10 bijzondere zwart-wit keukens | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 bijzondere zwart-wit keukens

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
modern  door Dream Doors Ltd, Modern
Loading admin actions …

Zwart wit saai? Zeker niet! Zwart in de keuken is een gewaagde keuze en wanneer zwart wordt afgewisseld met wit is het effect geweldig. Zwart wit keukens hebben drama, mysterie en een vleugje formaliteit. Ze zorgen ook voor krachtige verbindingen met de verschillende eigenschappen van de ruimte. Het scherpe contrast tussen zwart en wit kan sommige zaken op krachtige wijze naar voren halen. Het kan gebruikt worden om te spelen met de grenzen van de keuken of zelfs om de verbinding te maken van de keuken naar de woonkamer in een open ruimte. Er is een breed scala aan mogelijkheden. Maar het is beter om wat voorbeelden te bekijken! Dus kom mee en bekijk 10 bijzondere zwart wit keukens.

Ronde gebogen vormen

modern  door Dream Doors Ltd, Modern
Dream Doors Ltd

Ultra Gloss Black Kitchen

Dream Doors Ltd

De ronde vormen geven deze zwarte keuken een prachtige zachte uitstraling. Het punt waar zwart en wit elkaar ontmoeten trekt altijd de aandacht in zwart wit keukens. Ronde vormen zijn een uitstekende mogelijkheid om de scherpe contrasten van zwart en wit te verzachten evenals houten accenten.

Monochroom open plan lay out

Deze keuken heeft slechts een vleugje zwart maar het algemene thema is absoluut monochroom. De keuken is geïntegreerd met de eetruimte met een fantastisch zwart wit palet met slechts enkele zwarte accenten in de vorm van de zwarte balken, trap en aanrechtblad.

Geometrisch thema

Moderne keukens van homify Modern

Het scherpe contrast tussen de witten gordijnen en zwarte keukenkastjes benadrukken hier de ononderbroken lijnen in deze zwarte keuken. Dit geeft een geometrisch gevoel aan deze keuken die verder wordt geaccentueerd door de simpele geometrische kunstwerken aan de muur.

Zwart keukeneiland

Dit is zeker een keuken voor liefhebbers van minimalisme!  De strakke keukenkastjes zijn volledig verborgen achter schuifdeuren. De simpele witte kasten doen het prachtig naast het volledig zwarte keukeneiland.

Gedurfd modern keukenontwerp

Deze fantastische zwart wit keuken heeft een meer experimenteel design. De kasten zijn custom made en de geometrische hoeken geven de keuken veel kracht en dynamiek. Wil je meer inspirerende ideeen voor je keuken? Dan kun je ook hier kijken.

Wit keukeneiland

Dit witte keukeneiland is een stralend middelpunt in deze zwarte ruimte. Het geeft een licht, fris en sociaal gevoel aan de ruimte. Daarnaast scheidt deze het eetgedeelte van de woonkamer in deze studio,

Bijzondere prints

Grove Dark Oak Melinga Kitchen van Dream Doors Ltd Minimalistisch
Dream Doors Ltd

Grove Dark Oak Melinga Kitchen

Dream Doors Ltd

Patronen zijn zeker een goede mogelijkheid om leven te brengen in een zwart interieur. In deze fantastische zwart wit keuken is het behang met patroon gebruikt om een elegante sfeer neer te zetten. Vind je het leuk om in je zwart wit keuken eigenbereide producten te maken? Lees dan ook dit artikel over het inmaken van groente en fruit.

Een lichte touch

Fulham House by Peek Architecture. Moderne keukens van Alex Maguire Photography Modern
Alex Maguire Photography

Fulham House by Peek Architecture.

Alex Maguire Photography

Zwart zorgt voor een zeker cachet en elegantie in een interieur. Maar het kan al snel teveel zijn. Kijk naar deze zwart wit keuken. Zwart is slechts met een zeer lichte touch aangebracht. Daarnaast is goede verlichting essentieel in de keuken wanneer je ook zwarte accenten gebruikt.

Gespiegelde tegels

modern  door Dream Doors Ltd, Modern
Dream Doors Ltd

Metallic Anthracite Kitchen

Dream Doors Ltd

Zwart wit keukens kunnen donker worden dus de spiegeltegels in deze keuken zijn een ingenieuze manier om meer licht in de keuken te brengen. Het maakt ook het design luchtiger en geeft een elegante glans aan deze monochrome keuken.

Spiegels en metallic

Maximalist Modern Moderne keukens van Design Intervention Modern
Design Intervention

Maximalist Modern

Design Intervention

Spiegels en metallic zien er geweldig uit wanneer je deze afwisselt met zwart. Deze keuken is een ontwerp van de Singaporese designer Design Intervention en heeft zeker een sprankje retro-stijl glamour.

Ben jij al toe aan zo'n mooie nieuwe zwart wit design keuken?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!