Een kleine woning met grootse ideeën! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een kleine woning met grootse ideeën!

Stoa. Stoa.
Eclectische slaapkamers van ArchDesign STUDIO Eclectisch
Loading admin actions …

Vaak zie je dat woningen met weinig ruimte te vaak nog onmogelijk versiert zijn met: nutteloze prullaria, donkere accessoires en slecht gekozen meubilair. Ook wordt er vaak ruimte onbenut gelaten, waardoor in feite de woning kleiner wordt. Maar hoe is het dan wel goed te doen, zodat je woning juist groter aanvoelt? Dat kun je vaak maar het beste aan een expert overlaten, zeker als je kiest voor een expert die de skills heeft om op maat gemaakt meubilair voor je woning te creëren. Dat type meubilair sluit natuurlijk perfect aan op het interieur van je woning. Een goed gekozen inrichting zorgt voor een wereld van verschil als het om wooncomfort gaat. Hieronder hebben we een schitterend voorbeeld van een stijlvol ingerichte kleine woning. Laat je inspireren!

Nieuw

In deze ruimte is er veel aandacht geweest voor de lichtval. Meer daglicht betekent immers meer optische woonruimte. Je woonsfeer wordt direct een fijner! We zien hier een eet- en woonkamer waarin de bewoners van hun vrije tijd genieten. Het is een plek waar een mix tussen modern en retro een grote rol speelt. We zien een prachtige bank die rechts de sfeer in de woonkamer voor een groot deel bepaalt. Ook de verlichting heeft een prominente rol in dit vertrek, de hanglampen boven de prachtige eettafel zorgen voor een eclectische feel in deze ruimte. De natuurlijke touch, ook erg belangrijk, wordt verzorgd door vele planten in de kamer. Zo voel je je helemaal top en is de luchtkwaliteit uitstekend in je living! Meer ideeën vind je hier

Slaapkamer I

De kinderen moeten natuurlijk een fijne slaapkamer hebben om te kunnen rusten van hun dag op school of werk. In deze slaapkamer moet dat zekere lukken! De lichte kleurstelling en het comfortabele bed zorgen voor de ideale setting. Een mooi detail zijn de tegels aan de muur, deze geven het vertrek, dat niet heel ruim is, juist een ruimtelijke look, ook de spiegel speelt hierin een belangrijke rol! Samen met een expert kun je kijken hoe bij jou thuis een kleine kamer groots in gericht kan worden!

Master bedroom

Natuurlijk is een grootste woning niet compleet zonder een master bedroom! Ook in dit huis vinden we zo'n schitterende kamer. De looks van het vertrek spreken direct tot de verbeelding: het donkere bed staat als een eiland in een lichte kamer waar de luxe van afspat. Ook hier is er gekozen voor een spiegel om de kamer een ruimtelijke look te geven. Een andere slimme oplossing zijn de diverse spotjes, deze zijn in het plafond geïntegreerd, waardoor dit er strak uitziet. Dat zorgt ook voor meer optische woonruimte! Het gaat er dus helemaal niet om of je 400 vierkante meter woonruimte tot je beschikking hebt of slechts 70: de geschiktheid van de inrichting bepaalt alles. 

Wasruimte

Als je niet veel woonruimte (kwantiteit) tot je beschikking hebt is het belangrijk dat de inrichting slim is (kwaliteit). Dit laatste is duidelijk aan de orde in de wasruimte, want ondanks het beperkte aantal vierkante meters heb je hier voldoende bewegingsruimte en oogt het vertrek ordelijk en schoon. De wasmachine staat mooi onder het werkblad en de wastafel past precies in het meubel; het doet ons denken aan het spel Tetris. Natuurlijk mag de spiegel op de wand achter de wastafel niet ontbreken: lekker ruimtelijk zo! 

Keuken

Via de wasruimte of bijkeuken kom je in de keuken van de woning terecht. Er is gekozen voor een open verbinding zodat op deze manier de ruimtelijkheid in de woning gewaarborgd blijft. Het is mooi om te zien hoe de grijze kasten afsteken bij de witte vloer. Zo wordt een mooie eenheid opgeroepen die super ontspannen oogt. We weten zeker dat de bewoners hier heerlijk kunnen werken! En let eens op de verlichting onder de kastjes. Wij zijn fan! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën, zoals deze bijzondere, recentelijk verbouwde woning. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!