Magazine

4 houten keukens die grote indruk maken

Vind je het lastig om dat top design te ontwerpen voor je kleine keuken? Niet getreurd: we hebben wat briljante kleine keuken-ontwerpen voor je verzameld die je zo kunt overnemen voor je eigen keuken. Volgens de laatste trends en in alle stijlen.

15 januari, 2018

6 schitterende keukenvloeren. Welke past bij jouw keuken?

Voor een type keukenvloer moet je heel bewust kiezen, want het je wilt dat het zowel functioneel, comfortabel als van goede kwaliteit is. Afhankelijk van je gezinssamenstelling en van je wensen zijn er verschillende afwegingen te maken.

01 januari, 2018

7 slimme opbergtips voor de keuken

Veel mensen kennen het: (te) weinig opbergruimte in de keuken. Best lastig, want hoe los je dat probleem op? We vroegen het gerenommeerde keukenplanners en geven hun tips graag aan je door. 

31 december, 2017

Toffe ideeën voor een woonkeuken

Het kan heel lastig zijn om een kleine keuken in te richten. Je moet slim omgaan met de benodigde woonruimte. We willen je in dit artikel graag een aantal voorbeelden geven waarmee je thuis aan de slag kan.

30 december, 2017

12 geweldige tips voor een kleine keuken

Een kleine keuken is geen ramp, je moet gewoon handig van de ruimte gebruik maken! Dan kan met de juiste indeling, handige meubels, ruimtewinners en combinaties daarvan. Van een kleine keuken kun je een gezellige, functionele ruimte maken.

28 december, 2017

12 combinaties van keukens en eetkamers

Wil je graag elke hoek van je huis optimaal benutten? Dan is een gecombineerde keuken en eetkamer een goed idee. Het bespaart ruimte, maar het is ook gezellig om dichtbij de keuken een eettafel te hebben staan.

27 december, 2017

20 kleine inspirerende houten keukens om te kopiëren

De keuken is een plek van warmte en gezelligheid. Een plek van samenzijn en verbinding. En welk materiaal past daar nu beter bij dan hout? Het is warm, ademt en straalt sfeer en knusheid uit.

27 december, 2017

De meest inspirerende kookeilanden op een rij!

Het is een luxe die elke kookliefhebber in zijn of haar keuken verwerkt wil zien: een kookeiland. We zijn even in ons archief gedoken en hebben de meest inspirerende exemplaren voor je op een rij gezet.

26 december, 2017

8 prachtige houten keukens die je de adem benemen

Hout is een prachtig materiaal en kun je voor veel doeleinden gebruiken. Zo ook voor je keuken. Wil je een lichte keuken met een moderne uitstraling, of juiste een warme met een landelijke uitstraling, Hout heeft het allemaal!In dit artikel laten we…

24 december, 2017

10 spectaculaire keukens in Amerikaanse stijl

Koken in een keuken in Amerikaanse stijl  is zeker gedurfd maar dat kan ook veel geven voldoening voor inrichting van uw huis. De keukens die we je in dit artikel laten zien hebben alle een persoonlijkheid en unieke stijl.

24 december, 2017