Magazine | homify

Magazine

De allerleukste open haarden open een rij!

Nu de wintertijd weer ingegaan is en de koude en gure dagen aangebroken zijn, heb je wellicht de behoefte aan een sfeervolle, warme en stijlvolle open haard. Uiteraard gaan wij op de redactie van homify in zo’n geval direct in het werk van onze exper…

09 november, 2019

8 inspirerende gangen en hallen

Een gang of een hal is het eerste visitekaartje van je huis. Maar omdat het toch voornamelijk een doorgangsruimte is, wordt er vaak maar weinig aandacht aan deze plek besteed. En zoals je vast wel begrijpt, vinden wij dat natuurlijk ontzettend jammer.

03 november, 2019

De 7 leukste ideeën voor een kleine tuin

Een kleine tuin aanleggen is een erg leuk idee om over na te denken! Als de ruimte bij jou thuis wat beperkt is, dan kun je vast wel de nodige leuke voorbeelden van diverse experts gebruiken.

02 november, 2019

5 fantastische ideeën voor een Japanse tuin

Een Japanse tuin aanleggen is een onderneming die je in veel gevallen uit zult gaan besteden aan een hovenier. Maar uiteraard is het dan wel van groot belang dat jijzelf de leukste ideeën hebt om daar mee aan de slag te gaan.

26 oktober, 2019

Een poldervilla in Almere

‘Het kan in Almere!’ Deze slogan is inmiddels al meer dan 20 jaar oud, maar gaat nog steeds op. En Almere is een stuk diverser en veelzijdiger dan je misschien in eerste instantie denkt.

25 oktober, 2019

De prachtigste tafels gemaakt van boomstammen

Heb jij een interieur dat rustiek en toch stoer is? Of heb je juist een modern interieur en wil je er graag een natuurlijk tintje aan toe gaan voegen? Neem dan zeker even de tijd om dit artikel goed te gaan bekijken! We laten je namelijk de prachtigs…

24 oktober, 2019

Bijzondere architectuur in een nieuwbouwwijk

Kijk eens rond in een willekeurige nieuwbouwwijk in Nederland en je komt een heel breed scala aan (moderne) woningen tegen. Vaak zijn deze uitgevoerd volgens een bepaald ontwerp waarin een heel buurtje of een complete wijk is ontworpen.

24 oktober, 2019

De keukentrends van de winter 2019-2020

In het najaar en in de winter duik je misschien wel wat vaker de keuken in dan in de zomerperiode. En met korte dagen is het ook wel logisch dat je die gezelligheid een beetje opzoekt.

22 oktober, 2019

10 prachtige minimalistische interieurs

Minimalisme is een leuke stijl waar we eigenlijk niet zo heel vaak aandacht aanbesteden. Misschien juist wel om die reden hebben we nu 10 prachtige minimalistische interieurs van diverse experts voor je op een rijtje gezet.

20 oktober, 2019

Een modern én gezellig interieur!

De moderne stijl is er eentje die je bij ons heel erg veel kunt vinden. Zowel op het gebied van architectuur als dat van inrichting. Modern inrichten is erg leuk en kan een prachtig stijlvol beeld opleveren, zeker als je de juiste interieurontwerper…

18 oktober, 2019