Magazine

22 voorbeelden van de mooiste raamdecoratie voor woonkamers

Wist je dat je raamdecoratie één van de belangrijkste sfeermakers is in je woonkamer? En niet alleen dat, je kunt er ook prachtige accenten mee toevoegen of juist een bepaalde sfeer extra mee benadrukken.

15 augustus, 2018

Waanzinnige mooie villa in Haarlem: een puur kunstwerk van de architect

Bij homify zoeken we altijd naar de meest vooraanstaande architecten omdat zij de richting van de Nederlandse architectuur van de komende decennia mogelijk gaan bepalen. Graag nemen we je in dit artikel mee naar het altijd mooie Haarlem, een ideale p…

13 augustus, 2018

Kevin Veenhuizen Architects: Duurzaamheid in excellente Amsterdamse appartementen

Steeds vaker gaan ontwerpers en architecten uit van de draagkracht van de aarde. Dat wil zeggen dat ze er zich van bewust zijn dat de natuurlijke hulpbronnen uitgeput raken en dat er daarom een nieuwe manieren van denken nodig zijn willen we het tij…

11 augustus, 2018

Ultra strak kantoor ontworpen door architect in Amsterdam

Vandaag hebben we een schitterend voorbeeld van Nederlandse binnenhuisarchitectuur voor je gevonden in een studio-appartement compleet met atelier en kantoorruimte. De looks van het interieur zijn ontworpen door een architect, Jen Alkema.

09 augustus, 2018

Woontrends 2018: voor elke kamer een leuk idee!

Ben jij iemand die de woontrends op de voet volgt? De woontrends 2018 mag je dan natuurlijk niet missen. En het zou zo maar kunnen zijn dat je zelf eigenlijk al een trendsetter bent! Op het gebied van woontrends 2018 hebben we voor elke kamer eigenli…

04 augustus, 2018

Deze woning in Katwijk heeft de allermooiste muurverf, gerealiseerd door een professional

We vinden het altijd erg tof om je leuke interieurs te laten zien die je kunnen inspireren bij het inrichten van je woning. Vandaag hebben we weer een mooi voorbeeld voor je gevonden. Deze woning is compleet vernieuwd.

31 juli, 2018

Houten vloer schuren? Tips van de experts

Ben je de trotse bezitter van zo'n prachtige natuurlijke houten vloer? Een echte sfeermaker natuurlijk in je huis. Maar eens in de zoveel tijd heeft je houten vloer wel wat onderhoud nodig om die fraaie uitstraling te behouden.

20 juli, 2018

Hoe krijg ik de mooiste grijze muur in de woonkamer?

Die grap over 50 tinten grijs heb je misschien al wel eens vaker gelezen op homify, maar keer op keer is het voor ons ook weer een kleur waar we op terug komen. Grijs is nou eenmaal erg hip en bovendien ook erg veelzijdig, dus daarom doen we graag on…

14 juli, 2018

Met dit schoonmaakschema ben je zo klaar met schoonmaken!

Wie houdt er nu van schema's en plannen? Wij in ieder geval niet. Maar soms is het oh-zo-handig om een lijstje of planning te hebben. Al was het alleen maar om te onthouden wat je nu ook alweer wanneer moest doen.

13 juli, 2018

Laminaat leggen doe je zo!

Een houten vloer is vaak een erg waardevolle toevoeging aan je huis. Maar de aanschafkosten zijn meestal hoog, je moet er periodiek onderhoud aan (laten) uitvoeren en water en een houten vloer zijn nou eenmaal niet de grootste vrienden.

12 juli, 2018