Een woning vol verrassingen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een woning vol verrassingen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van KARLEN + CLEMENTE ARQUITECTOS Modern
Loading admin actions …

Sommige woningen kunnen je zeer aangenaam verrassen. Dat kan soms al aan het ontwerp van de buitenkant van het huis liggen. Bijzondere architectuur kan natuurlijk heel erg veel indruk maken. Als iedereen die door de straat loopt even bij jouw huis blijft staan om te kijken, dan heeft een architect het zeer goed gedaan. Maar de binnenkant van een huis kan vanzelfsprekend net zulke grote verrassingen opleveren. Voor deze woning vol verrassingen moeten we afreizen naar Argentinië. En Argentijnse architecten weten bovengemiddeld vaak woningen met een verbazingwekkend uiterlijk te ontwerpen. Laat je daardoor dan in dit geval ook heerlijk inspireren.

Een waar kunstwerk

Hebben we in de inleiding iets teveel gezegd over de mensen die bij dit huis stil blijven staan om te kijken? We denken van niet! Er is hier namelijk ontzettend veel te zien. Het schuine houten plafond en de houten muren zijn namelijk blikvangers van formaat. Maar dat geldt net zo voor de bijzondere vormen die boven deze constructie uitsteken. De schitterende natuurstenen oprit verhoogd het toch wel chique gehalte van dit huis nog eens extra. Met al die allure laat dit huis zich zien als een waar kunstwerk.

Bijzondere woonkamer

Het kan eigenlijk ook niet anders zijn: zodra je dit huis binnenstapt, kom je in een bijzondere woonkamer terecht. Binnen wordt de vloer ook op schitterende wijze door natuursteen bedekt, maar de bijzondere vormgeving van het huis zelf laat ook ruimte over voor een zeer aantrekkelijke binnenplaats. Een heerlijk plekje waar je onder vrijwel alle omstandigheden even lekker van de frisse lucht kunt genieten. Nog fijner is dat niemand je kan zien vanaf de straat. Maar ook binnen is het geen straf om te verblijven, wie wil nou niet even lekker bijkomen op zo’n heerlijke luie stoel…

Sprankelende keuken

De keuken is ook een sprankelende en inspirerende omgeving. Dat effect wordt nog eens versterkt door de bijzondere vormen die het aanrecht volgt. Gelukkig gaan deze ‘bochten’ niet ten koste van de werkruimte, integendeel zelfs! En mocht je op het aanrecht dan nog niet voldoende ruimte hebben, dan kun je nog altijd uitwijken naar het extra werkblad dat op de voorgrond van de foto te zien is. Zou jij al weten welk Zuid-Amerikaans gerecht je het liefste uit deze keuken zou eten?

Ruim slapen

Aan de buitenkant kon je al zien dat we dit een behoorlijk ruime woning is. Een grote slaapkamer mag daarin natuurlijk ook niet ontbreken. In dit geval denk je bijna dat je naar een mooi ingerichte hotelkamer kijkt. Lekker vanuit bed tv kijken, ideaal na een lange werkdag voordat je gaat slapen of juist op een luie ochtend in het weekend als je geen zin hebt om op te staan. Net zoals bij de eerdere foto’s zie je hier ook weer een zeer fraaie combinatie van eclectische elementen.

Kleurrijke badkamer

Deze badkamer is met afstand de meest kleurrijke ruimte in het huis. En als de rest van het huis al eclectisch van aard was, hoe moet je dan de badkamer omschrijven? Het is in ieder geval een ruimte waar je nooit chagrijnig uit naar buiten kunt komen, al die kleuren maken je automatisch vrolijk.

Besloten binnenplaats als tuin

De tuin is in een heerlijke besloten binnenplaats gelegen. Een prachtige, beschutte plek voor kinderen om te spelen. Maar ook voor de ouders blijft er meer dan voldoende ruimte over. Klasgenootjes van de kinderen van dit huishouden zullen het vast heel erg leuk vinden om hier na schooltijd lekker buiten te kunnen spelen. En dat geldt net zo goed voor vertoeven in de rest van dit huis.

Op zoek naar meer unieke wooninspiratie? Deze woning kan je dat net zo goed geven!

Wat vind jij het meest verrassende aan dit huis? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!