Een kleine flat met veel ideeën die je zo kunt kopiëren | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een kleine flat met veel ideeën die je zo kunt kopiëren

Stoa. Stoa.
Eclectische woonkamers van studio ferlazzo natoli Eclectisch
Loading admin actions …

De normale gang van zaken is natuurlijk dat de kinderen het huis uitgaan als ze volwassen zijn. Meest verhuizen ze niet naar een woning die dezelfde grote heeft als het huis van de ouders. Veel vaker zien we dat ze alleen of samen met hun partner verhuizen naar een veel kleinere woning, een starterswoning of studio. Vandaag laten we je in dit ideabook een erg mooie studio zien die supergeschikt is voor een jong stel. De inrichting is slim, maar dat moest ook wel vanwege het beperkte aantal vierkante meters. Kijk snel met ons mee naar deze mooie studio en laat je inspireren.

Gevel

Bij aankomst zien we direct dat de sfeer hier helemaal goed is. De gevel oogt basic, maar met een goede afwerking. Dit is een volwaardige woning, zoveel is zeker. Let op de tralies voor de ramen, ziet er mooi uit toch. Het is hier een veilige buurt overigens, die tralies zitten er niet voor inbrekers, ze geven de woning wel een authentieke look. Via de voordeur stap je direct in de woonkamer, of misschien moeten we zeggen living, want alle functies (keuken, slapen, wonen) zijn in een vertrek gecombineerd. Voor een perfecte verbouwing heb je de juiste expert nodig. Deze kun je hier vinden.

Living

We staan nu recht voor de voordeur, en krijgen zo een mooi beeld van de living. Alle ruimte is hier gebruikt om er een echt huis van te maken. Een studio is geschikt voor een of twee mensen, vooral in het laatste geval is het erg belangrijk dat beide bewoners voldoende ruimte hebben. De een moet met de laptop aan tafel kunnen werken terwijl de ander op een andere plek ook voldoende werkruimte heeft. Als dit niet goed geregeld is ga je je heel snel aan de woning, en misschien ook wel aan elkaar ergeren, omdat te voorkomen (want een goede woonsfeer maakt tenslotte de woning) is het enorm belangrijk om de studio zo efficiënt mogelijk in te richten.

Slaapkamer

Het is natuurlijk van fundamenteel belang dat er goed geslapen kan worden in de studio. Daarbij is een comfortabel bed van groot belang. Natuurlijk komt er nog wel wat meer bij kijken, zoals een goede luchtcirculaties, want als je met twee mensen in een studio leeft heb je gewoon extra frisse lucht nodig. Dat is in deze studio helemaal in orde. Daarbij is het interieur in de living op een slimme manier vormgeven, zodat je echt echt gevoel hebt dat, als je in bed ligt, je ook echt in een slaapkamer bent. De nachtkastjes versterken dit effect, de lampjes op de kastjes maken het mogelijk om in de avond nog even een boek te lezen. Meer mooie ideeën voor de slaapkamer kun je hier vinden.

Keuken

De bewoners van deze studio sturen nog, dus is het erg belangrijk dat ze goed ontbijten, want een dag in de collegebanken kost aardig wat energie. Ook in de avond is een warme maaltijd de sleutel tot een succesvolle loopbaan, dus mocht een volwaardige keuken in deze studio niet ontbreken. Deze is klein, maar slim ingedeeld, zodat het de bewoners aan niets ontbreekt. De keukentafel is multifunctioneel, je kunt er zoals gezegd met een laptop aan werken, maar dit meubelstuk is ook groot genoeg om er lekker met z'n tweeën aan te diner. Misschien heb je ideeën hoe je huis verbeterd kan worden, deze kun je dan mooi aan onze experts voor leggen, zodat ze je kunnen helpen deze ideeën nog beter te maken.

Badkamer

Een volwaardige badkamer in een studio, dat komen we niet zo heel vaak tegen. Soms wordt er aan de badkamer niet zoveel tijd besteed. In deze studio is het duidelijk anders! De tegels aan de wand hebben een moderne en ietwat mediterraanse look, het sanitair is strak en minimalistisch, er is zelfs een inloopdouche! Dat laatste is erg slim bedacht, want je moet er toch niet aan denken dan je hier met een douchegordijn of -deur aan het klieren bent. Dit is schitterende designoplossing!

We nemen je graag mee naar een ander mooi project: de verbouwing van een huis.

Wat vind je van deze studio? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!