Magazine

Hoe Meest Functionele Opslagruimte Inrichten: 10 Handige Tips!

Staat er een kamer leeg in je woning en ga je er een opslagruimte van maken of heb je al een stockageplaats, maar wil je die optimaliseren? Dan is het belangrijk dat je twee keer nadenkt voordat je die gaat (her)inrichten.

30 september, 2022

De Mooiste Interieurfoto’s Maak Je Zo!

Als je flink hebt geïnvesteerd in een goed en mooi interieur is het ook leuk om dit goed op de gevoelige plaat vast te leggen. Zo kun je het delen op social media of naar je vrienden of familie sturen.

27 september, 2022

Hoe Kies Je het Juiste Materiaal voor Je Voordeur?

Zoek je een nieuwe voordeur? Dan is de keuze aan materialen, vormen en kleuren enorm. Wij snappen dat het je een beetje kan doen duizelen. Daarom hebben we verschillende soorten voordeuren voor je op een rijtje gezet in dit artikel en helpen we je me…

19 september, 2022

Goedkope én Stijlvolle Decoratie Ideeën: 14 Meest Fantastische!

Wil je graag je woning decoreren of een make-over geven? Dan denk je waarschijnlijk dat dit een grote hap uit je budget zal kosten. Je zult misschien nieuwe schilderijen, prachtige meubelstukken of leuke accessoires in huis willen halen die jammer ge…

11 september, 2022

Hoe Kies Je het Juiste Vloermateriaal Uit: 12 Designs en Tips

Of je nu de vloer in je woning voor de eerste keer gaat aanleggen of de vloer in je appartement gaat uitbreken/renoveren, het is belangrijk dat je altijd twee keer stilstaat bij welke vloermateriaal je gaat gebruiken.

10 september, 2022

Mooiste Bloemen en Planten voor Binnenshuis: Ontdek Onze Top 16!

Heb je geen tuin, maar wil je toch graag kunnen genieten van prachtige bloemen en planten? Dan hebben we hier zeer goed nieuws voor je! Er zijn namelijk verschillende soorten die ook binnenshuis overleven.

31 augustus, 2022

Luxe en Puur: Een Zwart Vloerkleed

Een stijlvolle woonaccessoire, het zwarte vloerkleed. Dit vloerkleed is vrijwel te combineren met alles door de neutrale kleur. Zwarte vloerkleden kunnen een charmante maar ook een hele stoere uitstraling hebben.

26 augustus, 2022

Texturen voor de Muren: Welke en Hoe ze te Gebruiken?

Wil je graag je woning of kamers laten er uniek laten uitzien? Dan moet je niet alleen verschillende kleuren en materialen gebruiken, maar ook overwegen om wat textuur op de muren aan te brengen.

17 augustus, 2022

10 Verschillende Plafondlampen: Ontdek Onze Designs en Tips Hier!

Wil je je slaapkamer net dat tikkeltje gezelliger maken, een rustgevende sfeer in je woonkamer halen of je stijlvolle en chique keuken wat meer belichten? Dan kan dit met de juiste (sfeer)verlichting.

10 augustus, 2022

Less is More: Deze 17 Prachtige Designs zijn het Perfecte Bewijs!

Of je nu een badkamer, woonkamer, keuken of volledige woning gaat inrichten, je hebt ongetwijfeld al enkele ideeën in je hoofd over hoe de ruimte er moet uitzien. Meestal willen we uitpakken met de beschikbare plaats die we hebben (zeker als het een…

02 augustus, 2022