Magazine

Een wijnkelder bouwen in je huis? Dit zijn de optimale condities!

Ben je een wijnliefhebber? Dan bezoek je op vakantie vast een paar wijnhuizen en kom je thuis tot de ontdekking dat je onvoldoende ruimte hebt voor al die mooie flessen wijn. Want ja, die moeten wel bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid bewaa…

15 september, 2018

Trendy stalen deuren met glas: zo voeg je ze toe aan je interieur

Stalen deuren met glas, ook wel staldeuren genoemd zien we in veel interieurs verschijnen de afgelopen jaren en dat is niet zo verwonderlijk. Ze zorgen voor een prachtige uitstraling en veel sfeer.

05 september, 2018

Tapijt verwijderen? Zo wordt dit een koud kunstje!

Tapijt verwijderen: het lijkt een simpel klusje maar wanneer het tapijt al jarenlang met een dikke lijmlaag vastzit, dan kan het soms toch tegenvallen wanneer je dit moet verwijderen. Oftewel een tijdrovende en arbeidsintensieve klus.

24 augustus, 2018

Feng Shui kantoor aan huis, gerealiseerd door een interieurarchitect in Nijmegen

Feng shui ken je vast wel als principe om je huis in te richten en vorm te geven. Een perfecte balans en symmetrie zorgt er dan voor dat alle energie optimaal door je huis kan stromen.

12 augustus, 2018

Je plafond verlagen: zo doe je het!

Soms is je plafond niet zo mooi meer of ben je op zoek naar een manier om je kabels te verbergen of je woning beter te isoleren. Een verlaagd plafond kan dan de perfecte oplossing zijn.

05 augustus, 2018

Spectaculaire verbouwing van een bijzonder bedrijfspand, ontworpen door een architect in Nijmegen

We hebben er weer eentje voor je gevonden hoor: een spectaculaire verbouwing van een bijzonder pand, een bedrijfspand in dit geval. Het is te vinden in Nijmegen en is helemaal verbouwd door Jan Detz Interieurarchitect.

30 juli, 2018

Minimalistisch appartement in hartje Amsterdam, het werk van een toparchitect!

Een appartement aan de Keizersgracht in Amsterdam doet direct denken aan woningen uit de Gouden Eeuw. Natuurlijk zijn we heel wat eeuwen verder en zijn de woonstijlen veranderd.

28 juli, 2018

Spectaculaire renovatie van een Amsterdams appartement

Het is ongelooflijk hoe getalenteerde interieurarchitecten een appartement kunnen renoveren. Victona is daar een goed voorbeeld van, want dit gedreven jonge bedrijf zit boordevol inspiratie en realiseert graag jouw woondromen.

19 juli, 2018

Je hal verven? Dit zijn de ideale kleuren!

Geef je hal persoonlijkheid met een eigen unieke stijl en kleur. Vaak vergeten we de hal een beetje of vinden we het lastig om daar die sfeervolle uitnodigende plek van te maken.

15 juli, 2018

Licht en luchtig appartement aan de Noordzee

Noordwijk aan Zee, even lekker uitwaaien met een wandeling op het strand. Terug thuis, cappuccino en een goed boek met zicht op zee. Dat had deze opdrachtgever voor ogen. Het eindresultaat is dan ook helemaal kloppend met deze sfeer.

16 april, 2018