architectuur magazine

Magazine

De bijzondere uitbreidingen van een Amsterdamse architect

Bij homify zijn we natuurlijk wel het een en ander gewend op het gebied van architectuur, maar toch worden ook wij met enige regelmaat verrast door de projecten die architecten en andere professionals bij ons laten zien.

28 juni, 2019

De ideale combinatie van architectuur en bouwbegeleiding

Het bouwen van een huis is vaak een complex proces. Gelukkig zijn er heel veel professionals die jou terzijde kunnen staan. En hoe fijn is het dan als een professional meerdere functies combineert? Dat is het geval bij de architecten van Thijssen Ver…

24 juni, 2019

Inspirerende penthouses van Haagse bodem

Als je een geregelde bezoeker bent van homify, dan heb je vast wel eens een project van Archipelontwerpers uit Den Haag voorbij zien komen. De moderne ontwerpen van deze architecten zijn zonder meer de moeite waard om te bekijken.

23 juni, 2019

Eigentijds wonen in een oud bejaardenhuis!

De titel die wij voor dit artikel hebben gekozen komt misschien een beetje vreemd over, maar niets is minder waar. Eigentijds wonen kan namelijk in een oud bejaardenhuis in Amsterdam! En misschien denk je nu wel dat dit een beetje een oubollig geheel…

11 juni, 2019

De pareltjes van een architect uit Den Haag

Bij homify kun je heel veel verschillende architecten vinden die in een hele diverse waaier aan stijlen werken. Vandaag laten we je Nederlands werk zien: de moderne architectuur van de experts van Archipelontwerpers.

29 mei, 2019

Ruimtebesparende ideeën van een Amsterdamse architect

Ruimte wil iedereen wel graag in huis hebben. Maar zeker als je een redelijke bescheiden woning in een drukke stad als Amsterdam hebt, kan dat een utopie lijken. Maar niet als je de juiste architect tegen het lijf loopt! Kevin Veenhuizen Architects u…

27 mei, 2019

10 prachtige prefab huizen voor ieder budget!

Waar denk jij aan bij een prefab huis? Soms heeft dat nog een beetje een negatieve bijklank, maar dat is geheel onterecht. Er is ook op dit gebied ontzettend veel variatie en heel wat architecten hebben dan ook de mooiste prefab huizen ontworpen.

22 mei, 2019

Nederlandse architectuur in het buitenland

Dat Nederlandse architectuur niet alleen in ons eigen land te vinden is, dat wist je misschien wel. En als je wel eens vaker wat van het fraaie werk van de expert van MEF Architects uit Vinkeveen (kan een plaats nog Nederlandser klinken?) voorbij heb…

20 mei, 2019

Bekijk het inspirerende ontwerp van Villa Lidia!

Van de veelzijdige expert MEF Architect uit Vinkeveen, hebben we je al vaker werk laten zien. Elke keer zijn we weer verbaasd over een nieuw ontwerp dat uit de koker van deze architect komt.

30 april, 2019

Duurzame familiewoningen in Amsterdam en omstreken

Duurzaamheid heeft de toekomst. Steeds meer woningen worden zo energieneutraal als mogelijk gebouwd en uiteraard zorgen de nodige architecten ervoor dat deze vormen een beetje plannen krijgen.

29 april, 2019