Magazine

Muren schilderen om de stijl van je huis te veranderen: 15 tips!

Wil je graag de stijl van je huis veranderen? Dan kun je niet alleen opteren om nieuwe meubels of accessoires te kopen, maar ook om de muren een make-over te geven. Je kunt naar de behangwinkel lopen om een prachtige rol behang te gaan halen of even…

15 maart, 2023

Print nostalgie, print vintage, print style – be a designer

Een gerenoveerde fabriek met industriële ramen, schuifdeuren en een cementvloer. Enorm hoge ramen, met een nieuw ingetrokken, halve verdieping. Grote peertjes met glimmende draden aan rieten touwen die kaal van de muur hangen.

11 maart, 2023

Dit Zijn de Meest Trendy Kleuren voor Hoekbanken van 2023

Ben je op dit moment sterk aan het overwegen om een nieuwe hoekbank te kopen? Misschien verhuis je binnenkort naar een nieuwe woning of je wilt na jarenlang woonplezier weer eens wat anders met het interieur.

14 februari, 2023

Wat is de Ideale Kijkafstand voor Je TV Standaard?

Er is een goede reden waarom in een bioscoop de eerste twee rijen vaak leeg zijn. De kijkafstand is verre van ideaal. Zit je vooraan, dan is het wel heel gemakkelijk om helemaal op te gaan in de film.

10 februari, 2023

Tips om Rust te Vinden in Je Huis: Onze 12 Beste!

Of je nu kiest voor een Scandinavische, tropische, moderne of klassieke stijl, bij het inrichten van je woning is het belangrijk dat je altijd een rustgevende vibe vooropstelt.

08 februari, 2023

Wat is En Hoe Werkt Airconditioning?

Airconditioning is een systeem dat wordt gebruikt om de temperatuur en de luchtvochtigheid in een gebouw of voertuig te regelen. Het systeem werkt door het verwijderen van warmte uit de binnenruimte en het afvoeren ervan naar buiten.

20 januari, 2023

Spullen voor Je Wintertuin, Serre en Tuinhuisje

De winter is in volle gang. Dat betekent dat de tuin soms een beetje achtergesteld blijft. Jammer, want de tuin verdient zeker aandacht in de winter. In dit artikel behandelen we een aantal manieren om de tuin, ook in de winter, op te fleuren.

25 december, 2022

Wondermooie Vazen om Jouw Décor op te Vrolijken: 13 Top Tips

Krijg je een boeketje  bloemen of wil je jouw woning versieren met prachtig groen? Dan zul je een vaas of twee in huis halen om al deze bloemen te laten schitteren. Maar wist je dat vazen niet alleen dienen om al het groen in te zetten? Nee, vazen he…

24 december, 2022

3 Handige Tips om Jouw Huis te Maken Tot een Echte Plek voor Jezelf!

Als je over interieurontwerp beschikt, kun je altijd iets nieuws leren. Het leerproces is nooit aan een einde, maar het is juist zo interessant! Het is natuurlijk van belang dat je je comfortabel voelt bij het personaliseren van je huis.

16 december, 2022

Bespaar Geld Door Slimme Keuzes te Maken voor de Inrichting van Je Huis!

Verhuizen naar een nieuw huis of appartement is een spannende tijd. Maar het kan ook een beetje overweldigend zijn, vooral als het gaat om de inrichting van je nieuwe woning. Meubels zijn namelijk niet goedkoop.

09 december, 2022