Magazine

Vijf Tips om Grote Huizen Schoon te Maken

Schoonmaken is geen pretje en zeker niet als je in een kast van een huis woont. We snappen dat je je die luxe graag wilde permitteren, maar puntje bij paaltje zal je erachter komen dat het enorm veel tijd kost om een groot huis schoon te houden.

02 maart, 2022

Handige Tips om Elektriciteit te Besparen in Huis

De energierekening is wel eens lager geweest. Zowel voor gas als elektriciteit tasten we diep in de buidel. Gelukkig zijn er handige tips zodat je thuis elektriciteit besparen kunt.

22 februari, 2022

Zeven Tips van Marie Kondo om je Huis Op te Ruimen

Marie Kondo uit Japan is al enkele jaren een hit in de wereld van het opruimen. De Marie Kondo methode is een geliefde manier van opruimen. In dit artikel geven we je Marie Kondo tips en leer je hoe je net zo Marie Kondo opgeruimd wordt als deze Japa…

20 december, 2021

10 Veelgemaakte Schoonmaakfouten die Ook jij Vast Wel Eens Maakt

Schoonmaken is en blijft een vervelend werkje. Het wordt echter nog vervelender wanneer je veelgemaakte schoonmaakfouten toepast. Op die manier wordt je werk nog zwaarder en wordt het nog lastiger om jouw schoonmaakklus tot een goed einde te brengen.

10 december, 2021

Zo Regel je de Luchtvochtigheid Zowel in de Zomer als Winter in je Huis

Luchtvochtigheid is enorm belangrijk in je huis. We brengen dagelijks enorm veel vocht in de lucht door alles wat we koken, te drogen hangen of uitademen. Al deze dampen kunnen blijven hangen in je woning.

29 september, 2021

Snel Komaf Maken met Rouwvliegjes Kan met deze 11 Tips

Ben je een echte plantenliefhebber? Dan heb je ongetwijfeld verschillende planten staan. Die fleuren niet alleen je huis op, maar zorgen ook voor een verhoogde productiviteit en minder stress en jammer genoeg ook de komst van rouwvliegjes.

21 juni, 2021

Zo tegel je de muren van je badkamer

Zelf de badkamer betegelen. Het klinkt een stuk moeilijker dan het eigenlijk is. Met de juiste materialen, de juiste voorbereiding en de nodige kennis is het uiteindelijk niet zo ingewikkeld.

28 april, 2021

Een muur uitbreken kan niet zomaar – dit moet je echt weten

Een muur in je huis slopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt een heleboel bij kijken. Een aantal dingen daarvan willen we vandaag in dit Ideabook met je doornemen. Het spreekt voor zich dat het slopen van een muur iets oplevert.

27 februari, 2021

De muur egaal wit verven: zó doe je het!

Witte muren zijn hip & trendy. In de woonkamer, keuken, eet- of slaapkamer en zelfs op je terras: wit is altijd goed. Het is veelzijdig en laat zich gemakkelijk combineren met divers meubilair, talloze accessoires en decoratieve items.

19 februari, 2021

Zo repareer je het laminaat in een handomdraai

Op een laminaat vloer wordt geleefd. En dat laat vroeg of laat zijn sporen na. Bij het verschuiven van meubels ontstaan er krassen. Als er zware voorwerpen op de grond vallen, zit er zo een deukje in je laminaat.

18 februari, 2021