Een prachtige nieuwe sprookjeswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een prachtige nieuwe sprookjeswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
van homify Klassiek
Loading admin actions …

Sprookjes lijken over het algemeen geschreven te zijn voor kinderen, maar er zijn ook heel veel volwassenen die zich aangetrokken blijven voelen tot sprookjes. Het meest bekende voorbeeld is de beroemde Beierse koning Lodewijk II, die meerdere sprookjeskastelen liet bouwen. De bewoners van het huis dat we nu gaan bekijken, hebben ook een sprookjeshuis als uitgangspunt genomen. Maar dan wel op een schitterende, eigentijdse manier, zeker als je naar het interieur gaat kijken. Is je interesse gewekt? Reis dan met ons mee naar Polen om het werk van de interieurarchitecten van Evoluxury Design te bekijken.

Mooie vormen

van homify Klassiek

Een bungalow met een verdieping of een lage villa? Het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit hoe je dit huis omschrijft, het is een moderne variant van een sprookjeswoning. Vooral de mooie vormen van het huis vallen op. De vrijstaande ligging in een mooie landelijke omgeving maakt het huis nog mooier. De tuin sluit dan ook naadloos aan op zowel de omgeving als op het huis. Maar voor de pracht en praal die ook bij een sprookje kunnen horen, moeten we binnen gaan kijken.

Luxe woonkamer

van homify Klassiek

We hadden het net over pracht en praal en de luxe woonkamer is daar een schitterend voorbeeld van. Wat een heerlijke ontspannen omgeving! De ruime bank biedt plaats aan een heel gezin. Een haardvuurtje kan de sfeer dan schitterend verhogen, maar dat is nog niet alles. Zie je die beamer namelijk hangen? In een handomdraai kan deze ruimte omgetoverd worden tot een schitterende thuisbioscoop. Reken maar dat hier heel wat films gekeken worden!

Lichte tinten

van homify Klassiek

We bekijken de woonkamer nogmaals, maar zien dat de ruimte ook als eetkamer dient. En wat je vanuit deze panoramische opname vooral opvalt, is dat er gekozen is voor heel veel lichte tinten in het interieur. Eigenlijk zien we een heel erg klassiek en wit interieur in een nieuw jasje. Het zorgt voor een hele aangename en vooral ook gezellige eclectische sfeer.

Moderne keuken

van homify Klassiek

Al doet de omgeving misschien een beetje klassiek aan, de keuken is een prachtig voorbeeld van een modern exemplaar. Of zouden we het in dit geval beter minimalistisch kunnen noemen? Het is in ieder geval ook weer een zeer ontspannen ruimte waar heel veel mensen zich direct thuis zullen voelen. En je bent misschien niet gewend dat er bloemen in een moderne keuken staan, maar je kunt hier heel goed zien hoe mooi het effect daarvan is.

Eclectisch hoogtepunt

van homify Klassiek

Deze slaapkamer vormt een schitterend eclectisch hoogtepunt in het huis. Klassieke en moderne elementen lopen kriskras door elkaar en geven een zeer eigen en specifieke sfeer. Zelfs hotelkamers zijn zelden zo mooi ingericht als deze ruimte! Je moet haast wel ontspannen opstaan als je hier lekker geslapen hebt.

Eigentijdse badkamer

van homify Klassiek

De eigentijdse badkamer is een ruimte in het huis die weer een ander gezicht laat zien. Vooral de achterwand van de douche met het gegolfde patroon is zo mooi om te zien. En erg aangenaam is natuurlijk dat de douche zelf zo lekker ruim is.

Sprookjesachtige veranda

van homify Klassiek

Eenmaal weer buiten, zie je een schitterende sprookjesachtige veranda. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, kan deze ruimte als heerlijke woonkamer in de buitenlucht worden gebruikt. Op deze heerlijke loungeset moet het wel erg aangenaam zijn om plaats te nemen.

Schittering in het donker

van homify Klassiek

We eindigen vanuit hetzelfde perspectief als waar we ook mee begonnen zijn. Maar nu natuurlijk in het donker. De schittering en de prachtige uitstraling van het huis spatten bijna van het scherm af. Dit mag met recht een modern sprookjeshuis genoemd worden!

Kriebelt het bij jou om nog zo’n mooi huis te gaan bekijken? Dat kan! Dit voorbeeld moet je dan zeker niet missen.

Ziet jouw sprookjeshuis er ook zo uit? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!