Magazine

Een prachtig prefab huis voor minder dan 110.000 euro!

Vandaag bekijken we dit prachtige prefab huis van de architecten van Apriori Albero. Het bouwwerk blinkt uit vanwege zijn vorm, het materiaalgebruik en niet in de laatste plaats vanwege zijn betaalbaarheid.

18 augustus, 2017

Voor en Na: de indrukwekkende verbouwing van een gezinswoning

Je neemt een doorsnee gezinswoning in Duitsland, laat de experts van Architektbüro Grimm er een fantastisch plan voor maken, een indrukwekkende verbouwing volgt en vervolgens heb je een compleet ander huis. Dat is in grote lijnen wat hier is gebeurd.

18 augustus, 2017

14 toffe ideeën om een klein huis te decoreren

Het is relatief gemakkelijk om een groot appartement een toffe look te geven. Maar hoe zit dat met een klein appartement? Dat gaan we je hieronder aan de hand van 14 toffe voorbeelden laten zien. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

18 augustus, 2017

10 leuke ideeën die je direct in de badkamer kunt toepassen

We hebben het al wel eens vaker gezegd: de badkamer is qua ruimtes in het huis vaak een beetje een ondergeschoven kindje. En dat is eigenlijk heel erg jammer! Soms hoeft het gelukkig helemaal niet zo ontzettend veel moeite te kosten om er iets leuks…

18 augustus, 2017

7 simpele tips met grote impact op de sfeer in huis

Soms zijn het de meest simpele veranderingen die zorgen voor een totale verandering van de sfeer en stijl van je huis. Ideaal wanneer je het design van een ruimte een totaal andere impuls wilt geven.

18 augustus, 2017

10 manieren voor meer licht in de badkamer

Veel mensen hebben geen ervaring met het verbouwen van hun huis. Het is iets waar je vakmanschap voor moet hebben. In je woning kunnen er dingen zijn waarvan je vindt dat je ze eigenlijk wel zouden moeten veranderen.

18 augustus, 2017

9 kleine en betaalbare zwembaden voor een snelle en frisse duik

Speel je met de gedachte een zwembad te nemen, maar ben je bang dat de zomer voorbij zal zijn voordat deze geïnstalleerd is? Dat valt reuze mee. In dit artikel hebben we negen kleine en betaalbare zwembaden voor je op een rij gezet, die ook nog…

17 augustus, 2017

8 interieurtrends op een rijtje

Iedereen die wel eens een magazine openslaat kan er niet om heen: trends. Trends op het gebied van kleding, op het gebied van eten en uiteraard op het gebied van huizen en interieur.

17 augustus, 2017

12 x betaalbare en leuke planken voor aan de wand

12 voorbeelden van planken voor in huis, 12 kansen om je te laten inspireren. Gewoon even je woning een beetje mooier en ordelijker maken! De rommel in je woning ook zo zat? Een aantal planken kunnen de oplossing zijn voor je chaotische interieur.

17 augustus, 2017

Zo decoreer je je woonkamer als een interieur designer

Het is altijd genieten om te kijken naar de creaties van interieur designers. De fraaie kleine unieke details die zijn aangebracht, de samenhang en harmonie in het design en het smaakvolle kleurgebruik.

17 augustus, 2017