Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Coole klokken

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Aan veel klokken kun je zien dat deze helemaal aan functie en doelmatigheid gewijd zijn. Een paar zwarte cijfers en wijzers op een witte achtergrond – klaar. Voor iedereen die deze manier van tijdsbepaling te onpersoonlijk en saai vinden hebben we hier vandaag een verzameling coole klokken meegebracht, die ons niet alleen nauwgezet de tijd kunnen vertellen maar ons daarnaast ook nog opvrolijken met hun opvallende en aantrekkelijke stijl.

LP skyline

 Woonkamer door citybomb.de
citybomb.de

Uhr Schallplatte Berlin Skyline

citybomb.de

Hun oorspronkelijke taak, namelijk om muziek af te spelen, laten de langspeelplaten allang aan hun moderne opvolgers over. Maar dat betekent niet dat deze coole schijven van vinyl uit ons dagelijks leven moeten verdwijnen. Steeds meer designers hebben de nostalgie van lp's ontdekt en creëren daarmee de coolste woonaccessoires en gadgets voor in huis. Wat dacht je van een klok als deze, dat niet alleen de tijd maar ook de skyline van je favoriete stad laat zien? Een originelere blikvanger voor aan de muur kun je bijna niet vinden…

De tijd danst

De naam van deze klok doet bijna aan een tv programma denken: Time is dancing, en de tijd aangeven lijkt wel bijna een bijzaak te worden bij deze mooie, eenvoudige klok. Tussen kunst en design zweeft dit uurwerk in een tijdloos universum terwijl iedere blik op de klok je opnieuw inspireert. Geconcentreerd houdt de danseres zich in balans en buigt zich de ene minuut in een halsbrekende houding en het volgende moment weer beweegt ze zich in een schijnbaar gewichtsloze pose. Eenvoudig en elegant.

Druipende klok

 Huishouden door Lamidea

Zou de ontwerper van deze coole groene klok inspiratie hebben opgedaan bij Salvador Dali's smeltende uurwerken? In ieder geval geeft het ons niet alleen de actuele tijd, maar herinnert deze klok ons er met zijn schijnbaar druipende design aan hoe snel de tijd gaat en ons door de vingers glipt. En daarnaast ziet deze klok er gewoon fantastisch uit.

Vintage design

 Huishouden door Altrosguardo
Altrosguardo

Elizabeth

Altrosguardo

Deze klok is de perfecte laatste touch voor een keuken in vintage stijl. Hier springt niet alleen de vorm in het oog, maar ook het kleurige patroon. Het silhouet van een ouderwetse theepot past perfect bij de oranje en roze decoratie, dat aan Oma's tafelkleed doet denken.

Duurzaam

 Huishouden door homify
homify

Edge Clock Walnut – Pink

homify

De tijd gaat snel! En zal ooit een keer het onwaarschijnlijke geval optreden dat je op deze coole klok uitgekeken bent, dan is het zo gerecycled, want het bestaat uit stabiele golfkarton met een houten bekleding van eik of walnoot. Maar, wij geloven dat je aan deze klok nog lang plezier gaat beleven dankzij het speelse contrast tussen het gladde hout met de ruwe structuur van karton en de vrolijk gekleurde wijzers met het minimalistische design dat deze klok tot een tijdloze favoriet maakt!

Stijlvolle tekstballon

 Muren & vloeren door ANCHOVI

Met deze klok in de vorm van een tekstballon uit een stripverhaal houden we altijd de tijd in het oog en kunnen daarbij ook nog genieten van coole wanddecor aan de muur. Trouwens, rechts van het cijferblad is nog ruimte over voor onze eigen gedachten en aantekeningen in de vorm van post-its die we daar simpelweg op kunnen kleven en zo in één blik zowel aan de tijd als aan onze boodschappen herinnerd kunnen worden.

Muursticker

 Huishouden door K&L Wall Art
K&L Wall Art

Kamera Wanduhr

K&L Wall Art

Muursticker of klok? In deze retro-camera afbeelding komen deze twee dingen samen tot een coole blikvanger met functie. Zo heb je in een klap wanddecoratie en een originele klok die de hele inrichting opfleuren maar ook functioneel maken.

Met klokken als deze hoef je de tijd in huis niet meer alleen op het magnetronschermpje of de wekker te zoeken in een poging je inrichting mooi in stijl te houden: deze designer klokken zijn juist een geweldige toevoeging aan een stijlvol interieur! Kies er eentje uit die bij jouw smaak past en vind iedere keer in één blik en met groot plezier de tijd.

Bekijk voor meer kleine design ideeën met een groot effect ook eens deze design producten.

Welke van deze klokken vind jij de coolste? Vertel ons welke jouw favoriet is bij de reacties hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!