Magazine | homify

Magazine

8 super-slimme opslagideeën!

Bij het inrichten van een compacte woning is het essentieel om van tevoren goed na te denken over meubels en opslagruimte. Opslagruimte is een belangrijk element dat vaak over het hoofd wordt gezien in een appartement of kleine woonruimte maar draagt…

25 april, 2017

13 eenvoudige tips voor het verfraaien van tuin en terras

In het aangename voorjaarszonnetje lekker aan het werk in de tuin. Voor veel mensen is dit een heerlijke manier om na de koude winter weer lekker buiten te kunnen ontspannen. En vaak is er in de lente het nodige werk aan de winkel! Heb jij het idee d…

25 april, 2017

10 tips om je saaie interieur een nieuwe boost te geven!

Om de zoveel tijd is het leuk om je interieur een nieuwe boost te geven. Na een aantal jaren hebben de meeste mensen het wel gehad met de inrichting van hun huis. Gelukkig ontstaan er om de zoveel tijd nieuwe stijlen waardoor je je kunt laten inspire…

25 april, 2017

8 fantastische opruimtips die je niet mag missen!

Mensen die zich professioneel met opruimen bezig houden hebben vast altijd een heel opgeruimd huis. Natuurlijk willen wij heel graag weten hoe ze dat voor elkaar krijgen. Daarom hebben we aantal van hun beste tips op een rijtje gezet.

25 april, 2017

Het dakterras van je dromen

De zomer komt eraan en waar kun je beter warme zomeravonden doorbrengen dan op je dakterras. Vandaag laten we je een dakterras van de buitencategorie zien. Voorzien van alle luxe en gebouwd met alleen de beste materialen.

25 april, 2017

15 tuinhuizen waar je hebberig van wordt!

Er zijn talloze manieren om je tuin mooi te maken.  Maarr wil je echt iets bijzonders van je tuin maken, dan is het de hoogste tijd om je armoedige oude schuur te vervangen door een mooier exemplaar.

24 april, 2017

​ 10 moderne terrassen. Geweldige tips voor je eigen terras make over

Het hele jaar zin in plezier en frisse lucht? Dan is een modern en elegant om te ontspannen de perfecte keuze voor jou huis! Onze professionals hebben samen 10 verbazingwekkende en mooie ideeën voor je terras verzameld.

24 april, 2017

6 simpele ideeën om thuis geld te besparen

Ook al zijn we al een paar maanden onderweg in het nieuwe jaar toch is het altijd een goed moment om nieuwe doelen vast te stellen. In moeilijke economische tijden waarin alles steeds duurder wordt zijn financiële doelen nog nooit zo belangrijk gewee…

24 april, 2017

Een prachtige en multifunctionele gezinswoning

Openheid is een belangrijk onderdeel van het moderne leven. Op hetzelfde moment wil niemand zijn of haar privacy verliezen. In de woning die we je vandaag laten zien heerst een volmaakte openheid.

24 april, 2017

10 prachtige pergola's en zonneschermen die je altijd al wilde hebben

Het voorjaar is de ideale tijd om je tuin te verfraaien voordat je er in de zomer weer optimaal van kunt genieten. Maar met wisselvallige weersomstandigheden of extreme hitte, kan het erg fijn zijn dat je een beschut plekje in de tuin hebt.

24 april, 2017