interieurarchitectuur
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

Zeven steengoede design ideeën voor de inrichting van je tuinkantoor

Een wat kantoor? Een tuinkantoor. Je hebt er misschien nog niet over gehoord maar het is zeker de moeite om het te leren kennen. Het is de perfecte oplossing voor als je thuis wil werken maar niet in je huis.

27 september, 2020

Instant gelukkig worden dankzij deze acht kleuren

Als je thuiskomen na een zeer drukke werkdag, zal je altijd tot rust willen komen. Dankzij dat heerlijke glas wijn, dat lekker avondeten en die ontspannende film zal je kunnen relaxen. Toch zijn er dagen waarop dat die zaligheden niet werken.

25 september, 2020

Voor elk prachtig huis bestaat een wondermooi raam!

Verschillende ramen in je huis zullen er niet alleen voor zorgen dat je woonst groter lijkt, maar er zal ook zeer veel natuurlijk licht binnenkomen op die manier. Toch past niet elk soort van raam bij elk huis.

24 september, 2020

7 redenen waarom je een interieurdesigner moet inschakelen

We kennen het gevoel wel allemaal. Je bent juist verhuisd en je wil je nieuwe stek zodanig inrichten dat het enorm veel persoonlijkheid en uniekheid uitstraalt. Omdat het je eigen woning is en je diegene bent die elke dag in het interieur zal vertoev…

24 september, 2020

Interview met Maria Elena Fauci van MEF Architect: een stukje Italië in Nederland

We interviewden de Italiaanse architecte en interieurontwerpster Maria Elena Fauci. Ze is de oprichtster van de studio MEF Architect, dat sinds 2007 in Nederland actief is. Ze wilt met haar benadering van architectonisch ontwerp en interieurdesign di…

24 september, 2020

Kijk eens binnen in deze magnifieke villa in Arnhem!

Je hebt ze waarschijnlijk al eens zien staan. Magnifieke, moderne en grandioze villa’s die langs de buitenkant enorm veel stijl en klasse uitstralen. Misschien woon je wel in zo eentje.

23 september, 2020

Een op-en-top, hedendaags en zeer opmerkelijk woonhuis

Een kookeiland? Een open haard? Een zeer ruime zitbank? Wil je die graag toevoegen aan je woonst maar weet je niet goed hoe? Dan staat interieurdesigner ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE uit Amsterdam zeker voor je klaar.

23 september, 2020

7 x Krachtige kleuren voor in je interieur

Het gebruik van kleur in je interieur kan nog best intimiderend zijn. Welke kleur past nou goed bij jou? Welke kleuren gaan mooi samen? En welke totaal niet? Ik ben hier om je ervan te overtuigen dat het gebruik van kleur vooral plezier in je huis ka…

18 september, 2020

Dankzij deze 15 concepten zal jouw woning er weergaloos uitzien

Meestal krijg je stijltips voor jouw kleding of voor een nieuw kapsel maar wij geven je stijltips mee voor jouw woning. Dankzij de 15 volgende ideeën zal jouw woonst er nog mooier en stijlvoller uitzien.

28 augustus, 2020

Kies voor onderhoudsvrije kozijnen

Ga je binnenkort verbouwen of ben je bezig met een woning te bouwen? Dat zijn er veel dingen waar je op moet letten en materialen die je moet aanschaffen. Een van de dingen die belangrijk is, is het aanschaffen van kozijnen.

26 augustus, 2020