Huizen

Magazine

Voor & Na: van jaren '60 bungalow naar moderne bosvilla!

Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur benadert elk gebouw op specifieke wijze. Elke omgeving is immers anders. Evenwicht en harmonie zijn sleutelwoorden in de ontwerpen van dit architectenbureau.

23 maart, 2021

MEF Architect geeft je 8 tips voor een duurzame woning

Duurzaam wonen, een groen huis, een milieuvriendelijke levensstijl, etc. Het duurzaam inrichten van je woonst is een trend die zich nog altijd aan het voortzetten is. We staan meer stil bij het kiezen van de materialen voor in onze woning en ook tijd…

26 december, 2020

Klein in omvang, groot in klasse: Ontdek deze 11 kleine en betaalbare ontwerpen

Denken we aan het bouwen of kopen van een huis, dan zien we het meestal enorm groot in. Een paar slaapkamers, een of twee badkamers, misschien een tweede toilet, een keukeneiland, etc. Ja, je kunt je huis indelen zoals je zelf wilt.

22 december, 2020

Pantone 2021: 32 strakke ontwerpen met de kleuren van 2021

Het jaar zit er bijna op en dat betekent niet alleen terugblikken op het voorbije jaar, maar ook al vooruit kijken naar wat 2021 gaat brengen. Niet alleen op vlak van goede voornemens, maar ook op vlak van trends.

11 december, 2020

7 originele en kleurrijke familiehuizen voor meerdere families

Als we aan een familiewoning denken, dan komen ongetwijfeld enorm veel verschillende ideeën in ons op. Gaande van een groot huis met een open en levendige woonkamer tot een iets kleinere maar zeer charmante en cosy woning.

23 november, 2020

Ga je nieuwe ramen plaatsen? Kies dan voor één van deze 7 houten constructies voor je ramen

Ben je van plan om nieuwe ramen te steken? Of het nu is om oude ramen te vervangen, of om je nieuwe woonst compleet te maken, je zal altijd goed moeten nadenken over de grootte van je ramen, welke beglazing (dubbel of enkel), hoeveel ramen, etc.

11 november, 2020

Op zoek naar een trendy woning? Ontdek dan zeker eens deze 7 unieke containerhuizen

Ben je op zoek naar een nieuwe woonst? Dan ben je ongetwijfeld al verscheidene malen gaan kijken naar huizen, appartementen, duplex woningen, etc. Maar heb je wel al eens gehoord van containerhuizen? Nee, dan moet je ze zeker eens gaan ontdekken.

07 november, 2020

Zeven oogverblindende huizen voor de hele familie

Tijd doorbrengen met familie is iets zeer kostbaars. Of het nu gaat om samen televisiekijken, samen te genieten van een overheerlijke maaltijd of gewoon even samen relaxen in de tuin, tijd voor de familie is iets dat we altijd moeten koesteren.

23 oktober, 2020

Zeven topideeën voor veranda’s aan de voorkant van je huis

Bij het horen van ‘veranda’ dan denken we automatische aan een veranda aan de achterkant van de woning die uitgeeft op de tuin. Misschien heb je wel een houtkleurige veranda in gedachte dat een rustgevende vibe uitstraalt, een veranda dat vervaardigd…

20 oktober, 2020

Ooit gedacht aan rolluiken?

Heb jij het ook zo warm? De ijsjes zijn niet aan te slepen in deze periode en dat is geen wonder. Het wordt steeds warmer in Nederland en dat beginnen we ook te merken. Tropische temperaturen lijken het nieuwe normaal te worden, maar zijn we daar wel…

22 augustus, 2020
Ad