Magazine

Binnenvloeren voor gezinnen met kinderen of huisdieren: 4 soorten

Het kiezen van de ideale vloerbedekking in woningen met actieve kinderen en huisdieren speelt een cruciale rol. Duurzaamheid, weerstand en onderhoudsgemak zijn essentiële factoren die de kwaliteit van leven in huis beïnvloeden.

06 december, 2023

9 Kerstfoto's voor Inspiratie: Prachtige Decoraties en Interieurontwerpen

Met de feestdagen in aantocht, is het tijd om je huis te transformeren in een gezellige en sfeervolle oase. In dit artikel nemen we je mee op een visuele reis met 9 adembenemende Kerstfoto's.

25 november, 2023

Feestelijke verlichting voor een magische kerst: 10 lichtideeën

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent het ontvangen van vrienden, gezellig tafelen en natuurlijk ook veel cadeautjes. Om jouw interieur te kunnen afstellen op die gezelligheid en vreugde, is het belangrijk dat je een magische sfeer in huis…

18 november, 2023

Smeedwerkbescherming voor deuren en ramen: Alles wat je moet weten

Smeedwerkbescherming op deuren en ramen is een beveiligings- en ontwerpoptie die tal van voordelen voor jouw huis kan bieden. Smeden voegt niet alleen een onderscheidend esthetisch tintje toe, maar beschermt jouw eigendom ook tegen ongewenste indring…

09 november, 2023

Kunst van gelaagdheid: Hoe texturen, patronen en kleuren mengen?

Bij het ontwerpen van een interieur draait het allemaal om het creëren van een harmonieus en samenhangend geheel. Een van de beste manieren om dit te bereiken, is door de kunst van gelaagdheid toe te passen en tal van texturen, patronen en kleuren me…

09 november, 2023

Hoe 6 gewaagde decoratie-ideeën je kijk op interieurs zullen veranderen

Wanneer het gaat om het inrichten van je huis, is het vaak de moeite waard om buiten de gebaande paden te treden en wat gewaagde decoratie-ideeën te verkennen. Het zijn juist de onconventionele keuzes die een interieur tot leven kunnen brengen en je…

09 november, 2023

Meer wooncomfort met infraroodverwarming: Alles wat je moet weten!

Mensen gaan vaker op zoek naar duurzamere manieren van leven. Denk maar bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen, het instellen van een timer of het gebruiken van een spaarstand.

09 november, 2023
Ad

Statement plafonds: Ontdek de nieuwste interieurtrend

Plafonds worden vaak over het hoofd gezien bij het ontwerpen van een interieurdesign. Meestal wordt er geopteerd om de plafonds wit te laten of die eventueel te voorzien van enkele lampen. Toch kun je met plafonds veel meer doen.

07 november, 2023

Huizen in cottage-stijl ontwerpen: 12 vragen en antwoorden

Mijn droom is om tegen de tijd dat ik 45 word een huis in cottage-stijl te hebben met uitzicht op de bergen. Daarom heb ik alles wat je moet weten over deze stijl onderzocht, zodat je kunt bepalen of jouw doel ook een huisje als dit is.

05 november, 2023

Hoe jouw kleine ruimtes optimaliseren en inrichten: 12 tips

Het inrichten van kleine ruimtes vergt iets meer denkwerk dan het ontwerpen van grotere kamers. In een grote ruimte kun je tal van omvangrijke meubels, accessoires en items plaatsen, maar dat is niet het geval in een kleine kamer.

02 november, 2023