Magazine

5 redenen waarom een schoon huis goed is voor je gezondheid

In dit artikel gaan we het niet hebben over een mooie inrichting of bijzonder meubilair maar over schoonmaken. Want hoe mooi je huis ook is en hoe bijzonder het meubilair dat erin staat.

15 december, 2017

Het bouwen van een tussenmuur in 5 eenvoudige stappen

In dit artikel laten we je zien hoe je een tussenmuur maakt. Het maken van een muur is minder moeilijk dan je misschien denkt. Met een goede voorbereiding en het juiste materiaal is het zelfs voor degenen die niet veel ervaring hebben in metselen een…

13 december, 2017

Je dekbed wassen wordt zo een fluitje van een cent!

De winter staat nu voor de deur en het is tijd om je dekbed uit de kast te halen. Is het dekbed niet schoon dan is het een goed idee om hem te wassen.Maar hoe was je je dekbed? Het is te groot om in de wasmachine te doen.

08 december, 2017

Gezellige woning, geheel ingericht met IKEA en DIY!

Vandaag zien we het resultaat zien van de renovatie van een klein appartement in de wijk Borne in Barcelona. De wens was om een functionele, gezellige keuken en een efficiënte, moderne badkamer te realiseren.

12 november, 2017

Met deze hoofdeindes maak je echt iets bijzonders van je slaapkamer

Het belangrijkste meubelstuk in de slaapkamer is natuurlijk het bed. Daar bestaat geen twijfel over. Een bed moet lekker en comfortabel liggen, maar moet de slaapkamer uiteraard ook voorzien van sfeer en glans.

03 november, 2017

Zo kun je thuis een kaars maken (zonder wax!)

Nu het 's avonds weer vroeg donker is, worden er in huis weer steeds meer kaarsen gebrand. En wist je dat je een kaars heel makkelijk zelf kunt maken? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat doet.

30 oktober, 2017

Leuk project: zelf een houten meubel opknappen

Met meubels geef je jouw huis karakter. Mooie meubels kun je kopen, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om zelf een meubel voor in je woning te bouwen. Een houten kast bijvoorbeeld.

28 oktober, 2017

12 handige ideeën voor het gebruik van bouwmaterialen

Ben jij een doe-het-zelver die geen kans laat lopen om in en rond het huis aan het klussen te gaan of laat je dat toch liever aan een vakman over? Voor de eerste categorie mensen hebben we een overzicht voor je klaar staan waar je vast heel erg vroli…

15 oktober, 2017

Tips om zelf je tapijt te reinigen met ammoniak

Ammoniak is een heel goed product om je huis mee te reinigen. Puur of gemengd met andere middelen. Je verwijdert er vlekken mee die je met andere middelen niet weg krijgt. Het is ook erg goedkoop en verkrijgbaar in elke supermarkt.

04 oktober, 2017

6 tips voor een goed begin van de dag

Voor veel mensen is de wekker een vijand die je wreed uit je slaap haalt. Maar laten we de wekker niet de schuld geven. Het is veel verstandiger om op zoek te gaan naar manieren om het begin van de dag op een positieve manier te starten.

02 oktober, 2017