Magazine

Maak Je Huis Klaar voor de Zomer: Meubels en Tips Tegen Hitte

De zomer komt eraan! Dat betekent dat we ons huis ook weer klaar moeten gaan maken voor deze tijd van het jaar. Maar hoe doe je dat? Wij zetten een aantal tips op een rijtje om je huis helemaal spik en span te maken voor het zomerseizoen. 

11 mei, 2022

Met Deze 17 Tips Ziet Elke Kleine Ruimte er Georganiseerd Uit

Heb je veel unieke meubelstukken, leuke benodigdheden en handige accessoires en woon je in een relatief grote woning of ruim appartement? Dan heb je naar alle waarschijnlijkheid plaats genoeg om al deze spullen kwijt te kunnen.

08 mei, 2022

Stenen Muren – Een Stukje Geschiedenis met Design - Ambitie

Spanje – het land van de zon, de pijnbomen, de stranden en de bloeiende rosmarijn. Maar er is zo veel meer aan dit land. Als je goed denkt is vooral ook de architectuur boeiend, historisch en geheel anders dan in de koudere streken van Europa.

05 mei, 2022

Dit Zijn de Leukste Decoratie-Ideeën voor een Flat

Niet iedereen woont in een huis. Toch zien we op tv en in de bladen vaak huizen als voorbeeld voor interieurs. Misschien wel eens een beetje vervelend als je op een flat woont en niet echt ideeën krijgt wat je met je ruimte aan moet.

25 april, 2022

Op Zoek Naar de Beste Kleuren voor de Woonkamer voor Kleurenfans

De beste kleur in de woonkamer? Voor velen is dat wit, beige, grijs of misschien lichtblauw of groen op de muren en daarbij het liefst bruin, grijs, zwart en beige als kleuren voor meubels en niet te veel kleurige accessoires alsjeblief.

13 april, 2022

Ontdek Enkele Adembenemende Huizen in Onze Hoofdstad Amsterdam

Onze hoofdstad Amsterdam is al sinds de zeventiende eeuw een van de meest bijzondere en memorabele steden ter wereld. Toen de stad op haar hoogtepunt was in de Gouden Eeuw zijn verschillende grachten gegraven, zoals de Herengracht en de Prinsengracht…

13 april, 2022

Samen Denken - Zelf Maken – Oneindig Proberen – de MakerSpace Stimuleert

We zijn allemaal naar school geweest, maar de meeste klaslokalen zijn vrij eenvoudig en weinig inspirerend ingericht. Kale muren, weinig kleur, stijl is zelden te vinden. Niets wat de aandacht afleidt, maar ook niets wat de creativiteit aanwakkert.

31 maart, 2022

Ontdek Wat Je Allemaal Kunt Doen met een Room Divider

Onze huizen hadden jarenlang vaak woonkamer in het midden. In de jaren 60 en 70 begon we deze deuren uit onze jaren 30 en 40 woningen te slopen en in de jaren 80 en 90 was het haast ondenkbaar om nog zulke deuren te hebben.

30 maart, 2022

Dit Zijn de 13 Perfecte Opbergideeën voor een Gedeeld Appartement

Of je nu samen met vrienden een huis huurt, met je vriend/vriendin samenwoont in een appartement of op kot zit met medestudenten, je zult steeds de keuken, woonkamer en badkamer met een of meerdere personen moeten delen.

20 maart, 2022

Hoe Creëer je Rustieke Interieurs?

Een interieurstijl die we vaak over het hoofd zien is de stijl rustiek. Maar wat is die stijl nou eigenlijk en hoe creëer je die? Een rustiek interieur is een interieur dat wordt gezien als landelijk. Ook heeft het een beetje een Scandinavische sfeer.

03 maart, 2022