Magazine

Je Huis Opruimen Door te Minimaliseren is de Ultieme Opruimtip

Bij Homify zitten we niet verlegen om je opruimtips te geven om zodat jij je huis opruimen kunt. Maar wat we vaak vergeten is dat alles draait om het huishouden organiseren en minimaliseren van spullen.

08 januari, 2022

12 Makkelijke Tips om je Huis Lekker Te Laten Ruiken

Een muf of zelfs stinkend huis is natuurlijk een enorme afknapper. Je huis lekker laten ruiken is daarom zeker geen overbodige luxe voor ultiem woongenot. In dit Ideabook geven we je enkele handige tips om je huis lekker te laten ruiken.

08 januari, 2022

De Charme van Rustiek en Brocante Woonstijlen Herontdekken

Brocante en rustieke woonstijlen en interieurs waren jarenlang razend populair. Helaas voor de liefhebbers is de stijl een beetje naar de achtergrond gedrukt door verschillende andere woonstijlen.

06 december, 2021

Ontdek de Leukste Winter Decoraties voor dit Jaar

Het is weer de tijd van het jaar om de winterse decoraties uit het stof te halen. Of dat nou gewone winterdecoratie is, winterdecoratie buiten of kerstdecoratie, met een touch van gezelligheid en warmte, kom je deze koude dagen een stuk beter door.

01 december, 2021

11 Decoratieve Fouten Ontmaskerd en hoe je ze Oplost

Je decoreren kan een lastig karwei zijn. Grote fouten liggen al snel op de loer en het kan je kopzorgen geven hoe je die oplost. Toch zijn er simpele handvaten om te onthouden wanneer je op zoek bent naar goede tips voor decoratie.

31 oktober, 2021

23 Ideëen voor Goedkope Decoratie

Decoraties duur? Als je wilt wel natuurlijk, maar veel decoraties zoals bij IKEA. Xenos of de Action kosten allang niet zoveel meer. Toch wil je misschien niet per se zulke spullen kopen maar wel wat leuke accessoires in je huis aanbrengen.

25 oktober, 2021

25 Ideeën voor het Inrichten van een Studio of Eenkamerappartement

Studio's en eenkamerappartementen zijn meestal de eerste woningen waar je intrekt. Ze zijn vaak klein en alles gebeurt op een en dezelfde ruimte. We snappen dat het lastig is om de juiste inrichting te vinden voor zo'n appartement.

20 oktober, 2021

Kies de Juiste Vloer voor Iedere Ruimte

De vloer is een belangrijk onderdeel van ons interieur. Niet alleen omdat we er dagelijks op lopen, maar ook omdat het veel van de sfeer van je woning bepaalt. Een te donkere vloer kan er deprimerend uitzien, waar een te lichte vloer misschien weer n…

15 september, 2021

Inspiratie voor een Leuke en Gezellige Hal of Gang

Gangen en hallen hebben de neiging om een beetje over het hoofd te worden gezien. Dit komt waarschijnlijk omdat ze vaak donker en klein of smal zijn, maar we willen dat je aan boord komt met een aantal coole ideeën die zullen helpen om meer te maken…

13 september, 2021

Zo Verdwijnt die Muffe Geur Als Sneeuw voor de Zon

Niets is zo vervelend als een muffe geur in huis. We willen namelijk allemaal dat ons huis tiptop ruikt en een fijne plek is om te vertoeven. Mocht je dus last hebben van een muffe geur, in je keuken, badkamer of zelfs woonkamer, dan hebben wij de ti…

13 augustus, 2021