Magazine

Zelf een overkapping maken: hoe doe je dat?

Een overkapping zelf maken is iets wat je vast niet iedere dag doet. Maar het zou zo maar kunnen zijn dat wij daar door middel van onze inspirerende woorden verandering in gaan brengen! Een overkapping maken is namelijk erg leuk en voor iemand die ee…

19 juli, 2018

Hout schilderen? Zo krijg je het beste resultaat!

Hout is een prachtig materiaal dat heel veel sfeer en warmte toevoegt aan je huis. Maar zo af en toe heeft het natuurlijk een schilderbeurt nodig. Zo behoudt het zijn fraaie glans en voorkom je dat het gaat rotten.

11 juli, 2018

Lekker aan de slag: je eigen schuifdeur maken!

Voor allerlei klussen in je huis kun je een professional inschakelen, maar soms is het ook de moeite waard om er eens over na te denken om zelf lekker aan de slag te gaan. En in dit geval willen het dan met je hebben over je eigen schuifdeur maken! O…

11 april, 2018

Een hoofdbord voor je bed? Doe-het-zelf!

Ben je heel toevallig bezig met een herinrichting van je slaapkamer of ben je van plan om daar binnenkort mee aan de slag te gaan? Het zou dan zo maar kunnen zijn dat een van de belangrijkste punten van deze klus is dat je een nieuw bed nodig hebt.

21 maart, 2018

DIY inspiratie: 13 geweldige ontwerpen met gipsplaat

Voor het maken van wanden, het ontwerpen en bouwen van kasten, meubels in de keuken, het hoofdeinde van het bed, alles is mogelijk met gipsplaat. Het materiaal is licht en makkelijk te verwerken.

09 februari, 2018

5 redenen waarom een schoon huis goed is voor je gezondheid

In dit artikel gaan we het niet hebben over een mooie inrichting of bijzonder meubilair maar over schoonmaken. Want hoe mooi je huis ook is en hoe bijzonder het meubilair dat erin staat.

15 december, 2017

Het bouwen van een tussenmuur in 5 eenvoudige stappen

In dit artikel laten we je zien hoe je een tussenmuur maakt. Het maken van een muur is minder moeilijk dan je misschien denkt. Met een goede voorbereiding en het juiste materiaal is het zelfs voor degenen die niet veel ervaring hebben in metselen een…

13 december, 2017

Je dekbed wassen wordt zo een fluitje van een cent!

De winter staat nu voor de deur en het is tijd om je dekbed uit de kast te halen. Is het dekbed niet schoon dan is het een goed idee om hem te wassen.Maar hoe was je je dekbed? Het is te groot om in de wasmachine te doen.

08 december, 2017

Gezellige woning, geheel ingericht met IKEA en DIY!

Vandaag zien we het resultaat zien van de renovatie van een klein appartement in de wijk Borne in Barcelona. De wens was om een functionele, gezellige keuken en een efficiënte, moderne badkamer te realiseren.

12 november, 2017

Met deze hoofdeindes maak je echt iets bijzonders van je slaapkamer

Het belangrijkste meubelstuk in de slaapkamer is natuurlijk het bed. Daar bestaat geen twijfel over. Een bed moet lekker en comfortabel liggen, maar moet de slaapkamer uiteraard ook voorzien van sfeer en glans.

03 november, 2017