Magazine

Gave moderne bungalow met cool zwembad

Moderne architectuur is op zichzelf al een geweldig iets. Maar als het ook nog eens smaakvol gedaan is en de locatie klopt, zijn alle ingrediënten aanwezig voor het ultieme woongenot. Vandaag kunnen jullie deze geweldige moderne bungalow laten zien.

11 december, 2017

25 kasten, betaalbaar en eenvoudig te maken

Berg je kleding, schoenen en kledingaccessoires op een nette manier op en zorg voor overzicht. Dan zie je wat je hebt en grijp je nooit mis. Dat is vooral fijn als je haast hebt, voordat je naar je werk gaat of naar een vergadering moet.

11 december, 2017

De elegante moderne gezinswoning

Heb jij enig idee hoe de ideale gezinswoning er precies uit moet zien? Uiteraard is dat iets wat van persoon tot persoon sterk kan verschillen. Als je van nieuwe en moderne huizen houdt, dan zit je met de elegante moderne gezinswoning die we je zo ga…

11 december, 2017

Een moderne droomwoning waar je veel van kan kopiëren..

Binnen en buiten integreren midden in de stad, is dat mogelijk? Jazeker, en dit prachtige stadsappartement is daar het bewijs van. Gelegen op een rustige idyllische plek in een soort hofje midden in het centrum van Mannheim.

11 december, 2017

Moderne woning met speelse look

We staan vandaag bij een Nederlandse woning met een schitterende look. De sfeer heeft iets van de jaren dertig, maar de details ogen juist weer heel modern. Rond de woning vinden we een moderne tuin met een minimale aanplanting.

10 december, 2017

16 elegante interieurs om te kopiëren

De woonkamer wordt steeds vaker aan de keuken bevestigd, maar kan ook een afzonderlijke ruimte zijn met de bijbehorende intimiteit. Het is vaak de plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht.

10 december, 2017

Een modern huis met fraaie contrasten..

Bij homify hebben we al veel vaker aandacht besteed aan de prachtige ontwerpen van de Poolse architecten van Homekoncept. Elke keer weer word je aangenaam verrast door de mooie ideeën die deze experts hebben.

10 december, 2017

6 ideeën om je garderobe perfect te organiseren

Ken je het fenomeen? Als je in de kast kijkt, roep je uit: Ik heb niets om aan te trekken!. Meestal zit het probleem niet in onze kleding. Veel kasten zijn rommelig en slecht georganiseerd.

10 december, 2017

6 betaalbare manieren om je huis te decoreren

Of het nu gaat om een sfeervolle kerstdecoratie, een frisse lentegroet of kleine decoratie-ideeën waar je het hele jaar door van kunt genieten, we houden ervan om ons huis keer op keer opnieuw te decoreren en te verfraaien.

09 december, 2017

6 simpele manieren voor een opgeruimd huis

Het is niet eenvoudig om een huis opgeruimd te hebben, vooral als je een druk leven en kinderen hebt. Maar er zijn enkele stappen die je kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat je huis niet in een rampzalige staat belandt.

09 december, 2017