Magazine

Modern minimalisme ten top

Sommige huizen hebben het allemaal. En deze woning is daar één van. Het wordt gekenmerkt door een zeer minimalistische architectuur en interieurontwerp die de liefhebbers van deze stijl zeker zal bevallen.

06 maart, 2018

Deze eengezinswoning is het toonbeeld van minimalisme

Vandaag reizen we naar Duitsland naar de stad Mainz waar we een eengezinswoning bekijken die zo minimalistisch is dat we deze zouden kunnen zien als toonbeeld van deze stijl. Samen met de bewoners werd gekozen voor een rechthoekige kubuswoning met za…

04 maart, 2018

Geweldige ideeën voor het verfraaien van je terras of tuin

Hoe creëer je gezelligheid op je terras? En hoe laat je het terras er mooier uitzien? In dit artikel presenteren we een aantal eenvoudige ideeën voor het verfraaien van het terras of de tuin.

22 februari, 2018

Moderne woning met Bauhaus designkenmerken en veel comfort

De opdrachtgevers die deze architecten inschakelden, wilden graag een moderne eengezinswoning. Een huis met een uniek eigen karakter dat zeer stijlvol maar in geen geval onpersoonlijk mocht zijn.

17 februari, 2018

Minimalistische woning met bijzonder terras

Een eigen huis is voor velen een droom en in daarom is het zeer belangrijk dat je huis ook aan al je wensen voldoet. Voor sommigen rijmt dit met modern of ultramodern. Vandaag laten we je daarom zo'n ultramodern huis zien met industrieel tintje.

13 februari, 2018

Moderne eengezinswoning met prachtig uitzicht

Het grote voordeel van wonen in een landelijke omgeving is het prachtige uitzicht waar je dan vaak van kunt genieten. En dat is zeker van toepassing op onze woning van vandaag.

11 februari, 2018

Waanzinnige kubuswoning!

Dat eengezinswoningen niet altijd meer bestaan uit een zadeldak en baksteengevel is tegenwoordig meer dan bekend. Onze woning van vandaag maakt dit overduidelijk: deze is zonder meer zeer modern en minimalistisch te noemen.

08 februari, 2018

Restauratie van idyllisch gelegen boerderij

Wie droomt er niet van wonen op een boerderij? Vandaag reizen we naar het zuiden waar half verscholen in de groene Brabantse bossen een klassieke oude boerderij ligt. Nabij Bergen op Zoom gelegen in Hengstmere onderging deze boerderij een flinke reno…

02 februari, 2018

Ultramodern droomhuis aan bosrand

Wie houdt van maximale openheid, moderne architectuur en wonen waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen zou zeker even moeten meekijken naar onze woning van vandaag.

31 januari, 2018

Verrassend ruim mobiel houten huis

Tiny houses zijn hot! Misschien denk je dat deze huizen nooit ruim of comfortabel genoeg zijn. En dat deels misschien ook waar, maar toch is er tegenwoordig een veel bredere keuze aan mobiele huizen en zien we allerlei nieuwe vormen zoals containerwo…

13 januari, 2018