Magazine

Een uitbouw van glas en staal: zo mooi kan het zijn! 7 schitterende voorbeelden

Als je nou een beetje een gebrek aan ruimte in huis hebt, dan zijn er heel wat opties te bedenken om de leefruimte die je tot je beschikking hebt te vergroten. Verhuizen naar een groter huis bijvoorbeeld, maar vaak zijn er ook meer dan voldoende moge…

30 mei, 2018

Watkostbouwen.nl: professional in de omgeving Eindhoven

Architecten en architectenbureaus opereren onder de meest uiteenlopende namen. De experts van watskostbouwen.nl winden er geen doekjes om: bij hen vind je uiteenlopende projecten waarbij je van tevoren al kunt zien hoeveel het gaat kosten.

22 mei, 2018

De 8 beste architecten uit Rotterdam en omstreken

De titel van dit artikel is veelbelovend en we proberen dan ook zeker om jou aangenaam te verrassen met de 8 beste architecten uit Rotterdam en omstreken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat al die andere architecten uit deze regio die je bij ons kunt…

18 mei, 2018

De 8 beste architecten uit Amsterdam en omstreken

Amsterdam – stad van het van Goghmuseum, het Vondelpark en het Rijksmuseum. Een stad waar liefhebbers van architectuur en design hun hart kunnen ophalen. De grachtengordel van Amsterdam is de geboorteplaats van vele bekende kunstenaars en architecten.

17 mei, 2018

Modern minimalisme ten top

Sommige huizen hebben het allemaal. En deze woning is daar één van. Het wordt gekenmerkt door een zeer minimalistische architectuur en interieurontwerp die de liefhebbers van deze stijl zeker zal bevallen.

06 maart, 2018

Deze eengezinswoning is het toonbeeld van minimalisme

Vandaag reizen we naar Duitsland naar de stad Mainz waar we een eengezinswoning bekijken die zo minimalistisch is dat we deze zouden kunnen zien als toonbeeld van deze stijl. Samen met de bewoners werd gekozen voor een rechthoekige kubuswoning met za…

04 maart, 2018

Geweldige ideeën voor het verfraaien van je terras of tuin

Hoe creëer je gezelligheid op je terras? En hoe laat je het terras er mooier uitzien? In dit artikel presenteren we een aantal eenvoudige ideeën voor het verfraaien van het terras of de tuin.

22 februari, 2018

Moderne woning met Bauhaus designkenmerken en veel comfort

De opdrachtgevers die deze architecten inschakelden, wilden graag een moderne eengezinswoning. Een huis met een uniek eigen karakter dat zeer stijlvol maar in geen geval onpersoonlijk mocht zijn.

17 februari, 2018

Minimalistische woning met bijzonder terras

Een eigen huis is voor velen een droom en in daarom is het zeer belangrijk dat je huis ook aan al je wensen voldoet. Voor sommigen rijmt dit met modern of ultramodern. Vandaag laten we je daarom zo'n ultramodern huis zien met industrieel tintje.

13 februari, 2018

Moderne eengezinswoning met prachtig uitzicht

Het grote voordeel van wonen in een landelijke omgeving is het prachtige uitzicht waar je dan vaak van kunt genieten. En dat is zeker van toepassing op onze woning van vandaag.

11 februari, 2018