Magazine

Verrassend ruim mobiel houten huis

Tiny houses zijn hot! Misschien denk je dat deze huizen nooit ruim of comfortabel genoeg zijn. En dat deels misschien ook waar, maar toch is er tegenwoordig een veel bredere keuze aan mobiele huizen en zien we allerlei nieuwe vormen zoals containerwo…

13 januari, 2018

Een modern appartement met klassieke elementen

Wanneer we besluiten om een huis te bekijken dan weten we vaak niet wat we zullen aantreffen. Of het overeen zal komen met onze smaak of juist niet. De wereld kan globaal worden onderverdeeld in twee categorieën: zij die de voorkeur geven aan de mode…

25 december, 2017

Moderne eengezinswoning met fraai overdekt terras

Een prachtige moderne futuristische woning met grote panoramaramen met veel licht en lucht, een cool design en een directe verbinding naar buiten is exact wat veel architecten tegenwoordig graag zouden creëren.

20 december, 2017

Deze poortwoning mag je niet missen: super uniek!

Deze woning uit het plan Cronenburgh werd gebouwd met een transparante entreehal die vanaf de voorzijde uitzicht biedt op de achterliggende tuin. Deze 'poort' vormt het beeldbepalende element van de woning en fungeert niet alleen als lichtzuil en doo…

07 december, 2017

Een echt sprookjeshuis: wij zijn helemaal verkocht!

De favoriete stad van velen is Parijs. Natuurlijk vanwege de romantische straten, de intieme pleinen en de grandeur van de architectuur. Laten we het heerlijke eten, de excellente wijnen en de historie niet vergeten, die op allerlei manieren in de st…

29 november, 2017

Bakstenen huis in tijdloos design

Rode bakstenen behoren tot de meest klassieke bouwmaterialen en we zien ze dan ook veel in Nederland. En dat een baksteenhuis ook een tijdloos klassiek design kan hebben, wordt direct duidelijk aan de hand van het huis dat we je vandaag laten zien.

28 november, 2017

Moderne bungalows met een unieke vormgeving

Er zijn bungalows die opvallen vanwege hun unieke design. Deze moderne patio bungalows behoren zeker tot deze categorie. De naam patio bungalow doet ons denken aan een comfortabel huis met een aangename relatie met de omliggende natuur.

28 november, 2017

Moderne eengezinswoning met bijzondere details

Vandaag tonen we je een huis dat een toonbeeld is wanneer het gaat om de naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Vanuit de woonkamer geeft dat een gevoel alsof je midden in de weilanden zit.

26 november, 2017

Stap voor stap: een huis bouwen van hout

Vandaag laten we je zien hoe je een huis bouwt met een stalen structuur. Het project is uitgevoerd door het bedrijf Woodenhouse, dat gespecialiseerd is in huizen bouwen volgens deze constructie.

12 november, 2017

Verouderde eengezinswoning krijgt nieuwe look!

Vandaag laten we je het indrukwekkende resultaat zien van een verbouwing van een flink verouderde eengezinswoning. Om de woning een nieuwe look te geven, besloten de architecten om de façade van de woning een complete make over te geven.

08 november, 2017