Magazine

Prachtige, moderne villa ontworpen door een architect in Bloemendaal

Archstudio Architecten heeft een prachtige, moderne villa ontworpen in Bloemendaal. Een innovatieve architect heeft de juiste ideeën om je woning op een grandioze manier te bouwen.

30 juli, 2018

Gloednieuwe zijaanbouw voor een jarendertigwoning te Bussum

Een nieuwe aanbouw voor je jarendertigwoning is een van de meest toffe dingen die je kunt realiseren. Vaak zijn dit soort woningen wat donker en opgedeeld in verschillende kleinere kamers.

23 juli, 2018

Oost-west thuis best: leven in een een Hollandse villa

Wat is er nu fijner dan de Hollandse huiselijkheid? In deze villa wordt deze sfeer tot grote hoogten opgevoerd. We nemen je mee naar een moderne, sexy vormgeven villa. Een villa waar in privacy op één staat op de voet gevolgd door een hedendaag woonc…

20 april, 2018

Zeer riante en landelijke tuin in Dussen

De combinatie tussen genoeg budget, voldoende ruimte en een beetje smaak levert vaak hele mooie dingen op. Dat is zeker het geval bij deze zeer riante en landelijke tuin in het polderlandschap van Dussen.

17 april, 2018

Uniek Mergel Woonhuis met een Innovatief Design

We nemen je vandaag mee naar een woonhuis dat helemaal gerestyled is naar de smaak van de bewoners. Het oorspronkelijke stijl van het huis betreft een Friese bouwstijl. De woning dateert uit de jaren '50.

15 april, 2018

Klassiek en modern komen samen in deze totaal verbouwde woning

Het is al meer dan eens een gouden combinatie gebleken. Een klassiek huis dat wordt opgeknapt en een nieuw modern jasje krijgt. Ook interieurontwerper Jolanda Knook is het gelukt van deze totaal verbouwde woning iets heel fraais te maken.

13 april, 2018

Verbouwing en restyling van een topwoning

Dit is een woning met een interieur waar je doorheen loopt en echt het gevoel geeft dat je van alles kunt ontdekken. Kort gezegd: het is zeer avontuurlijk. Dat is leuk voor jong en oud, omdat het prikkelend is en de fantasie uitdaagt.

11 april, 2018

Fraaie luxe villatuin met zwembad

Nu de zon steeds vaker gaat schijnen, kunnen we meer meer gaan denken aan genieten van de tuin. Vandaag kunnen we jullie een fraaie en luxe villatuin met een geweldig zwembad laten zien.

08 april, 2018

Spectaculaire villa in Meerssen

Het wordt een bijzondere trip weer, want we nemen je mee naar een bosrijke omgeving waarin een jaren 60 villa een prachtige uitbouw kreeg. Naast de woonkamer, keuken en bijkeuken zijn ook de werkkamer, hoofdslaapkamer en bijbehorende badkamer op de b…

07 april, 2018

Fris en vrolijk interieur met natuurlijke invloeden

De keuze voor de juiste kleuren en accessoires is voor ieder interieur van groot belang. Dat bewijst dit interieur met natuurlijke invloeden maar al te goed. Er is gekozen voor vrolijke en frisse kleuren en voor de nodige planten om het helemaal…

05 april, 2018