Magazine

Color Meets Basic: Kleuren die Combineren met Houten Lakken

Hout is niet vaak onbewerkt. Doorgaans gebruiken we een houtlak om het hout duurzamer en mooier te maken. Lakken van hout zorgt er echter ook vaak voor dat het hout een andere uitstraling krijgt. Het wordt bijvoorbeeld glimmender of donkerder.

15 augustus, 2022

Geef Je Spullen een Plaats in Huis met Verborgen Opbergideeën en Ontwerpen

Het opbergen van spullen vergt soms enige creativiteit in huis. Het is echter wel een geweldige manier om je huis opgeruimd en netjes te houden. Vooral als je spullen op een zogenoemde verborgen of anderzijds creatieve manier kunt opbergen.

14 augustus, 2022

Soorten Lampen voor de Slaapkamer: Dit Zijn de 9 Beste!

De slaapkamer is ongetwijfeld de ruimte waar we het meeste tijd doorbrengen. Of je nu geniet van een heerlijke nachtrust, een boek leest in bed of even een Netflix film bekijkt, de slaapkamer heeft veel functies.

13 augustus, 2022

Dit is de Ultieme To-Do List Voordat Je Gaat Verhuizen

Verhuizen, altijd een gedoe. En of je het nu een keer in je leven doet of meerdere keren. Het blijft een klus waar je niet aan zult wennen. Sjouwen met dozen, het verslepen van spullen en andere zaken maken verhuizen uiterst vermoeiend, zowel mentaal…

12 augustus, 2022

Handige Tips voor het Renoveren van Meubels

Meubels zijn niet blijvend mooi. Ze kunnen bijvoorbeeld vlekken vertonen of bijvoorbeeld lelijke schaafplekken ontwikkelen. Meubels zijn doorgaans echter niet zomaar kapot en het komt weinig voor dat je een meubel weg hoeft te gooien.

11 augustus, 2022

Handige Tips voor het Bestellen van Raamdecoratie op Maat

In de huidige huizenmarkt kan het enorm lastig zijn om een woning te vinden. Als je er dan een gevonden hebt kun je je erg gelukkig prijzen! Nu is het natuurlijk tijd om je nieuwe plekje naar wens in te richten.

11 augustus, 2022

10 Verschillende Plafondlampen: Ontdek Onze Designs en Tips Hier!

Wil je je slaapkamer net dat tikkeltje gezelliger maken, een rustgevende sfeer in je woonkamer halen of je stijlvolle en chique keuken wat meer belichten? Dan kan dit met de juiste (sfeer)verlichting.

10 augustus, 2022

Wat is de Ideale Manier om de Meubels in Je Woonkamer te Plaatsen?

Meubels kopen is een ding, ze op een goede manier plaatsen is een volgende stap. Om je een beetje te helpen met het inrichten van je woonkamer hebben we een aantal slimme tips en algemene adviezen in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

09 augustus, 2022

Wat Kun Je met Houten Meubilair voor Je Keuken en Hoe Ziet het Eruit?

Hout is een populair product om te gebruiken voor meubels en ook voor andere toepassingen in ons interieur. Ook in de keuken komt hout veel voor. Bijvoorbeeld als materiaal voor het aanrechtblad.

08 augustus, 2022

Hier Moet Je op Letten Bij het Verbouwen van Je Huis

Je woning verbouwen is voor velen een van de leukste dingen die er is. Je kunt alles meer naar eigen smaak maken en je huis knapt er vaak enorm van op en wordt misschien ook nog duurzamer.

08 augustus, 2022