Schitterende moderne villa met natuurlijke accenten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schitterende moderne villa met natuurlijke accenten

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische huizen van VISMARACORSI ARQUITECTOS Minimalistisch
Loading admin actions …

Moderne villa’s kunnen heel veel verschillende verschijningsvormen hebben. De inspiratie die een architect daarbij heeft kan ook werkelijk waar alle kanten op: een klassiek tintje, een landelijk element of minimalistische invloeden. Dat laatste vind je terug bij het ons ‘reisdoel’ van vandaag. Maar dat is niet het enige, het zijn namelijk de natuurlijke accenten die deze villa nog leuker maken. En dat alles vind je in het schitterende Argentinië. Verbaas je over de mooie vormen, de prachtige inrichting en ook de luxe die dit huis kent. Een heerlijk project om van te genieten!

Baken in het landschap

Dit huis mag met recht een baken in het landschap worden genoemd. De strakke en witte vormen zorgen voor een prachtige balans met de mooie blauwe lucht. De gevel is zeer minimalistisch vormgegeven, maar de ingangspartij laat wel zien dat er sprake is van veel meer dan alleen maar minimalisme. Zo op het eerste gezicht zie je ook al dat er hier behoorlijk gespeeld is met lichtinval, het maakt ons erg benieuwd naar de binnenkant van het huis!

In de schemering

Voor we zo meteen binnen een kijkje gaan nemen, bekijken we het geheel eerst nog even in de schemering. Juist dan kun je zien dat niet alleen aan de natuurlijke lichtinval is gedacht, maar dat er ook heel veel aandacht is besteed aan de verlichting. Het geeft een extra dimensie aan het minimalistische karakter van het huis. En je ziet nu ook heel mooi de natuurstenen helling en het trapje die naar de voordeur leiden.

Natuurlijke accenten

Je staat vast al bijna te popelen om het interieur te zien en je hoeft bij de voordeur nog niet eens naar binnen te gaan om daar al een indruk van te krijgen. Het meest opvallende zijn uiteraard de natuurlijke accenten die je kunt vinden. Dat geldt voor de drie mooie potten met planten voor de ingang, maar het gaat vooral om de glazen kubus die je in de gang zelf ziet. Er is hier heel veel ruimte voor glas en dat geeft het huis ook een hele transparante en open structuur.

Kleine kas

De glazen constructie in de gang lijkt wel een kleine kas. Maar dan in dit geval niet voor het kweken van tomaten of komkommers. Hier is ruimte voor een mooie tropische plant om het interieur te verfraaien. Een donkere houten vloer versterkt het natuurlijke gevoel nog eens meer. Het is nog maar een voorproefje van de rest van de eclectische inrichting.

Ontspannen

Alles in dit huis lijkt wel op ontspanning gericht te zijn. Neem nou de heerlijke woonkamer. Wat is het aangenaam om hier thuis te komen en lekker op de bank te kunnen ploffen. Je ziet vooral ook goed hoe heerlijk je hier van het daglicht kunt genieten.

Koken en eten

De keuken en eetkamer zijn ook zo lekker licht en ruimtelijk ingericht. Een moderne omgeving met een minimalistische uitstraling. Een heerlijk eigentijds geheel dat eigenlijk ook heel erg tijdloos is.

Natuursteen

Je had misschien al wel een vermoeden dat de vloer in de badkamer van natuursteen zou zijn. Dat kan ook haast niet anders in een huis als dit. In deze fraaie badkamer is het heerlijk om vol frisse moed aan je dag te beginnen.

Nog meer ontspannen

De woonkamer zag er al ontspannen uit, maar dat geldt nog meer voor de achtertuin met terras en zwembad. Wat kun je hier heerlijk tot rust komen. Lekker een verfrissende duik nemen en daarna op het terras genieten van een lekker drankje… Leven in dit huis is een feestje!

Wil je meer van deze prachtige villa’s bekijken? Begin dan maar vast met dit mooie project!

Wat vind jij van deze fraaie eclectische combinatie? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!