Hedendaags familiehuis met een superstrakke look | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Hedendaags familiehuis met een superstrakke look

Stoa. Stoa.
Minimalistische huizen van STRUKTURA Łukasz Lewandowski Minimalistisch
Loading admin actions …

Een hedendaags familiehuis moet vandaag de dag aan allerlei voorwaarden voldoen: het moet ruim zijn, veel woonruimte bevatten en een tijdloze uitstraling hebben zodat het pand niet snel uit de mode is. Vandaag hebben we een woning voor je gevonden die precies die drie dingen heeft. Een huis in Gorzow Wielkopolski, Polen, zal je zeker inspireren; je gaat al snel je oude woning in een nieuw licht zien. Soms is het hartstikke leuk om ideeën van anderen te zien, omdat je daaruit zelf weer ideeën kunt halen voor je woning. Kijk samen met ons mee naar de woning die we hieronder voor je op een rij gezet hebben. Be inspirered!

Modern

Wie dacht dat een strakke gevel en een natuurlijke tuin niet matchen, moet maar eens even naar deze mooie buitenruimte kijken! Je krijgt echt het gevoel hier dat je bij een woning staat die perfect aangesloten is op de omgeving. Voor een groot deel komt dat door de elementaire vorm van de woning, maar ook door de textuur. De tuin rond het huis is strak maar heeft een losse toets. Het is de ideale manier om je gasten te ontvangen. Soms vergeten we dat de gevel en tuin rond ons huis een visitekaartje zijn en voor een groot deel de eerste indruk bepalen. Hier ziet het, voor wat betreft dat laatste helemaal goed. Zoek je de juiste ideeën voor de verbouwing van je eengezinswoning? Klik dan hier voor inspiratie! Samen met een expert ontwerp je snel de woning van je dromen.

Ruimte

Een belangrijk aspect van het moderne leven is natuurlijk woonruimte. Als je in de grote stad woont weet je wat we bedoelen met een krappe woning. Omdat mensen zo dicht op elkaar wonen is er per persoon minder ruimte. Daarom trekken veel gezinnen naar de buitenwijken van de stad, zodat ze wel de benodigde woonruimte hebben. Daarbij is zo'n wijk voor kinderen ook een stuk beter, qua veiligheid, zeker als ze ouder worden en vaker op pad gaan. Voor de ouders is genoeg ruimte ook erg belangrijk als het gaat om de stalling van hun geliefde bolide. In deze garage heb je alle ruimte om deze veilig te stallen. Het mooie van deze garage is dat zijn zuivere, witte gevel mooi afsteekt bij de grijze gevel van het huis. Overdag kun je de auto voor de garagedeur zetten op de grote parkeerplek. Wat een luxe! Schitterende huizen kun je hier checken.

Diversiteit

Bij de bouw van de woning is er gekozen om meerdere materialen naast elkaar te gebruiken, het meest prominent aanwezig zijn het beton, glas en hout. In deze buitenruimte hebben we ook te maken met een bijzonder kleurenpalet, namelijk wit, grijs en houtkleur. Deze combinatie geeft de woning een uiterst moderne look, helemaal perfect voor een mooie hedendaagse familiewoning.

Licht

Overdag valt er veel daglicht door de grote ramen naar binnen. De zonsverduistering maakt het mogelijk om ook overdag de kamer te verduisteren, want misschien wel je wel even een middagdutje doen. Via de ramen komt er ook veel zonnewarmte naar binnen, dus het verduisteren maakt het binnen koeler. Vanuit deze positie kunnen we mooi de structuur van de grijze gevel zien. Zij zijn fan van dit mooie huis!

Parel

Deze ruimte is de mooiste van het hele huis. In de ochtend of avond voelen de bewoners zich hier supergoed. Vanuit het warme bad kun je de zon zien opkomen of ondergaan. Dit magische moment wordt dan zeker versterkt. De positie in de ruimte en de vorm van het bad passen precies bij de hedendaagse looks van de woning. We zijn fan van deze hedendaagse familiewoning! 

De leukste projecten zie je natuurlijk bij homify, zoals deze schitterende verbouwing. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!