Magazine

9 Fantastische Ideeën Om De Ruimte Onder De Trap Te Gebruiken

De ruimte onder de trap, die zich meestal in de gang bevindt, blijft vaak ongebruikt omdat daar bij het opstellen van het architectonisch ontwerp en de decoratie doorgaans geen rekening mee wordt gehouden.

25 februari, 2024

Geweldige Ideeën om een Witte Muur Te Versieren: 15 Designtips

De juiste wanddecoratie kan onze kamers compleet transformeren. Je hoeft niet altijd het hele huis in opvallende kleuren te decoreren. Want witte muren zijn nog steeds één van de populairste opties om een mooie sfeer te creëren.

22 februari, 2024

7 Feng Shui-trucs Om Meer Geld In Huis Te Krijgen

In dit artikel gaan we kijken naar de Chinese traditie van Feng Shui. De oude leer uit het Verre Oosten gaat over het bouwen en inrichten van een huis zodat de energie, de chi, optimaal kan stromen.

22 februari, 2024

Het Maximaliseren Van Natuurlijk Licht In Uw Huis Tijdens Winter

Het winterseizoen kan voor velen een uitdaging zijn als het gaat om het behouden van een heldere en levendige sfeer in huis. Met kortere dagen en minder daglicht kan het interieur soms somber aanvoelen.

22 februari, 2024

Systematische Huisreiniging: Volledige Schoonmaak in Drie Uur

Schoonmaken is waarschijnlijk voor heel weinigen van ons een van de favoriete vrijetijdsbestedingen, maar het is een noodzakelijk kwaad dat je vroeg of laat niet kunt vermijden.

21 februari, 2024

Deze 5 Ongeluksbrengers Moet U Niet In Huis Hebben

Hoefijzers boven de deur, dromenvangers in de slaapkamer, brood en zout om in te trekken – al deze dingen moeten ons geluk thuis brengen en ons welzijn binnen onze eigen vier muren positief beïnvloeden.

21 februari, 2024

Februari Feng Shui: Meubels Rangschikken Voor Positieve Energie

In de wereld van Feng Shui draait alles om het vinden van balans en harmonie in onze leefomgevingen. De manier waarop u uw meubels rangschikt, kan een aanzienlijke invloed hebben op de energiestroom in uw huis.

21 februari, 2024

Hoe Gemakkelijk Gordijnen Ophangen: 5 Handige Ophangsystemen

Gordijnen bieden een prachtige mogelijkheid om zachte accenten toe te voegen aan kamers en ramen als onderdeel van jouw interieurontwerp. Net als kussens, dekens of tapijten zorgen ze ervoor dat er een gezellige sfeer ontstaat.

20 februari, 2024

Een Statement Maken vanaf de Voordeur: 10 Stijlvolle Ingangen

Bij het inrichten van de woning, wordt de hal meestal over het hoofd gezien omdat we het meeste tijd willen besteden aan de keuken, slaapkamer, woonkamer, etc. Dit is erg jammer want het juist ontwerpen van de gang of hal is belangrijker dan dat je z…

18 februari, 2024

8 Dingen Die Zeggen Dat Het Pech Is Om Het In Huis Te Hebben

Sommige mensen zijn bijgelovig, anderen minder. Wat voor soort persoon bent u? Geeft u om deze dingen?De waarheid is dat we ons hele leven lang naar bepaalde dingen luisteren, en dat ze uiteindelijk 'ingebed in ons hoofd' raken, vooral als ze dagelij…

12 februari, 2024