Magazine

Zo Maak je Jouw Huis Veilig Tegen Inbrekers: 10 Handige Tips

De veiligheid van je huis is enorm belangrijk. Je wilt natuurlijk niet in een huis wonen dat goed binnen te dringen is voor inbrekers. Je wilt voorkomen dat inbrekers jouw huis kiezen.

12 januari, 2022

De Dakopbouw: Een Extra Kamer Op Het Dak

Heb je behoefte aan een kamer op het dak? Dan is een verbouwing van je zolder of dakopbouw een goed idee. In dit Ideabook ontdek je wat er komt kijken bij het ontwerp kamer op het dak en welke stijlen van kamers op het dak er kunnen zijn.

03 december, 2021

Inspiratie en Kosten van het Verbouwen van de Buitenkant van je Huis

Als je de buitenkant van het huis wilt aanpakken, kun je soms met de handen in het haar zitten. Een exterieur renovatie kan namelijk veel kosten maar in Nederland heb je bij een renovatie aan je interieur ook te maken met vergunningen en is er een te…

25 november, 2021

Welke Goedkope Bouwmaterialen kun je Gebruiken?

Zelf een huis bouwen zul je wellicht niet zo snel doen, maar als je eraan begint, zit je waarschijnlijk vast een een beperkt budget. Iets wat zo’n budget kan helpen te drukken zijn goedkope bouwmaterialen.

12 november, 2021

19 Voorbeelden van de Beste Wanddecoratie Door Heel je Huis en Tuin

Bij een wanddecoratie denken we al snel aan schilderijen, plankjes of andere zaken aan de muur. Waar je echter misschien niet aan hebt gedacht is dat behalve wanddecoratie woonkamer zoals schilderijtjes je ook wanddecoratie tuin en wanddecoratie keuk…

30 september, 2021

Mythes Over Containerhuizen – Wat is Wel of Niet Waar

Upcycling is een trend, en van alles en nog wat huizen maken ook. Er zijn huizen op boten, in de aarde, van klei gemaakt, van stro gemaakt, muren van oude flessen en oude fabrieken.

28 september, 2021

Hoe je voor Weinig Geld een Huis Kunt Bouwen – 10 Tips

Wie een ‘budget huis’ zoekt, is over het algemeen op zoek naar een mooi huis voor een kleine prijs. Vaak zijn het liefhebbers van design en modern wonen die (nog) geen budget hebben om het groots en perfect aan te pakken.

26 september, 2021

De Voordeur: de Koning der Deuren

De voordeur, is er iets belangrijker aan de buitenzijde van je huis in onze cultuur dan dit? Waarschijnlijk niets. Nederland heeft strikte regels wat betreft de kleur van je buitenmuren, je dak en eigenlijk bijna alles wat je kunt veranderen aan je w…

15 september, 2021

Wat Kost het Renoveren van een Huis?

Onze huizen kunnen flink oud zijn en misschien toe zij aan een opknapbeurt. Wij snappen dat je op dat moment graag wilt weten wat je kwijt zult zijn aan kosten. In dit Ideabook leggen we je graag uit wat je kwijt zult zijn aan de kosten en welke stap…

05 september, 2021

15 Uitstekende Vrijetijdsactiviteiten in en Rondom je Huis

Komt de zomer eraan en betekent dit meer vrije tijd voor je? Dan heb je ongetwijfeld al nagedacht waaraan je die extra vrije uren wilt besteden. Wil je graag een dagje weg gaan, meer tijd besteden met vrienden en familie, je huis opknappen, etc.

09 augustus, 2021