inrichting en decoratie magazine

Magazine

11 prachtige Japanse interieurs

Japanse interieurs zijn bescheiden in hun voorkomen. Toch zijn ze er, in al hun bescheiden weelde in geslaagd om een gevoel van Zen-achtige eenvoud neer te zetten die mooi doorvertaald kan worden in alle aspecten van het ontwerp en decoratie.

11 april, 2021

Richt je appartement in met een minimaal budget

Je appartement inrichten met een beperkt budget is minder lastig dan je denkt. Uiteraard is het met een goed gevulde portemonnee makkelijker. Maar wie niet rijk is, moet slim zijn.

10 april, 2021

Mee met de laatste verftrends met de Traditional Paint High-Gloss

Ben je van plan om je woonst een volledige make-over te geven of een van de kamers er net dat tikkeltje anders te laten uitzien door het gebruik van kwaliteitsvolle en glanzende verf? Opteer dan voor de Traditional Paint High-Gloss.

08 april, 2021

Je vloer aanleggen? Kies voor een van deze 12 uitstekende designs

De lente en zomer komen er weer aan. Tijd om dus de winter vibe in te ruilen voor een zonnigere aanpak. Betekent dit je kleerkast een make-over te geven, je huis volledig te omtoveren tot een paradijs of je tuin vrij te maken van dat vervelend onkrui…

03 april, 2021

Het perfecte kleurenpalet voor de gevel van je huis

De gevel is het visitekaartje van het huis. Het is de eerste indruk die het hem doet. Daarom is het heel belangrijk om de juiste tinten voor de kleur van je gevel te kiezen als je de gevel gaat schilderen.

30 maart, 2021

Zelf je houten vloer verven met deze tips!

Een houten vloer in huis geeft je woning ontzettend veel sfeer. Ook al is laminaat tegenwoordig in levensechte uitvoeringen te krijgen, het haalt het toch net niet bij de uitstraling die een echte houten vloer heeft.

30 maart, 2021

Wat is Corian? Mooi voor thuis!

De nieuwe materialen overstromen de markt en soms kost het moeite om het allemaal bij te benen. In dit artikel gaan we je kennis laten maken met corian. Wat is corian voor een materiaal? Corian is een synthetisch materiaal voor solide oppervlakken, o…

29 maart, 2021

Je huis inrichten met weinig budget: 12 gouden tips!

Verandering van spijs doet eten. In de wereld van het interieurdesign is het niet anders. Elke keer veranderen van interieur kost een boel geld… ..of niet? Vandaag laten je aan de hand van 12 gouden tips zien hoe je je huis kunt decoreren met weinig g…

25 maart, 2021

7 voorbeelden waarom grijs een perfecte kleur is voor ieder interieur

Grijs. Het is een kleur die een ietwat suffig imago heeft. Niet voor niets heet het: een grijze muis zijn. Maar grijs is bezig aan een opmars in interieurland, en dat juichen wij alleen maar toe.

17 maart, 2021

Vermijd deze 5 fouten bij het inrichten van je hal!

Kun je iets fout doen bij het inrichten van je hal? Nou, dat klinkt ook wel weer wat negatief maar er zijn zeker een aantal zaken die je slimmer kunt aanpakken bij het inrichten van deze ruimte.

17 maart, 2021