Magazine

15 Inspiraties voor de Inloopdouche

De bad met een douche heeft de laatste decennia plaatsgemaakt voor inloopdouches en eigenlijk zien we ook die douche met een kuipje en schuifdeuren niet meer, maar echt een inloopdouche op een niveau die je bij wijze van spreken in zou kunnen rollen,…

22 november, 2021

Zo Zorg je dat een (Bad)kamer Zonder Ramen Niet te Donker Wordt

Een badkamer zonder ramen is geen bijzonderheid, zeker niet in een appartement of flat. Het daglicht dat je daardoor kwijtraakt, zou je op de een of andere manier op moeten zien te vangen met kunstmatig licht.

29 oktober, 2021

Deze 17 uitzonderlijke badkamerdesigns zijn een must-have

Of je nu wakker wilt worden met een verfrissende douche of de dag wilt afsluiten met een ontspannend warm bad, je zult steeds willen genieten van een prachtige, rustgevende en praktische badkamer.

31 mei, 2021

7 tips hoe je opbergmogelijkheden in jouw badkamer creëert!

Misschien herken je het volgende probleem: Ik hou van een opgeruimde, schone en rustgevende badkamer. Graag zou ik zoals op de eerste foto alleen de nodige attributen willen hebben zodat het er top uitziet.

29 april, 2021

Bad of douche: waar kies je voor en waarom?

Soms is er weinig ruimte in je badkamer en moet je keuzes maken. Douche of bad, waar kies je voor? In de winter is het natuurlijk heerlijk om met kaarslicht in een warm bad rond te dobberen, maar voor je dagelijkse opfrisbeurt is een ruime douche nat…

28 april, 2021

Zo tegel je de muren van je badkamer

Zelf de badkamer betegelen. Het klinkt een stuk moeilijker dan het eigenlijk is. Met de juiste materialen, de juiste voorbereiding en de nodige kennis is het uiteindelijk niet zo ingewikkeld.

28 april, 2021

10 badkamer voorbeelden met een vrijstaand bad

We hebben allemaal wel een voorkeur voor een bad of een douche. Als je meer te vinden bent voor het laatste, dan is dit ideabook jammer genoeg niets voor je (of we zouden je moeten kunnen overtuigen dat een bad echt ontspannend is), maar als je een l…

20 april, 2021

14 vloeren die je badkamer omtoveren tot een prachtig paradijs

Als we de badkamer gaan inrichten, dan denken we meestal alleen maar na over wat je erin wilt hebben. Een bad of douche, een of meerdere lavabo’s, de accessoires, etc. Toch is het ook van cruciaal belang om goed na te denken over de vloer die je gaat…

19 april, 2021

Een nis in de muur: zo leuk en handig kan het zijn

Je kunt natuurlijk nooit genoeg plekken hebben in je huis waar je dingen kunt opbergen. Dat kunnen kasten, planken of tafeltjes zijn. De ene keer wil je datgene wat je opbergt juist niet zien en de andere keer weer wel.

15 april, 2021

De 10 mooiste kleine badkamers

Het is natuurlijk het streven om je huis zo stijlvol en tegelijk ook zo praktisch mogelijk in te richten. De focus van onze inspanning ligt daarbij vaak op de ruimtes waar we de meeste tijd doorbrengen: de woonkamer en de keuken bijvoorbeeld.

14 april, 2021