Magazine

Zo Regel je de Luchtvochtigheid Zowel in de Zomer als Winter in je Huis

Luchtvochtigheid is enorm belangrijk in je huis. We brengen dagelijks enorm veel vocht in de lucht door alles wat we koken, te drogen hangen of uitademen. Al deze dampen kunnen blijven hangen in je woning.

29 september, 2021

Snel Komaf Maken met Rouwvliegjes Kan met deze 11 Tips

Ben je een echte plantenliefhebber? Dan heb je ongetwijfeld verschillende planten staan. Die fleuren niet alleen je huis op, maar zorgen ook voor een verhoogde productiviteit en minder stress en jammer genoeg ook de komst van rouwvliegjes.

21 juni, 2021

Zo tegel je de muren van je badkamer

Zelf de badkamer betegelen. Het klinkt een stuk moeilijker dan het eigenlijk is. Met de juiste materialen, de juiste voorbereiding en de nodige kennis is het uiteindelijk niet zo ingewikkeld.

28 april, 2021

Een muur uitbreken kan niet zomaar – dit moet je echt weten

Een muur in je huis slopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt een heleboel bij kijken. Een aantal dingen daarvan willen we vandaag in dit Ideabook met je doornemen. Het spreekt voor zich dat het slopen van een muur iets oplevert.

27 februari, 2021

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

Zo repareer je het laminaat in een handomdraai

Op een laminaat vloer wordt geleefd. En dat laat vroeg of laat zijn sporen na. Bij het verschuiven van meubels ontstaan er krassen. Als er zware voorwerpen op de grond vallen, zit er zo een deukje in je laminaat.

18 februari, 2021

Zo bouw je een fantastisch lowbudget huis

Een huis bouwen is hartstikke leuk. Je kan het helemaal zo maken en vormgeven als je zelf wil. En omdat je zelf de controle hebt, kun je ook de kosten een beetje in de hand houden. Zelf een huis bouwen is natuurlijk niet goedkoop.

05 februari, 2021

Dit moet je weten voor het restaureren van houten balken

Houten balken geven je huis sfeer en karakter. Je komt ze vooral tegen in oude huizen vol karakter. Houten balken zijn zo populair dat ze ook in de moderne architectuur worden toegepast.

30 januari, 2021

10 manieren om je garage op een goedkope manier te organiseren

Heb je een garage? Dan zal je daar ongetwijfeld je auto al ontelbaar veel keer in en uit gereden hebben. Toch gebruiken de meeste onder ons de garage voor meer dan alleen maar het parkeren van de auto.

11 december, 2020

Je tapijt net zo mooi houden als op de dag dat je het kocht: het kan!

Een tapijt is een prachtige sfeermaker voor diverse ruimten. We gebruiken een tapijt het meeste in de woonkamer. Het schept eenheid in het interieur, creëert een warme ambiance en voelt heerlijk zacht aan aan je voeten op koude winteravonden.

31 januari, 2020