Magazine

4 Opleidingen voor Kansrijke Beroepen die ook Thuis van Pas Komen

Ben jij goed met de handen, wil je daar ook graag mee werken en wil je graag een carrièreswitch maken? Dan is dit daar een uitstekend moment voor. Er was op technisch gebied al een waslijst aan kansrijke beroepen, maar het algehele personeelstekort d…

21 september, 2022

Er is Weer Aanbod van Energie Contracten; Waar Moet Je op Letten?

Het hebben van een goede energieleverancier is een van de meest essentiële zaken als je een eigen huis hebt. Hierbij maakt het niet uit of je een huis hebt gekocht of als je een huis huurt.

20 juli, 2022

Met Deze Tips Richt je het Beste Thuiskantoor In

Een thuiskantoor inrichten is niet altijd zo eenvoudig. Je moet rekening houden met je thuiswerkwensen, hoe sterk het internet is in de kantoorruimte die je voor ogen hebt, zorgen dat het sfeervol is en ook zorgen dat het stil en aangenaam werken is…

04 oktober, 2021

Onvergeetbare bar designs

Hier op homify houden we van opvallend design en professionals die niet bang zijn om iets nieuws te proberen. Hierbij praten we vaak over prachtige kantoorpanden of woningen, maar ook binnen de retail & hospitality industrie is er zoveel moois te…

30 juli, 2020

Een verfspecialist gaf dit bijzondere restaurant in Utrecht kleur!

We laten je vandaag kennis maken met een bijzonder restaurant in Utrecht, dat een sociaal experiment is, waarbij vluchtelingen hun kooktalenten in de keuken waar kunnen maken. In dit restaurant kun je genieten van de Syrische keuken, een keuken die w…

24 september, 2018

Briljante kantoorinrichting door YBB Architecture Amsterdam

De laatste jaren is de kijk op de inrichting van een kantoor behoorlijk gewijzigd. Was het vroeger nog strak en streng qua looks, tegenwoordig moet het veel meer de ambiance van een woonkamer hebben.

03 september, 2018

Kantoorpand in Amsterdam prachtig gerenoveerd door architect

We zitten op een dag best wel een aantal uurtjes op ons werk. Daarom is het fijn wanneer de plek waar je werkt goed ingericht is. Een mooi kantoorpand is een goede plek om lekker aan het werk te zijn.

31 juli, 2018

Professional in beeld: OUD NOW!

Af en toe leggen we bij homify de focus op een creatieve en inspirerende expert. In dit geval gaan kijken we naar het werk van de kastenbouwer van OUD NOW! uit het Gelderse Ewijk. En het is erg leuk om te zien wat deze professional allemaal doet.

10 januari, 2018

De trendkleuren voor je muren voor najaar/winter 2017

Wanneer er een nieuwe periode van het jaar aanbreekt en de dagen wat korter en koeler worden, willen we vaak ook weer iets in ons huis veranderen. Een nieuwe impuls, nieuw leven.

14 oktober, 2017

46 schitterende terrassen die je niet mag missen!

Eindelijk kunnen we weer buiten zitten! Misschien is jouw terras al helemaal zomerklaar en kun je direct van het zonnetje genieten. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het wellicht handig om wat inspiratie op te doen.

28 april, 2017