Magazine

Ontdek Verschillende Soorten Kookeilanden

Het kookeiland is een van de belangrijkste plaatsen in de keuken. Hier worden de beste gerechten gemaakt en heb je de ruimte voor meerdere pitten en ook voor veel ruimte om te snijden.

12 mei, 2022

Dit Zijn de Soorten Kranen voor Je Gootsteen Die Je Kunt Kiezen

Een keuken heeft een kraan. Zo simpel is het. Nou niet helemaal, want er zijn zeker zaken waar je op moet letten als je een kraan koopt tegenwoordig. Niet iedere kraan is hetzelfde en niet iedere kraan past bij jouw keukenbehoeften.

28 april, 2022

Kleurideeën voor de Frontjes van Je Keuken

We denken vaak dat de kleur van onze keukenkastjes (de frontjes) bestaat uit twee smaken: wit en iets wat lijkt op wit. Hoewel we zeker niet zullen tegenspreken dat wit een goed idee is voor een keuken, zijn er tal van andere kleuren te bedenken voor…

15 april, 2022

5 tips om de Keuken Schoon te Maken Waar je Misschien Niet Meteen aan Gedacht Had

De lente is de periode van de grote schoonmaak. Daarom brengen we je in deze maanden met enige regelmaat schoonmaaktips. Deze keer is de keuken aan de beurt. Een plaats waar je vrijwel elke dag schoonmaakt, maar misschien niet altijd even grondig te…

05 april, 2022

20 Keukens die Ervoor Zorgen dat je de Jouwe Opnieuw Wilt Doen

Of je nu van plan bent om je keuken te renoveren, die voor de eerste keer in te richten of je gewoon even keukeninspiratie wilt opdoen, het doorbladeren van wondermooie keukencatalogussen kan nooit kwaad.

21 maart, 2022

Ontdek de Handigste Mini Verborgen Voorraadkastideeën Voor Je Keuken

De keuken is een geweldige plek om spullen op te slaan. In kastjes maar ook op plankjes, lades en in de koelkast. We staan er echter niet altijd bij stil dat niet niet alles even mooi is om uit te stallen.

17 maart, 2022

11 Manieren om de Je Eethoek in de Keuken te Organiseren

We hebben niet allemaal een eetkamer en vaak genoeg maken we de eethoek in onze keuken. Je kunt dat doen door er moderne keukenbanken neer te zetten maar ook een ronde tafel met wat stoelen is een optie.

09 maart, 2022

8 Trucjes die je Helpen Jouw Keuken Handig te Organiseren!

De keuken is een gezellige plek waar iedereen bij elkaar komt om… te praten, te ontspannen, op te warmen én uiteraard: te eten. Juist omdat deze ruimte multi – functioneel is, is het nodig om een goede organisatie te hebben.

08 maart, 2022

Ontdek 10 Keukens in Bijzondere Vormen

Je keuken kan heel recht-toe-recht-aan zijn, zeker als je maar weinig bewegingsruimte hebt voor een bepaalde keuken, is dat een logische keuze. Toch hebben veel woningen zeker wel ruimte voor een bijzondere keuken.

17 februari, 2022

Tien Vloerideeën die Goed Passen bij Witte Keukens

Witte keukens zijn de basis onder de keukens: eenvoudig, strak, duidelijk en voor ieder soort huis of appartement geschikt. Misschien heb je alles voor die witte keuken samengesteld, met aanrecht, gootsteen en zelf de juiste knopjes op de lades.

14 februari, 2022