keuken magazine

Magazine

10 fantastische houten keukens met kookeiland

Een kookeiland is een grote wens van veel mensen die de keuken gaan verbouwen. Sta jij aan de vooravond van een keukenverbouwing of moet je nog een keuken uitzoeken voor je nieuwe huis? Dan mag je dit overzicht zeker niet missen! En als je bij hout g…

06 december, 2019

De keukentrends van de winter 2019-2020

In het najaar en in de winter duik je misschien wel wat vaker de keuken in dan in de zomerperiode. En met korte dagen is het ook wel logisch dat je die gezelligheid een beetje opzoekt.

22 oktober, 2019

De leukste keukentrends van 2019

Nu de dagen weer wat korter beginnen te worden en je de tuin en terras straks weer verruild voor je aanrecht en keukentafel, denk je misschien wel een beetje na over wat verbeteringen in de keuken.

12 augustus, 2019

Het nieuwe koken: elektrisch of met inductie?

Energietransitie is ook in de wereld van huizen, architectuur en interieur een belangrijk onderwerp. Voor de Nederlandse markt geldt dan nog eens extra dat we in de toekomst van het aardgas af moeten.

11 mei, 2019

Inspiratie en ideeën voor een blauwe keuken

Blauw is de nieuwe trendkleur in keukenland. En waarom zou je ook niet wat kleur toevoegen aan deze ruimte vol leven en creativiteit? Er wordt gezegd dat blauw een koele kleur is en daarom minder geschikt is voor je keuken. Maar niets is minder waar.

17 januari, 2019

De ideale zwarte keuken dankzij deze keukenplanner uit Woerden

De zoektocht naar de ideale keuken is een zeer persoonlijke. Zeker als je aan de slag wilt gaan om een compleet nieuwe keuken op te bouwen, dan is het zaak om dit ook gelijk te doen op een manier die helemaal past bij de sfeer en stijl van jouw huis.

14 januari, 2019

De keuken verven? Zo spice je snel en simpel je keuken op!

De moderne strakke keukens van tegenwoordig zijn natuurlijk prachtig. Maar soms missen ze een vleugje warmte, leven en dynamiek. Het verven van een muurtje of achterwand in je keuken kan dan net het verschil maken.

11 januari, 2019

Gas, keramisch, inductie, of elektrisch koken: waar kies je voor en waarom?

Een nieuwe keuken kopen is natuurlijk altijd een leuk project. Je kunt een fraai nieuw design keuken en ook allerlei handige, nieuwe apparatuur aanschaffen. Zo kun je koken op gas, elektrisch of inductie.

04 januari, 2019

Een zwarte keuken: de beste ideeën en mooiste voorbeelden!

Iedereen heeft zo z’n lievelingskleur. En zoals we hier al wel eens vaker hebben vermeld, mogen zwart en wit officieel geen kleuren genoemd worden, maar rebels als wij soms zijn trekken we ons daar natuurlijk niets van aan.

05 december, 2018

De 6 voordelen van een vrijstaande keuken

We zien hem steeds vaker: de vrijstaande keuken. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want zo'n keuken los in de ruimte ziet er werkelijk fenomenaal uit wanneer je er de ruimte voor hebt.

02 december, 2018