Magazine

7 veel gemaakte interieurmissers

Weet je niet zeker waarom je kamer er niet goed uitziet? Je hebt misschien een van deze 7 interieurfouten begaan. Als je te veel spullen voor je raam zet blokkeer je het daglicht en een weelderige bankbekleding matcht nou eenmaal niet met een gouden…

14 januari, 2018

Uniek muurdesign voor thuis

Een saaie muur is echt zonde, want je kunt zoveel leuke designs in je woning realiseren. Vandaag nemen we je mee voor een tour langs allerlei toffe voorbeelden die je thuis kunt uitwerken. Kijk met ons mee en laat je inspireren. Echt superleuk! 

03 januari, 2018

Een chique woning waar je veel van kan kopiëren

Dit prachtige appartement in Rome is een opdracht van de architecten van ARCHIFACTURING met een adembenemend design. Voor de verdeling van ruimtes volgt het de hedendaagse criteria en is de leefruimte ingedeeld als open plan ruimte.

03 januari, 2018

12 interieurs met lichte prachtige lichte kleuren

Heldere en neutrale kleuren zijn prachtig in je interieur. Ze geven de huis een neutrale, rustige en lichte uitstraling. Lichte kleuren combineren ook goed met houten vloeren en houten meubels.

02 januari, 2018

14 schitterende voorbeelden van minimalisme!

Wat is nou typisch minimalistisch? Als het een zuivere minimalistische stijl in je huis betreft, dan kenmerkt zich dat over het algemeen door een sobere kleurstelling, strak vormgegeven meubels en weinig poespas.

01 januari, 2018

Stijlvol appartement met eigentijdse feel

Je komt tegenwoordig zoveel verschillende stijlen tegen, dat het soms kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we vandaag een mooi appartement voor je gevonden dat nu eens iets heel bijzonders laat zien.

24 december, 2017

9 mooie trapleuningen die je niet mag missen..

Wil je jouw trap een nieuw uiterlijk en een beetje glamour geven, maar vooral ook veiliger maken? Wat dacht je dan van een moderne, elegante en innovatieve nieuwe trapleuning? In dit artikel hebben we negen verschillende trapleuningen voor je op een…

19 december, 2017

10 binnenhuisarchitecten in the picture

Zoals je weet, weerspiegelt de manier waarop een huis is ingericht veel van de persoonlijkheid van de persoon die het bewoont. Een binnenhuisarchitect kan die persoonlijkheid vertalen in een concrete stijl, compleet met kleuren, meubels en materialen.

15 december, 2017

Zwembad, tuin & comfort: de ideale gezinswoning!

Deze woning werd door Home Staging- professionals op de vastgoedmarkt voorbereid op de verkoop. Dit bedrijf brengt geen structurele veranderingen aan, maar maakt alleen een kleurenanalyse en zorgt voor een zorgvuldige meubelkeuze.

12 december, 2017

Een moderne droomwoning waar je veel van kan kopiëren..

Binnen en buiten integreren midden in de stad, is dat mogelijk? Jazeker, en dit prachtige stadsappartement is daar het bewijs van. Gelegen op een rustige idyllische plek in een soort hofje midden in het centrum van Mannheim.

11 december, 2017