Dutch Duo Design: drie decennia designervaring

Stoa. Stoa.
homify Meer ruimtes
Loading admin actions …

Dutch Duo Design is een ontwerpbureau opgericht door Titia Regterschot en Anita Haver. Voor de oprichting van het ontwerpbureau in 2013 werkten ze dertig jaar als styling/kunstadviseur en binnenhuisarchitect, een ton aan ervaring dus! Onder het vaandel van hun eigen bureau brengen ze autonome ontwerpen uit. Het gaat dan om verlichtingsarmaturen, accessoires en meubilair. Ze werken basisvormen uit op het platte vlak die ze vervolgens in diverse richtingen buigen, een creatief proces dat veel bijzondere vormen oplevert. Dutch Duo Design heeft een eigen stijl die niet terug te voeren is naar trends. Vandaag gaan we een aantal mooie creaties van het ontwerpbureau aan je laten zien. Kijk snel mee!

Lambrisering

Lambriseringen homify Bedrijfsruimten Hotels

Het is al eeuwen een geliefd decoratief element, we hebben het natuurlijk over lambrisering. Loop een willekeurig gebouw uit de negentiende eeuw binnen en dikke kans dat je een sierlijke lambrisering aantreft. Vooral de huizen in de Jugendstil-stijl hebben weelderige patronen en luxueuze kleurstellingen. Wanddecoraties zijn van alle tijden en veranderen voortdurend. Dutch Design Duo heeft een aantal fraaie thema's ontworpen die een prachtige decoratieve toevoeging aan je interieur zijn. Het zijn 28 verschillende ontwerpen geworden die in meerdere kleuren uit te voeren zijn. Mocht je het willen dan maakt het duo ook in opdracht speciaal een ontwerp voor jouw interieur.

Variaties

dessins lambriseringen homify Bedrijfsruimten Gezondheidscentra

Uit deze prachtige variaties kun je kiezen, zodat er altijd een ontwerp naar jouw smaak bij zit. Het voorbeeld is in zwart-wit maar zoals gezegd zijn ze ook in kleur verkrijgbaar. Het mooiste is dat je zelf ook creatief kunt zijn, ideeën kunt bedenken en deze met het duo kunt overleggen, zo heb je op het einde echt een bijzonder en vooral persoonlijk design van Dutch Design Duo!

Tower

Tower 2 homify Moderne gangen, hallen & trappenhuizen Verlichting

Deze lamp torent boven alle ander lampen uit. Het is een omgekeerde toren. Een lamp die natuurlijk de naam Tower draagt. De lamp bestaat uit 32 lamellen en twee of drie ringen, die de lamellen omvatten en waar ze in vastgeklemd worden. Lampen geschikt voor een E27 fitting kunnen in deze lichtbron geplaatst worden. Het materiaal waarvan de lamp vervaardigd is, is Dibond, een aluminium plaat met een binnenkern van zwart kunststof. Deze uitvoering heeft twee kleuren, te weten koper en aluminium. De lamp past prima in een industrieel interieur en heeft een futuristische look.

Oval

Oval 3 homify Meer ruimtes Kunstobjecten

Deze schaal hoort bij de Oval-serie, die bestaat uit ovale ontwerpen. De kunststof objecten bestaan uit lagen die eenvoudig zijn vastgezet met een schroefverbinding die is afgezet met een RVS kapje. Wie zich interesseert voor design en binnenhuisarchitectuur kan het niet ontgaan zijn dat de minimalistische stijl helemaal hot is. Deze prachtige schaal voelt zich helemaal thuis in deze ontwerpstijl. Het monochrome design staat erg mooi op een grijze of zwarte tafel. Fruit met sprekende kleuren zorgt voor een opgewerkte sfeer.

Flower

Flower 1 homify Meer ruimtes Kunstobjecten

Drie verschillende schaalvormen vinden we in de Flower-serie, allemaal gemaakt van RVS. Dutch Design Duo snijdt eerste de vormen uit de plaat, met een laser, om ze vervolgens met de hand in de gewenste vorm te buigen. In hun designpraktijk integreren ze dus hypermoderne technologie en ouderwets handwerk: een huwelijk van tegenstellingen dat tot geweldige creaties leidt. Ben je dol op de industriële stijl? Dan is deze schaal echt iets voor jou! Dutch Design Duo heeft een eigen stijl, is klantgericht en zoekt telkens de innovatieve factor. Dit laatste weet zij over te brengen via schitterende ontwerpen. 

Tot zover de prachtige ontwerpen door Dutch Design Duo. We hopen dat je enthousiast bent en net zo onder de indruk als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van innovatief design! 

Wil je meer van dit duo zien? Bekijk dan hun profiel waar nog meer ontwerpen van hun op staan. 

Op ons forum kun jij je vragen stellen aan onze experts!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine