interieurarchitectuur

Magazine

Feng shui kantoren

De kans is erg groot dat jij op dit moment thuis aan het werken bent, maar zodra je weer naar je werk kunt gaan, dan is het fijn dat je naar een werkplek kunt gaan die goed is ingericht.

30 maart, 2020

Vloeren aanbevolen door een architect!

Nu de kans groot is dat je meer dan normaal noodgedwongen thuis zit, kun je die tijd natuurlijk ook goed besteden om eens in huis rond te kijken en te zien wat je aan je woning zou kunnen verbeteren.

28 maart, 2020

Een fascinerend interieurontwerp

In deze onzekere tijden ben je misschien wel aan huis gekluisterd en kun je wel iets leuks gebruiken om vrolijk van te worden. In dit geval is dat dan ook zeker zo, want we laten je erg graag het resultaat van een zeer fascinerend interieurontwerp zi…

24 maart, 2020

5 keer Voor en Na van een interieurontwerp

Een interieur ontwerpen is een kunst die vele experts die bij ons te vinden zijn heel erg goed verstaan. Maar vaak krijg je hele mooie voorbeelden gepresenteerd die al kant-en-klaar zijn.

20 maart, 2020

De leukste ideeën voor de horeca

De allerleukste ideeën voor jouw interieur krijg je (bijna) dagelijks zo op je beeldscherm via onze website of app. En met enige regelmaat besteden we ook aandacht aan bedrijfsgebouwen zoals kantoorpanden en dergelijke.

17 maart, 2020

De fraaiste kantoorontwerpen!

Bij homify zie je heel vaak de mooiste interieurs van woningen voorbij komen. Maar interieurarchitecten en interieurontwerpers gaan natuurlijk niet alleen maar voor particulieren aan de slag.

10 maart, 2020

Een appartement om verliefd op te worden

Wordt jij wel eens verliefd op een interieur? In dit geval hebben we dan wellicht een appartement voor je waar dat het geval zou kunnen zijn! De experts van ÈMCÉ interior architecture uit Amsterdam hebben een royaal appartement in het Belgische Kapel…

03 maart, 2020

Aan de slag met je huis zonder vergunning

Op heel veel punten is het heel erg aangenaam om in Nederland te wonen. We hopen dat jijzelf de voordelen daarvan ook inziet! Maar wel je veel mensen wel over hoort klagen, zijn de vele regeltjes waar je mee te maken kunt krijgen.

24 februari, 2020

Voor en Na: een villa in Wilrijk

Bekijk je met enige regelmaat de fraaie projecten die bij ons te vinden zijn? Dan ben je vast al wel eens iets tegengekomen van de interieurontwerpers van Marcottestyle uit het Belgische Kapellen.

18 februari, 2020

Een stijlvolle woonkamer in Doorwerth

Bij het lezen van de titel heb je misschien wel zoiets: Doorwerth, waar ken ik dat van? Dit dorpje, onder de rook van Arnhem, is vooral bekend vanwege het kasteel dat daar te vinden is.

05 februari, 2020