Magazine

Je Inrichting een Beetje Leuker Maken: Praktische Tips van Diverse Experts

Zit je met je handen in het haar over je interieur en zoek je naar leuke ideeën en praktische tips om ermee aan de slag te gaan. Zoek dan niet verder want in dit artikel geven we je tips van interieur experts zodat jij je inrichting een beetje leuker…

17 januari, 2022

Tips om de Slaapkamer Gezelliger te Maken

Je hebt je huis gezellig ingericht en alles is helemaal naar je smaak. Geweldig, natuurlijk maar als je slaapkamer intussen niet opgeknapt is of naar je zin is, breng je alsnog heel veel tijd door in een ongezellige omgeving. Zonde.

17 januari, 2022

Ontdek de Mooiste Woningen van Amsterdam in een Industriële Stijl

Of je nou in een flat woont of een huis, de industriële stijl is altijd geweldig. Het is een eigentijdse stijl die vooral wordt gekenmerkt met de kernwoorden robuust en stoer. In dit Ideabook nemen we je mee langs een aantal voorbeelden van een indus…

13 januari, 2022

Zo Maak je Jouw Huis Veilig Tegen Inbrekers: 10 Handige Tips

De veiligheid van je huis is enorm belangrijk. Je wilt natuurlijk niet in een huis wonen dat goed binnen te dringen is voor inbrekers. Je wilt voorkomen dat inbrekers jouw huis kiezen.

12 januari, 2022

De 10 Beste Tips om de Muur te Schilderen

De muur schilderen is geen heel moeilijke klus, maar wel enorm belangrijk als je jouw huis een opknapbeurt of make-over moet geven. In dit Ideabook geven we je de beste tips voor het huis schilderen, van de beste tips voor met kleur schilderen tot de…

12 januari, 2022

Je Huis Opruimen Door te Minimaliseren is de Ultieme Opruimtip

Bij Homify zitten we niet verlegen om je opruimtips te geven om zodat jij je huis opruimen kunt. Maar wat we vaak vergeten is dat alles draait om het huishouden organiseren en minimaliseren van spullen.

08 januari, 2022

12 Makkelijke Tips om je Huis Lekker Te Laten Ruiken

Een muf of zelfs stinkend huis is natuurlijk een enorme afknapper. Je huis lekker laten ruiken is daarom zeker geen overbodige luxe voor ultiem woongenot. In dit Ideabook geven we je enkele handige tips om je huis lekker te laten ruiken.

08 januari, 2022

10 Simpele Tips voor Het Inrichten van een Ruimte

Zoek je de perfecte inrichting? Dat kan wel eens flink tegenvallen. Een ruimte inrichten is knap lastig en missers interieur liggen al snel op de loer. In dit Ideabook geven we je 10 tips om het design van je interieur helemaal op orde te hebben zoda…

07 januari, 2022

26 Tips voor de Ultieme Slaapkamerdecoratie

De slaapkamer blijft een belangrijke ruimte. Dat komt omdat we hier veel tijd doorbrengen per dag. Misschien niet per se heel bewust, omdat we slapen, maar we zijn er wel langdurig aanwezig.

07 januari, 2022

Zo Geef je je Huis voor Weinig Geld een Luxe Make Over

Wil je jouw huis een luxe make over geven maar heb je er niet de financiële middelen voor? In dit Ideabook geven we je enkele tips en trucs om zo goedkoop mogelijk je huis om te toveren tot een luxe paradijs.

07 januari, 2022