Magazine

Je Badkamer Kiezen met je Sterrenbeeld? Hier Moet je Op Letten

Het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar sommige interieurdesigners geloven er echt in: je interieur kiezen op basis van je sterrenbeeld. Sterrenbeelden staan voor de datum waarin je geboren bent.

21 december, 2021

Hoe Verbouw je een Kleine Badkamer?

We hebben niet allemaal de luxe om een badkamer te hebben met heel veel ruimte. Sterker nog, de ruimte kan zelfs zeer klein zijn. In dat geval is het moeilijk om de badkamer goed te kunnen inrichten of verbouwen.

17 december, 2021

15 Inspiraties voor de Inloopdouche

De bad met een douche heeft de laatste decennia plaatsgemaakt voor inloopdouches en eigenlijk zien we ook die douche met een kuipje en schuifdeuren niet meer, maar echt een inloopdouche op een niveau die je bij wijze van spreken in zou kunnen rollen,…

22 november, 2021

Zo Zorg je dat een (Bad)kamer Zonder Ramen Niet te Donker Wordt

Een badkamer zonder ramen is geen bijzonderheid, zeker niet in een appartement of flat. Het daglicht dat je daardoor kwijtraakt, zou je op de een of andere manier op moeten zien te vangen met kunstmatig licht.

29 oktober, 2021

Deze 17 uitzonderlijke badkamerdesigns zijn een must-have

Of je nu wakker wilt worden met een verfrissende douche of de dag wilt afsluiten met een ontspannend warm bad, je zult steeds willen genieten van een prachtige, rustgevende en praktische badkamer.

31 mei, 2021

7 tips hoe je opbergmogelijkheden in jouw badkamer creëert!

Misschien herken je het volgende probleem: Ik hou van een opgeruimde, schone en rustgevende badkamer. Graag zou ik zoals op de eerste foto alleen de nodige attributen willen hebben zodat het er top uitziet.

29 april, 2021

Bad of douche: waar kies je voor en waarom?

Soms is er weinig ruimte in je badkamer en moet je keuzes maken. Douche of bad, waar kies je voor? In de winter is het natuurlijk heerlijk om met kaarslicht in een warm bad rond te dobberen, maar voor je dagelijkse opfrisbeurt is een ruime douche nat…

28 april, 2021

Zo tegel je de muren van je badkamer

Zelf de badkamer betegelen. Het klinkt een stuk moeilijker dan het eigenlijk is. Met de juiste materialen, de juiste voorbereiding en de nodige kennis is het uiteindelijk niet zo ingewikkeld.

28 april, 2021

10 badkamer voorbeelden met een vrijstaand bad

We hebben allemaal wel een voorkeur voor een bad of een douche. Als je meer te vinden bent voor het laatste, dan is dit ideabook jammer genoeg niets voor je (of we zouden je moeten kunnen overtuigen dat een bad echt ontspannend is), maar als je een l…

20 april, 2021

14 vloeren die je badkamer omtoveren tot een prachtig paradijs

Als we de badkamer gaan inrichten, dan denken we meestal alleen maar na over wat je erin wilt hebben. Een bad of douche, een of meerdere lavabo’s, de accessoires, etc. Toch is het ook van cruciaal belang om goed na te denken over de vloer die je gaat…

19 april, 2021