Oud pand wordt mooiste woning van de wijk | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Oud pand wordt mooiste woning van de wijk

Stoa. Stoa.
Minimalistische tuinen van 로하디자인 Minimalistisch
Loading admin actions …

In het Verre Oosten weten ze hoe je een woning moet verbouwen. In dit ideabook gaan we je de geweldige resultaten laten zien. Het is een woning met behoorlijk wat sfeer, maar je zou bij het zien van de oude staat niet zeggen dat dit in de woning nog mogelijk was. Toch, met de nodige kennis en kunde is er een prachtige woning gerealiseerd. Vandaag gaan we je aan de hand van deze voorbeelden inspireren om zelf ook aan de slag te gaan. Inspiratie schuilt in een klein hoekje en soms is het een klein detail dat al voor hele leuke ideeën kan zorgen. Kijk snel met ons mee naar dit oude pand dat de mooiste woning van de wijk werd. 

Strak

In vergelijking met veel woningen in de buurt is deze woning een zee van moderniteit en strak design. Dit is echter niet altijd zo geweest, jaren lang is het door de voormalige bewoners verwaarloost. Dat laatste kon je het pand ook echt aan zien. Het was een afgeleefd hok waarin niemand het nog echt naar zijn zin had. Maar door de kundige handen van de experts en de ideeën van de bewoners werd het huis weer een oosters woonpaleis. We gaan je hieronder even laten zien hoe slecht het pand er uit zag, gewoon om even een goed beeld te krijgen van de grootse resultaten die hier bereikt zijn. Meer ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Oude staat

We nemen hier een kijkje in het verleden. Het mag nog een wonder heten dat de huidige bewoners het pand aangekocht hebben. Natuurlijk moet je een beetje avontuurlijk zijn bij het komen van een huis en goed weten wat je doet. Je zelf laten informeren door een expert behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. De gevel van deze woning laat de sporen zien van een leven dat heeft geleden onder de elementen. Qua onderhoud is er best wel wat bij ingeschoten, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat er met die pand nog heel veel bereikt kan worden als je er de wil en het doorzettingsvermogen voor hebt om er iets moois van te maken! Laten we nu even in het oude interieur gaan kijken. 

Donker

Geheel tegen de tijdgeest van vandaag de dag in, is deze woning aardedonker en erg rommelig qua indeling. Tegenwoordig kiezen we toch voor een strakke inrichting met lichte tinten en een minimalistische indeling. De donkere houten wanden en deuren deprimeren ons een beetje. En wat dacht je van het plafond, daar word je toch helemaal kriegel van! Ook qua meubilair valt er hier heel wat te verbeteren, de banken zien eruit alsof je er best aangenaam op kunt zitten, maar we worden er niet erg enthousiast van. Tijd voor een grote verandering! 

Zuiver en kalm

We kunnen het bijna niet geloven dat dit dezelfde kamer is als degene de we net hebben gezien. Wat een verschil! Het drukke plafond is weg en het donkere hout is gelukkig ook verdwenen. Let eens op de licht vloer en de verschillende raampartijen die de kamer laten baden in een rustgevend daglicht. Voor de woonsfeer in huis is het belangrijk dat er voldoende daglicht in huis aanwezig is. Een woonkamer waar je direct enthousiast van wordt! Ben je opzoek naar meer mooie ideeën voor je woonkamer, klikt dan hier om de laatste trends te zien.  

Lekker buiten zijn

In de zomer is dit de ideale plek om te genieten alleen, samen met je partner of met familie en vrienden erbij. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zeker in deze prachtige tuin. Het is hier altijd net alsof je gezellig op een terras in de stad zit. De boom biedt je de nodige schaduw en zorgt natuurlijk voor een onovertroffen sfeer! Een wijntje is hier op zijn plaats!

Kijk met ons meer naar dit mooie project: een villa met prachtige natuurlijke accenten. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!