Magazine

5 moderne keukens van verschillende materialen

De keuken is een essentiële ruimte in ons dagelijks leven. Groot of klein, eenvoudig of bijzonder, de keuken kan ik geen enkele woning ontbreken. Sta je op het punt om het nieuwe keuken uit te gaan zoeken? Dan heb je heel wat om uit te kiezen.

13 maart, 2018

Ruimtegebrek in je keuken? Lees onze 8 supertips

Onvoldoende ruimte is een probleem in veel keukens. En daarom vinden we er vaak een grote hoeveelheid losse spullen op het aanrecht of in de vensterbank. Dat zorgt voor een rommelige aanblik in je keuken en indirect voor een gevoel van onrust en chao…

07 maart, 2018

8 vragen die je jezelf moet stellen voordat je je keuken verbouwt

De keuken is een erg smaakgevoelige ruimte. Dus heb je een huis gekocht waarvan de keuken je niet bevalt? Of is de keuken die je zelf 10 jaar geleden hebt uitgekozen niet meer helemaal je smaak? Dan is het tijd om de keuken te verbouwen.

24 februari, 2018

De voors en tegens van een open keuken

In oudere huizen tref je nog vaak een keuken aan die in een eigen ruimte is te vinden. Het concept van de open keuken is dan ook niet zo heel erg oud. En wat jouw voorkeur nou precies heeft, weten wij natuurlijk niet.

15 februari, 2018

Altijd al een Scandinavische keuken willen hebben? 5 prachtige voorbeelden ter inspiratie

De keuken is een zeer belangrijke en smaakgevoelige ruimte. De tijd dat de keuken puur functioneel moest zijn, is al lang voorbij. Ben je toe aan een nieuwe keuken die rust uitstraalt en tegelijkertijd stijlvol en prachtig is om te zien? Dan is…

15 februari, 2018

Laat je inspireren door deze mooie koelkasten!

Is het tijd om een nieuwe koelkast te kopen? Of je nu een eenvoudige koelkast en vriezer wilt of iets opvallends, er is volop keuze. Laat je inspireren!

14 februari, 2018

11 praktische tips om je keuken slim in te richten

De keuken is één van de belangrijkste plekken in huis en moet natuurlijk praktisch en functioneel zijn. Dat lijkt heel logisch, maar wanneer je de meeste keukenkastjes opent dan is het beeld toch vaak heel anders.

13 februari, 2018

8 leuke ideeën voor je aanrechtblad

Je aanrecht is niet onbelangrijk en bepaalt voor een groot gedeelte de look van je keuken. Bekijk deze inspirerende voorbeelden!  

12 februari, 2018

15 afbeeldingen van kleine en betaalbare keukens

Kleine beurs? Dan heb je misschien ook een kleine keuken. Laat je inspireren door deze kleine en goedkope keukens! 

11 februari, 2018

14 stijlvolle keukens die je niet mag missen...

Ben je je bewust van de inrichting van je keuken? Je besteedt er best veel tijd op een dag. Het is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek waar we samenkomen met het gezin en met vrienden.

29 januari, 2018