Magazine

10 ideeën voor een kleine woon-/eetkamer

Je ziet het in veel hedendaagse interieurs: de eetkamer die naadloos over gaat in de woonkamer. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken.

23 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

8 handige keuken- en eetkamertips!

Vaak zijn onze levens zo druk dat we geen tijd meer hebben om met de familie gezellig aan tafel te eten; in de ochtend eet iedereen snel iets in de keuken en in de avond zakken we voor de TV onderuit met een bord eten op onze schoot.

19 april, 2021

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

Deze 13 comfortabele stoelen moet je in je eetkamer halen

Ontbijten of dineren met vrienden en familie kan zeer leuk zijn. Heerlijk eten, een gezellige atmosfeer en de ontelbaar veel toffe verhalen. Bij zo’n plezante gelegenheid hoort niet alleen het perfect eten en gezelschap, maar ook mooie borden, bestek…

26 januari, 2021

Uitgebreid dineren: bijzondere eetkamers!

Lekker tafelen met vrienden en familie… Met dat laatste komt dat vast vaak voor met je eigen gezin, maar met grotere gezelschappen is dat op dit moment allemaal iets lastiger. Maar die tijden zullen vast weer aan gaan breken en als je dan de beschikk…

24 juni, 2020

Tien fantastische ideeën voor een gecombineerde eet- en woonkamer

Verreweg de meeste huizen kennen geen zelfstandige eetkamer (meer). Dat hoeft ook helemaal niet erg te zijn, want je kunt van de woonkamer en de eetkamer natuurlijk een heel fraai geheel gaan maken.

19 januari, 2020

Op zoek naar de juiste eetkamertafel

Gezellig tafelen is een leuk moment om met elkaar in gesprek te zijn. Voor sommige gezinnen is het vaste prik, waar anderen eigenlijk alleen aan tafel gaan als er familie of vrienden over de vloer komen.

29 juni, 2019

De ideale eetkamerinspiratie: waar vind je die?

Eet jij dagelijks je avondmaaltijd in een eetkamer en heb je al langer het idee dat die ruimte wel een opknapbeurtje kan gebruiken? Dan ben je bij homify vanzelfsprekend aan het juiste adres! Wij helpen je namelijk op weg met de ideale eetkamer inspi…

06 september, 2018

10 mooie eethoeken die jou zeker zullen inspireren

We nemen je vandaag mee langs verschillende mooie eetkamers waar we zeker van weten dat ze je zullen inspireren. Er is veel variatie te vinden op het gebied van eetkamerdesign. Dat zullen we je in dit artikel eens laten.

07 januari, 2018