eetkamer magazine

Magazine

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

Deze 13 comfortabele stoelen moet je in je eetkamer halen

Ontbijten of dineren met vrienden en familie kan zeer leuk zijn. Heerlijk eten, een gezellige atmosfeer en de ontelbaar veel toffe verhalen. Bij zo’n plezante gelegenheid hoort niet alleen het perfect eten en gezelschap, maar ook mooie borden, bestek…

26 januari, 2021

Uitgebreid dineren: bijzondere eetkamers!

Lekker tafelen met vrienden en familie… Met dat laatste komt dat vast vaak voor met je eigen gezin, maar met grotere gezelschappen is dat op dit moment allemaal iets lastiger. Maar die tijden zullen vast weer aan gaan breken en als je dan de beschikk…

24 juni, 2020

Tien fantastische ideeën voor een gecombineerde eet- en woonkamer

Verreweg de meeste huizen kennen geen zelfstandige eetkamer (meer). Dat hoeft ook helemaal niet erg te zijn, want je kunt van de woonkamer en de eetkamer natuurlijk een heel fraai geheel gaan maken.

19 januari, 2020

Op zoek naar de juiste eetkamertafel

Gezellig tafelen is een leuk moment om met elkaar in gesprek te zijn. Voor sommige gezinnen is het vaste prik, waar anderen eigenlijk alleen aan tafel gaan als er familie of vrienden over de vloer komen.

29 juni, 2019

De ideale eetkamerinspiratie: waar vind je die?

Eet jij dagelijks je avondmaaltijd in een eetkamer en heb je al langer het idee dat die ruimte wel een opknapbeurtje kan gebruiken? Dan ben je bij homify vanzelfsprekend aan het juiste adres! Wij helpen je namelijk op weg met de ideale eetkamer inspi…

06 september, 2018

10 mooie eethoeken die jou zeker zullen inspireren

We nemen je vandaag mee langs verschillende mooie eetkamers waar we zeker van weten dat ze je zullen inspireren. Er is veel variatie te vinden op het gebied van eetkamerdesign. Dat zullen we je in dit artikel eens laten.

07 januari, 2018

54 schitterende eethoeken: om jaloers op te worden...

Het is altijd gezellig om lang aan tafel te zitten, met familie of vrienden. Ken je dat gevoel dat je tijdens de maaltijd alweer kletst over de volgende? Of dat je net klaar bent met eten en je je afvraagt wat je de volgende dag moet ontdooien? Dan …

21 november, 2017

10 geweldige eetkamers met een open karakter

In hedendaagse interieurs zie je steeds vaker dat de eetkamer in één ruimte geïntegreerd is met de woonkamer en de keuken. Een aparte kamer om in te eten, achter gesloten deuren is niet meer van deze tijd.

31 oktober, 2017

7 trends voor het inrichten van de eetkamer

De inrichting van de eetkamer is aan meer trends onderhevig dan je wellicht zou denken. Mocht je er nu net over nadenken om je eetkamer opnieuw in te richten, dan moet je zeker dit artikel even lezen.

13 augustus, 2017