Magazine | homify

Magazine

Feng Shui tips voor de slaapkamer die je leven zullen veranderen!

Feng Shui is een oosterse leer waarbij je via wat simpele richtlijnen prachtige rustige serene ruimtes in je huis kunt creëren. En waar is dat nou belangrijker dan in de slaapkamer? De term feng shui betekent letterlijk wind en water en verwijst naar…

28 maart, 2017

Voor, Tijdens en Na: van oude schuur naar rustieke spa

Als je het geluk hebt om een ruime woning te hebben op het platteland, dan kun je (met nog meer geluk!) misschien wel de beschikking hebben over een oude schuur. In dit geval was er een oude schuur aanwezig die niet meer in gebruik was en zich uitste…

28 maart, 2017

Waarom een wit plafond een grote fout is...

Moet je je plafond altijd wit verven? Nee hoor, zeggen wij dan! De nieuwe trend is om creatief te worden met je plafond en deze te voorzien van een fraaie kleur, houtstructuren of mooie sfeerverlichting.

28 maart, 2017

6 manieren om je huis altijd netjes en stralend te houden!

Zou u het niet mooi zijn als we het huishouden zouden doen op een eenvoudige manier, zodat we veel uren overhouden om te genieten van onze vrije tijd? Na het werk, meestal 40 uur per week, thuiskomen en daarna nog hard aan het werk in de huishouding.

28 maart, 2017

Een heerlijke gezinswonig met vele extra's

Vandaag bekijken we dit comfortabele familiehuis met heel veel extra's. Het is van de hand van de Duitse Verfürth Architekten, en dat is er van af te zien. Sober, strak, rechtlijnig maar tegelijkertijd luxe en met oog voor detail uitgevoerd.

28 maart, 2017

Wat vermindert de waarde van je huis?

Misschien houd jij je er wel helemaal niet mee bezig, maar als je al langere tijd in een huis woont, dan kunnen verschillende zaken er voor zorgen dat de waarde van je huis vermindert.

28 maart, 2017

De bouw van een rustieke pergola

Natuurlijk hout is helemaal perfect voor de bouw van een rustieke pergola. Een houten pergola kan een leven lang mee gaan, maar dan moet je wel zorgen voor een uitstekende verzorging van het hout.

28 maart, 2017

Bijzonder wonen in het bos

Heb je er altijd al van gedroomd om in een prachtige bosrijke omgeving te kunnen wonen? Dan is dit project voor jou eentje om van te dromen. In het schitterende Brabantse landschap is dit nieuwe huis te vinden.

27 maart, 2017

12 praktische oplossingen voor je hal

Jassen, schoenen, tassen, onze hal staat er vaak vol mee en waar laat je al die spullen? Het draagt niet bij aan een fraaie verwelkomende entree al deze spullen in de gang en het is ook niet echt praktisch.

27 maart, 2017

Een van de allermooiste Hollandse woningen die je ooit zal zien...

We nemen je vandaag mee op tour naar een bijzondere, duurzame familiewoning die gedeeltelijk verzonken is een beschermd landschap. Een prachtig landschap om precies te zijn! Om het landschap ook prachtig en natuurlijk te houden is er gekozen voor ged…

27 maart, 2017