Magazine

De ideale eetkamerinspiratie: waar vind je die?

Eet jij dagelijks je avondmaaltijd in een eetkamer en heb je al langer het idee dat die ruimte wel een opknapbeurtje kan gebruiken? Dan ben je bij homify vanzelfsprekend aan het juiste adres! Wij helpen je namelijk op weg met de ideale eetkamer inspi…

06 september, 2018

10 mooie eethoeken die jou zeker zullen inspireren

We nemen je vandaag mee langs verschillende mooie eetkamers waar we zeker van weten dat ze je zullen inspireren. Er is veel variatie te vinden op het gebied van eetkamerdesign. Dat zullen we je in dit artikel eens laten.

07 januari, 2018

8 inrichtingstips voor kamers met een eethoek

In een klein huis of appartement is het gebruikelijk dat de woonkamer en de eetkamer in elkaar overlopen. De ruimtes zijn dan geïntegreerd, en dat zorgt voor decoratie-uitdagingen. Laat de overgang soepel en harmonieus verlopen.

07 januari, 2018

54 schitterende eethoeken: om jaloers op te worden...

Het is altijd gezellig om lang aan tafel te zitten, met familie of vrienden. Ken je dat gevoel dat je tijdens de maaltijd alweer kletst over de volgende? Of dat je net klaar bent met eten en je je afvraagt wat je de volgende dag moet ontdooien? Dan …

21 november, 2017

10 geweldige eetkamers met een open karakter

In hedendaagse interieurs zie je steeds vaker dat de eetkamer in één ruimte geïntegreerd is met de woonkamer en de keuken. Een aparte kamer om in te eten, achter gesloten deuren is niet meer van deze tijd.

31 oktober, 2017

7 trends voor het inrichten van de eetkamer

De inrichting van de eetkamer is aan meer trends onderhevig dan je wellicht zou denken. Mocht je er nu net over nadenken om je eetkamer opnieuw in te richten, dan moet je zeker dit artikel even lezen.

13 augustus, 2017

Dit kun je allemaal doen met een uitbouw

Veel huizeneigenaren zullen het herkennen. Je bent helemaal tevreden met je huis, maar het zou best wat vierkante meters meer mogen hebben. De ene gaat verhuizen, met de gedachte: kon ik mijn huis maar meenemen. Maar er zijn ook andere oplossingen.

20 juni, 2017

16 super gezellige eethoeken waar je wat van kan leren!

Heb jij altijd al een leuke eetkamer willen hebben, maar heb je de ruimte en de tijd niet gevonden om ermee aan de slag te gaan? Na het zien van dit overzicht heb je vast voldoende inspiratie om die eetkamer te creëren die je altijd al had willen heb…

27 april, 2017

5 ideeën voor een eethoek met zicht op de tuin

Buiten eten is natuurlijk een groot feest. Genieten van lekker eten, en dat terwijl de zon heerlijk op je bolletje schijnt. De vogels fluiten en af en toe komt er een heerlijk verkoelend briesje langs.

08 maart, 2017

10 ideeën voor een kleine woon-/eetkamer

Je ziet het in veel hedendaagse interieurs: de eetkamer die naadloos over gaat in de woonkamer. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken.

09 februari, 2017