Magazine

Elf Bijzonder Mooie Modulaire Huizen: Ontdek Er Alles over!

Modulaire huizen worden steeds meer de focus van veel bouwers. De geavanceerde ontwikkeling op het gebied van materialen en technologie maakt ze tot een winstgevende, efficiënte en veilige optie.

25 februari, 2024

Hoeveel Kost Een Verlenging Precies

Wie van ons weet dit niet: we houden van onze vier muren en willen daar eigenlijk nooit meer weg. Maar op een gegeven moment realiseren we ons dat ons huis te klein is – misschien omdat we een baby hebben gekregen maar de kamers niet genoeg zijn, mis…

24 februari, 2024

Het Perfecte Kleurenpalet voor de Gevel van een Huis: Ontdek Het!

De gevel is het visitekaartje van een woning, omdat deze bepalend is voor de eerste indruk die bezoekers van hun woning krijgen. Daarom is het bijzonder belangrijk om de juiste kleur voor de gevel te kiezen.

23 februari, 2024

Het Maximaliseren Van Natuurlijk Licht In Uw Huis Tijdens Winter

Het winterseizoen kan voor velen een uitdaging zijn als het gaat om het behouden van een heldere en levendige sfeer in huis. Met kortere dagen en minder daglicht kan het interieur soms somber aanvoelen.

22 februari, 2024

Tips die je Moet Weten Voordat je de Garage Gaat Verbouwen: Top 5

Als de woonruimte in jouw eigen huis schaars wordt, maar een nieuwe aanbouw, kelder of zolderverbouwing uitgesloten is, blijft er vaak maar één mogelijkheid over om nieuwe perspectieven en extra woonruimte te creëren: Een garageverbouwing.

21 februari, 2024

Februari Feng Shui: Meubels Rangschikken Voor Positieve Energie

In de wereld van Feng Shui draait alles om het vinden van balans en harmonie in onze leefomgevingen. De manier waarop u uw meubels rangschikt, kan een aanzienlijke invloed hebben op de energiestroom in uw huis.

21 februari, 2024

Voor Welke Aan- En Verbouwingen Een Bouwvergunning Nodig

Wilt u uw woonruimte uitbreiden of uw woning op een andere manier verbouwen, maar weet u niet zeker wat wel mag en in welke mate zonder toestemming? Wij proberen hier licht op te werpen en u te laten zien welke maatregelen geen goedkeuring behoeven e…

20 februari, 2024

10 Slimme Huisplattegronden Om U Te Inspireren

Iedereen die een huis of appartement bouwt, moet altijd een plattegrond hebben. Een plattegrond is een tekening of een computergegenereerde illustratie van de ruimtelijke indeling.

18 februari, 2024

Hoe Bouw Je een (Vakantie) Woning In Portugal? Ontdek het Hier!

Een (vakantie)huis bouwen is het avontuur van jouw leven. En ook in Portugal is het een ingewikkeld verhaal, vol bureaucratie en beperkingen.Er zitten vaak jaren tussen de aankoop van de grond en het ontvangen van de sleutel, en dit is ontmoedigend v…

Geniale Ideeën om een Terras of Buitenruimte Af Te Sluiten: 15

De buitenruimtes zijn ideaal om volop te genieten van de zomer. Maar wie heeft nog nooit een barbecue kapot zien gaan omdat het plotseling begon te regenen? Terrassen en buitenruimtes hebben over het algemeen de charme van hun open karakter, maar het…

13 februari, 2024