Magazine

Hypermoderne zorgwoning ontworpen door een architect uit de omgeving Arnhem

We hebben een heel bijzondere woning voor je in de aanbieding, namelijk een hypermoderne zorgwoning die ontworpen is door een architect uit de omgeving van Arnhem. Deze woning is gebouwd ter ere van het 50 jarig jubileum van Het Dorp: de eerste woo…

09 oktober, 2018

Moderne kubuswonig ontworpen door een architect uit omgeving van Alkmaar

We nemen je in dit artikel mee naar een speelse woning met een hele toffe look. Het is een moderne kubuswoning ontworpen door en architect uit Alkmaar. De verschillende lijnen van het huis roepen een visueel spel op waar de liefhebbers van architectu…

08 oktober, 2018

Moderne villa ontworpen door een architect uit de omgeving van Zoetermeer

We willen je heel graag een moderne villa laten zien die ontworpen is door een gedreven architect uit de omgeving van Zoetermeer: Archipelontwerpers. Met dit design laten ze zien dat ze zich in de voorlinie van de Nederlandse architectuur bevinden.

21 september, 2018

Landelijke woning, met schitterende muurverf van een verfspecialist uit Lelystad

Een landelijke woning heeft veel dromen voor je in petto. Wie wil er niet genieten van een heerlijk thuis in de vrije natuur? Het platteland is een van de laatste plekken waar we nog ten volle kunnen genieten van de nabijheid van de natuur.

14 september, 2018

Mooie, hedendaagse woning door een architect in Den Haag

Hedendaagse bouwkunst op haar best, dat hebben we vandaag voor je in de aanbieding. Het ontwerp voor het woonhuis dat we vandaag behandelen is nauw betrokken op een naastgelegen huis, dat is ontworpen door de architect Van Lochem in 1937.

13 september, 2018

De architect Thijsen Verheijden Architecture & Management realiseert huizen in Zuid-Holland

Veel mensen denken vaak dat de moderne bouwstijlen koel en kil zijn. Zij kiezen daarom liever voor een woning uit de jaren dertig of een hedendaagse variant van deze stijl. Toch blijkt dat koel en kil zijn van de moderne stijl reuze mee te vallen.

04 september, 2018

Moderne gezinswoning in Rijnsweerd gerealiseerd door toparchitecten

In 2013 fuseerde de architectenbureaus G-architecten en Architectenbureau Oscar van Strijp tot Architect2GO. Deze samenwerking betekende een vergroting van de slagkracht en een bundeling van expertise, zonder daarbij de voordelen te verliezen die hor…

26 augustus, 2018

Prachtige, moderne villa ontworpen door een architect in Bloemendaal

Archstudio Architecten heeft een prachtige, moderne villa ontworpen in Bloemendaal. Een innovatieve architect heeft de juiste ideeën om je woning op een grandioze manier te bouwen.

30 juli, 2018

Gloednieuwe zijaanbouw voor een jarendertigwoning te Bussum

Een nieuwe aanbouw voor je jarendertigwoning is een van de meest toffe dingen die je kunt realiseren. Vaak zijn dit soort woningen wat donker en opgedeeld in verschillende kleinere kamers.

23 juli, 2018

Oost-west thuis best: leven in een een Hollandse villa

Wat is er nu fijner dan de Hollandse huiselijkheid? In deze villa wordt deze sfeer tot grote hoogten opgevoerd. We nemen je mee naar een moderne, sexy vormgeven villa. Een villa waar in privacy op één staat op de voet gevolgd door een hedendaag woonc…

20 april, 2018