisch Fornuis

Bij het inrichten van je keuken is het kiezen van het juiste fornuis een beslissing van groot belang. Elektrische fornuizen zijn al lange tijd een populaire keuze in huishoudens over de hele wereld, en dat is niet zonder reden.

10 november, 2023

Heb je genoeg van je keukenbekleding? Dan is dit artikel echt iets voor jou!

De keuken is vaak het hart van ons huis, waar we niet alleen maaltijden bereiden, maar ook quality time doorbrengen met familie en vrienden. Het is dan ook geen wonder dat we aandacht besteden aan de esthetiek en functionaliteit van deze ruimte.

06 november, 2023

Droomkeukens voor iedereen met het sterrenbeeld Schorpioen: Top 10

Ben je geboren tussen 23 oktober en 21 november? Dan heb je het sterrenbeeld Schorpioen. Het is vaak een van de meest onbegrepen dieren in de dierenriem omdat die meestal als koel en afstandelijk aanzien wordt door anderen.

04 november, 2023

10 Redenen Waarom Betegelde Keukenbekleding Een Must-have Is

Keukenbekleding kan een opvallend verschil maken in de esthetiek en functionaliteit van je keuken. Eén van de meest populaire keuzes voor veel huiseigenaren is betegelde keukenbekleding.

29 oktober, 2023

Keukenaccessoires die niet mogen ontbreken in jouw huis: Top 5!

In de onophoudelijke zoektocht naar culinaire uitmuntendheid en gemak bij het bereiden van onze dagelijkse maaltijden, is het gebruikelijk dat we de noodzaak ontdekken om te investeren in keukenaccessoires die ons leven in de keuken veel eenvoudiger…

26 oktober, 2023

Waarom de Landelijke Keuken blijft Betoveren: Van Verleden tot Heden (31 foto's)

De landelijke keuken roept beelden op van warmte, gezelligheid en nostalgie. Het is een stijl die al eeuwenlang bestaat, maar nog steeds een populaire keuze is voor velen. Maar wat maakt een landelijke keuken zo aantrekkelijk en tijdloos? Laten we ee…

17 oktober, 2023

Van traditionele tot eigentijdse keukens: Onze 12 keukenstijlen!

Als je je woning gaat (her)inrichten, is het belangrijk dat je alle kamers op elkaar afstemt op vlak van designs, stijl en inrichting. Je wil namelijk dat de ruimtes een homogeen geheel vormen.

09 september, 2023

Hoe ruimte besparen in een kleine keuken: Ontdek onze 16 tips!

Een grote keuken is enorm handig omdat je er veel keukentoestellen, kookbenodigdheden en accessoires in kwijt kunt en nog ruimte hebt om vrij te bewegen ook. Als je een kleine keuken hebt, lukt dat niet allemaal.

20 juni, 2023