Magazine

Het To-Do-Lijstje voor de Maand Mei voor Huis en Tuin

Het is weer mei en dat betekent dat na lange donkere maanden de R eindelijk uit de maand is en we vooruit kunnen kijken naar bijvoorbeeld de zomer. De zomer is een maand waarin we weer veel buiten zijn en temperaturen heerlijk oplopen.

11 mei, 2022

Handige Ideeën om de Ingang van Je Huis Veiliger te Maken

Het is weer vakantietijd. Met straks de maanden juni, juli en augustus voor de deur, zullen we vaker op pad zijn om te genieten van de zon. Het is daarmee ook de periode dat je huis vaker achtergelaten wordt en je graag wilt dat alles inbraakproof is.

09 mei, 2022

Kings Woodland: Een Moderne Vrijstaande Appartement

Kings Woodland: Een moderne vrijstaande appartement in een dorp omgeven door de natuur in de buurt van de zilveren kust. Lees hier over het project waar je nu nog deel van kunt uitmaken.

20 april, 2022

5 Manieren om de Temperatuur Thuis Omlaag Te Krijgen

De lente komt er weer aan en de temperaturen kunnen voordat je het weet weer flink oplopen. Tijd dus om na te denken over het koel houden van je woning. Zoals altijd is voorkomen beter dan genezen, dus we behandelen zowel tips die je huis koel houden…

15 april, 2022

Ontdek Budgetvriendelijke Manieren om een Huis te Bouwen

Een huis bouwen is erg duur en kostbaar. Het is daarom dan ook dat wij Nederlanders er niet snel aan beginnen. Toch zijn er steeds meer projecten waarbij bewoners zelf aan de slag mogen gaan met het bouwen van een woning.

22 februari, 2022

10 Interessante Ideeën voor Houten Exterieur Huis

Hout is back als gewild materiaal voor een woning en dat is opvallend. We kennen allemaal wel het verhaal van de drie biggetjes en de wolf en de huisjes van stro en hout die de wolf omver blaast.

21 februari, 2022

5 Manieren om Huis of Oud Appartement te Moderniseren

We kopen steeds vaker een ouder appartement of klushuis om zo de kosten van de aankoop een beetje te drukken. Toch betekent dat ook dat je flink de handen uit de mouwen zult moeten steken.

18 februari, 2022

Wat is de Beste Manier om Vloerverwarming aan te Leggen in Huis?

De kogel is door de kerk, je gaat vloerverwarming aanschaffen. Verwarming in huis is erg belangrijk en de aanleg onder de vloer maakt je huis niet alleen heerlijk warm, het zal er ook esthetischer op worden doordat je geen radiatoren meer in huis hoe…

20 januari, 2022

Zo Maak je Jouw Huis Veilig Tegen Inbrekers: 10 Handige Tips

De veiligheid van je huis is enorm belangrijk. Je wilt natuurlijk niet in een huis wonen dat goed binnen te dringen is voor inbrekers. Je wilt voorkomen dat inbrekers jouw huis kiezen.

12 januari, 2022

De Dakopbouw: Een Extra Kamer Op Het Dak

Heb je behoefte aan een kamer op het dak? Dan is een verbouwing van je zolder of dakopbouw een goed idee. In dit Ideabook ontdek je wat er komt kijken bij het ontwerp kamer op het dak en welke stijlen van kamers op het dak er kunnen zijn.

03 december, 2021