Een stel bouwde een huis van 50 m²: met veel liefde en een klein budget!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een stel bouwde een huis van 50 m²: met veel liefde en een klein budget!

Stoa. Stoa.
 Woonkamer door OBBA
Loading admin actions …

In vele moderne woningen zien we de invloed van de minimalistische sfeer. Het huis dat we vandaag voor je in de aanbieding hebben laat deze stijl heel duidelijk zien. Het is een pand met een beperkt aantal vierkante meters woonruimte, maar door het slimme design (dat de wijze architecten uit het oosten wel toevertrouwd is) hebben de bewoners toch de beschikking over voldoende leefruimte. Als we het in de kwantiteit niet kunnen vinden, dan maar in de kwaliteit;  moeten ze gedacht hebben; wat toch zeker inspirerend is! Vandaag nemen we je mee naar Korea, waar de architecten een prachtige woning in een woonwijk neergezet hebben. Kijk met ons mee naar de schitterende ideeën en voel de inspiratie!

Slim design

 Gang en hal door OBBA

Omdat een vaste trap ruimte inneemt kun je beter niet zo'n exemplaar in huis hebben. Maar wat als je dit nu wel graag wilt, maar dan zonder de gevreesde ruimte beperkting? Dan is deze oplossing erg geschikt: deze trap kun je namelijk terugschuiven, dan valt deze rond de kast en lijkt dan wel de planken van dit meubelstuk te vormen. Je kunt hem daarna, wanneer nodig, weer eenvoudig terugschuiven. Een geniaal idee voor in een kleine woning! 

Apart

 Huizen door OBBA

Door zijn bijzondere look valt de woning sterk op in de wijk. Het lijkt wel alsof hij verheven is boven de andere huizen, en dat is ook zo! Als de heersers van de wijk kijken de bewoners uit over de straten. De architectuur van dit huis past prachtig bij de natuurlijke setting. Wit en antraciet vormen de good looks van deze gevel! Echt een woning waarbij je even stil blijft staan als voorbijganger. In deze wijk hebben de meeste woningen niet bijster veel woonruimte, dat komt omdat ze relatief dicht op elkaar staan, ook zijn er wegen die veel ruimte innemen. Maar deze schaarste ervaren wij niet in het interieur van de woning! Kijk snel met ons mee naar de woonideeën die binnen te zien zijn. Meer mooie ideeën voor je woning vind je hier.

Interieur

 Huizen door OBBA

Bij binnenkomst zijn we direct al gecharmeerd van het uitzicht! Hier doe je het voor als bewoner! Het mooie uitzicht over de daken van de huizen en de verre blik richting de bergen doet wonderen voor je interieur: het lijkt een stuk groter. Het grote raam werkt mee aan dit effect, evenals de eenvoudige inrichting en het lichte kleurenpalet. Pal voor ons zien we een donker bureau, dit zorgt voor het nodige temperament en vormt een geschikte werkruimte om thuis aan de slag te gaan. Samen met een expert ontwerp je snel een droominterieur. 

Niveaus

 Woonkamer door OBBA

In de woning vinden we verschillende niveaus. Dit laatste zorgt ook voor de nodige ruimtelijkheid. Hier kun je ook lekker zitten. Je kunt een blik in de keuken werpen en gezellig kletsen met de kok. Het interieur is licht en dit zorgt voor een transparante, ruimtelijke look. Zo lijkt je kamer dus veel groter dan deze in werkelijkheid is. De houtvloer zorgt voor de nodige warmte in huis. Zo oogt je kamer modern en gezellig op hetzelfde moment! 

Helder

 Gang en hal door OBBA

We zagen het net al in de rest van de woning, maar hier ligt het er wel heel dik bovenop: de helderheid van het interieur. In dit overgangsgebied tussen beneden en boven is het belangrijk dat de sfeer licht is. Zo blijft het vertrek ruimtelijk en open. Het raam in de rechterwand zorgt ervoor dat dit trappenhuis baadt in het daglicht. Let eens op de houten elementen en de grijze mat, dit palet is echt een aanrader om te combineren met dergelijke witte wanden. 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën en trends op woongebied. Deze ideeën laten je tuin groter lijken.

 Huizen door OBBA
Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!