Magazine

Je kleding ophangen: zo doe je dat!

Zeg eens eerlijk? Waar beland jouw kleding aan het einde van de dag? In een hoek, op een stoel, of op de grond? Dat staat niet zo heel chique en bovendien zijn daar ook veel betere oplossingen voor.

19 mei, 2018

Licht appartement met een authentieke feel

We hebben echt een schitterend appartement voor je gevonden! Het is door stylist Tone Kroken gerealiseerd en is gelegen in het luxe gedeelte van Oslo, Noorwegen. Je treft er hoge plafonds en authentieke details in aan, zoals sfeervolle lambrisering e…

15 mei, 2018

9 onmisbare tips voor een opgeruimd huis, want: opgeruimd huis is opgeruimd hoofd!

Voor sommigen onder ons lijkt het een onbereikbare droom: een opgeruimd huis. Je kent ze wel de huizen waar alles netjes op orde lijkt, geen losse spullen rondslingeren en alles volledig onder controle lijkt.

10 mei, 2018

Een kleine woning inrichten: hoe doe je dat?

Soms krijg je misschien wel het idee dat het bij architectuur en inrichting van groot, groter en grootst is. Maar bij homify kijken we niet alleen maar naar de grootte, de sfeer en de uitstraling is minstens zo belangrijk! En als je dan een klein hui…

09 mei, 2018

Kom tot rust in je eigen meditatieruimte thuis

Soms heb je gewoon even behoefte aan rust. Aan een moment voor jezelf. Om weer even terug te komen bij jezelf in alle rust en stilte. Of wil je graag even wat yoga of mindfulness oefeningen doen thuis.

08 mei, 2018

7 handige tips: schoonmaken met azijn

Of je nu druk bezig gaat met een grondige voorjaarsschoonmaak of alleen even wat kleine klusjes uit wilt voeren, schoonmaken met azijn is iets wat je in verrassend veel gevallen als de juiste techniek kunt gebruiken.

05 mei, 2018

Kleurencombinaties en woonkamer: welke keuzes maak jij?

Je kunt op elk moment van het jaar besluiten om de woonkamer, of een andere ruimte in je huis, een fraai nieuw kleurtje te gaan geven. Maar toch is het voorjaar over het algemeen echt zo’n periode om daar lekker mee aan de slag te gaan.

01 mei, 2018

Hoe kies je de juiste hanglamp bij je eettafel?

De juiste lamp boven je eettafel is als een kers op de taart. Het maakt je interieur helemaal af. Bovendien vormt de eettafel  ook een centraal punt in je woonkamer. Goed dus om daar even wat langer bij stil te staan.

30 april, 2018

Leef je lekker uit met planten in huis!

Eigenlijk mag je mensen natuurlijk helemaal niet in hokjes indelen, maar toch is het zo dat er op heel veel gebieden verschillende mensen te onderscheiden zijn. Als het op planten en bloemen aan gaat komen, dan zijn er twee verschillende types mensen…

29 april, 2018

Zelf je houten vloer verven met deze tips!

Een houten vloer in huis geeft je woning ontzettend veel sfeer. Ook al is laminaat tegenwoordig in levensechte uitvoeringen te krijgen, het haalt het toch net niet bij de uitstraling die een echte houten vloer heeft.

27 april, 2018