Magazine

Wat is En Hoe Werkt Airconditioning?

Airconditioning is een systeem dat wordt gebruikt om de temperatuur en de luchtvochtigheid in een gebouw of voertuig te regelen. Het systeem werkt door het verwijderen van warmte uit de binnenruimte en het afvoeren ervan naar buiten.

20 januari, 2023

Spullen voor Je Wintertuin, Serre en Tuinhuisje

De winter is in volle gang. Dat betekent dat de tuin soms een beetje achtergesteld blijft. Jammer, want de tuin verdient zeker aandacht in de winter. In dit artikel behandelen we een aantal manieren om de tuin, ook in de winter, op te fleuren.

25 december, 2022

Wondermooie Vazen om Jouw Décor op te Vrolijken: 13 Top Tips

Krijg je een boeketje  bloemen of wil je jouw woning versieren met prachtig groen? Dan zul je een vaas of twee in huis halen om al deze bloemen te laten schitteren. Maar wist je dat vazen niet alleen dienen om al het groen in te zetten? Nee, vazen he…

24 december, 2022

3 Handige Tips om Jouw Huis te Maken Tot een Echte Plek voor Jezelf!

Als je over interieurontwerp beschikt, kun je altijd iets nieuws leren. Het leerproces is nooit aan een einde, maar het is juist zo interessant! Het is natuurlijk van belang dat je je comfortabel voelt bij het personaliseren van je huis.

16 december, 2022

Bespaar Geld Door Slimme Keuzes te Maken voor de Inrichting van Je Huis!

Verhuizen naar een nieuw huis of appartement is een spannende tijd. Maar het kan ook een beetje overweldigend zijn, vooral als het gaat om de inrichting van je nieuwe woning. Meubels zijn namelijk niet goedkoop.

09 december, 2022

Rustige en Productieve Ochtend Beleven: 15 Tips en Producten

We weten allemaal hoe hectisch de ochtenden kunnen zijn. Of je nu snel de deur uit moet om naar het werk te gaan of snel moet opstaan om jouw kinderen naar school te brengen, het lijkt alsof we ’s ochtends altijd handen en tijd te kort komen.

08 december, 2022

Minimalistisch Huis Feestelijk Versieren voor Kerstmis: 12 Tips

Het is de tijd van het jaar dat de straten versierd zijn met prachtige kerstverlichting, dat overal in Nederland kerstmarkten georganiseerd worden en dat de kerstsongs je om de oren vliegen.

02 december, 2022

Leuke Winteraccessoires die Je in Huis Kunt Halen om de Donkere Periode Door te Komen

Na een fiks warme herfst is de winter eindelijk echt aangebroken. Het wordt echt kouder en guurder. Tijd om je huis weer winterklaar te maken met de leukste winterdecoraties. Ook in de winter van 2022/23 hebben we weer de leukste spulletjes en meubel…

29 november, 2022

Behang versus Verf: Wat is Beter?

Wordt het tijd om je woonkamer, slaapkamer of toilet een make-over te geven en die ruimte te voorzien van een nieuw kleurtje? Dan kun je bij onze professionals terecht voor duizend-en-één mogelijkheden.

21 november, 2022

Warme Kleuren in Je Huis Gebruiken: Hier is Hoe en Waarom!

Vrolijke kleuren hebben niet alleen een invloed op je humeur, maar ook op de sfeer van de kamer in je woning. De kleur kan zelfs de belevenis in de ruimte beïnvloeden. Denk maar bijvoorbeeld aan het oproepen van blijdschap, euforie, energie, concentr…

19 november, 2022