Magazine

De Leukste Ideeën voor een Huis met Garage

Een garage is een plek die niet iedereen in huis heeft. We parkeren de auto meestal op straat. Als we wel een huis met garage hebben is het echter ook weer niet een plek waar we veel mee doen.

07 september, 2021

Zo Maak je je Huis Feng Shui

Feng shui, misschien heb je er nog nooit van gehoord of misschien doet het een belletje rinkelen. Hoe dan ook, het is een meer dan 3000 jaar oude filosofie, die volgens sommige critici ook veel wegheeft van een speudowetenschap, die – als het om je h…

29 augustus, 2021

15 Tips om Ruimte te Besparen in en Rondom het Huis

We hebben niet allemaal een kast van een huis en we willen een hoop spullen op een klein aantal vierkante meters plaatsen. Dat kan een flinke puzzel zijn en je een hoop hoofdpijn opleveren.

06 augustus, 2021

10 Ideeën voor een Spannende Minimalistische Keuken

Minimalisme is hot, in de mode of zelfs als heuse levensstijl. Ook je interieur kan minimalistisch zijn natuurlijk. Misschien denk je 'ach saai, niks voor mij', maar minimalisme hoeft geen beton op beton of wit op wit te zijn en zeker niet kil.

30 juli, 2021

Multifunctionele Meubels Voor een Opgeruimd Huis

Meubels, muren, trappen en opbergruimte lijken aparte dingen. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Je kunt je ruimte namelijk op een speelse manier benutten.We kennen misschien wel die oude kastenwanden uit de jaren zestig en zeventig, die je des…

24 juli, 2021

16 voorbeelden van klassiek Engelse elementen in modern interieur

Wat is klassiek Engels interieur? Iedereen heeft zijn beeld bij Engels interieur en de meeste zullen er ook – gedeeltelijk – gelijk mee hebben. Er zijn veel aspecten die Engels interieur uniek maken.Interieur ontstond vroeger op basis van noodzaak.

23 juli, 2021

De Beste Tips voor een Mooi Landelijk Interieur

Landelijke interieurs zijn eigenlijk botweg gesteld interieurs die je in een boerderijwoning zou aantreffen. De buitenruimte wordt naar binnen gehaald in een mix met klassieke elementen en de rustiek van Scandinavische interieurs.

20 juli, 2021

Zwart Integreren in je Design kan op deze 18 Uitstekende Manieren!

Ben je ook iemand die graag een little black dress of zwart maatpak draagt? Dan weet je ongetwijfeld hoe stijlvol en stoer je eruit ziet. Maar als het op interieurdesign aankomt, dan laat je zwart waarschijnlijk liever achterwege.

05 juli, 2021

Studio inrichten: zo haal je alles uit de ruimte!

In de grote steden worden de grondprijzen steeds hoger en de woningen kleiner. Daarom kiezen we steeds meer voor studio's. Een grote open ruimte waar alles in plaatsvindt: wonen, eten, koken en slapen.

28 mei, 2021

20 smalle woonkamers die je moet kopiëren

Ga je je woonkamer inrichten of een make-over geven, maar is die kamer relatief klein? Dan denk je dat je er niet veel mee kunt doen want je hebt niet veel plaats. Toch is dit absoluut alles behalve het geval.

25 mei, 2021