architectuur magazine
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Magazine

Duurzame daken

Het Utrechtse RHAW Architecture geeft ons een kijkje in de toekomst van architectuur. Zij richten zich namelijk op duurzame en circulaire ontwerpen met een sterke nadruk op de toekomst.

30 juli, 2020

Laat je leiden door DDP Architecten

Het aangaan van een bouwproject is een hele stap. Je moet het juiste stuk landen vinden, de juiste mensen om je te helpen, het hele traject tot in de puntjes hebben gepland en dan begin je pas.

30 juli, 2020

Hoe Studio Floris de balans vindt tussen traditioneel en modern

Het Amsterdamse Studio Floris word gekenmerkt door haar opvallende samenspel tussen traditionele en moderne elementen. Van complete huizen tot doelgerichte verbouwing, Studio Floris werkt zowel voor particulier als zakelijke klanten.

26 juli, 2020

Genieten van een villa met zwembad

Een villa met zwembad, daar dromen toch vele mensen van! En voor sommigen kan dit ook werkelijkheid worden. De creatieve Nederlands-Italiaanse expert van MEF Architect uit Vinkeveen ontwerpt onder andere zulke villa’s.

10 juli, 2020

De voordelen van een architect

Architecten vormen een belangrijke categorie op homify. Je hebt dan ook ongetwijfeld wel het een en ander gelezen over de werkzaamheden van deze specialisten. Toch is het zo dat je misschien nog niet helemaal bekend bent met de voordelen die een arch…

22 juni, 2020

Huizen renoveren in en rond Amsterdam

Een huis opknappen gebeurt natuurlijk met grote regelmaat. Heb jij daar enige ervaring mee of loop je al lang met die gedachte maar is het er, door wat voor omstandigheden dan ook, nog niet van gekomen? Het kan een heel goed idee zijn om eerst eens m…

21 juni, 2020

Een villa om van te dromen!

Dromen is altijd fijn, uiteraard als het een goede droom betreft! Als je nu bijna gaat slapen of gewoon even wilt gaan dagdromen, dan hebben we schitterende schetsen van een fraaie villa voor je.

18 juni, 2020

7 bijzondere moderne gevels

Gevels geven doorgaans een prachtig visitekaartje van een architect. In dit geval nemen we je mee naar 7 bijzondere gevels die allemaal zijn vormgeven door de specialisten van Studio Floris uit Amsterdam.

28 mei, 2020

De (boeken)kast van een architect!

Een aantal architecten heeft heel wat projecten bij ons aangeleverd. En daarbij zijn uiteraard ook de nodige Nederlandse experts te vinden. Je kent het werk van de Nederlands-Italiaanse architecte van MEF Architect uit Vinkeveen misschien wel.

25 mei, 2020

10 keer een bijzondere voordeur!

Juist nu je de voordeur juist niet zo heel veel gebruikt, laat staan veel gasten ontvangen, is het leuk om eens naar dit visitekaartje van je huis te gaan kijken. Want een bijzondere voordeur kan in de uitstraling van je huis namelijk net het verschi…

09 mei, 2020