Voor en Na: een fantastische minimalistische transformatie | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een fantastische minimalistische transformatie

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Light&Salt Design Modern
Loading admin actions …

Zuid-Korea, het blijft een land dat op gebied van architectuur en interieur elke keer weer verbaasd. En al helemaal als je dan gaat kijken hoe een woning op een fantastische manier kan transformeren van een lelijk eendje naar een schitterend minimalistisch appartement. Het enige dat je als bewoner daarvoor nodig hebt, is een beetje geld om te investeren en een professional die precies weet hoe die een huis kan verfraaien. De interieurontwerpers van Light&Salt Design weten precies hoe dat moet. Dat levert voor ons vervolgens weer mooie plaatjes op om naar te kijken. Geniet heerlijk mee!

Voor: ongezellig en rommelig

Het is een bekend fenomeen bij heel veel huishoudens: in de loop van de tijd wordt het interieur samengesteld uit allerlei onderdelen die overal en nergens vandaan komen. Een oud bankstel dat nog lekker zit, een tv die het nog prima doet en een tv-meubel dat misschien niet meer zo bij de tijd is, maar wel lekker veel opslagruimte biedt. Een vicieuze cirkel waarin je jarenlang door kunt blijven gaan. De enige oplossing om er verandering in te brengen, is je hele huis leeghalen en een specialist aan de slag zetten om er iets moois van te gaan maken.

Na: ruim en vol met mogelijkheden

Toegegeven moet worden dat het interieur hier nog niet compleet is. Maar in de nieuwe situatie biedt dit mooie appartement zoveel mogelijkheden. Zo’n prachtig stedelijk uitzicht is het ideale uitgangspunt voor een schitterende inrichting. De vormgeving is in dit geval lekker minimalistisch aangepakt. Strakke lijnen, heldere en lichte kleuren: de ideale plek voor een fraai modern interieur. En als dat eenmaal het geval is, dan is er bar weinig dat je nog terug doet denken aan de verouderde kamer die er eerst te zien was.

Voor: vol en krap

Op de eerste foto van het oude interieur zagen we de oude woonkamer. Nu richten we onze blik op de keuken, en worden we van de oude situatie nou ook niet bepaald vrolijk. Ook hier is de boel namelijk heel erg vol en daardoor heel erg krap geworden. De eethoek lijkt wel van een rommelmarkt afkomstig en een duidelijke overgang naar de keuken ontbreekt. Wederom een situatie die niet wenselijk is en waar op een relatief simpele manier veel aan veranderd kan worden.

Na: perfecte overgang

In de nieuwe situatie is de perfecte overgang gecreëerd tussen de woonkamer en de eetkamer aan de ene kant en de keuken aan de andere kant. Het zorgt voor een ruimer en tegelijk ook intiemer beeld.  Een mooie moderne keuken is weer een lekkere en inspirerende plek om je lekker culinair uit te kunnen leven.

Voor: deprimerende badkamer

De badkamer was misschien wel de meest deprimerende ruimtes in het huis. Hoe kun je hier nou lekker douchen als zelfs de wastafel vol staat met spullen? En dan de tegeltjes… Ook geen opbeurende muur om naar te kijken. Dat moet toch een heel stuk beter kunnen!

Na: heerlijk ontspannen douchen

Misschien is het wel een beetje jammer dat het bad verdwenen is, maar moet je eens zien wat er allemaal voor in de plek gekomen is! Dit is pas een ruimte om lekker ontspannen te kunnen douchen. En ook al is de ruimte niet zo groot, door een soort marmer te gebruiken ontstaat een zeer luxueuze badkamer. Net alsof je in een mooi hotel bent! Voor de bewoners moet het na deze renovatie elke keer letterlijk en figuurlijk weer heerlijk thuiskomen zijn.

Kun je niet wachten om meer mooie transformaties te bekijken? We hebben er heel wat voor je in de aanbieding! Dit project kunnen we je ook van harte aanbevelen.

Wat vind jij de mooiste ruimte? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!