Villa met een betoverend uitzicht! | homify

Villa met een betoverend uitzicht!

Stoa. Stoa.
Excelencia en Diseño Moderne huizen
Loading admin actions …

In dit ideabook nemen we je mee naar de stad Zapopan in Mexico, waar we je een onvoorstelbaar mooie villa laten zien met een betoverend uitzicht! Je weet niet wat je ziet. Als je inspiratie zoekt voor de inrichting van je woning dan ben je in dit pand aan het goede adres. De vrijheid in en om het huis is uniek. Het is overduidelijk dat de omgeving waarin de woning gebouwd is een groot aandeel heeft in deze woonsfeer. Kijk snel met ons mee en doe excellente woonideeën op. 

Prachtige setting

Bij aankomst zijn we volkomen weg van deze prachtige villa. Met de bergen op de achtergrond is het niet moeilijk om verliefd te worden op deze fantastische woning. De oprit leidt ons naar de ingang, langs het gazon dat ons begroet, op zich best opvallend dat het er hier zo groet uit ziet, want het klimaat is hier vrij droog. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we het van de bewoners niet mogen betreden. Zoek je naar een goede manier om je gazon vorm te geven dan is een expert op dit gebied een absolute aanrader. 

Verticale gerichtheid

Het bijzondere van deze woning is zijn verticale gerichtheid. Vaak zien we villa's van dit lage type (beetje sixties) waarbij de nadruk vooral op de horizontale as ligt, maar hier zien we een smaakvolle afwijking daarvan. Deze sfeerwand geeft een bijzondere conceptuele look aan het pand, en doet ondanks zijn ongebruikelijk vormgeving toch vrij mediterraans aan. Let eens op de manier waarop de grijze oprit over gaat in de wand en gevel, deze buitenruimte is gevarieerd maar vormt op een of andere manier een mooie eenheid. Laten we binnen gaan kijken. 

Helder

In de villa voelen we ons direct op ons gemak. Dat is ook niet verwonderlijk, want de lichte ambiance hier brengt ons in een goed humeur. Ook hier binnen is er niet voor de gebruikelijke weg gekozen, deze living vormt de sociale kern en heeft een uniek plafond. De grote ramen geven ons een mooi uitzicht op de omgeving. Beneden bevinden zich andere kamers van het huis, waarmee het direct duidelijk wordt dat de woning qua inrichting alles behalve alledaags is, want de woonkamer bevindt zich zelden op de bovenste verdieping. Laten we eens gaan kijken in de master bedroom! Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden. 

Blue as the sea

Het mag geen verrassing heten dat de bewoners dol zijn op de zee. Niet dat de thematiek hier nu zo zee-achtig is, maar de kleuren verwijzen er wel degelijk naar. Het houten bed ligt comfortabel en lijkt uit de houten vloer op te stijgen. Als je hier gaat liggen kom je pas echt tot rust. De heldere blauwe band achter het hoofdeinde zorgt voor een ongelooflijk fijne sfeer in deze slaapkamer, waardoor de ruimte de ideale ambiance krijgt om in de avond tot rust te komen met een boek, om daarna lekker te kunnen slapen. Let ook op de glazentafel aan het voeteneinden- lekker modern!  

Genieten in de avond

Voor het slapen gaan is het leuk om tv te kijken of een boek te lezen, maar met een tuin als deze is het toch veel fijner om lekker met wat vrienden buiten te gaan zitten! Het enige probleem is dat je dan misschien wat laat naar bed gaat, want mediterraanse avonden kunnen heel lang duren. Ben je een zwemfan? Dan kun je je helemaal uitleven in het zwembad. In de avond een paar baantjes trekken in het zwembad is bijzonder heilzaam. We werpen nog een blik in het zwembad om vervolgens verder te gaan naar het volgende project. Deze tips zijn zeer handig als de zomer zinderend heet is. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!