Magazine

Open Keuken of Gesloten Keuken: Wat is Beter?

Veel mensen hebben een open keuken. Vanaf de jaren 2000 hebben we onze muren eruit gehaald en zijn we de keuken bij onze kamer gaan voegen. Dat heeft veel voordelen, maar natuurlijk ook enkele nadelen.

15 september, 2022

Hoe Plaats Je Keukenmeubels voor een Betere Organisatie?

Je keuken heeft niet alleen kastjes en apparatuur. Er zijn ook meubels te vinden. Maar hoe plaats je die op de beste manier? In dit artikel gaan we dieper in op die vraag en kijken we naar verschillende soorten keukens en verschillende soorten meubel…

04 september, 2022

Ideeën om Ruimtes te Harmoniseren als je de Keuken en de Eetkamer Samen Hebt

De keuken en de eetkamer zijn ruimtes die elkaar aanvullen en bij elkaar passen. Het is dus belangrijk om deze twee ruimtes te harmoniseren. Maar op welke manier kun je dat doen? Wij doken een aantal keukens/eetkamers in en geven je een paar handige…

27 augustus, 2022

Fouten die Je Kunt Maken als Je de Keuken Gaat Verbouwen

De keuken verbouwen is soms hard nodig. Je oude keuken is niet meer stijlvol of de apparatuur en kastjes zijn erg oud en vallen misschien zelf bijna uit elkaar! Tijd voor een nieuwe keuken dus.

26 augustus, 2022

Wat Kun Je met Houten Meubilair voor Je Keuken en Hoe Ziet het Eruit?

Hout is een populair product om te gebruiken voor meubels en ook voor andere toepassingen in ons interieur. Ook in de keuken komt hout veel voor. Bijvoorbeeld als materiaal voor het aanrechtblad.

08 augustus, 2022

Verschillende Soorten Keukeneilanden: Ontdek de 13 Unieke Designs!

Ben je iemand die graag kookt en/of tijd doorbrengt in de keuken en wil je daarom graag uitpakken met een oogverblindende kook -en eetruimte? Dan mag een keukeneiland absoluut niet ontbreken! Dit uiterst modern meubelstuk is niet alleen enorm praktis…

03 augustus, 2022

Plezier met Kleur: Experimentele Kastkleuren voor de Keuken

De keuken is een gedeelte van ons huis waar we niet vaak kleur toepassen. Soms in kleine accessoires en, maar vrijwel nooit op de muren, de kastjes of andere onderdelen. In dit artikel willen we je echter een aantal spannende ideeën laten zien voor k…

25 juli, 2022

Keukenvloeren met Uiterst Speciale Designs: Dit Zijn de 12 Mooiste

De keuken is een van de kamers waar wij het meeste tijd in doorbrengen, zeker als je eetkamer geïntegreerd is in die ruimte, en daarom zul je dus ongetwijfeld veel aandacht besteden aan de inrichting ervan.

03 juli, 2022

De Mooiste Keukens met Houten Decoraties

Hout in de keuken is een klassieker die we eigenlijk sinds enkele jaren niet zo vaak meer zien. Houten aanrechtbladen en werkbladen en houten kastjes maak vaak plaats voor nieuwere materialen zoals steen, marmer of zwart kunstof.

24 juni, 2022

Een Hele Reeks Tips om Rechte Keukens te Laten Stralen

Keukens. Er zijn zo enorm veel opties. Van modern-wit-strak, over vintage-rustiek-gemoedelijk tot industrieel-style-ieder accessoire klopt is er alles te zien en te verkrijgen.

07 juni, 2022