Magazine

Een orchidee verzorgen: de beste tips & ideeën op een rij!

De keuze voor kamerplanten is heel erg persoonlijk. We hebben uiteraard geen idee wat er bij jou in de kamer staat, maar het zou zo maar eens een orchidee kunnen zijn. Een schitterende plant met hele mooie bloemen, maar niet de meest gemakkelijke om…

07 november, 2018

Sneak preview: dit zijn de interieurtrends voor 2019!

We hebben we alvast even binnen gekeken bij bekende interieur designers en kunnen we je nu alvast een sneak preview geven van de nieuwe woontrends in 2019. En om die nieuwe trends toe te voegen, hoef je echt niet je hele interieur om te gooien.

10 oktober, 2018

Je trap bekleden: dit zijn de opties en kosten

Heb je een lelijke oude versleten trap die je wilt opfrissen of ben je het lawaai op je trap zat? De trap bekleden is dan een goede optie. Woon je in een oud huis dan kun je er met een loper of traproeden bovendien ook een prachtig stijlelement van m…

01 oktober, 2018

Een waar kunstwerkje van de architect: een studio appartement in Amsterdam

In de grote stad is de woonruimte nogal beperkt. Iedereen weet dat. En daarom wordt er met man en macht gewerkt om iets aan dit probleem te doen. Vooral onder studenten is de woningnood een groot probleem aan het worden.

22 september, 2018

Vloertegels leggen: simpeler dan je denkt!

Hou je van een mediterrane of landelijke look? Dan zijn vloertegels een perfecte manier om heel veel sfeer te creëren in je huis. Maar wist je dat tegels ook prachtig zijn in een modern of klassiek interieur? Zo is marmer weer terug van weggeweest en…

17 september, 2018

Innovatieve woning in Castricum, ontworpen door een kundige architect

Vandaag willen we het werk van een architect in Castricum aan je voorstellen: Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde. Met haar innovatieve werk, is deze expert een uitstekend adres voor bouwen in Nederland.

12 september, 2018

Prachtige uitbreiding van een dakterras, ontworpen door een architect uit de regio Rotterdam

Vandaag nemen we je mee naar een project om van te genieten, namelijk een prachtige woning in het Rotterdamse Kop van Zuid waar de bewoners hun dakterras een schitterende uitbreiding hebben laten realiseren.

10 september, 2018

Steigerhout behandelen: hoe doe je dat?

Steigerhout is een materiaal dat op vele plekken in en rond het huis wordt gebruikt. Het is een materiaal dat het in de tuin natuurlijk fantastisch doet, maar ook binnenshuis zijn er ontzettend veel toepassingen te bedenken.

08 september, 2018

Wat is vliesbehang? Kom er meer over te weten!

Kan jouw woonkamer wel weer eens een opknapbeurt gebruiken en ben je aan het kijken wat je voor opties allemaal hebt om het geheel weer hip en aantrekkelijk te maken? Enig onderhoud aan de muren zou dan zo maar aan de orde kunnen zijn! Je kunt er voo…

23 augustus, 2018

Mediterraanse villa aan zee ontworpen door een Amsterdamse architect

We nemen je mee naar een mediterraanse villa die op Sicilië gebouwd is. De wens van de eigenaren was een warme en huiselijke villa te hebben waarin ze konden genieten van het rijke Italiaanse leven.

21 augustus, 2018