Magazine

Hoe Jouw Zolder Omtoveren tot een En-Suite Slaapkamer: 10 Stappen

Heb je een leegstaande zolder en wil je die omtoveren tot iets meer dan een opbergruimte? Dan kun je die bijvoorbeeld inrichten als een gezellige zithoek, een entertainmentruimte of als een rustgevende slaapkamer.

26 februari, 2024

Het Maximaliseren Van Natuurlijk Licht In Uw Huis Tijdens Winter

Het winterseizoen kan voor velen een uitdaging zijn als het gaat om het behouden van een heldere en levendige sfeer in huis. Met kortere dagen en minder daglicht kan het interieur soms somber aanvoelen.

22 februari, 2024

Februari Feng Shui: Meubels Rangschikken Voor Positieve Energie

In de wereld van Feng Shui draait alles om het vinden van balans en harmonie in onze leefomgevingen. De manier waarop u uw meubels rangschikt, kan een aanzienlijke invloed hebben op de energiestroom in uw huis.

21 februari, 2024

Luxe in de Badkamer: Tips en Trends voor een Chique Ruimte

In een realiteit waarin het dagelijks leven steeds meer vraagt dat we tijd vinden om te ontspannen en uit te rusten, is de badkamer meer dan een functionele ruimte geworden. Tegenwoordig is het een persoonlijk toevluchtsoord, een toevluchtsoord waar…

14 februari, 2024

De Meest Geschikte Materialen Voor Badkamerbekleding

Tegels zijn niet de enige geschikte bekleding voor een badkamer. U kunt ook kiezen voor houten of gebrande cementbekleding voor de vloer, of zelfs vochtbestendige verf voor de muren.

05 februari, 2024

Renovatie Kleine Badkamers: Tips En Kosten

De badkamer is een van de ruimtes in huis die snel hun glans verliezen, mede door dagelijks gebruik en de uitdagende vochtigheidsomstandigheden waaraan materialen worden blootgesteld. Het is ook een ruimte die gemakkelijk uit de mode raakt.

Hoe Je het Juiste Toilet uitkiest: 8 Belangrijke Factoren

Het toilet is een fundamenteel onderdeel van de badkamer en het kiezen van het juiste toilet voor de badkamer bij je thuis is essentieel. Hier zijn enkele dingen waarmee je rekening moet houden bij het zoeken naar het perfecte toilet.

28 januari, 2024

Thuis Wellness: Creëer Je Ontspannende Spa-achtige Badkamer

In onze hectische levens is het creëren van een oase van rust in onze eigen woning essentieel geworden. Een ruimte waarin we kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en ultiem kunnen ontspannen.

25 januari, 2024

Laminaat gebruiken in de badkamer: Waarom en hoe?

Er wordt vaak gedacht dat een laminaatvloer of parketlaminaat niet thuishoort in de badkamer omdat vocht en hout niet samengaan. Toch is dit alles behalve waar. Als je een hoogwaardige laminaatvloer van onze professionals wilt (laten) aanleggen in jo…

05 januari, 2024

Complete gids voor het kopen van goedkope en efficiënte wasdrogers

Tegenwoordig zijn goedkope wasdrogers fundamentele onderdelen van ieders dagelijkse routine. Deze gids is bedoeld om lezers te begeleiden bij het slim kiezen van zuinige wasdrogers, die efficiëntie bieden zonder dat dit ten koste gaat van het budget.

28 december, 2023