Magazine

Zo bespaar je tijd bij het schoonmaken: 5 fantastische tips!

Schoonmaken is niet de meest populaire vrijetijdsbesteding. Hoeveel fijner is het immers niet om in de zon op het terras te zitten of op de bank met een kopje thee. Er zijn tal van leukere dingen die je kunt doen in je vrije tijd.

21 oktober, 2017

Prachtig gezinswoning met klassieke en moderne trekjes

Dat modern en klassiek goed samen gaan, is al vaak bewezen. Dit prachtige familiehuis van Wir Leben Haus onderstreept die theorie nog eens heel nadrukkelijk. Deze woning heeft veel karakteristieke kenmerken van de bekende Duitse architectuur.

21 oktober, 2017

7 trucs om het huis schoon te maken in 5 minuten!

De meeste mensen zijn graag met van alles bezig, maar houden totaal niet van schoonmaken. Wij herkennen dat. Toch is het heel belangrijk om op gezette tijden eens lekker de bezem door het huis te halen.

21 oktober, 2017

10 stijlvolle tapijten voor de hal

De gang is het eerste wat gasten zien als ze binnenkomen. De gang vertegenwoordigt de rest van de kamers en geeft een eerste indruk. Er zijn verschillende dingen die je kunt gebruiken om je hal stijlvol en uitnodigend te maken.

20 oktober, 2017

Een jaloersmakende vrijstaande gezinswoning

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuk huis dat geschikt zou zijn om als voorbeeld voor een nieuwbouwwoning te dienen? Dan hebben we jouw ideale huis misschien wel gevonden! Deze aantrekkelijke vrijstaande gezinswoning, gebouwd door de Duitse bou…

20 oktober, 2017

10 goede ideeën voor een kleine slaapkamer

De woningen van vandaag de dag, zeker in de grote stad, worden er niet groter op. Sterker nog, door het krimpende aantal vierkante meters per inwoner, omdat er steeds meer mensen in de stad willen wonen, wordt de woonruimte kleiner en kleiner.

20 oktober, 2017

20 creatieve ideeën voor het hoofdeinde van je bed

De slaapkamer is veruit de meest geschikte ruimte in huis om onze persoonlijkheid neer te zetten. Deze rustruimte is de perfecte setting om je fantasie de vrije loop te laten en een magische ruimte te creëren.

19 oktober, 2017

Constructiestaal als bouwmateriaal in huis: een paar fantastische voorbeelden

Constructiestaal voor huizen en daken is sinds de industriële revolutie een belangrijk bouwmateriaal. In hele oude panden zien we vaak nog de oude bouwtechnieken met als basis steen en een houtskelet.

19 oktober, 2017

Een inspirerend appartement op 115 vierkante meter

Wat zou jij doen als je 115 vierkante meter tot je beschikking hebt om een inspirerend appartement in te gaan richten? Die vraag hebben de Italiaanse architecten van Studio Ferlazzo Natoli zichzelf vast ook gesteld toen ze met het ontwerpen van dit h…

19 oktober, 2017

8 kleuren die jouw nachtrust stimuleren

Je hebt er vast wel eens vaker gehoord dat kleuren erg bepalend zijn voor jouw geestelijke gesteldheid. En dat geldt misschien nog wel het meeste in de slaapkamer! In deze ruimte val je in slaap en wordt je ’s ochtends weer wakker en dan is het toch…

18 oktober, 2017