Badkamer

Magazine

Een sauna inbouwen in de badkamer: de prachtigste voorbeelden!

Je badkamer is doorgaans een plek waar je voor een bad, een douche of een toiletbezoek bent, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon meer van gaan maken. Een sauna inbouwen in de badkamer is namelijk een prima idee als je een beetje ruimte over hebt.

22 december, 2018

Een hangend toilet plaatsen: een kleine handleiding

De wc is een ruimte in je huis die vooral erg praktisch van aard is. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het er ook wel een beetje mooi en aantrekkelijk uit mag komen te zien! Een hangend toilet kan in hoge mate bijdrage aan een stijlvolle en sfee…

20 december, 2018

De badkamer inrichten: handige ideeën en tips!

De badkamer is een plek waar je elke dag komt om je lekker op te frissen, of het nou aan het begin van de dag is of juist voor dat je gaat slapen. Een aangenaam ingerichte badkamer is dan ook zeker een cadeau voor jezelf.

18 december, 2018

Een gietvloer in de badkamer: iets voor jou?

Vloeren kunnen in het algemeen in allerlei uitvoeringen worden geleverd. En al was je in het verleden in de badkamer op dat gebied misschien wat beperkter, tegenwoordig zijn ook de meeste vloeren geschikt voor de badkamer.

30 augustus, 2018

Elektrische vloerverwarming in de badkamer: wat moet je allemaal weten?

Een aangename temperatuur in de badkamer is eigenlijk een noodzakelijke voorwaarde als jij van een verkwikkende douche of een heerlijk bad wilt gaan genieten. Vloerverwarming is een manier om de badkamer op aangename wijze te verwarmen.

27 augustus, 2018

De badkamer schoonmaken: tips voor tegels en meer!

Als het op schoonmaken in je huis aan gaat komen, dan zijn er waarschijnlijk klusjes die je liever overslaat. Dat kan bijvoorbeeld de badkamer schoonmaken zijn. Maar juist de plek waar jij jezelf lekker opfrist, moet zelf ook lekker fris en schoon zi…

29 juni, 2018

Hoe moet je mozaïek tegels voegen?

Heel veel artikelen die je bij homify tegen kunt komen, zullen jou direct aanspreken en wellicht ook vrijwel direct tot actie aan gaan zetten. Maar zodra de vraag ‘hoe moet je mozaïek tegels voegen’ voorbij ziet komen, dan kunnen we ons heel goed voo…

23 juni, 2018

Een terrazzo vloer in de badkamer: 6 fraaie voorbeelden!

Heb je wel eens vaker van een terrazzo vloer gehoord? Wat het precies is gaan we je zo meteen uitgebreid uitleggen! Maar we kunnen alvast verklappen dat het voor bijvoorbeeld badkamers in Mediterrane stijl een prachtige vloer is om aan te schaffen! E…

15 juni, 2018

Een inloopdouche maken: hoe ga je aan de slag?

Heb jij het idee dat je badkamer wel een kleine opknapbeurt kan gebruiken? Als dat nou het geval is, dan kan dit artikel erg inspirerend voor jou zijn! We willen het namelijk met je over een inloopdouche maken hebben.

13 juni, 2018

Super handige tips om water te besparen!

Heb jij enig idee hoeveel water je per jaar eigenlijk verbruikt? Misschien schrik je wel van het aantal liters dat een persoon gemiddeld in Nederland gebruikt. Het is namelijk meer dan 50.

05 juni, 2018