architectuur magazine

Magazine

Maak deze 10 fouten niet bij het schilderen van je muren!

Vandaag laten wij jou kennis maken met de meest voorkomende fouten die je kan maken bij het schilderen van je muur. Je denkt waarschijnlijk; kan er dan zoveel misgaan? Ja, er kan een hoop misgaan. Wij willen jou voor deze fouten behoeden.

09 november, 2020

Prachtige prefab huizen voor onder de 180.000 euro

Een heel betaalbaar huis dat binnen de drie maanden gebouwd is en waarbij een prachtig modern ontwerp gecombineerd wordt met de nieuwste technieken, willen we toch allemaal. Niet? De professionals van Apriori Albero hebben het in huis.

05 november, 2020

Zo bouw je een fantastisch lowbudget huis

Een huis bouwen is hartstikke leuk. Je kan het helemaal zo maken en vormgeven als je zelf wil. En omdat je zelf de controle hebt, kun je ook de kosten een beetje in de hand houden. Een huis bouwen is natuurlijk niet goedkoop.

05 november, 2020

18 ideeën voor een aanbouw die iedereen kan betalen!

Wij bij Homify begrijpen je helemaal dat wanneer je een fantastische en een door architecten ontworpen aanbouw ziet, je onmiddellijk denkt dat dit een fortuin gekost heeft. Niemand wilt geen enorm grote investeringen doen in het huis omdat we in deze…

30 oktober, 2020

Welkom in de duurzame circulaire community van RHAW ARCHITECTURE

Na een lange werkdag, wil je graag thuiskomen in een oase aan rust. Gedaan met de drukke meetings en weg met de overvolle agenda. Maar wat als je ook tijdens je hectische werkdagen van rust wilt genieten? Dan is RHAW ARCHITECTURE er voor je! Ze kunne…

23 oktober, 2020

Thuiswerk was nog nooit zo aangenaam dankzij Studio Floris

We zullen 2020 ongetwijfeld niet snel vergeten. Van mondmaskers tot bubbels en van Skype calls tot Zoom quizzen. Dit jaar werd ook het jaar van thuiswerken. Zowel werknemers en werkgevers gingen steeds meer gebruik maken van het werken vanop afstand…

18 oktober, 2020

Deze villa van RHAW ARCHITECTURE schittert in haar eenvoud!

Als je intrekt in een nieuwe woning of van plan bent om er zelf een te bouwen, dan zal je ongetwijfeld je personaliteit en stijl willen geven aan je unieke woonst. Niet alleen de bouw maar zeker ook de inrichtingen zullen je verhaal vertellen.

13 oktober, 2020

Duurzame daken

Het Utrechtse RHAW Architecture geeft ons een kijkje in de toekomst van architectuur. Zij richten zich namelijk op duurzame en circulaire ontwerpen met een sterke nadruk op de toekomst.

30 juli, 2020

Laat je leiden door DDP Architecten

Het aangaan van een bouwproject is een hele stap. Je moet het juiste stuk landen vinden, de juiste mensen om je te helpen, het hele traject tot in de puntjes hebben gepland en dan begin je pas.

30 juli, 2020

Hoe Studio Floris de balans vindt tussen traditioneel en modern

Het Amsterdamse Studio Floris word gekenmerkt door haar opvallende samenspel tussen traditionele en moderne elementen. Van complete huizen tot doelgerichte verbouwing, Studio Floris werkt zowel voor particulier als zakelijke klanten.

26 juli, 2020