Huizen
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

Ooit gedacht aan rolluiken?

Heb jij het ook zo warm? De ijsjes zijn niet aan te slepen in deze periode en dat is geen wonder. Het wordt steeds warmer in Nederland en dat beginnen we ook te merken. Tropische temperaturen lijken het nieuwe normaal te worden, maar zijn we daar wel…

22 augustus, 2020

Een bijzondere woninguitbreiding in landelijk gebied

Een fraaie jaren 30 woning in het landelijke gebied rond Breda was jaren geleden voorzien van een serre. Deze uitbreiding voldeed niet meer genoeg en was bovendien qua aanblik ook geen verfraaiing voor het huis.

11 december, 2019

De leukste huizen onder de € 100.000,-!

Een leuk en betaalbaar huis vinden valt niet altijd mee. Vooral de laatste jaren is het een grote drukte op de huizenmarkt en moet je het slim spelen als je een huis voor een scherpe prijs wilt krijgen.

05 juli, 2019

In 5 grote stappen op weg naar een nieuw huis!

Bij het bouwen van een nieuw huis komt er heel erg veel op je af. Misschien spreek jij dan ook wel van ervaring, maar als dat niet het geval is dan zijn er gelukkig altijd manieren die jou een extra steuntje in de rug kunnen geven.

30 juni, 2019

Behaaglijk warm met infraroodverwarming!

Als de mussen bijna dood van het dak vallen van de warmte, dan denk je misschien niet direct aan de verwarming in je huis. Maar zodra het buiten weer kouder begint te worden, dan is het uiteraard wel fijn dat je er warmpjes bij zit in je woning.

25 juni, 2019

6 prachtige prefab huizen!

Elke keer als we een artikel over prefab huizen publiceren, komt weer ter sprake dat een beetje van het negatieve aura rondom dit type woning weg moet worden genomen. En wat kun je dan beter doen dan de meest fraaie voorbeelden laten zien? Zoals je v…

25 juni, 2019

De bouw van je nieuwe huis plannen van A tot Z!

Er komt ontzettend veel kijken bij het bouwen van een nieuw huis. Misschien ben je op dat gebied al ervaringsdeskundige, maar het zou ook zo maar kunnen zijn dat jij voor het eerst aan dit avontuur gaat beginnen.

01 juni, 2019

Een lekkage van je dak repareren: iets om zelf te doen?

Wij hopen natuurlijk voor je dat je in een huis woont dat helemaal tip top in orde is. Maar als huiseigenaar komen er nou soms eenmaal zaken op je pad waar je liever niet mee te maken hebt.

02 september, 2018

Alles wat je altijd al wilde weten over je dak isoleren

Sinds de introductie van het energielabel wordt het goed isoleren van je huis steeds belangrijker. Een goede notering heeft namelijk een positieve invloed op de verkoopprijs en waarde van je huis.

01 september, 2018

Victona: appartementen renoveren in Amsterdam

Een appartement in Amsterdam: voor vele mensen een ultieme droom! Maar wat nou als je een superleuke plek gevonden hebt, maar dat blijkt dat dit appartement nog een flinke opknapbeurt nodig heeft? De experts van Victona uit Laren zouden dan wel eens…

25 augustus, 2018