Magazine

De leukste ideeën voor jouw kleine badkamer

Een klein huis zorgt er vaak voor dat je als bewoner net even wat creatiever met de ruimte om moet gaan. Zie je dat als een belemmering of juist als een uitdaging? Wij kiezen wat dat betreft zeker voor het laatste! En ook als het op jouw kleine badka…

19 maart, 2018

Douchecabine schoonmaken? Lees deze 7 supertips!

Iedereen kent het wel: je hebt net de badkamer helemaal schoongemaakt en al na een dag zie je weer kalkaanslag in je douche. Geen uitnodigend gezicht die witte aanslag op het glas.

16 maart, 2018

De 10 mooiste inloopdouches ooit!

In  vrijwel elke badkamer bevindt zich tegenwoordig wel een inloopdouche. Of we dromen ervan om er een te hebben… En het is ook een ongekende luxe om alle ruimte te hebben en lang te genieten van die warme stortdouche.

25 februari, 2018

De perfecte locatie voor planken in je badkamer

In de badkamer vergeten we soms de extra opslagruimte voor decoratieve doeleinden of om wat spullen makkelijk bij de hand te hebben. En het op fraaie wijze integreren van een paar planken of een nis is niet altijd de meest eenvoudige taak.

21 februari, 2018

De leukste badkamertrends van 2018!

Lekker met je huis aan de slag? Na het zien van de laatste en leukste badkamertrends van 2018 wil je waarschijnlijk wel de boel daar een beetje op gaan knappen! En dat is juist ook leuk om zo richting het voorjaar eens lekker mee aan de slag te gaan.

20 februari, 2018

13 geweldige badkamers die je niet mag missen en waar je misschien nog wat van kunt opsteken

Een badkamer is een absolute noodzaak in een huis – je hebt er misschien zelfs meer dan één nodig! Daarom introduceren we vandaag 13 badkamerfoto's met ideeën die je heel eenvoudig kunt kopiëren.

20 februari, 2018

Deze 8 kleine badkamers moet je zien voordat je start met renoveren...

De badkamer moet vaak ruimte inleveren als je woning wat aan de kleine kant is. Hier vind je 8 oplossingen voor kleine badkamers!

11 februari, 2018

6 geweldige ideeën voor een kleine droombadkamer

In een kleine woning is de badkamer meestal een krappe ruimte waar je net een toilet, een wastafel en douchecabine kwijt kunt. Het is vooral een functionele ruimte. Maar toch kun je zelfs van de kleinste badkamer een persoonlijke en sfeervolle ruimte…

07 februari, 2018

10 must see moderne badkamers

De badkamer is een functionele plek en het is van onschatbare waarde dat je je er op je gemak voelt. Deze intieme ruimte hoeft niet alleen altijd schoon en opgeruimd te zijn, maar zorg wel voor de nodige esthetische harmonie.

06 februari, 2018

7 inspirerende ideeën voor een kleine badkamer

Het is nog vroeg in het jaar en dus nog steeds de tijd om goede voornemens waar te maken. Vandaag kijken naar een aantal ideeën om van een kleine badkamer toch een groots en prachtig geheel te maken. Laat je inspireren en ga aan de slag!

23 januari, 2018