Huizen

Magazine

In 5 grote stappen op weg naar een nieuw huis!

Bij het bouwen van een nieuw huis komt er heel erg veel op je af. Misschien spreek jij dan ook wel van ervaring, maar als dat niet het geval is dan zijn er gelukkig altijd manieren die jou een extra steuntje in de rug kunnen geven.

30 juni, 2019

Behaaglijk warm met infraroodverwarming!

Als de mussen bijna dood van het dak vallen van de warmte, dan denk je misschien niet direct aan de verwarming in je huis. Maar zodra het buiten weer kouder begint te worden, dan is het uiteraard wel fijn dat je er warmpjes bij zit in je woning.

25 juni, 2019

6 prachtige prefab huizen!

Elke keer als we een artikel over prefab huizen publiceren, komt weer ter sprake dat een beetje van het negatieve aura rondom dit type woning weg moet worden genomen. En wat kun je dan beter doen dan de meest fraaie voorbeelden laten zien? Zoals je v…

25 juni, 2019

De bouw van je nieuwe huis plannen van A tot Z!

Er komt ontzettend veel kijken bij het bouwen van een nieuw huis. Misschien ben je op dat gebied al ervaringsdeskundige, maar het zou ook zo maar kunnen zijn dat jij voor het eerst aan dit avontuur gaat beginnen.

01 juni, 2019

Een lekkage van je dak repareren: iets om zelf te doen?

Wij hopen natuurlijk voor je dat je in een huis woont dat helemaal tip top in orde is. Maar als huiseigenaar komen er nou soms eenmaal zaken op je pad waar je liever niet mee te maken hebt.

02 september, 2018

Alles wat je altijd al wilde weten over je dak isoleren

Sinds de introductie van het energielabel wordt het goed isoleren van je huis steeds belangrijker. Een goede notering heeft namelijk een positieve invloed op de verkoopprijs en waarde van je huis.

01 september, 2018

Victona: appartementen renoveren in Amsterdam

Een appartement in Amsterdam: voor vele mensen een ultieme droom! Maar wat nou als je een superleuke plek gevonden hebt, maar dat blijkt dat dit appartement nog een flinke opknapbeurt nodig heeft? De experts van Victona uit Laren zouden dan wel eens…

25 augustus, 2018

Moderne appartementen in de Scheveningse haven, gerealiseerd door een architect uit Den Haag

Op zoek naar een nieuw huis in de regio Den Haag? Het kan dan zeker de moeite waard zijn om even een kijkje te nemen bij dit prachtige project in Scheveningen. Deze inspirerende moderne appartementen laten we je graag zien.

10 augustus, 2018

Een architect realiseerde deze ongelooflijk mooie schuurwoning in Haringhuizen

We hebben zelden zo'n mooie woning gezien als die van vandaag. Het is een ongelooflijk mooie schuurwoning te Haringhuizen die ontworpen is door een excellente architect, namelijk Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde.

26 juli, 2018

Wat kost een huis bouwen?

Heb je nog nooit een huis laten bouwen en zit je er al langere tijd over na te denken om dat te gaan doen? Wat kost een huis bouwen is dan zeker een van de vragen die door je hoofd schiet! Het is een investering waarbij je niet zo maar over een nacht…

23 juli, 2018