badkamer magazine

Magazine

Een toilet verbouwen: alle opties en kosten op een rij

Wist je dat je in totaal zo'n drie jaar van je leven doorbrengt op je toilet? Dit kleinste kamertje is dus niet de meest onbelangrijke ruimte in huis. Maar vaak komt deze ruimte wel op de laatste plaats wanneer het om inrichting, design en sfeer gaat.

07 april, 2021

15 fantastische ideeën voor kleine badkamers

We weten dat het ontwerpen en inrichten van kleine badkamers niet altijd een gemakkelijke taak is. Het is vaak een uitdaging om functionaliteit en esthetiek op een goede manier te combineren.

30 maart, 2021

Een terrazzo vloer in de badkamer: 6 fraaie voorbeelden!

Heb je wel eens vaker van een terrazzo vloer gehoord? Wat het precies is gaan we je zo meteen uitgebreid uitleggen! Maar we kunnen alvast verklappen dat het voor bijvoorbeeld badkamers in Mediterrane stijl een prachtige vloer is om aan te schaffen! E…

25 maart, 2021

Een spa in je badkamer: zo kun je dit realiseren!

Ga je regelmatig naar een kuuroord voor dat weldadige gevoel van een avondje sauna? Alle stress is direct verdwenen wanneer je even geniet van de warmte van zo'n saunabad. En dat is natuurlijk geen overbodige luxe in onze drukke levens waarin we wein…

24 maart, 2021

Doucheputje verstopt? Zo is hij snel weer ontstopt!

Je wilt net heerlijk lang gaan douchen en ja hoor, het is weer zover: het water stroomt weer over. Lange haren en doucheputjes vormen nou eenmaal geen goede combinatie. Niet echt een aangenaam klusje om dat vervolgens weer schoon te maken en al helem…

20 maart, 2021

Zo kies je de perfecte raambekleding voor jouw badkamer met 20 mooie voorbeelden

We kiezen steeds vaker voor daglicht in de badkamer. En er is natuurlijk ook niets prettiger dan wat natuurlijk licht om deze ruimte en je huis nog helderder en frisser te laten lijken.

18 maart, 2021

Verwijder kalk en schimmel uit de douche - 12 tips

Het is niet de leukste klus, maar hij is helaas wel hard nodig. Als we er niet op tijd bij zijn kan het zelfs gevaarlijk worden. We hebben het natuurlijk over het schoonmaken van de douche.

09 maart, 2021

25 geniale ideeën voor je douche

Sommige van ons verkiezen een bad in plaats van een douche, terwijl andere dan weer resoluut voor die laatste kiezen. Behoor je tot die laatste groep? Dan heb je geluk want dan is dit ideabook zeker iets voor je! Of je nu een minibadkamer hebt of jui…

25 februari, 2021

Hoe kies je de juiste tegels voor jouw badkamer

Een mooi ingerichte badkamer valt of staat bij de letterlijke en figuurlijke basis: het kiezen van de juiste vloer. Natuurlijk is die basis in eerste instantie domweg een kwestie van smaak.

23 februari, 2021

Elektrische vloerverwarming in de badkamer: wat moet je allemaal weten?

Een aangename temperatuur in de badkamer is eigenlijk een noodzakelijke voorwaarde als jij van een verkwikkende douche of een heerlijk bad wilt genieten. Vloerverwarming is een manier om de badkamer op aangename wijze te verwarmen.

18 februari, 2021