Magazine

Licht en luchtig appartement aan de Noordzee

Noordwijk aan Zee, even lekker uitwaaien met een wandeling op het strand. Terug thuis, cappuccino en een goed boek met zicht op zee. Dat had deze opdrachtgever voor ogen. Het eindresultaat is dan ook helemaal kloppend met deze sfeer.

16 april, 2018

Tips voor een uitnodigende hal

De gang is vaak smal en klein en wordt daarom vaak vergeten. Net als het trappenhuis is de hal vaak de laatste in de rij. Maar dit is wel de plek die je gasten als eerste zien. En jijzelf natuurlijk, wanneer je thuiskomt na een lange dag.

16 april, 2018

Kies eens voor een bank bij je eettafel

De nieuwe trend: een bank bij je eettafel! Wanneer je aan een eettafel denkt dan zie je automatisch de stoelen eromheen. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar wist je dat er nog andere mogelijkheden zijn dan losse stoelen? Die ook nog eens zorgen…

14 april, 2018

Droomhuis met uitzicht

Een droomhuis met een werkelijk prachtig uitzicht. De woning heeft bijna niets meer nodig zou je bijna denken. Toch heeft interieurontwerpster Jolanda Knoop van dit huis op een prachtige manier gebruik gemaakt van het zicht op de groene weiden.

13 april, 2018

Klassiek en modern komen samen in deze totaal verbouwde woning

Het is al meer dan eens een gouden combinatie gebleken. Een klassiek huis dat wordt opgeknapt en een nieuw modern jasje krijgt. Ook interieurontwerper Jolanda Knook is het gelukt van deze totaal verbouwde woning iets heel fraais te maken.

13 april, 2018

Studio inrichten: zo haal je alles uit de ruimte!

In de grote steden worden de grondprijzen worden steeds hoger en de woningen kleiner. Steeds vaker zien we daarom de studio verschijnen. Een grote open ruimte waar alles in plaatsvindt: wonen, eten, koken en slapen.

09 april, 2018

Licht en ruim Penthouse in Amsterdam

Een prachtig licht penthouse in Amsterdam. Wij zien ons hier wel wonen en richten in gedachte alle ruimtes al in. Mooi om het wit te combineren met lichte bank en licht houten meubels. Maar met wit als basis kun je eigenlijk alle kanten op.

04 april, 2018

Voeg zachtheid toe aan je interieur met pastelkleuren

Pastelkleuren geven die zachte en zoete touch aan je interieur. Met trendkleuren als minty fresh, poeder oudroze of ijsblauw kun je dat prachtige statement accent toevoegen. Pastelkleuren zijn ideaal om wat zachtheid en vrouwelijkheid toe te voegen a…

03 april, 2018

Binnenkijken in een mooi huis in Amsterdam

Vandaag kijken we binnen in een bijzonder woning in Amsterdam. De inrichting van deze woning is tijdloos en sfeervol. De ruimtes zijn licht en luchtig dankzij de grote ramen en de meubels, de kleuren en de accessoires die de ontwerpers van Baden…

02 april, 2018

10 toffe ideeën om het maximale uit je woning te halen

Een toffe woonruimte voor jezelf maken is echt niet zo moeilijk, het gaat er gewoon om dat je een aantal toffe ideeën hebt waarmee je uit de voeten kunt in je interieur. Homify zou homify niet zijn als we hieronder niet 10 coole tips voor je verzamel…

11 maart, 2018