Magazine

Landhuizen en Vakantiehuizen Waar Je van Zult Houden

Losstaande woningen zijn ieders droom, zeker een landhuis met een stukje grond. Hoewel we een klein huisje misschien nog wel kunnen bemachtigen, is een echt landhuis weinigen gegeven.

17 mei, 2022

Dit Zijn de Voordelen van Betonnen Muren, Vloeren en Plafonds

Beton, het is niet het materiaal met het meest romantische imago, toch is het al eeuwen een van de meest populaire bouwmaterialen. Tegenwoordig ook vanwege de looks. Beton is stoer, ziet er mooi uit en geeft een spannende industriële look waar we zo…

17 mei, 2022

Dit Zijn de Slaapkamerontwerpen voor Verschillende Muziektypes

Wat voor muziek luister jij? Het zegt veel over wie je bent. De Universiteit van Cambridge deed zelfs onderzoek naar de connectie tussen je karakter en muzikale voorkeur. Daaruit bleek dat luisteraars met dezelfde voorkeur vrijwel overal ter wereld d…

16 mei, 2022

Ontdek Verschillende Soorten Kookeilanden

Het kookeiland is een van de belangrijkste plaatsen in de keuken. Hier worden de beste gerechten gemaakt en heb je de ruimte voor meerdere pitten en ook voor veel ruimte om te snijden.

12 mei, 2022

Designelementen om Je Boekenplank te Verfraaien

Boekenplanken, dat zijn wandplanken of een boekenkast en meer niet. Nou, zo simpel is het dus niet! Boekenplanken zijn veel meer dan alleen wat planken open en boven elkaar. Slimme designelementen of designtrucs kunnen van een simpele boekenplank iet…

12 mei, 2022

Het To-Do-Lijstje voor de Maand Mei voor Huis en Tuin

Het is weer mei en dat betekent dat na lange donkere maanden de R eindelijk uit de maand is en we vooruit kunnen kijken naar bijvoorbeeld de zomer. De zomer is een maand waarin we weer veel buiten zijn en temperaturen heerlijk oplopen.

11 mei, 2022

Dingen die Je Moet Weten Voordat je je Huis Verbouwt

Verbouwen gaat je niet in de koude kleren zitten. Het kost geld maar ook veel stress! Zorg daarom dat je niet van een koude kermis thuiskomt en bereid alles tot in de puntjes perfect voor.

11 mei, 2022

Maak Je Huis Klaar voor de Zomer: Meubels en Tips Tegen Hitte

De zomer komt eraan! Dat betekent dat we ons huis ook weer klaar moeten gaan maken voor deze tijd van het jaar. Maar hoe doe je dat? Wij zetten een aantal tips op een rijtje om je huis helemaal spik en span te maken voor het zomerseizoen. 

11 mei, 2022

Minimalistische Inspiratie voor Balkondecoraties

Je balkon inrichten is zo simpel nog niet. Zeker niet als je het sfeervol of mooi wilt krijgen. Het inzetten van accessoires, de juiste meubels, veel planten en andere materialen is de beste manier om je balkon een leuke sfeer te geven.

09 mei, 2022

Handige Ideeën om de Ingang van Je Huis Veiliger te Maken

Het is weer vakantietijd. Met straks de maanden juni, juli en augustus voor de deur, zullen we vaker op pad zijn om te genieten van de zon. Het is daarmee ook de periode dat je huis vaker achtergelaten wordt en je graag wilt dat alles inbraakproof is.

09 mei, 2022