DIY magazine

Magazine

10 manieren om je garage op een goedkope manier te organiseren

Heb je een garage? Dan zal je daar ongetwijfeld je auto al ontelbaar veel keer in en uit gereden hebben. Toch gebruiken de meeste onder ons de garage voor meer dan alleen maar het parkeren van de auto.

11 december, 2020

Je tapijt net zo mooi houden als op de dag dat je het kocht: het kan!

Een tapijt is een prachtige sfeermaker voor diverse ruimten. We gebruiken een tapijt het meeste in de woonkamer. Het schept eenheid in het interieur, creëert een warme ambiance en voelt heerlijk zacht aan aan je voeten op koude winteravonden.

10 november, 2020

Zo bouw je een fantastisch lowbudget huis

Een huis bouwen is hartstikke leuk. Je kan het helemaal zo maken en vormgeven als je zelf wil. En omdat je zelf de controle hebt, kun je ook de kosten een beetje in de hand houden. Een huis bouwen is natuurlijk niet goedkoop.

05 november, 2020

Dit moet je weten voor het restaureren van houten balken

Houten balken geven je huis sfeer en karakter. Je komt ze vooral tegen in oude huizen vol karakter. Houten balken zijn zo populair dat ze ook in de moderne architectuur worden toegepast. Ze zijn vaak onderdeel van een dakconstructie.

02 november, 2020

Je eigen eettafel maken: de leukste ideeën!

De zomer is bezig met de een laatste grote hittegolf, maar daarna breken straks de koudere dagen aan en is het weer tijd om je bezig te houden met leuke projectjes binnenshuis.

27 augustus, 2019

Zelf een carport bouwen? Wij helpen je mee!

Je auto wordt over het algemeen veel aan weer en wind blootgesteld en heeft daardoor het nodige te lijden. Sommigen hebben het geluk om de auto in de garage te kunnen zetten als die niet wordt gebruikt, maar als je geen garage hebt of als die al voor…

15 oktober, 2018

De trap opknappen: zo doe je dat!

Heb jij een lijstje liggen van alle klusjes die in jouw huis eigenlijk nog steeds moeten gebeuren? Het zou natuurlijk zo maar kunnen zijn dat de trap opknappen daar ook op staat. En we begrijpen goed dat zoiets echt niet jouw hoogste prioriteit heeft.

04 oktober, 2018

De trap lakken: ga zelf aan de slag!

De trap in je huis is zo’n onderdeel van de woning dat voornamelijk een praktisch doel dient en waar jij waarschijnlijk meerdere keren per dag gebruik van maakt. En juist die gebruikersfunctie zorgt er voor dat een trap, of beter gezegd de verf- of l…

02 oktober, 2018

Handige tips en aanwijzingen voor het leggen van houten vloeren

Een houten vloer is een prachtige manier om je interieur meer stijl en klasse te geven en bovendien stijgt de waarde van je huis er ook nog eens van. De kosten zijn echter vaak een stuk hoger dan die van andere vloeren, zoals een laminaatvloer.

16 september, 2018

Zelf een overkapping maken: hoe doe je dat?

Een overkapping zelf maken is iets wat je vast niet iedere dag doet. Maar het zou zo maar kunnen zijn dat wij daar door middel van onze inspirerende woorden verandering in gaan brengen! Een overkapping maken is namelijk erg leuk en voor iemand die ee…

19 juli, 2018