Magazine

Minimalistische eengezinswoning met een luxe uitstraling

Bij de term minimalistisch denken mensen nog wel eens aan eenvoud en een gebrek aan luxe. Maar dat is een misvatting. Het huis we dat jullie vandaag laten zien is minimalistisch, maar een gebrek aan luxe is er zeker niet.

17 februari, 2018

Moderne gezinswoning met strakke looks

We houden van bijzondere huizen, woningen met een verhaal en een uiterlijk dat net even een beetje anders is dan het gros van de woningen. Vandaag hebben we een woning gevonden die helemaal voldoet aan het plaatje van het unieke huis.

16 februari, 2018

De woning van je dromen...

Soms heb je behoefte aan inspiratie en wil je gewoon even kijken hoe anderen hun huis hebben ingericht. Vandaag laten we je een schitterend voorbeeld zien van een smaakvol ingerichte woning. Kijk snel mee!

16 februari, 2018

Een bijzondere gezinswoning die je niet snel zult vergeten...

Het ene huis wordt nou eenmaal gekenmerkt door wat meer uitstraling dan het andere. De woning die we nu met een bezoekje gaan vereren is echter een exemplaar dat een elan heeft waar je u tegen zegt! En we willen je die bijzondere gezinswoning uiteraa…

15 februari, 2018

Rijtjeswoning met veel woonruimte!

Rijtjeswoningen bestaan al sinds de middeleeuwen en zijn door de jaren heen veranderd. Tegenwoordig worden ze gebouwd met de moderne woonwensen hoog in het vaandel. Van zo'n type rijtjeswoning willen we je vandaag graag een voorbeeld laten zien.

15 februari, 2018

Minimalistische twee-onder-een-kapwoning

Vaak laten we je vrijstaande woningen zien. Vandaag nemen we je mee naar een mooie woning die een beetje anders is: een twee-onder-een-kapwoning met superveel woonruimte. Het is een mooie idee dat je vrijstaand kunt wonen, maar toch de gezelligheid v…

14 februari, 2018

Het meest bijzondere huis van de straat..

Wat is het meest bijzondere huis bij jou in de straat? Of woon je daar heel toevallig zelf in? De (toekomstige) bewoners van het huis waar we nu een kijkje gaan nemen, weten waarschijnlijk wel dat zij het meest bijzondere huis in bezit hebben.

14 februari, 2018

Deze fijne aanbouw in Amersfoort zorgt voor meer woongenot

Verhuizen of verbouwen? Het kan soms een lastige keuze zijn als je meer ruimte nodig hebt. Vandaag laten we jullie een geweldige aanbouw zien van een bestaand huis in Amersfoort.

13 februari, 2018

Een aantrekkelijke nieuwbouwwoning die je niet mag missen..

Elke nieuwbouwwoning is weer anders en vrijwel elk exemplaar dat bij ons binnen komt is zeer interessant om iets over te vertellen. En dat is ook zeer zeker het geval met dit project van het Duitse Resonator Coop Architektur + Design.

12 februari, 2018

Bijzonder wonen aan het meer

Wonen aan het water heeft altijd een bepaalde soort aantrekkingskracht op mensen. En zeg nou zelf: je huis wordt er gelijk leuker van als er water in de buurt is. Voor het prachtige Zuid-Duitse huis waar we nu een kijkje gaan nemen, geldt dat ook zee…

11 februari, 2018