Magazine

Ontdek bijzondere badkamers met een ijzersterk design én een verhaal

De badkamer is een ruimte die we vaak compleet functioneel en strak inrichten. Dat is logisch, want de badkamer is niet dezelfde ruimte als een woon- of slaapkamer waar je veel tijd doorbrengt.

30 januari, 2023

Dit Zijn de Badkamertrends van 2023

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent dat er ook weer een hoop nieuwe interieurtrends zijn! In het onderstaande artikel maak je kennis met een aantal trends voor de badkamer.

06 januari, 2023

Handige Accessoires voor de Badkamer die Je Moet Hebben

In je badkamer staan vaak allerlei accessoires waar je niet eens hebt gedacht dat je ze hebt of nodig hebt. Van een spiegel tot een toiletborstel; de badkamer is bij uitstek een plaats waar accessories hun plaats verdienen.

18 december, 2022

Wintertrends voor Je Badkamer: Zo kan het Ook

Het is winter en dat is een periode dat de badkamer wel wat meer warmte kan gebruiken. Letterlijk en figuurlijk. Over de letterlijke warmte hebben we het niet in dit artikel. Er zijn tal van slimme manieren om je badkamer te verwarmen op een slimme m…

10 december, 2022

Accessoires, Meubels en Decoraties die Je Badkamer Beter Maken

Je badkamer is een ruimte waar je meestal niet zoveel aandacht aan besteedt qua inrichting. Het moet functioneel zijn: een wastafel, bad en/of douche en natuurlijk wat ruimte voor toiletartikelen.

27 november, 2022

De Beste Opbergmogelijkheden van dit Moment

Niet is zo belangrijk in je woning als een goede opbergmogelijkheden. Opbergen draagt bij aan een opgeruimd huis en een opgeruimd huis draagt weer bij aan een opgeruimd karakter en een leeg hoofd om elke dag weer er tegenaan te gaan.

23 november, 2022

Hoe vaak Moet Je Je Badkamer Schoonmaken: Advies en Tips!

Hoewel het schoonmaken van de badkamer waarschijnlijk niet echt je favoriete huishoudelijke taak is, is het wel belangrijk dat je regelmatig die schoonmaakbeurt uitvoert. Een goed onderhouden badkamer gaat namelijk tussen de 15 tot 20 jaar mee.

09 november, 2022

Goedkope Manieren om Je Badkamer op te Knappen

De badkamer renoveren is een fikse klus waar je misschien liever niet aan begint. Gelukkig hoef je niet meteen een loodgieter en tegelzetter te bellen als je iets anders van je badkamer wilt maken. Slimme decoratietips kunnen al heel veel uithalen.

03 november, 2022

Badkamer Opvrolijken Met Spiegels: 13 Beste Designs, Tips en FAQ!

Spiegels. Ze zijn niet alleen enorm handig om je make-up aan te brengen of om te checken hoe je outfit eruit ziet, maar ook om je woning op te vrolijken. Je huis of appartement ziet er dankzij spiegels namelijk groter, lichter en opener uit.

27 oktober, 2022

Je Badkamer/Toilet Onder de Trap: Een Goed Idee of Een “No-No”?

Heb je een trap in je woning? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat er daaronder een ruimte is die vaak onbenut blijft. Als je er dan zou voor kiezen om die plaats in te richten, dan zou je naar alle waarschijnlijkheid opteren om er een schoenenrek,…

23 oktober, 2022