inrichting en decoratie magazine

Magazine

Vlekken verwijderen van je bank: 7 geweldige tips!

Een nieuw bankstel ziet er vaak prachtig crispy schoon uit. Maar wanneer deze eenmaal in je huis staat, is het vaak snel gedaan met die kraakheldere look. Door je gezin, vrienden en huisdieren ziet je bank er na verloop van tijd al snel smoezelig uit.

19 januari, 2021

Tips van schoonmaakexperts: maak je huis in 1 uur schoon!

Vandaag delen we advies van een professioneel schoonmaakbedrijf met je. Zij weten immers als geen ander hoe je snel en effectief kunt schoonmaken. Volgens hun inschattingen kun je een gemiddelde woning in een uur tijd schoonmaken.

05 december, 2020

Meer ruimte nodig? Dit kost het om een garage te bouwen!

Heb je wat extra ruimte nodig voor je auto, al je spullen of een extra koelkast? Een nieuwe en ruime garage is dé oplossing voor al je problemen! Vergis je echter niet: een garage bouwen is best een flink project waar je aardig wat tijd aan gaat best…

25 november, 2020

Waarom een wit plafond een grote fout is...

In welk huis je ook binnenstapt, het plafond zal naar alle waarschijnlijkheid wit zijn. Maar moet elk plafond nu wit zijn? Nee hoor, zeggen wij dan! De nieuwe trend is om creatief te worden met het plafond en deze te voorzien van een fraaie kleur, ho…

21 november, 2020

20 voorbeelden van muurbekleding die er prachtig uitziet!

De laatste fase van het verbouwen van je huis is aangebroken! Je hebt alle meubels geplaatst en is eindelijk de tijd aangebroken om in je huis te genieten van de sfeer die je hebt gecreëerd.

19 november, 2020

Plantenbakken van beton zelf maken

Beton heeft zijn eigen unieke charme. Het heeft zijn weg gevonden naar onze interieurs en tuinen. Het werd vroeger vooral gebruikt in de huizenbouw, maar binnenshuis speelde het nog geen rol.

19 november, 2020

De 12 beste plekken om geld te verstoppen in huis

Op de bank hoef je je spaargeld niet meer te zetten want veel spaarrente zul je niet ontvangen. Waar voor je geld zal je dus niet krijgen. Zelfs op de banken is ons geld niet altijd veilig met de toenemende internet criminaliteit.

15 november, 2020

Gordijnen in de woonkamer: deze 10 tips zijn onmisbaar!

Tegenwoordig zien we veel ramen die geen gordijnen hebben. Dat is natuurlijk een goede keuze om zoveel mogelijk licht naar binnen te laten komen, maar vaak wordt een woonkamer er wat kil en leeg door.

13 november, 2020

Je tapijt net zo mooi houden als op de dag dat je het kocht: het kan!

Een tapijt is een prachtige sfeermaker voor diverse ruimten. We gebruiken een tapijt het meeste in de woonkamer. Het schept eenheid in het interieur, creëert een warme ambiance en voelt heerlijk zacht aan aan je voeten op koude winteravonden.

10 november, 2020

Gordijnen wassen? Zo krijg je ze weer als nieuw!

Je gordijnen zijn vaak de blikvanger in je woonkamer. Jammer genoeg worden ze na een aantal jaar soms wat smoezelig en krijgen ze lichte plekken en verliezen ze kleur. Als hetzonnetje nog meer gaat schijnen, valt des te meer op dat ze niet meer zo he…

10 november, 2020