Magazine

Tips tegen zilvervisjes: weg met die vervelende beestjes!

Zilvervisjes zijn van die kleine beestjes die je het leven behoorlijk zuur kunnen maken. Niet dat het direct een bedreiging vormt voor de volksgezondheid, maar het is gewoon niet fijn om al die kleine beestjes in je huis te hebben.

21 juni, 2018

Het kan: de keuken opknappen met een klein budget!

Is je keuken toe aan een opknapbeurt? Maak je geen zorgen want, daar hoef je echt geen hele nieuwe keuken voor aan te schaffen of complete verbouwing uit te voeren. Met een klein budget en wat creatieve tips kun je je huidige keuken op zeer simpele w…

12 juni, 2018

De meest slimme keukenoplossingen op een rij!

De keuken op een handige en ook leuke manier inrichten valt nog niet altijd mee. Maar gelukkig staan we bij homify altijd klaar om jou wat verder op weg te helpen. Zo hebben we in dit geval de meest slimme keukenoplossingen voor je op een rij gezet.

28 mei, 2018

Mooie houten planken in je keuken: 10 tips en voorbeelden

Planken in de keuken zijn terug van weggeweest. Maar wel totaal anders dan hoe ze vroeger werden gebruikt. Tegenwoordig kiezen we voor een robuuste, stoere houten plank en we plaatsen er onze meest shiny, trendy of antieke keukenaccessoires op.

12 mei, 2018

Last van fruitvliegjes: deze tips werken echt!

Last van fruitvliegjes? De dagen worden langer en de zon schijnt weer vaker. Heerlijk natuurlijk, maar soms brengt de warmte ook wat nadelen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld fruitvliegjes in je keuken.

06 mei, 2018

Klassiek en modern komen samen in deze totaal verbouwde woning

Het is al meer dan eens een gouden combinatie gebleken. Een klassiek huis dat wordt opgeknapt en een nieuw modern jasje krijgt. Ook interieurontwerper Jolanda Knook is het gelukt van deze totaal verbouwde woning iets heel fraais te maken.

13 april, 2018

Luxe aanbouw met keuken op het zuiden

Soms kun je na een aantal jaar in je woning merken dat er eigenlijk te weinig ruimte is. Dat kan komen door gezinsuitbreiding of gewoon omdat je te veel spullen hebt verzameld en toe bent aan een beetje extra ruimte.

06 april, 2018

Zo ontdooi je je vriezer in een kwartier

Wist je dat wanneer je vriezer vol met ijs zit, je energieverbruik vaak met meer dan 10% toeneemt? Niet bepaald milieuvriendelijk en ook niet bevorderlijk voor de lange levensduur van je apparaat. Regelmatig je vriezer ontdooien is dus een must.

05 april, 2018

​Zo maak je moeiteloos je gaspitten schoon!

Een vies gasfornuis is geen pretje. Het vraagt dan ook flink wat inspanning elke dag om je gasfornuis elke dag blinkend schoon te houden. Dit verschilt natuurlijk wel per soort fornuis maar vaak is het toch een bron van ergernis.

01 april, 2018

Wat te doen met de achterwand in je keuken?

De achterwand in je keuken is zoiets waar je nou niet dagelijks bij stilstaat. Het is iets wat er gewoon is en wat je waarschijnlijk, zeker als je graag culinair in de keuken aan de slag gaat, regelmatig schoon moet maken.

29 maart, 2018