Magazine

Professional in beeld: OUD NOW!

Af en toe leggen we bij homify de focus op een creatieve en inspirerende expert. In dit geval gaan kijken we naar het werk van de kastenbouwer van OUD NOW! uit het Gelderse Ewijk. En het is erg leuk om te zien wat deze professional allemaal doet.

10 januari, 2018

De trendkleuren voor je muren voor najaar/winter 2017

Wanneer er een nieuwe periode van het jaar aanbreekt en de dagen wat korter en koeler worden, willen we vaak ook weer iets in ons huis veranderen. Een nieuwe impuls, nieuw leven.

14 oktober, 2017

46 schitterende terrassen die je niet mag missen!

Eindelijk kunnen we weer buiten zitten! Misschien is jouw terras al helemaal zomerklaar en kun je direct van het zonnetje genieten. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het wellicht handig om wat inspiratie op te doen.

28 april, 2017

Zo wordt je woning zoveel MEER waard!

Ben je van plan om ergens in de toekomst je huis te gaan verkopen? Dan moet je deze adviezen even lezen om er achter te komen hoe je de waarde van je huis flink kunt verhogen. En om heel direct en open te zijn: sommigen vragen best een flinke investe…

26 maart, 2017

Sta niet voor verrassingen! Hier let je op als je een huurcontract tekent

Je hebt een woning bezichtigd, bent er helemaal verliefd op geworden en binnenkort gaat het gebeuren: het tekenen van het huurcontract en het overhandigen van de sleutels. Maar waar moet je nu precies op letten voor je het contract tekent? Hoe voorko…

02 december, 2016

10 ideeën voor je hal: je visite zal versteld staan!

Je weet wat ze zeggen over eerste indrukken. Wanneer je jezelf en je bezoekers wilt verrassen, dan kun je zeker je hal niet die rommelige ruimte laten met verkeerde meubels, lelijk behang en verlichting die 15 jaar geleden in de mode was.

22 juli, 2016

Verzekeringen voor je huis: deze 5 zijn het afsluiten waard!

Bij het kopen van een nieuw huis komt meer kijken dan je vooraf wellicht had gedacht. Als de koop eenmaal achter de rug is en je de sleutel in handen hebt liggen er meer klusjes op je te wachten dan alleen schilderen en behangen.

15 juni, 2016

Bloemeninspiratie: de mooiste (bruids)boeketten

Zeg het met bloemen! Als er een evenement is waar bloemen de hoofdrol spelen dan is het wel de bruiloft. Op de tafels, in de ruimte, als corsage en niet te vergeten het bruidsboeket. Het statige, vormelijke bruidsboeket is niet meer van deze tijd.

27 mei, 2016

Een fijne plek voor je hond creëren: zo doe je dat!

Als je al een tijdje een hond in huis hebt, dan weet je ondertussen wel dat dit huisdier een plek nodig heeft om zich even terug te trekken en tot rust te komen. Nog niet zo heel lang geleden leefden de meeste honden nog buiten in een hondenhok, waar…

09 maart, 2016

Alles wat je moet weten over duurzame energiesystemen voor thuis

Afgelopen jaar is tijdens de milieutop in Parijs maar weer eens duidelijk geworden hoe slecht onze aarde ervoor staat. Als we er de komende jaren niet voorzichtiger mee omgaan, is de schade niet te overzien.

06 maart, 2016