Magazine

Multifunctionele Meubels Voor een Opgeruimd Huis

Meubels, muren, trappen en opbergruimte lijken aparte dingen. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Je kunt je ruimte namelijk op een speelse manier benutten.We kennen misschien wel die oude kastenwanden uit de jaren zestig en zeventig, die je des…

24 juli, 2021

16 voorbeelden van klassiek Engelse elementen in modern interieur

Wat is klassiek Engels interieur? Iedereen heeft zijn beeld bij Engels interieur en de meeste zullen er ook – gedeeltelijk – gelijk mee hebben. Er zijn veel aspecten die Engels interieur uniek maken.Interieur ontstond vroeger op basis van noodzaak.

23 juli, 2021

De Leukste Interieurs met een Bureau in de Woonkamer

Misschien werkte je al thuis of ben je pas sinds vorig jaar begonnen met het werken vanuit je eigen woning. Hoe dan ook, thuiswerken wordt steeds normaler en veel bedrijven hebben al aangegeven in de toekomst meer hybride te gaan werken.

22 juli, 2021

De 27 leukste trappen voor jouw woning

De trap, daar denk je misschien niet elke dag over na. Toch is de trap in ons huis zeer belangrijk. Het is een beetje een open deur, maar zonder trap kom je niet boven of beneden in je woning. Je bent dus elke dag een aantal keer te vinden op je trap.

22 juli, 2021

De Beste Huishoudtips Voor Een Schoon En Gezond Huis

Je huis is je kleine paleisje. Hier werk, leef, eet en slaap je dag in dag uit. Een schoon huis is niet alleen prettig om te zien maar ook fijn en gezond om in te leven. De grote schoonmaak is meestal geen prettige klus en je kunt deze klus blijven u…

21 juli, 2021

Hoe Kies je de Juiste Eettafel?

Voor een echt gezellig huishouden dat graag samenkomt om te eten, is een functionele eettafel een noodzaak, dus zelfs als je denkt dat je er geen plaats voor hebt, kun je er maar beter wel plaats voor maken.

20 juli, 2021

De Beste Tips Voor Het Opruimen Van Je Zolder

De zolder is niet een plaats waar we vaak rondhangen. Voor veel mensen is de zolder slechts een opberghok voor dozen, gereedschappen en de kunstkerstboom, voor anderen is het een washok, kantoor of thuissportschool.

20 juli, 2021

Wat Te Doen Tegen Fruitvliegjes? Dankzij deze 12 Tips Weet Je Het!

Als de zomer er weer aankomt, dan kun je niet alleen rekenen op heerlijke temperaturen, lekkere BBQ’s met vrienden of een leuke uitstap naar de zee. Nee, tijdens de zomer krijg je jammer genoeg ook te maken met veel meer fruitvliegjes dan anders.

25 juni, 2021

Laat Jouw Binnenmuren Stralen: 9 Fantastische Ideeën voor de Juiste Verlichting

De muren in ons huis vervullen een nuttige functie. Ze verdelen ons huis op in verschillende ruimtes en zonder de dragende muren zou ons huis niet blijven staan. Met behang en verf geven we onze muren een look die past bij onze inrichting.

23 juni, 2021

Kleine Tuin? Geen Zorgen! Hier Zijn de Beste Ideeën

Niet iedere Nederlander is gezegend met een enorme tuin. Vaak is onze tuin ingeklemd tussen de schutting van de buren een gangpad of andere huizen. Dat betekent dat je meestal maar een klein aantal vierkante meter hebt die je optimaal moet benutten.

23 juni, 2021