Magazine

Douche vs Bad: Hoe Maak Je de Beste Keuze?

Sommige onder ons verkiezen steevast een deugddoende douche terwijl andere daarentegen zweren bij een heerlijk warm bad. Je hebt ongetwijfeld ook zeker en vast een voorkeur. Beide komen zowel met voor -als nadelen.

14 september, 2022

Organisatietips voor in de Badkamer

Hoe richt je de badkamer in? Dat is een lastige vraag, maar je zult daarbij zeker rekening moeten houden met twee zaken: opbergruimte en wat waar komt te staan. Het is lastig om voor ons te bepalen wat je waar gaat plaatsen, want dat zal afhangen van…

06 september, 2022

Hoe Moderne Design Jouw Badkamer kan Maximaliseren

Of je het nu leuk vindt of niet, je zult een groot deel van je leven in je badkamer doorbrengen. Voor de meesten van ons denken we er niet te veel over na, behalve om meestal te klagen dat er niet genoeg ruimte is.

29 augustus, 2022

Ontdek Enkele Verbazingwekkende Kleurrijke Badkamers

De badkamer komt vaak in drie tinten: grijs, wit en zwart. Hoewel dat natuurlijk een goede basis is voor deze ruimte, is het zeker niet verkeerd ook met kleur te werken. Subtiele kleuren zijn altijd leuk, maar je kunt ook uitpakken als je dat wilt.

28 augustus, 2022

Handige Tips voor het Bestellen van Raamdecoratie op Maat

In de huidige huizenmarkt kan het enorm lastig zijn om een woning te vinden. Als je er dan een gevonden hebt kun je je erg gelukkig prijzen! Nu is het natuurlijk tijd om je nieuwe plekje naar wens in te richten.

11 augustus, 2022

Wat is Beter een Bad of een Douchecabine? Alle Voor- en Nadelen op een Rijtje

Een nieuwe badkamer. Dat vraagt vaak om de afweging bad of douchecabine. Nu sluit het een het ander niet meteen uit, maar we zijn niet al te vaak gezegend met zo’n grote badkamer dat we er zoveel in kunnen proppen.

21 juli, 2022

De Beste Decoratie Ideeën met Badkamertegels

Onze badkamer hoeft niet meer helemaal betegeld te worden, want met speciale verf en allerlei andere materialen zoals beton cire, is het mogelijk om je badkamer waterdicht te houden op andere manieren. Toch is en blijft de tegel koning in de badkamer.

03 juni, 2022

Met deze 15 Betegelingsideeën Maak Je van Je Badkamer een Paradijs

Als je een badkamer gaat inrichten, kun je enorm veel kanten op! Dit blijkt zeker uit dit prachtig ideabook. Je kunt kiezen voor een houten vloer, een betonnen afwerking of een geschilderde look.

06 mei, 2022

Dit Zijn de Opties voor het Maken van de Perfecte Badkamervloer

De badkamer is zonder twijfel de meest vochtiger ruimte in ons huis. De reden hiervoor spreekt voor zich, maar dat vraagt wel om een vloer die tegen een stootje kan qua water. Vroeger zou je dan al snel uitgekomen zijn bij stevige badkamertegels, maa…

10 april, 2022

5 Tips om de Ruimte in je Badkamer Optimaal te Benutten

Het slim inrichten van je badkamer is een uitdaging op zich. Zeker als je niet veel vierkante meters tot je beschikking hebt, loont het de moeite hier goed over na te denken. Hoe maak je optimaal gebruik van je badkamer zonder een muur te hoeven uitb…

28 februari, 2022
Ad