Magazine

Met deze 15 Betegelingsideeën Maak Je van Je Badkamer een Paradijs

Als je een badkamer gaat inrichten, kun je enorm veel kanten op! Dit blijkt zeker uit dit prachtig ideabook. Je kunt kiezen voor een houten vloer, een betonnen afwerking of een geschilderde look.

06 mei, 2022

Dit Zijn de Opties voor het Maken van de Perfecte Badkamervloer

De badkamer is zonder twijfel de meest vochtiger ruimte in ons huis. De reden hiervoor spreekt voor zich, maar dat vraagt wel om een vloer die tegen een stootje kan qua water. Vroeger zou je dan al snel uitgekomen zijn bij stevige badkamertegels, maa…

10 april, 2022

5 Tips om de Ruimte in je Badkamer Optimaal te Benutten

Het slim inrichten van je badkamer is een uitdaging op zich. Zeker als je niet veel vierkante meters tot je beschikking hebt, loont het de moeite hier goed over na te denken. Hoe maak je optimaal gebruik van je badkamer zonder een muur te hoeven uitb…

28 februari, 2022
Ad

Ontdek Drie Verbouwingen van Badkamers (Voor en Na Foto's)

Is je badkamer nodig toe aan een grondige renovatie of heb je een klushuis of nieuwbouwhuis gekocht en weet je niet hoe je de badkamer moet verbouwen? In dit artikel laten we je 3 badkamers (voor en na foto's) zien en kun je zien hoe je een gewone ba…

11 februari, 2022

16 te Gekke Ideeën voor Badkamerdecoratie

De badkamer is een beetje een vreemde ruimte. Jarenlang was het devies: een paar tegels, een bad en klaar. Tegenwoordig willen we echter de mooiste tegels, de mooiste vloer, goede verlichting en de beste accessoires en apparatuur.

31 januari, 2022

Zo Kun je Gemakkelijk de Douchecabine Schoonmaken

De douchecabine schoonmaken is een klus waar je flink tegenop kunt zien. De douchecabine kan erg vies worden door kalk en zelfs schimmel! Er kunnen hardnekkige vlekken op de tegels maar ook op de glazen wanden zitten.

20 januari, 2022

Je Badkamer Kiezen met je Sterrenbeeld? Hier Moet je Op Letten

Het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar sommige interieurdesigners geloven er echt in: je interieur kiezen op basis van je sterrenbeeld. Sterrenbeelden staan voor de datum waarin je geboren bent.

21 december, 2021

Hoe Verbouw je een Kleine Badkamer?

We hebben niet allemaal de luxe om een badkamer te hebben met heel veel ruimte. Sterker nog, de ruimte kan zelfs zeer klein zijn. In dat geval is het moeilijk om de badkamer goed te kunnen inrichten of verbouwen.

17 december, 2021

15 Inspiraties voor de Inloopdouche

De bad met een douche heeft de laatste decennia plaatsgemaakt voor inloopdouches en eigenlijk zien we ook die douche met een kuipje en schuifdeuren niet meer, maar echt een inloopdouche op een niveau die je bij wijze van spreken in zou kunnen rollen,…

22 november, 2021

Zo Zorg je dat een (Bad)kamer Zonder Ramen Niet te Donker Wordt

Een badkamer zonder ramen is geen bijzonderheid, zeker niet in een appartement of flat. Het daglicht dat je daardoor kwijtraakt, zou je op de een of andere manier op moeten zien te vangen met kunstmatig licht.

29 oktober, 2021