badkamer magazine

Magazine

Deze 11 badkamer wastafels doen je met verstomming slaan

De badkamer. De kamer die we het eerste bezoeken als we ons bed uitkomen en de laatste als we terug naar bed gaan. Tanden poetsen, make-up aanbrengen, scheren, haar kammen, etc. We spenderen enorm veel tijd in onze badkamer.

06 december, 2020

Je toilet creatief inrichten? Zo doe je het!

Hoe ziet jouw WC eruit? Wees eens eerlijk? De meeste toiletruimtes hebben een wat kleurloze inrichting met witte, zwarte of grijze tegels. Maar er is nog zoveel meer mogelijk! Met wat simpele aanpassingen kun je deze plek heel simpel tot een echte de…

22 november, 2020

Douchecabine schoonmaken? Lees deze 7 supertips!

Iedereen kent het wel: je hebt net de badkamer helemaal schoongemaakt en al na een dag zie je weer kalkaanslag op de douche. Die witte aanslag op de glaswand van de douche is geen prettig zicht.

01 november, 2020

12 manieren om meer ruimte te creëren in een kleine badkamer

Badkamers komen in alle vormen, kleuren en groottes. Misschien heb je wel een grote luxueuze badkamer met grijze tinten of een iets kleinere maar kleurrijkere badkamer. Als dat laatste het geval en je graag wat meer ruimte wil creëren in jouw badkame…

30 augustus, 2020

12 keer kleurinspiratie voor de badkamer!

Laat je die vakantie dit jaar maar voor wat het is en besteed je het geld liever aan je huis? Een heerlijke nieuwe badkamer is dan een van de cadeaus die jij jezelf kunt gaan geven.

15 juli, 2020

Een badkamer met een bijzonder mozaïek

De badkamer: de plek bij uitstek om lekker te ontspannen. En in tijden waarin je meer dan huis bent dan ooit, is het verstandig dat jij ook goed om je uiterlijk denkt. Een gezonde geest in een gezond lichaam zeggen ze immers! Stralend naar buiten tre…

29 mei, 2020

Een bijzondere eclectische badkamer

Welke ruimtes in je huis zijn nog aan een opknapbeurt toe? Valt de badkamer daar toevallig ook onder? Het zou dan zo maar kunnen zijn dat de bijzondere trendy badkamer van de specialisten van Maxaro uit Roosendaal dan de ideale inspiratiebron is.

27 mei, 2020

Genieten van een prachtige badkamer

Komen de muren af en toe op je af? Even lekker ontspannen in bad kan een aangename afwisseling zijn van alle tijd die je in de woonkamer doorbrengt. En mocht jouw badkamer nou niet helemaal naar wens zijn, dan kun je ook na gaan denken over een nieuw…

22 april, 2020

9 moderne badkamerdesigns ter inspiratie!

Een nieuwe badkamer aan laten brengen doe je doorgaans niet zo heel erg vaak. Als je gaat verhuizen is dit vaak wel aan de orde en ook als je besluit om je bestaande woning grondig te gaan verbouwen.

27 februari, 2020

9 moderne badkamers met een fantastische douche

Moderne badkamers kun je op homify in overvloed vinden. En dan hoeven ze natuurlijk niet heel strikt in de moderne stijl te passen, want er zijn ook allerlei eclectische voorbeelden voorhanden.

30 januari, 2020