Koelkast | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Moderne keukens van All The Fruits Modern

Koelkast

Koelkast

Maak de juiste keuze voor een nieuwe koelkast via alle inspiratie en tips die je op deze pagina vindt.
Maak de juiste keuze voor een nieuwe koelkast via alle inspiratie en tips die je op deze pagina vindt.

Koelkast

Ga je een koelkast kopen?

Ga je een koelkast kopen dan moet je zeker niet over één nacht ijs gaan. Het is een leuke beeldspraak maar bevat wel een belangrijke waarheid. De koelkast die je kopen gaat zal jarenlang in je keuken staan. Je moet daarom een koelkast kopen die voor de komende jaren op jouw huishouden berekend is. Misschien ben je nu nog met z’n tweeën maar wil je graag een kind. Houd dan rekening met dit gegeven als je de koelkast gaat kopen. Met de ruimte die jouw koelkast moet bieden, hangt ook de ruimte samen die je er in je keuken voor reserveert.

Genoeg ruimte reserveren voor je inbouw koelkast?

Dit steekt vooral heel nauw als je een inbouw koelkast koopt. Stel je voor dat je die te klein koopt, waar haal je dan na een tijd de ruimte vandaan om een groter model in te bouwen. Misschien heb je al een aantal foto´s van onze keukens bekeken en zie je ook de inbouw koelkasten staan. Ze maken in elke situatie een vast onderdeel uit van het keukendesign. De maat van elke inbouw koelkast is weer anders en loopt van klein tot groot. Van belang is dat je zorgt voor een goede verhouding waarin je de rest van de keuken hierop aanpast.

Past een Amerikaanse koelkast bij jouw huishouden?

Vooral voor huishoudens met een gezin is een Amerikaanse koelkast ideaal. Er kunnen heel veel spullen in en vaak hebben ze een extern ijs- en waterkanaal. Vooral een Amerikaanse koelkast vormt in je keuken een opvallend element. Je kunt hem helemaal versieren als je daarvoor de juiste trucjes kent. Wat dat betreft is het online magazine van homify voor jou interessant. Je kunt het gratis lezen en het bevat precies de tips waar jij gebruik van kunt maken. Elke koelkast heeft zijn eigen energieverbruik. Bij een Amerikaanse koelkast is dit vanzelfsprekend iets hoger, maar zorg ervoor dat je vooraf de Amerikaanse modellen onderling vergelijkt.

Ideeën uitwisselen over de juiste koel vriescombinatie?

Ben je op zoek naar een eenvoudige koelkast of denk je aan een wat grotere koel vriescombinatie? De noodzaak is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je huishouden, maar het voordeel is dat je altijd veel vriescapaciteit hebt. Die kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als je geregeld groenten uit je moestuin wilt bewaren. Ook pizza´s, broden en grotere hoeveelheden vlees kun je zo in huis halen en langdurig vers bevroren houden. De keuze van een koelkast of koel vriescombinatie is precies een onderwerp waarover op ons forum met anderen van gedachten kan worden gewisseld. Dit kan met andere mensen in Nederland zijn, maar ook met gebruikers of deskundigen in andere landen van de wereld. Homify is immers in bijna dertig landen actief met een eigen website. In al deze landen zitten mensen met hetzelfde keuzeprobleem. De overwegingen rond een koel vriescombinatie die jij hebt kun je op het forum met anderen delen en die anderen delen hun overwegingen graag met jou.

Mini koelkast voor gastenverblijf of kinderkamer?

Ook een heel handig item is de mini koelkast die je kunt kopen. Je gebruikt hem in een éénpersoons huishouden, maar hij is ook uitermate geschikt voor een gastenverblijf, tuinhuis of praktijkruimte in je huis. In een minikoelkast bewaar je limonade, bier of andere drank. Maar ook broodbeleg of medicijnen kunnen langdurig in de mini koelkast staan. Heb je in jouw gezin misschien kinderen die al wat groter zijn, dan vinden zij het vast heel fijn om een mini koelkast in hun eigen kamer te krijgen. Deze koelkast verbruikt weinig energie, maar biedt hen de mogelijkheid om voor vrienden of vriendinnen dranken en hapjes in hun eigen kamer te bewaren. Stel je voor hoe gezellig het voor hen kan zijn als ze samen met hun bezoek een film op hun kamer bekijken, terwijl ze hun spulletjes zo uit hun eigen mini koelkast kunnen halen.

Waar zet jij de vrieskast neer?

Een koud apparaat van een heel ander kaliber is de vrieskast die je in je huis kunt plaatsen. Is de ruimte in je keuken groot, dan kun je de vrieskast daar neerzetten. Maar eigenlijk is dit jammer van de ruimte omdat je dit apparaat vooral voor langdurige opslag hebt. Een veel gebruikte plaats voor de vrieskast is dan ook de garage, kelder of schuur. Hier staat hij niet gauw in de weg terwijl je allerlei bevroren producten makkelijk binnen handbereik hebt. Gaat het om de eerste vrieskast die je koopt, laat je dan door anderen hierover goed informeren. Ook homify kan je hierbij helpen nu het om een belangrijke aankoop voor je huishouden gaat. Vraag bij ons de gratis offerte of het gratis consult aan. Wij kunnen je dan koppelen aan een deskundige op dit gebied, die in jouw omgeving woont. Samen komen jullie vast tot een goed advies, waarna deze deskundige de vrieskast eventueel ook voor je aanschaffen en installeren wil.

Welke producten leg jij in je vriezer?

Heb je deze vriezer eenmaal in je huis staan. Dan wordt het tijd om de aanbiedingen van alle supermarkten in de buurt goed in de gaten te houden. Koop je steeds voordelig je producten in, dan scheelt het je al gauw heel veel geld voor je huishouden. Het voordeel van een goed gevulde vriezer is bovendien, dat je altijd iets in huis hebt als je verrast wordt door onverwacht bezoek. Leg je er ook een aantal gemaksproducten in,  dan sta je niet lang in de keuken als het bezoek bij je blijft eten. Zo zie je dat het werk in je huishouden door de aanschaf van een vriezer een heel stuk wordt verlicht.

Wat zet jij bovenop je koelkast tafelmodel?

Het meest traditioneel is het koelkast tafelmodel. Een voordeel van deze koelkast is het bovenblad dat je ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Ben je klein behuisd en heb je dus ook een kleine keuken, dan past op de koelkast tafelmodel heel handig je kookplaat. Maar ook voor decoratieve attributen leent het bovenblad van deze koelkast zich goed. Zo zet je er bijvoorbeeld met veel plezier een mooie potplant bovenop. Ook omtrent de koelkast tafelmodel kun je in ons online magazine leuke ideeën opdoen. Praat je er graag eens over met anderen, neem dan actief deel aan ons forum en stel een interessante vraag. Je brengt hiermee een gesprek op gang en voor je het weet heb je weer een paar nieuwe vrienden. Waarschijnlijk zijn dit allemaal mensen die dezelfde interesses hebben als jij!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!