keuken magazine

Magazine

11 praktische tips om je keuken slim in te richten

De keuken is één van de belangrijkste plekken in huis en moet natuurlijk praktisch en functioneel zijn. Dat lijkt heel logisch, maar wanneer je de meeste keukenkastjes opent dan is het beeld toch vaak heel anders.

12 april, 2021

Zo integreer je de magnetron op fraaie wijze in je keuken!

De magnetron is samen met alle andere apparatuur zoals ons fornuis, oven, koelkast en vaatwasser tot belangrijk apparaat geworden in ons dagelijks leven. Handig om iets in op te warmen, te koken of even te ontdooien.

12 maart, 2021

10 geweldige oplossingen voor kleine keukens!

Je hebt een kleine keuken. So what? Denk je dat je alleen maar met een grote keuken een prachtige keuken kunt creëren? Think again. In plaats van er een drama van te maken, kun je het ook als een uitdaging zien.

28 februari, 2021

Keukenblad vervangen? Lage kosten en grote effecten!

Je keukenblad is een van de meest essentiële onderdelen in je keuken. Hij springt het meest in het oog en is uiteraard zeer belangrijk en functioneel als werkblad. Maar soms ziet je keukenblad of hele keuken er na verloop van tijd wat lelijk of outda…

23 februari, 2021

12 fantastische tips bij een smalle keuken die je nog niet kende!

Denken we aan een keuken, dan denken we ongetwijfeld aan zo'n zeer luxueus kookeiland vol ultramoderne benodigdheden. Omgeven door een paar stijlvolle kasten en een leuk tafel met wat stoelen.

23 februari, 2021

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

​Zo maak je moeiteloos je gaspitten schoon!

Een vies gasfornuis is geen pretje. Het vraagt dan ook flink wat inspanning om elke dag je gasfornuis blinkend schoon te houden. Dit verschilt natuurlijk wel per soort fornuis maar vaak is het toch een bron van ergernis.

19 februari, 2021

8 x een gave bar voor je kleine keuken

Kan een kleine keuken een grootse inrichting hebben? Ja, ongetwijfeld! Zeker als je besluit om een prachtige bar in je keuken te installeren De mooie bar dient alseen centrale plek in je keuken, daar waar je lekker met je vrienden kunt zitten en is p…

15 februari, 2021

DIY: een keukeneiland!

Keukeneilanden zijn populair en passen perfect bij de moderne keuken. Ze kunnen voor een aantal verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het vergroten van de broodnodige werkruimte in een open keuken en het creëren van eetruimte in de keuken.

13 februari, 2021

Zo ontdooi je je vriezer in een kwartier

Wist je dat wanneer je vriezer vol met ijs zit, je energieverbruik vaak met meer dan 10% toeneemt? Niet bepaald milieuvriendelijk en ook niet bevorderlijk voor de lange levensduur van je apparaat. Regelmatig je vriezer ontdooien is dus een must.

11 februari, 2021