Magazine

Multifunctionele Meubels Voor een Opgeruimd Huis

Meubels, muren, trappen en opbergruimte lijken aparte dingen. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Je kunt je ruimte namelijk op een speelse manier benutten.We kennen misschien wel die oude kastenwanden uit de jaren zestig en zeventig, die je des…

24 juli, 2021

16 voorbeelden van klassiek Engelse elementen in modern interieur

Wat is klassiek Engels interieur? Iedereen heeft zijn beeld bij Engels interieur en de meeste zullen er ook – gedeeltelijk – gelijk mee hebben. Er zijn veel aspecten die Engels interieur uniek maken.Interieur ontstond vroeger op basis van noodzaak.

23 juli, 2021

Studio inrichten: zo haal je alles uit de ruimte!

In de grote steden worden de grondprijzen steeds hoger en de woningen kleiner. Daarom kiezen we steeds meer voor studio's. Een grote open ruimte waar alles in plaatsvindt: wonen, eten, koken en slapen.

28 mei, 2021

20 smalle woonkamers die je moet kopiëren

Ga je je woonkamer inrichten of een make-over geven, maar is die kamer relatief klein? Dan denk je dat je er niet veel mee kunt doen want je hebt niet veel plaats. Toch is dit absoluut alles behalve het geval.

25 mei, 2021

Elke kamer groter laten lijken? Het kan dankzij deze 12 tips!

Het maakt niet uit of je nu een groot appartement hebt of een omvangrijk huis hebt, je woning kan waarschijnlijk nooit groot genoeg zijn. Zelfs als je een kleinere woonst hebt, wil je die groter laten lijken, maar jammer genoeg kun je niet zomaar een…

19 mei, 2021

9 fantastische ideeën: planten in een klein huis!

Er is geen noodzaak om te beknibbelen op mooie kamerplanten en weelderig groen als je in een klein huis woont. Je hoeft echt geen tuin, balkon of zelfs natuurlijke licht te hebben om je eigen groene eldorado te creëren.

06 mei, 2021

6 verschillende toepassingen voor de Kallax kast van Ikea

Er zijn van die producten die echt alles hebben. Ze zijn praktisch, van goede kwaliteit, goedkoop en ook nog mooi om te zien. Een mooi voorbeeld is de Kallax kast van Ikea. Door zijn veelzijdigheid, lage prijs en functionaliteit past de Ikea Kallax k…

25 april, 2021

10 ideeën voor een kleine woon-/eetkamer

Je ziet het in veel hedendaagse interieurs: de eetkamer die naadloos over gaat in de woonkamer. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken.

23 april, 2021

10 x uniek ruime ruimtes

Grote ruimtes zijn soms behoorlijk intimiderend. Hoe maak je zoveel vierkante meter warm, gezellig en huiselijk? Waar vind je ooit meubels groot genoeg om de ruimte mee op te vullen? Het is makkelijker dan je denkt, en in grote ruimtes is er juist vo…

31 maart, 2021

Trendy stalen deuren met glas: zo voeg je ze toe aan je interieur

Stalen deuren met glas, ook wel staldeuren genoemd zien we in veel interieurs verschijnen de afgelopen jaren en dat is niet zo verwonderlijk. Ze zorgen voor een prachtige uitstraling en veel sfeer.

27 maart, 2021