Magazine

Ontdek Verschillende Opties om Je Huis Te Verwarmen Tot de Lente

De lente laat nog even op zich wachten, hoe sterk we er misschien ook naar verlangen. Tot de dagen echt weer langer en warmer worden, zullen we dus nog onze huizen moeten verwarmen.

28 januari, 2023

Tips om Het Deze Winter Warm te Houden

De winter is in volle gang en de koud maakt ons huis er niet aangenamer op. We proberen de energierekening te drukken, omdat die anders erg hoog kan worden. Gelukkig zijn er allerlei oplossingen om het deze winter warm te houden.

16 december, 2022

Eenvoudige en Praktische Winterschoonmaaktips voor een Sprankelend Huis

Het is niet tijd voor een grote lenteschoonmaak, maar wel eentje voor de winter. In de winter is het namelijk tijd om je huis voor de kerstvakantie lekker onder handen te nemen.

07 december, 2022

Nog Een Kamer Toevoegen aan Je Huis: Hoe doe je dat?

Stel je wilt een extra kamer toevoegen aan je huis. Je weet echter misschien niet goed waar je moet beginnen. Om je toch op weg te helpen met het doorhakken van enkele knopen, hebben we een aantal manieren voor je op een rijtje gezet om een kamer toe…

27 september, 2022

Hoe Je Woning Voorbereiden op het Winterweer: 15 Tips

Jammer genoeg zit de zomer er nu echt op. Het zonnig weer maakt stilaan plaats voor koudere temperaturen, ijzige wind, vallende sneeuw en donkere dagen. Dit heeft niet alleen een impact op je humeur en hoe je je moet kleden, maar ook op je woning.

26 september, 2022

Hoe Maak Je Je Oude Huis Als Nieuw?

We leven lang niet allemaal in een modern huis. Veel huizen zijn oud. Dat is leuk, want het geeft wat sfeer in je leven. Toch kunnen er ook nadelen aan een oud huis zitten. In dit artikel gaan we dieper in op het vernieuwen van je oude woning en op w…

22 september, 2022

Klein Maar Fijn: De Voordelen van Studio's

Klein wonen is niet populair en wonen in een studio al helemaal niet. Toch is leven op minder vierkante meter niet altijd zo slecht. Wij hebben alle voordelen van wonen in een studioflat voor je op een rijtje gezet. Wie weet overtuigt het je wel!

16 september, 2022

Droomhuis Bouwen in Amerika

Heb je er altijd al van gedroomd om in Amerika te wonen en daar een eigen huis te bouwen? Dat is natuurlijk een grote stap die veel taken en gevoelens met zich meebrengt. Het is daarom handig om eerst op vakantie te gaan naar het land van uw dromen o…

16 september, 2022

Hoe Leen Je Geld voor een Verbouwing en Hoe Bespaar Je Kosten?

Verbouwen kost veel geld, zeker sinds kosten voor materialen sterk zijn gestegen. Je hebt bovendien tijdens het verbouwen vast veel aan je hoofd. Van de wilde plannen om bepaalde meubels straks een plaats te geven in een gerenoveerde woonkamer tot al…

14 september, 2022

Tips om Je Woning Veilig te Houden: De 12 Beste!

Het maakt niet uit of je je woning verlaat om even boodschappen te gaan, voor een familiebezoek of omdat je op vakantie gaat, het is belangrijk dat je je huis of appartement altijd op de beste manier beveiligt.

08 september, 2022