Magazine

18 Tips om te Besparen in Huis

Wij Nederlanders zijn gek op het sparen van wat extra geld. Of het nu het dragen van een warme trui is tijdens de koudste dagen van het jaar of het kopen van kleding en voedsel in de aanbieding: we besparen ons een ongeluk.

30 juli, 2021

Wat Te Doen Tegen Fruitvliegjes? Dankzij deze 12 Tips Weet Je Het!

Als de zomer er weer aankomt, dan kun je niet alleen rekenen op heerlijke temperaturen, lekkere BBQ’s met vrienden of een leuke uitstap naar de zee. Nee, tijdens de zomer krijg je jammer genoeg ook te maken met veel meer fruitvliegjes dan anders.

25 juni, 2021

Containerwoningen: hoe maak je er een design paradijs van?

Voor slechts 15.000 euro heb je al een volledig ingerichte containerwoning. Een zeer voordelige optie dus voor een tiny house. En deze woningen zijn niet alleen maar een goedkope budgetwoning: je kunt ze verplaatsen, je hebt een minimum aan spullen n…

Een rieten dak: de voor- en nadelen

Een rieten dak kan zo mooi ogen. Misschien loop je regelmatig langs woningen met een prachtig rieten dak en fantaseer je erover hoe dit bijzondere dak op jouw woning zal staan. Een rieten dak ziet er soms zelfs pittoresk en sprookjesachtig uit.

14 mei, 2021

Voor & Na: van jaren '60 bungalow naar moderne bosvilla!

Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur benadert elk gebouw op specifieke wijze. Elke omgeving is immers anders. Evenwicht en harmonie zijn sleutelwoorden in de ontwerpen van dit architectenbureau.

23 maart, 2021

MEF Architect geeft je 8 tips voor een duurzame woning

Duurzaam wonen, een groen huis, een milieuvriendelijke levensstijl, etc. Het duurzaam inrichten van je woonst is een trend die zich nog altijd aan het voortzetten is. We staan meer stil bij het kiezen van de materialen voor in onze woning en ook tijd…

26 december, 2020

Klein in omvang, groot in klasse: Ontdek deze 11 kleine en betaalbare ontwerpen

Denken we aan het bouwen of kopen van een huis, dan zien we het meestal enorm groot in. Een paar slaapkamers, een of twee badkamers, misschien een tweede toilet, een keukeneiland, etc. Ja, je kunt je huis indelen zoals je zelf wilt.

22 december, 2020

Pantone 2021: 32 strakke ontwerpen met de kleuren van 2021

Het jaar zit er bijna op en dat betekent niet alleen terugblikken op het voorbije jaar, maar ook al vooruit kijken naar wat 2021 gaat brengen. Niet alleen op vlak van goede voornemens, maar ook op vlak van trends.

11 december, 2020

7 originele en kleurrijke familiehuizen voor meerdere families

Als we aan een familiewoning denken, dan komen ongetwijfeld enorm veel verschillende ideeën in ons op. Gaande van een groot huis met een open en levendige woonkamer tot een iets kleinere maar zeer charmante en cosy woning.

23 november, 2020

Ga je nieuwe ramen plaatsen? Kies dan voor één van deze 7 houten constructies voor je ramen

Ben je van plan om nieuwe ramen te steken? Of het nu is om oude ramen te vervangen, of om je nieuwe woonst compleet te maken, je zal altijd goed moeten nadenken over de grootte van je ramen, welke beglazing (dubbel of enkel), hoeveel ramen, etc.

11 november, 2020