Deze huizen zijn gewoontjes van buiten maar bijzonder van binnen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Deze huizen zijn gewoontjes van buiten maar bijzonder van binnen

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Ken je de uitdrukking never judge a book by its cover? Het betekent zoveel als de buitenkant (van een huis) zegt nog niet alles over de binnenkant ervan. In dit Ideabook hebben we een aantal mooie voorbeelden van huizen die aan de buitenkant niet zo bijzonder lijken, maar dat binnen des te meer zijn. Laat je verrassen!

1. Eenvoudige lijnen

Dit huis is duidelijk van Duitse makelij, met een gevel met rechte en strakke lijnen. Het huis heeft een duidelijk volume en geen tegenstellingen. De donkere lijnen accentueren de horizon en maken het geheel nog rechtlijniger.

Wit en open interieur

Dit interieur lijkt van alle huizen nog het meest op zijn eigen buitenkant. We zien een open interieur met veel wit en zwart en vooral rechte lijnen. Maar dat maakt het uiteraard niet minder aantrekkelijk.

2. Het lelijke eendje

Dit huis zou je in alle gevallen zo voorbij lopen. En al mocht je er gratis een weekje vakantie vieren, zou je er nog over twijfelen. Maar daar zal je anders over denken als je de binnenkant ziet.

Minimalistisch interieur

Dat is inderdaad nogal een verschil. Een zeer modern en minimalistisch interieur. Met veel strakke vormen, hout en wit. De open ruimte met in het midden de gezellige open haard is best bijzonder!

3. Traditioneel exterieur

Moderne huizen van homify Modern

Op zich is er niet veel mis met de buitenkant van dit huis. Het is niet heel spannend, maar ook weer niet zo erg als de vorige. Toch geldt ook hier weer dat de binnenkant je zal verrassen.

Industrieel interieur

Moderne keukens van homify Modern

Waar de buitenkant nog vrij gewoontjes en traditioneel was, zien we aan de binnenkant een moderne en industriële look. De diverse robuuste lampen en de ruime eettafel en dito kookeiland maken van deze woonkeuken een fijn geheel.

4. Minimalistische kilheid

Met deze buitenkant is niet zo gek veel aan de hand, mits je niet van minimalistische strakheid houdt. Op sommige mensen kan dit wat kil en onpersoonlijk overkomen. En er zijn weinig ramen om van de omgeving te kunnen genieten.

Warm en exotisch interieur

Ook hier is het contrast tussen interieur en exterieur weer vrij groot. De buitenkant is wat kil, maar dat maakt de warme en huiselijke sfeer van het interieur ruimschoots goed. We zien een comfortabele zithoek en de nodige planten voor een natuurlijke look.

5. Eenvoudige gevel

Wat we hier zien is een typisch Japans huis. Fraai in al zijn eenvoud. Dit huis is net als de cultuur bescheiden van buiten. Dit stille water heeft diepe gronden, kijk maar!

Modern en comfortabel interieur

Ook dit interieur is typisch voor de Japanse architectuur. Veel natuurlijke materialen en simpel maar comfortabel ingericht. Doordat er gekozen is voor een vide, is er een enorme hoogte gecreëerd in de woonkamer.

Waren de buitenkanten van deze huizen misschien niet helemaal wat je verwacht had? Hier kan je mooie exterieurs bekijken. Wil je ook een huis met een prachtige gevel, deze professionals kun je daarbij helpen. En wil je je bestaande gevel een beetje opknappen, lees dan dit Ideabook eens.

Welk contrast vind jij het grootst? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!