Magazine

Samenwonen? Bepaal samen je stijl

Je hebt de man of vrouw van je leven gevonden. En je weet het zeker: je wil samenwonen. Klinkt natuurlijk allemaal leuk en ontzettend romantisch. Maar samenwonen betekent ook concessies doen en luisteren naar de woonwensen en smaak van je partner.

20 februari, 2018

Mooie lampen voor elke kamer van je huis

Met een mooi lichtplan kun je elke kamer van je huis omtoveren tot een schitterende plek waar van het moderne leven genoten kan worden. De woning van nu is steeds meer een plek om ons uit de hectiek van het leven terug te trekken, even op adem te kom…

14 februari, 2018

13 slimme trucs voor kleine ruimtes

In dit artikel laten we je zien dat kleine ruimte met wat simpele trucjes groter gaan lijken. Het is wel belangrijk dat je ruimte een eigen persoonlijkheid heeft en bij je smaak en stijl aansluit.

12 februari, 2018

10 manieren om hout in je interieur te verwerken

Welke stijl je nou ook precies in je huis toe hebt gepast of nog toe wilt gaan passen, een beetje hout doet het altijd ontzettend goed in je interieur! En dan kun je denken aan hout als leidinggevend element, maar ook met leuke houten details kun je…

10 februari, 2018

Dit zijn de 6 plekken in huis met de meeste bacteriën!

Nee, we hebben het niet over het toilet of de badkamer, want deze plekken kun je natuurlijk zelf ook bedenken. Maar er zijn een aantal plekken en dingen in huis met veel bacteriën waar we gewoon nooit aan denken.

02 februari, 2018

10 kleuren die jouw woonkamer tot leven kunnen wekken

De juiste kleur voor je interieur valt nog niet altijd mee. En als jij iets mooi vindt, dan hoeft het nog niet te betekenen dat dit voor jouw partner ook het geval is. Soms heb je gewoon net even de juiste tip of aanwijzing nodig.

27 januari, 2018

12 super leuke manieren om je wanden te bekleden

De muren van het huis scheiden en verdelen ruimtes, maar je kunt ze ook bekijken als blanco vlakken die wachten op decoratie. Zo'n aangeklede wand maakt ons huis gezellig en gastvrij.

27 januari, 2018

9 prachtige kleuren voor je kleine woonkamer

Met welke kleur kun je je kleine kamer groter laten lijken? Het is duidelijk: wit! Nou, deze keuze is bijna vanzelfsprekend, maar – geloof ons! – het is niet de enige… Er zijn andere interessante kleuren die de look van je kamer compleet kunnen ve…

26 januari, 2018

Maak van de trap een highlight in je huis

Hoe maak je van de trap een highlight in je interieur? Vandaag laten we je dit zien aan de hand van 10 zeer fraaie moderne designtrappen. De trap is vaak een opvallend element in de woonkamer of hal die flink wat ruimte in beslag neemt.

26 januari, 2018

Ga je schoonmaken? Neem dan deze essentiële opruimstappen!

Schoonmaken zou in alle gevallen moeten beginnen met opruimen. Dat betekent: dingen op hun eigen vaste plek leggen, maar ook wegwerken wat kapot is en wat je niet gebruikt. Door eerst op te ruimen, kun je je omgeving gemakkelijker schoonmaken en scho…

26 januari, 2018