Magazine | homify

Magazine

Genieten van de schaduw op je dakterras!

Een dakterras is een bijzondere luxe die niet ieder huis kent, maar als je de beschikking hebt over zo’n prachtige ruimte dan maak je daar vast met veel plezier gebruik van. Wel is het dan op warme zomerdagen fijn als je een in de schaduw kunt zitten.

01 april, 2020

Nieuwbouw en vergunningen: wat mag wel en wat mag niet?

Nu de kans zeer groot is dat je een tijdje thuiszit, al dan niet samen met je partner, is het natuurlijk wel zo dat je alle rust en tijd hebt om je te oriënteren op de toekomst.

31 maart, 2020

Feng shui kantoren

De kans is erg groot dat jij op dit moment thuis aan het werken bent, maar zodra je weer naar je werk kunt gaan, dan is het fijn dat je naar een werkplek kunt gaan die goed is ingericht.

30 maart, 2020

Duurzaam bouwen en moderne architectuur

Nu de wereld beheerst wordt door die ene crisis, zou je bijna vergeten dat een andere crisis al jaren op de agenda staat en die heeft uiteraard met het klimaat te maken. Duurzaam (en daarmee dus ecologisch bestendig!) bouwen is van groot belang om op…

29 maart, 2020

Vloeren aanbevolen door een architect!

Nu de kans groot is dat je meer dan normaal noodgedwongen thuis zit, kun je die tijd natuurlijk ook goed besteden om eens in huis rond te kijken en te zien wat je aan je woning zou kunnen verbeteren.

28 maart, 2020

Een ruim en multifunctioneel huis

Op een ruime kavel in Breda stond slechts een garage, die verbouwd zou gaan worden en voor de rest hadden de architecten van DDP-Architectuur de vrije hand om aan de slag te gaan met het ontwerpen van een ruim en multifunctioneel huis.

27 maart, 2020

Een bijzondere schuurwoning in Assendelft

Met zeer grote regelmaat laten we je op homify de mooiste nieuwbouwprojecten zien. Vaak zie je dan beelden van woningen die al gebouwd zijn, maar in dit geval gaan we een project bekijken dat nog gerealiseerd worden.

26 maart, 2020

De keukens van een Vlaamse specialist

Zit je maar een beetje op je laptop of tablet te kijken en weet je niet meer goed wat je moet doen? Dan kunnen we je misschien wel verder op weg gaan helpen met wat fraaie plaatjes van de experts van Marcotte Style uit het Belgische Kapellen.

25 maart, 2020

Een fascinerend interieurontwerp

In deze onzekere tijden ben je misschien wel aan huis gekluisterd en kun je wel iets leuks gebruiken om vrolijk van te worden. In dit geval is dat dan ook zeker zo, want we laten je erg graag het resultaat van een zeer fascinerend interieurontwerp zi…

24 maart, 2020

De leukste ideeën voor het inrichten van een tienerkamer

Een slaapkamer is voor veel mensen natuurlijk voornamelijk een plek om te slapen, maar voor tieners is het vaak ook meer dan dat: het is echt hun eigen plek in het huis waar ook gestudeerd wordt en waar ze vrienden ontvangen.

23 maart, 2020