Magazine

Het Maximaliseren Van Natuurlijk Licht In Uw Huis Tijdens Winter

Het winterseizoen kan voor velen een uitdaging zijn als het gaat om het behouden van een heldere en levendige sfeer in huis. Met kortere dagen en minder daglicht kan het interieur soms somber aanvoelen.

22 februari, 2024

Februari Feng Shui: Meubels Rangschikken Voor Positieve Energie

In de wereld van Feng Shui draait alles om het vinden van balans en harmonie in onze leefomgevingen. De manier waarop u uw meubels rangschikt, kan een aanzienlijke invloed hebben op de energiestroom in uw huis.

21 februari, 2024

Volledige Gids voor Regenpijpen: Typen, Installatie en Prijzen

De regenpijp: Wat is het? De goot is een constructie-element dat als functie heeft regenwater op te vangen dat langs de daken naar beneden loopt, zodat het niet in contact komt met de muren.

12 februari, 2024

Ongebruikelijke tips om jouw gang of hal te transformeren: Top 21

Als je een avonturier bent in de wereld van decoratie, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben creativiteit gecombineerd met een nauwgezette analyse van de esthetiek om je 21 ongebruikelijke maar verrassend effectieve ideeën aan te bieden om j…

24 november, 2023

Hoe je de perfecte tafel voor jouw eetkamer kiest: 8 stappen

De eettafel is een van de belangrijkste meubelstukken in jouw huis. Het is niet alleen de plek waar je met vrienden en familie van heerlijke maaltijden geniet, maar het kan ook een belangrijk middelpunt in je interieur zijn.

04 november, 2023

Hoe Schoonmaaktaken Je Stemming Kunnen Verbeteren

Schoonmaken is voor veel mensen een uitdaging. Toch wordt schoonmaken ook gezien als iets therapeutisch. Hoe zit dat? Waarom is schoonmaken voor sommige mensen juist een manier om hun stemming te verbeteren? In dit artikel vertellen we je meer over s…

25 november, 2022

Dit Zijn de Leukste en Beste Ideeën voor een Grote en Trendy Eetkamer

Wat is er belangrijker in je woning dan een goede eethoek? Wij Nederlanders zijn tenslotte gek op onze maaltijd om 17.00 uur, half zes of 18.00 uur. Een goede plaats voor het diner of avondeten is daarom van cruciaal belang.

22 april, 2022

Ontdek deze 16 Eetkamers in Diverse Stijlen die Super Inspirerend Zijn

In dit artikel duiken we de wereld van eetkamers in. De plaats waar je eet en samenkomt met je gezin om de dag door te nemen. Je kunt er ook lekker tafelen met vrienden of familie en misschien zelfs de tafels als werkplek gebruiken.

28 januari, 2022

10 ideeën voor een kleine woon-/eetkamer

Je ziet het in veel hedendaagse interieurs: de eetkamer die naadloos over gaat in de woonkamer. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken.

23 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021