Magazine

Voor en Na: Decoratie van Appartement voor Slechts € 4.800!

Het idee om een hele flat in te richten voor slechts € 4800 klinkt een beetje ondoenlijk. Vooral als in dit bedrag ook apparaten zoals de koelkast, de wasmachine of de magnetron zijn inbegrepen.

23 juni, 2022

Wat Zijn de Beste Kamerplanten om te Verzorgen bij Warm Weer?

Kamerplanten, daar kun je meestal maar geen genoeg van krijgen. Maar welke planten kunnen het beste tegen hitte en op welke manieren zorg je dat de planten die je hebt de hitte beter overleven? Wij zetten dat allemaal voor je op een rijtje in dit art…

27 mei, 2022

Ontdek Ideeën voor Romantische Decoraties in Huis

Romantiek! Zijn we daar niet allemaal helemaal verzot op? Van rode rozen tot hartjes, beertjes en samen een wijntje drinken. In interieurs betekent romantisch vaak iets anders.

18 mei, 2022

Decoraties met Planten in Je Interieur

Ben je op zoek naar meer groen in je leven? Dan kun je kiezen om een huis met een groene tuin te kopen, op zoek te gaan naar een huisje in het bos of het groene in huis te halen natuurlijk. De Urban Jungle is de manier om groen in huis te halen.

18 mei, 2022

Dingen die Je Moet Weten Voordat je je Huis Verbouwt

Verbouwen gaat je niet in de koude kleren zitten. Het kost geld maar ook veel stress! Zorg daarom dat je niet van een koude kermis thuiskomt en bereid alles tot in de puntjes perfect voor.

11 mei, 2022

Wat is Eigenlijk Rustieke Decoratie voor in Jouw Woonkamer?

Er zijn zo bijna zo veel stijlen als er decoratie en woonkamers zijn. Vaak slijt het erbij in en wordt het na verloop van tijd een groot mengelmoes van decoratieonderdelen die niet altijd één stijl zijn.

07 mei, 2022

Dit Zijn de Meest Bijzondere Ideeën voor Een Wasruimte

Niet iedereen heeft er de ruimte voor: een washok. Maar wat als je wel een garage aangebouwd hebt of een aanbouwkeuken? Of misschien heb je een wasruimte op zolder, een leegstaande kamer, of je vrij ruimte badkamer? Het kan allemaal.

28 april, 2022

Laat de Zon Stralen in Huis! Inspiraties voor Geel in Je Interieur

Geel is een beetje een vreemde kleur. Het is heel sprekend en gezellig maar geeft je ook een bepaalde rust. Dat komt waarschijnlijk omdat we het al snel associëren met de zon, de zee en met de lente.

28 april, 2022

Wat Je Nodig Hebt in Huis Als Je de Dertig Passeert

Op je dertigste bereik je meestal wel de leeftijd van je eerste echte eigen woning. Of het nu een huurwoning, een eigen flat of een huis is, dat is om het even. Het is in ieder geval tijd om volwassen te worden en bepaalde objecten kunnen daarbij ech…

26 april, 2022

Ideeën om Kleurencombinaties in Je Woning te Gebruiken

Zoals je misschien hebt gemerkt, is 2022 het jaar van kleur. Kleur op de muren, in accessoires maar ook onze meubels. Kleur is overal! In dit artikel vertellen we je wat meer over het combineren van kleuren.

25 april, 2022