Magazine

Hier Moet Je op Letten Bij het Verbouwen van Je Huis

Je woning verbouwen is voor velen een van de leukste dingen die er is. Je kunt alles meer naar eigen smaak maken en je huis knapt er vaak enorm van op en wordt misschien ook nog duurzamer.

08 augustus, 2022

Hoe Combineer Je Kleuren in de Decoratie van Je Huis?

Het kiezen van de juiste kleur in je huis is altijd een lastige opgave. Welke kleur staat mooi in in je woning? Waar houd je zelf van en wat combineert goed? Zoals je ziet zijn er veel vragen die opkomen als je denkt aan het combineren van kleuren in…

05 augustus, 2022

Waarom Decoratieve Planten Je Gelukkiger Maken

Heb je geen planten in huis? Dan zou je daar volgens ons snel verandering in moeten brengen. Planten kunnen je levensgeluk namelijk sterk beïnvloeden. Hoe dat werkt? Lees snel verder om te ontdekken wat planten allemaal kunnen doen.

26 juli, 2022

De Vloer op: Vijf Ideeën voor Je Vloer in Huis

De vloer is een zeer sfeerbepalende factor in huis. Het zorgt voor ruimte, kleur en sfeer. De vloer is de plaats waar je meubels op staan, de plaats waar een kleed op ligt en de plaats waar zo’n beetje je hele huis mee gevuld is.

23 juli, 2022

Decoratie met Meubels van IKEA in Appartement en dat Alles voor Minder dan € 4.000

Een huis inrichten met een beperkt budget is een echte uitdaging en voor veel mensen wordt het een echte puzzel. Maar er zijn oplossingen. Zo kunnen we rekening houden met de goedkope bedrijven die op de markt beschikbaar zijn.

18 juli, 2022

Woningdecoratie voor Slechts € 5500: Alles van IKEA!

Een huis inrichten voor slechts € 5.500 klinkt misschien een beetje onrealistisch, maar het is mogelijk als je strategische keuzes maakt en weet waar je moet winkelen. IKEA is een winkel – misschien wel de enige ter wereld – waar je alles voor je hui…

12 juli, 2022

Hoe Weet Je of er Een Negatieve Energie in Huis Is?

Negatieve energie, je gelooft erin of niet maar zelfs als je met bijna benen in de klei staat, is het iets om over na te denken. Maar waarom? Negatieve energie gaat over het zomaar plots oplaaien van ruzies, een gespannen sfeer in huis of andere verv…

07 juli, 2022

Alles voor Leesplezier: Knusse Leesplek Ideeën en Ontwerpen

Lezen is iets wat we vaak op de bank of op bed doen. Ook buiten in de tuin of op het balkon lezen we wellicht graag een boek. Wie echter een kamer over heeft kan een kantoortje of kleine bibliotheek inrichten.

04 juli, 2022

Opbergen van Je Spullen voor Gevorderden

Opbergen is altijd een gedoe. We hebben meestal meer spullen dan we denken en die moeten allemaal een plaats krijgen. Gelukkig zijn er mensen zoals timmermannen en kastenmakers die ons leven makkelijker maken met slimme en ingenieuze opbergmethoden.

01 juli, 2022

Voor en Na: Decoratie van Appartement voor Slechts € 4.800!

Het idee om een hele flat in te richten voor slechts € 4800 klinkt een beetje ondoenlijk. Vooral als in dit bedrag ook apparaten zoals de koelkast, de wasmachine of de magnetron zijn inbegrepen.

23 juni, 2022