Magazine

Hoe Schoonmaaktaken Je Stemming Kunnen Verbeteren

Schoonmaken is voor veel mensen een uitdaging. Toch wordt schoonmaken ook gezien als iets therapeutisch. Hoe zit dat? Waarom is schoonmaken voor sommige mensen juist een manier om hun stemming te verbeteren? In dit artikel vertellen we je meer over s…

25 november, 2022

Dit Zijn de Leukste en Beste Ideeën voor een Grote en Trendy Eetkamer

Wat is er belangrijker in je woning dan een goede eethoek? Wij Nederlanders zijn tenslotte gek op onze maaltijd om 17.00 uur, half zes of 18.00 uur. Een goede plaats voor het diner of avondeten is daarom van cruciaal belang.

22 april, 2022

Ontdek deze 16 Eetkamers in Diverse Stijlen die Super Inspirerend Zijn

In dit artikel duiken we de wereld van eetkamers in. De plaats waar je eet en samenkomt met je gezin om de dag door te nemen. Je kunt er ook lekker tafelen met vrienden of familie en misschien zelfs de tafels als werkplek gebruiken.

28 januari, 2022

10 ideeën voor een kleine woon-/eetkamer

Je ziet het in veel hedendaagse interieurs: de eetkamer die naadloos over gaat in de woonkamer. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken.

23 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

8 handige keuken- en eetkamertips!

Vaak zijn onze levens zo druk dat we geen tijd meer hebben om met de familie gezellig aan tafel te eten; in de ochtend eet iedereen snel iets in de keuken en in de avond zakken we voor de TV onderuit met een bord eten op onze schoot.

19 april, 2021

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

Deze 13 comfortabele stoelen moet je in je eetkamer halen

Ontbijten of dineren met vrienden en familie kan zeer leuk zijn. Heerlijk eten, een gezellige atmosfeer en de ontelbaar veel toffe verhalen. Bij zo’n plezante gelegenheid hoort niet alleen het perfect eten en gezelschap, maar ook mooie borden, bestek…

26 januari, 2021

Uitgebreid dineren: bijzondere eetkamers!

Lekker tafelen met vrienden en familie… Met dat laatste komt dat vast vaak voor met je eigen gezin, maar met grotere gezelschappen is dat op dit moment allemaal iets lastiger. Maar die tijden zullen vast weer aan gaan breken en als je dan de beschikk…

24 juni, 2020

Tien fantastische ideeën voor een gecombineerde eet- en woonkamer

Verreweg de meeste huizen kennen geen zelfstandige eetkamer (meer). Dat hoeft ook helemaal niet erg te zijn, want je kunt van de woonkamer en de eetkamer natuurlijk een heel fraai geheel gaan maken.

19 januari, 2020