Magazine

Speelgoed en accessoires waar je huisdieren gek op zijn: Top 12!

Honden, katten, konijntjes, hamsters, etc. We weten allemaal we hoe schattig huisdieren kunnen zijn! Zij zorgen er ongetwijfeld voor dat je leven net iets leuker en gezellig wordt.

13 maart, 2023

Meer dan consumptie met een lintje

Een cadeau geven lijkt iets heel simpels. Je koopt iets, pakt het in papier met een slinger eromheen en klaar. Maar zo simpel is het vaak niet. Want een echt cadeau is meer dan alleen een mooie doos.

12 maart, 2023

Producten en Tips Waarmee Je de Perfecte Happy Hours Bij Je Thuis Kunt Maken

Happy hours of de vrijmbo. Bij een drankje doen denken we al snel aan vrienden, het weekend of ergens een barretje induiken. Wat de afgelopen jaren ons echter hebben geleerd, is dat ergens de kroeg induiken niet altijd vanzelfsprekend is.

28 februari, 2023

De Beste Schoonmaaktips die Je Kunt Overwegen Voordat de Lente Komt

In iets meer dan een maand tijd is het weer lente. Dat betekent niet alleen hoop op een mooier weer, de eerste blaadjes en bloemen, maar ook tijd voor het grote onderhoud aan je huis.

24 februari, 2023

Dit Zijn Enkele Nuttige Producten om in Huis Te Hebben

We staan er niet altijd bij stil, maar veel producten in ons huis hebben een nuttige functie. Hoewel we in een tijd leven waarin gadget als nutteloos worden ervaren, zijn er ook tal van producten (technisch of niet) die een heel handige functie vervu…

18 februari, 2023

10 decoraties en spullen die zorgen dat je lekkerder in je vel zit

We decoreren ons huis niet omdat we behoefte hebben aan bezigheidstherapie, maar om onze woning een leukere en betere plek voor onszelf te maken. Decoraties zorgen dat we lekkerder in ons vel zitten.

15 februari, 2023

Met Deze Tips Breng Je Op de Ideale Manier Thuis de Dag Door

Januari was een van de regenachtigste maanden ooit en ook Februari belooft niet veel lekker weer voor ons in petto te hebben. Dat betekent dat we weer veel uren in huis gaan doorbrengen, maar hoe doen we dat op een slimme manier? We zetten een paar t…

11 februari, 2023

De Beste Tips voor een Gezellige Valentijnsdag

In twee weken is het Valentijn en dat betekent dat we ons allemaal weer van onze meest romantische kant willen laten zien. Veel koppels zullen kiezen voor een diner in een restaurant of zelfs een romantisch uitje met elkaar in bijvoorbeeld een romant…

04 februari, 2023

Ontdek Vloerkleden, Vloerbedekking en Tapijten voor Andere Ruimtes dan Je Woonkamer

Denk je aan vloerkleden en andere tapijten, dan denk je al snel aan de woonkamer. Toch zien we vloerkleden ook gerust in andere ruimtes terugkeren. De hal, de badkamer, de trap en zelfs de muur en de tuin: hier vind je gerust tapijten en kleden terug.

01 februari, 2023

De Beste Vloerkleden om Je Woonkamer Mee Te Versieren

Niets ‘verwarmt’ een kamer zo goed als een vloerkleed. Vloerkleden zorgen voor warme voeten, zachtheid en geven je woonkamer een meer rustieke uitstraling. Maar welk vloerkleed moet je kiezen? In dit artikel behandelen we verschillende bijzondere mod…

18 januari, 2023