badkamer magazine

Magazine

Schitterende verf voor in de badkamer

Menig badkamer is tot het plafond betegeld. Maar dat kan soms eigenlijk een beetje afbreuk doen aan de sfeer en de stijl van de badkamer. En dat is heel erg jammer! De experts van Pure & Original uit Lelystad hebben echter verf die ook voor de ba…

18 november, 2019

Een sauna inbouwen in de badkamer: de prachtigste voorbeelden!

Je badkamer is doorgaans een plek waar je voor een bad, een douche of een toiletbezoek bent, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon meer van gaan maken. Een sauna inbouwen in de badkamer is namelijk een prima idee als je een beetje ruimte over hebt.

22 december, 2018

Een hangend toilet plaatsen: een kleine handleiding

De wc is een ruimte in je huis die vooral erg praktisch van aard is. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het er ook wel een beetje mooi en aantrekkelijk uit mag komen te zien! Een hangend toilet kan in hoge mate bijdrage aan een stijlvolle en sfee…

20 december, 2018

De badkamer inrichten: handige ideeën en tips!

De badkamer is een plek waar je elke dag komt om je lekker op te frissen, of het nou aan het begin van de dag is of juist voor dat je gaat slapen. Een aangenaam ingerichte badkamer is dan ook zeker een cadeau voor jezelf.

18 december, 2018

Een toilet verbouwen: alle opties en kosten op een rij

Wist je dat je in totaal zo'n drie jaar van je leven doorbrengt op je toilet? Dit kleinste kamertje is dus niet de meest onbelangrijke ruimte in huis. Maar vaak komt deze ruimte wel op de laatste plaats wanneer het om inrichting, design en sfeer gaat.

15 december, 2018

Bad of douche: waar kies je voor en waarom?

Soms is er weinig ruimte in je badkamer en moet je keuzes maken. En tja, waar kies je dan voor? In de winter is het natuurlijk heerlijk om met kaarslicht in een warm bad rond te dobberen, maar voor je dagelijkse opfrisbeurt is een ruime douche natuur…

06 december, 2018

Een gietvloer in de badkamer: iets voor jou?

Vloeren kunnen in het algemeen in allerlei uitvoeringen worden geleverd. En al was je in het verleden in de badkamer op dat gebied misschien wat beperkter, tegenwoordig zijn ook de meeste vloeren geschikt voor de badkamer.

30 augustus, 2018

Zo voeg je die mooie betonlook toe aan je badkamer..

Wil je graag die mooie betonlook toevoegen aan je badkamer? Het is de grote trend van dit moment en niet zonder reden. Deze prachtige matte en soms gevlekte structuur zorgt voor een zeer stoere en verfijnde look.

28 augustus, 2018

Elektrische vloerverwarming in de badkamer: wat moet je allemaal weten?

Een aangename temperatuur in de badkamer is eigenlijk een noodzakelijke voorwaarde als jij van een verkwikkende douche of een heerlijk bad wilt gaan genieten. Vloerverwarming is een manier om de badkamer op aangename wijze te verwarmen.

27 augustus, 2018

Zo kies je de perfecte raambekleding voor jouw badkamer met 20 mooie voorbeelden

We kiezen steeds vaker voor daglicht in de badkamer. En er is natuurlijk ook niets prettiger dan wat natuurlijk licht om deze ruimte nog helderder en frisser te laten lijken. Maar wat is nu geschikte raambekleding voor je badkamer? Want je wilt natuu…

16 augustus, 2018