Magazine

Gadgets Die Je in Je Keuken Moet Hebben

In de Kerstvakantie, heb je je buik misschien rond gegeten. Nu is het tijd om goede voornemens op te pakken en meer aandacht te besteden aan gezonde keukengewoontes. Gezonde gewoontes beginnen niet alleen bij het kopen van goed eten, het is ook een k…

12 januari, 2023

Kies voor Iets Robuusts: Keramische Producten voor in Je Keuken

Keramiek is een van de mooiste producten voor je keuken. Het geeft niet alleen een robuuste look maar is ook authentiek, mooi en praktisch. In dit artikel laten we je enkele mooie keramische producten zien die je kunt gebruiken in je keuken, van pott…

21 december, 2022

Fantastische en Tijdloze Retro Keukendesigns: Dit is onze Top 11!

Als je jouw keuken gaat inrichten, kun je kiezen uit talrijke stijlen en designs. Gaande van een minimalistische witte keuken tot een veelkleurig tropisch design en van een meer klassieke stijl tot een keuken met een moderne look.

12 december, 2022

Unieke Splashback Ideeën voor Jouw Woning: De Top 10 Designs

Als je nog nooit van een splashback gehoord hebt, dan moet daar dringend verandering in komen. Deze kunstzinnige afwerking zorgt namelijk dat elke kamer echt tot leven gebracht wordt.

05 december, 2022

Praktische Keukenspullen Die Je Elke Dag Kunt Gebruiken

De keuken is een ruimte waar we ons dagelijks bevinden. Hier maken we eten, bereiden we een lunch voor of snijden we een stuk fruit om te eten. In de keuken zijn keukenspullen onmisbaar om mee te werken.

01 december, 2022

Praktische Keukenmeubels -en Accessoires die Je Moet Kopen: Top 10

Heb je net een nieuwe woning gekocht, trek je voor het eerst in jouw nieuw appartement in of ga je samenwonen met jouw vriend/vriendin? Dan staat er ongetwijfeld een spannende tijd op je te wachten.

24 november, 2022

Ontdek Een Simpele Keukentransformatie

Snel een andere keuken creëren? Dat is een heel gedoe zou je denken. Een compleet nieuwe keuken plaatsen kost veel geld en bovendien ook enorm veel tijd. Tijd en geld dat je wellicht niet voor handen hebt.

04 november, 2022

Materialen voor Keukenbladen: Ontdek de Meest Gebruikte Top 13!

Heb je je keukenmuren betegeld, een fornuis geïnstalleerd en een paar kasten geïntegreerd in je design? Dan denk je misschien dat je keuken klaar is voor gebruik. Wel, niks is minder waar! Je keuken is namelijk niet compleet zonder wondermooie keuken…

25 oktober, 2022

Moderne Decoratie-Ideeën voor Kleine Keukens

We zijn niet allemaal gezegend met een enorme keuken. Veel keukens zijn klein van stuk, maar moeten natuurlijk wel helemaal van top tot teen te gebruiken zijn en klaar staan om dagelijks in te koken.

11 oktober, 2022

Open Keuken of Gesloten Keuken: Wat is Beter?

Veel mensen hebben een open keuken. Vanaf de jaren 2000 hebben we onze muren eruit gehaald en zijn we de keuken bij onze kamer gaan voegen. Dat heeft veel voordelen, maar natuurlijk ook enkele nadelen.

15 september, 2022