keuken magazine

Magazine

Het nieuwe koken: elektrisch of met inductie?

Energietransitie is ook in de wereld van huizen, architectuur en interieur een belangrijk onderwerp. Voor de Nederlandse markt geldt dan nog eens extra dat we in de toekomst van het aardgas af moeten.

11 mei, 2019

Inspiratie en ideeën voor een blauwe keuken

Blauw is de nieuwe trendkleur in keukenland. En waarom zou je ook niet wat kleur toevoegen aan deze ruimte vol leven en creativiteit? Er wordt gezegd dat blauw een koele kleur is en daarom minder geschikt is voor je keuken. Maar niets is minder waar.

17 januari, 2019

De ideale zwarte keuken dankzij deze keukenplanner uit Woerden

De zoektocht naar de ideale keuken is een zeer persoonlijke. Zeker als je aan de slag wilt gaan om een compleet nieuwe keuken op te bouwen, dan is het zaak om dit ook gelijk te doen op een manier die helemaal past bij de sfeer en stijl van jouw huis.

14 januari, 2019

De keuken verven? Zo spice je snel en simpel je keuken op!

De moderne strakke keukens van tegenwoordig zijn natuurlijk prachtig. Maar soms missen ze een vleugje warmte, leven en dynamiek. Het verven van een muurtje of achterwand in je keuken kan dan net het verschil maken.

11 januari, 2019

Gas, keramisch, inductie, of elektrisch koken: waar kies je voor en waarom?

Een nieuwe keuken kopen is natuurlijk altijd een leuk project. Je kunt een fraai nieuw design keuken en ook allerlei handige, nieuwe apparatuur aanschaffen. Zo kun je koken op gas, elektrisch of inductie.

04 januari, 2019

Een zwarte keuken: de beste ideeën en mooiste voorbeelden!

Iedereen heeft zo z’n lievelingskleur. En zoals we hier al wel eens vaker hebben vermeld, mogen zwart en wit officieel geen kleuren genoemd worden, maar rebels als wij soms zijn trekken we ons daar natuurlijk niets van aan.

05 december, 2018

De 6 voordelen van een vrijstaande keuken

We zien hem steeds vaker: de vrijstaande keuken. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want zo'n keuken los in de ruimte ziet er werkelijk fenomenaal uit wanneer je er de ruimte voor hebt.

02 december, 2018

Prachtige Barnwood keuken gerealiseerd door een keukenspecialist uit omgeving Woerden

Een keuken waarin moderne, hoogwaardige keukenapparatuur gebouwd is, maakt het koken zo veel fijner en leuker! Vandaag nemen we je meen naar een prachtige Barnwood keuken die door een keukenspecialist uit de omgeving Woerden gerealiseerd is.

01 december, 2018

Eiken keuken met kleurrijke tegels, liefdevol gemaakt door een keukenspecialist uit Woerden

Het is altijd een feestje om te mogen kijken naar keukendesigns die door een keukenspecialist met liefde gemaakt zijn. Vandaag hebben we weer het geluk aan onze zijde! We willen je in dit artikel een prachtige eiken keuken laten zien die gemaakt is…

06 november, 2018

Moderne keuken gestyled door een keukenspecialist uit Nieuw Vennep!

De moderne keuken is het culinaire paradijs van onze woning. Veel mensen genieten van deze ruimte omdat je er zoveel in kunt beleven: een gezellig etentje, lekker samen koken of smullen van de hapjes tijdens een feestje onder het genot van een cockta…

07 oktober, 2018