Magazine

Dit Zijn de Voordelen van Betonnen Muren, Vloeren en Plafonds

Beton, het is niet het materiaal met het meest romantische imago, toch is het al eeuwen een van de meest populaire bouwmaterialen. Tegenwoordig ook vanwege de looks. Beton is stoer, ziet er mooi uit en geeft een spannende industriële look waar we zo…

17 mei, 2022

Tips voor Geslaagde Traprenovatie

Het huis ondergaat een flinke metamorfose en dan wordt de trap uiteraard niet overgeslagen. Hoe maak je die toch al fraaie wenteltrap tot dé blikvanger in de hal? Enkele tips voor een geslaagde traprenovatie.Een goede voorbereiding is het halve werk.

05 mei, 2022

Tips voor Het Inrichten van Je Nieuwe Huis

Heb je een nieuw huis gevonden? Gefeliciteerd! Na het tekenen van het contract is het tijd om je nieuwe huis in te richten. In dit artikel lees je tips om je nieuwe huis in te richten.

01 april, 2022

De Leukste Tiny Houses voor jou op een Rijtje Gezet

Sinds het steeds moelijker wordt om een huis te vinden en we erachter zijn gekomen dat onze ecologische voetafruk enorm is, vinden steeds meer mensen de weg naar het tiny house.

06 augustus, 2021

Bauhaus: De Ultieme Vierkante Droom voor Designliefhebbers

Bauhaus, overgewaaid uit Duitsland en razend populair in Nederland met mensen als Mondriaan en Rietveld. Maar wat is Bauhaus precies en kun je het ook toepassen in je interieur? In dit Ideabook vertellen we je alles over Bauhaus design en de Bauhaus…

30 juli, 2021

Hier Lees Je Alles Over Zonnepanelen

Als je wel eens door het land rijdt zal het je zijn opgevallen dat je steeds vaker zonnepanelen op de daken ziet. Zeker op nieuwbouwhuizen, maar ook oudere woningen maken soms de keuze over te stappen op zonne-energie.

23 juli, 2021

Een Indruk in het Rond van het Spectaculaire PIT Huis met Rond Interieur

Ben jij geïnteresseerd in bijzondere huizen, ronde vormen en innovatief design? Dan ben je op de juiste plek beland, want vandaag wil ik jullie graag een inkijk geven in een heel speciaal huis.

12 juli, 2021

De 10 mooiste droomhuizen - Deel 1

Er zijn huizen waar we met groot plezier naar kijken, maar die ons ook heel jaloers kunnen maken. Dit zijn huizen waar je van droomt om in te wonen. En alhoewel we weten dat we er nooit zullen wonen fantaseren we er graag over in de hoop dat op een…

19 mei, 2021

8 schitterende kubistische woningen die je gezien moet hebben..

De meningen over een kubistisch huis zijn verdeeld. Er bestaan heel wat vooroordelen over dit type huis, zo zou het alleen bereikbaar zijn voor mensen met veel geld. Woorden als: onpersoonlijk, koud en ongezellig, vallen vaak in reviews.

26 april, 2021

Op Zoek Naar een Architect uit Rotterdam? Hier Zijn de Beste 8!

De titel van dit artikel is veelbelovend en we proberen dan ook zeker om jou aangenaam te verrassen met de 8 beste architecten uit Rotterdam en omstreken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat al die andere architecten uit deze regio die je bij ons kunt…

22 april, 2021