Magazine

Leuke Winteraccessoires die Je in Huis Kunt Halen om de Donkere Periode Door te Komen

Na een fiks warme herfst is de winter eindelijk echt aangebroken. Het wordt echt kouder en guurder. Tijd om je huis weer winterklaar te maken met de leukste winterdecoraties. Ook in de winter van 2022/23 hebben we weer de leukste spulletjes en meubel…

29 november, 2022

De Vinylvloer die Helpt om Beter te Leven

Veiligheid en hygiëne zijn de basis van elk hotel, restaurant, sportschool, kliniek, buurtgemeenschap of privéwoning. En dit alles zonder de esthetiek teniet te doen. Daarom hebben kwaliteitsvinylvloeren een revolutie teweeggebracht in de manier waar…

28 november, 2022

Blaas Jouw Woonkamer Nieuw Leven in voor Minder dan € 100: 13 Tips

Een make-over geven aan eender welke kamer kan relatief duur uitvallen, zeker als je bijvoorbeeld een nieuwe vloer wil leggen, een nieuwe kleur op de muren wil aanbrengen of wat nieuw meubilair wil kopen.

28 november, 2022

Accessoires, Meubels en Decoraties die Je Badkamer Beter Maken

Je badkamer is een ruimte waar je meestal niet zoveel aandacht aan besteedt qua inrichting. Het moet functioneel zijn: een wastafel, bad en/of douche en natuurlijk wat ruimte voor toiletartikelen.

27 november, 2022

Te Gekke Interieurs die Je Kunt Creëren met de Kleur Paars

Paars is een kleur die we niet vaak zien in huis. Zeker in ruimtes als de woonkamer is paars een beetje een no go. Dat is jammer vinden wij, want paars is een bijzondere kleur die je interieur een lift kan geven.

25 november, 2022

Hoe Schoonmaaktaken Je Stemming Kunnen Verbeteren

Schoonmaken is voor veel mensen een uitdaging. Toch wordt schoonmaken ook gezien als iets therapeutisch. Hoe zit dat? Waarom is schoonmaken voor sommige mensen juist een manier om hun stemming te verbeteren? In dit artikel vertellen we je meer over s…

25 november, 2022

Praktische Keukenmeubels -en Accessoires die Je Moet Kopen: Top 10

Heb je net een nieuwe woning gekocht, trek je voor het eerst in jouw nieuw appartement in of ga je samenwonen met jouw vriend/vriendin? Dan staat er ongetwijfeld een spannende tijd op je te wachten.

24 november, 2022

De Beste Opbergmogelijkheden van dit Moment

Niet is zo belangrijk in je woning als een goede opbergmogelijkheden. Opbergen draagt bij aan een opgeruimd huis en een opgeruimd huis draagt weer bij aan een opgeruimd karakter en een leeg hoofd om elke dag weer er tegenaan te gaan.

23 november, 2022

Hoe Versier Je Je Huis met Objecten?

Je leest vaak op deze website dat je je huis moet versieren met accessoires of objecten. Dat klinkt natuurlijk leuk en aardig, maar daar gaat veel werk in zitten en hoe doe je dat eigenlijk? Je huis opfleuren met spullen? Om je een beetje te helpen m…

22 november, 2022

Behang versus Verf: Wat is Beter?

Wordt het tijd om je woonkamer, slaapkamer of toilet een make-over te geven en die ruimte te voorzien van een nieuw kleurtje? Dan kun je bij onze professionals terecht voor duizend-en-één mogelijkheden.

21 november, 2022