Magazine

7 mooie voorbeelden van een natuurlijke tuinafscheiding

Een tuin is een plek waar je heerlijk van mooi weer kunt genieten. In de ochtend een kopje koffie op een mooie zomerdag en ’s avonds genieten van de verkoeling na een warme dag.

18 augustus, 2018

Fan van een strakke voortuin? Zo leg je hem aan!

Je wilt graag een prachtige voortuin die je elke dag weer blij maakt wanneer je thuiskomt? En je houdt van een strakke, moderne tuin die de architectuur van je woning op fraaie wijze benadrukt? Vandaag vertellen we je welke regels professionele tuina…

17 augustus, 2018

Zo kies je de perfecte raambekleding voor jouw badkamer met 20 mooie voorbeelden

We kiezen steeds vaker voor daglicht in de badkamer. En er is natuurlijk ook niets prettiger dan wat natuurlijk licht om deze ruimte nog helderder en frisser te laten lijken. Maar wat is nu geschikte raambekleding voor je badkamer? Want je wilt natuu…

16 augustus, 2018

22 voorbeelden van de mooiste raamdecoratie voor woonkamers

Wist je dat je raamdecoratie één van de belangrijkste sfeermakers is in je woonkamer? En niet alleen dat, je kunt er ook prachtige accenten mee toevoegen of juist een bepaalde sfeer extra mee benadrukken.

15 augustus, 2018

Schitterende moderne slaapkamer met verf van een verfspecialist uit Lelystad

Ben jij van plan om je slaapkamer binnenkort een nieuw kleurtje te gaan geven? Dan hebben we een moderne slaapkamer voor je die zeer zeker als inspiratie kan gaan dienen! Met een verfspecialist uit Lelystad is gezocht naar de ideale kleur.

14 augustus, 2018

Waanzinnige mooie villa in Haarlem: een puur kunstwerk van de architect

Bij homify zoeken we altijd naar de meest vooraanstaande architecten omdat zij de richting van de Nederlandse architectuur van de komende decennia mogelijk gaan bepalen. Graag nemen we je in dit artikel mee naar het altijd mooie Haarlem, een ideale p…

13 augustus, 2018

Feng Shui kantoor aan huis, gerealiseerd door een interieurarchitect in Nijmegen

Feng shui ken je vast wel als principe om je huis in te richten en vorm te geven. Een perfecte balans en symmetrie zorgt er dan voor dat alle energie optimaal door je huis kan stromen.

12 augustus, 2018

Kevin Veenhuizen Architects: Duurzaamheid in excellente Amsterdamse appartementen

Steeds vaker gaan ontwerpers en architecten uit van de draagkracht van de aarde. Dat wil zeggen dat ze er zich van bewust zijn dat de natuurlijke hulpbronnen uitgeput raken en dat er daarom een nieuwe manieren van denken nodig zijn willen we het tij…

11 augustus, 2018

Moderne appartementen in de Scheveningse haven, gerealiseerd door een architect uit Den Haag

Op zoek naar een nieuw huis in de regio Den Haag? Het kan dan zeker de moeite waard zijn om even een kijkje te nemen bij dit prachtige project in Scheveningen. Deze inspirerende moderne appartementen laten we je graag zien.

10 augustus, 2018

Ultra strak kantoor ontworpen door architect in Amsterdam

Vandaag hebben we een schitterend voorbeeld van Nederlandse binnenhuisarchitectuur voor je gevonden in een studio-appartement compleet met atelier en kantoorruimte. De looks van het interieur zijn ontworpen door een architect, Jen Alkema.

09 augustus, 2018