Mooie make-over van een keuken! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Mooie make-over van een keuken!

Stoa. Stoa.
modern  door homify, Modern
Loading admin actions …

In Argentinië weten ze hoe je een keuken een goede beurt moet geven. Vandaag laten we je dat haarfijn zien. Soms is je keuken nog wel praktisch, maar niet langer in tune met de heersende woontrends. Om de zoveel jaar is het leuk om je keuken een nieuwe look te geven: een make-over! Hieronder laten we je zien hoe je dat kunt doen! In dit geval werd een oude landelijke stijl door een nieuwe landelijke stijl vervangen. De bewoners houden van deze stijl, maar wat minder van hun oude interieur. Via dit ideabook gaan we je inspireren om ook een nieuwe keuken te realiseren! Check it out! 

Oude stijl

modern  door homify, Modern

Ja, dit is vrij oud. Toch heeft het design nog wel iets. Je hoeft ten slotte niet met alle winden mee te waaien als het om design gaat. Een beetje behoudend zijn is ook best goed. Dat kun je best een aantal jaar volhouden, zo ook in dit geval. We moeten wel eerlijk zijn: deze keuken is toe aan een make-over! De bewoners wilden graag een eigentijdse versie van deze keuken, want ze houden van de mix van natuursteen en warm hout. Maar hoe maak zo'n eigentijdse variatie op een verouderde keuken. We gaan het dadelijk zien! Ideeën voor je keuken vind je hier

Rommelig

modern  door homify, Modern

De keuken was niet alleen qua design verouderd, dat wil zeggen de afwerking en vormgeving van de meubels, maar ook op het gebied van de indeling. Deze onpraktische indeling zorgde ervoor dat het vertrek rommelig en onaantrekkelijk oogde. Sowieso is het discutabel om allerlei spullen in de keuken te zetten / neer te leggen die er eigenlijk niets te zoeken hebben. De planken aan de wand van deze (bij)keuken nodigen overigens ook uit om prullaria neer te leggen. Dat moet dus ook anders in de nieuwe keuken.   

Rigoureus

modern  door homify, Modern

We weten natuurlijk dat sommige wanden een nutteloos bestaan leiden, ze zijn volkomen overbodig vanuit een modern perspectief op interieurdesign. In dit geval werd er voor een rigoureuze oplossing gekozen om de bedompte en rommelige keuken weer up-tot-date te krijgen: de tussenwand werd weggebroken. Wat een verschil en wat een ruimte! Er is nog wel wat werk aan de winkel zo te zien, maar het resultaat is nu al verbluffend! 

Landelijk nieuwe stijl

modern  door homify, Modern

Geheel in lijn met de wensen van de bewoners is de keuken lekker landelijk en helder gemaakt. Het enige dat nog ontbreekt zijn de natuurstenen bladen op sommige meubels en de deuren. We krijgen al wel een goed beeld van de uiteindelijke sfeer in de keuken, die is helder, huiselijk en nodigt uit om lekker aan de slag te gaan! 

Helemaal af

modern  door homify, Modern

Kun jij deze ruimte nog herkennen als we dit vergelijken met de oude staat van de keuken? De landelijke houtlook pakt hier heel mooi uit! We zijn dol op de natuurstenen bladen en de mooi, grote koelkast met zijn stalen look. Lekker modern zo! En wat dacht je van de klassieke kasten: die ramen zien er erg sfeervol uit. Deze keuken bewijst dat je elke keuken een fantastische make-over kunt geven. Raadpleeg hiervoor een expert, want dan heb je snel die keuken waar je al lang van droomt. 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij! Blijf ons volgen voor mee mooie ideeën.

Deze tips zorgen voor een superkoel huis!

Wat vind je van deze keuken? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!