Badkamer
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

Een badkamer met een bijzonder mozaïek

De badkamer: de plek bij uitstek om lekker te ontspannen. En in tijden waarin je meer dan huis bent dan ooit, is het verstandig dat jij ook goed om je uiterlijk denkt. Een gezonde geest in een gezond lichaam zeggen ze immers! Stralend naar buiten tre…

29 mei, 2020

Een bijzondere eclectische badkamer

Welke ruimtes in je huis zijn nog aan een opknapbeurt toe? Valt de badkamer daar toevallig ook onder? Het zou dan zo maar kunnen zijn dat de bijzondere eclectische badkamer van de specialisten van Maxaro uit Roosendaal dan de ideale inspiratiebron is.

27 mei, 2020

Genieten van een prachtige badkamer

Komen de muren af en toe op je af? Even lekker ontspannen in bad kan een aangename afwisseling zijn van alle tijd die je in de woonkamer doorbrengt. En mocht jouw badkamer nou niet helemaal naar wens zijn, dan kun je ook na gaan denken over een nieuw…

22 april, 2020

9 moderne badkamerdesigns ter inspiratie!

Een nieuwe badkamer aan laten brengen doe je doorgaans niet zo heel erg vaak. Als je gaat verhuizen is dit vaak wel aan de orde en ook als je besluit om je bestaande woning grondig te gaan verbouwen.

27 februari, 2020

9 moderne badkamers met een fantastische douche

Moderne badkamers kun je op homify in overvloed vinden. En dan hoeven ze natuurlijk niet heel strikt in de moderne stijl te passen, want er zijn ook allerlei eclectische voorbeelden voorhanden.

30 januari, 2020

Een sauna inbouwen in de badkamer: de prachtigste voorbeelden!

Je badkamer is doorgaans een plek waar je voor een bad, een douche of een toiletbezoek bent, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon meer van gaan maken. Een sauna inbouwen in de badkamer is namelijk een prima idee als je een beetje ruimte over hebt.

22 december, 2018

Een hangend toilet plaatsen: een kleine handleiding

De wc is een ruimte in je huis die vooral erg praktisch van aard is. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het er ook wel een beetje mooi en aantrekkelijk uit mag komen te zien! Een hangend toilet kan in hoge mate bijdrage aan een stijlvolle en sfee…

20 december, 2018

De badkamer inrichten: handige ideeën en tips!

De badkamer is een plek waar je elke dag komt om je lekker op te frissen, of het nou aan het begin van de dag is of juist voor dat je gaat slapen. Een aangenaam ingerichte badkamer is dan ook zeker een cadeau voor jezelf.

18 december, 2018

Een gietvloer in de badkamer: iets voor jou?

Vloeren kunnen in het algemeen in allerlei uitvoeringen worden geleverd. En al was je in het verleden in de badkamer op dat gebied misschien wat beperkter, tegenwoordig zijn ook de meeste vloeren geschikt voor de badkamer.

30 augustus, 2018

Zo voeg je die mooie betonlook toe aan je badkamer..

Wil je graag die mooie betonlook toevoegen aan je badkamer? Het is de grote trend van dit moment en niet zonder reden. Deze prachtige matte en soms gevlekte structuur zorgt voor een zeer stoere en verfijnde look.

28 augustus, 2018