Magazine | homify

Magazine

15 slaapkamers met televisie

Nog even die laatste aflevering van je serie kijken voor je gaat slapen of juist lekker wakker worden op de zondagochtend met een leuke film: een televisie in je slaapkamer zorgt dat je op zeer comfortabele wijze tv kunt kijken.

12 mei, 2021

Hierna zul je het glas in huis NOOIT meer op de oude manier schoonmaken!

Een van de meest gewilde eigenschappen van ramen en deur is natuurlijk hun transparantie. Natuurlijk eisen deze spiegelende oppervlakken een goede behandeling, zo nu en dan moet je ze gewoon het onderhoud geven waar ze recht op hebben.

11 mei, 2021

Je vloer schoonmaken, hoe doe je dat? 5 veelvoorkomende vloeren op een rij!

Waar we vroeger allemaal vloerbedekking in huis hadden, kun je vandaag de dag uit vele type vloeren kiezen. Laminaat, hout, tegels of beton, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er de grond mee bekleden.

08 mei, 2021

9 fantastische ideeën: planten in een klein huis!

Er is geen noodzaak om te beknibbelen op mooie kamerplanten en weelderig groen als je in een klein huis woont. Je hoeft echt geen tuin, balkon of zelfs natuurlijke licht te hebben om je eigen groene eldorado te creëren.

06 mei, 2021

15 super inspirerende nachtkastjes

Het inrichten van je slaapkamer is een klus die erg leuk is om mee aan de slag te gaan. Wil je niet grote veranderingen aanbrengen zoals het plaatsen van een scheidingswand, maar toch direct een andere of bepaalde sfeer in de slaapkamer te brengen, d…

05 mei, 2021

10 praktische ideeën voor een kleine hal

We moeten het belang van de entree van ons huis zeker niet onderschatten. Het is de eerste plek die onze gasten zien wanneer ze op bezoek komen en waar de eerste indruk wordt gevormd.

04 mei, 2021

Dankzij deze 13 designs kies je de perfecte keukenverlichting

Ben je ook iemand die graag kookt? Dan heb je ongetwijfeld al verscheidene uren doorgebracht in de keuken met het bereiden van overheerlijke gerechten en het uitproberen van nieuwe smaken.

30 april, 2021

Geen mooi uitzicht op je balkon? 6 bruikbare tips om hier wat aan te doen!

We zijn niet allemaal gezegend met een mooi uitzicht vanaf ons balkon. Zeker in de stad zijn de overburen altijd dichtbij en is het uitzicht niet altijd even fraai en wil je daarom wel een balkon afscherming.

30 april, 2021

12 toffe ideeën voor je kleine slaapkamer

We weten allemaal hoe belangrijk de slaapkamer is voor onze gemoedsrust en gezondheid! Het is het deel van het huis waar we heel wat tijd doorbrengen, ontspannen met een goed boek, een rustgevende slaap vinden of tijd doorbrengen met onze partner.

30 april, 2021

7 tips hoe je opbergmogelijkheden in jouw badkamer creëert!

Misschien herken je het volgende probleem: Ik hou van een opgeruimde, schone en rustgevende badkamer. Graag zou ik zoals op de eerste foto alleen de nodige attributen willen hebben zodat het er top uitziet.

29 april, 2021