Magazine

Glas-in-Lood in een Modern Huis: Zo Ziet dat Eruit

Glas-in-lood is de oudste manier om glazen ramen te maken. We kennen deze techniek waarschijnlijk het beste van de kerk of een oud kasteel. Glas in lood is echter ook in de 20ste eeuw veel gebruikt in huizen.

11 december, 2022

Het Goedkope Alternatief voor Het Huis: 7 Vragen Over Containerwoningen in 2023

Het wordt steeds moeilijker om woonruimte te vinden. Daarnaast worden huizen ook steeds duurder en kleiner. Veel starters zitten met hun handen in het haar en weten niet meer waar ze kunnen wonen.

12 oktober, 2022

Tips als Je van Plan Bent om een Verdieping te Bouwen: 13 Beste!

Wordt het tijd om je woning om te bouwen? Dan kun je misschien gaan voor de renovaties van de ruimtes, de toevoeging van een nieuwe kamer of het plaatsen van een spiksplinternieuw dak.

29 augustus, 2022

Ontdek 10 Minimalistische Huizen om Jou te Inspireren

Minimalisme is een stijl die niet meer weg te slaan is. Het is aan de ene kant heel modern, maar het leuke aan deze stijl is dat het ook erg tijdloos is, omdat het teruggrijpt op klassieke vormen en modellen die we al jaren zien.

23 augustus, 2022

Ga Met Ons Mee Op Reis Langs Enkele Mooie Gevels

Gevels sieren je huis en zorgen ervoor dat je huis mooi wordt. Al vanaf de middeleeuwen zijn gevels enorm belangrijk voor onze woningen. Niet voor niets zijn de statige grachtenpanden in Amsterdam zo mooi versierd.

26 juni, 2022

Dit Zijn de Voordelen van Betonnen Muren, Vloeren en Plafonds

Beton, het is niet het materiaal met het meest romantische imago, toch is het al eeuwen een van de meest populaire bouwmaterialen. Tegenwoordig ook vanwege de looks. Beton is stoer, ziet er mooi uit en geeft een spannende industriële look waar we zo…

17 mei, 2022

Tips voor Geslaagde Traprenovatie

Het huis ondergaat een flinke metamorfose en dan wordt de trap uiteraard niet overgeslagen. Hoe maak je die toch al fraaie wenteltrap tot dé blikvanger in de hal? Enkele tips voor een geslaagde traprenovatie.Een goede voorbereiding is het halve werk.

05 mei, 2022

Tips voor Het Inrichten van Je Nieuwe Huis

Heb je een nieuw huis gevonden? Gefeliciteerd! Na het tekenen van het contract is het tijd om je nieuwe huis in te richten. In dit artikel lees je tips om je nieuwe huis in te richten.

01 april, 2022

De Leukste Tiny Houses voor jou op een Rijtje Gezet

Sinds het steeds moelijker wordt om een huis te vinden en we erachter zijn gekomen dat onze ecologische voetafruk enorm is, vinden steeds meer mensen de weg naar het tiny house.

06 augustus, 2021

Bauhaus: De Ultieme Vierkante Droom voor Designliefhebbers

Bauhaus, overgewaaid uit Duitsland en razend populair in Nederland met mensen als Mondriaan en Rietveld. Maar wat is Bauhaus precies en kun je het ook toepassen in je interieur? In dit Ideabook vertellen we je alles over Bauhaus design en de Bauhaus…

30 juli, 2021