Een woonkamer voor elk sterrenbeeld | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een woonkamer voor elk sterrenbeeld

TILL BEHNE TILL BEHNE
RIGHT DOWNTOWN Moderne woonkamers van Markham Stagers Modern
Loading admin actions …

Een interieur kan veel over iemand zeggen. Zodra je de woonkamer binnen stapt, zou je moeten kunnen weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Wij geloven zelfs dat je sterrenbeeld in grote mate bepaald wat voor smaak en stijl je hebt. In dit Ideabook daarom een overzicht van alle sterrenbeelden en hun bijbehorende stijl. Dus kan je niet kiezen hoe je de woonkamer moet inrichten, kan je altijd vertrouwen op de astronomie.

Leeuw

Moderne woonkamers van homify Modern

De Leeuw is trots en majestueus, en dat weerspiegelt zijn interieur. In het interieur van een Leeuw zien we veel kunst en designmeubelen, evenals warme een levendige kleuren. Pracht en praal zijn voor dit interieur de sleutelwoorden.

Maagd

De Maagd is een opgeruimd en goed georganiseerd persoon, en zo is ook de woonkamer ingericht. Alles is netjes en weloverwogen. We zien sobere kleuren met hier en daar een iets kleurrijker accent. Er is een perfecte geometrie en veel natuurlijk licht voor een fris gevoel.

Weegschaal

Voor de Weegschaal zijn klasse en comfort zeer belangrijk. De Weegschaal houdt graag trends in de gaten, maar verliest daarbij harmonie, zachtheid en comfort niet uit het oog. Deze woonkamer is klassiek en modern tegelijk en er is veel aandacht voor de decoratie.

Schorpioen

De Schorpioen is een mysterieuze en fascinerende persoonlijkheid. In sommige gevallen zelfs een beetje een drama queen. Maar dat is geen probleem, want het levert een fraaie woonkamer op. We zien luxe materialen, kunst en zwarte metalen elementen die refereren aan de Schorpioen.

Boogschutter

De Boogschutter is royaal en een goede gastheer, die houdt van een feestje bij zich thuis. Maar het moet allemaal niet te strak. Boogschutters houden van comfortabel en  open ruimtes, en als het even kan met zicht naar buiten. De Boogschutter houdt van reizen, in zijn interieur vinden we dan ook accessoires uit alle windstreken.

Steenbok

Open plan space Moderne woonkamers van Markham Stagers Modern Stenen
Markham Stagers

Open plan space

Markham Stagers

De Steenbok houdt van een moderne en eigentijdse woonkamer. We zien een open ruimte waar woonkamer, eetkamer en keuken naadloos in elkaar overlopen. We zien veel neutrale tinten. De eigentijdse voorkeur van de Steenbok komt ook terug in de wat industriële look.

Waterman

Watermannen houden niet zo van de regels, ook niet in het interieur. Ze richten hun woonkamer graag met een beetje humor in, deze loft is daar een fraai voorbeeld van. We zien weinig hele felle kleuren, eerder lichte kleuren en veel licht inval. Daar voelt een Waterman zich het beste bij.

Vissen

Queens Park House Eclectische woonkamers van Honeybee Interiors Eclectisch
Honeybee Interiors

Queens Park House

Honeybee Interiors

Mensen met het sterrenbeeld Vissen houden van eclectische interieurs. Met een aantal in het oog springende stukken worden hun emoties in het interieur geïntegreerd. Daarbij worden felle kleuren en romantische vormen niet geschuwd.

Ram

Een Ram barst van de energie en heeft ruimte nodig. Dus in dit interieur bij voorkeur geen muren en deuren, maar zoveel mogelijk open ruimte. De woonkamer van een Ram is modern maar minimalistisch, vormgegeven met natuurlijke en robuuste materialen, maar hier en daar wel een lekker kleuraccent.

Stier

HOTEL CAL REIET – THE MAIN HOUSE Mediterrane woonkamers van Bloomint design Mediterraan
Bloomint design

HOTEL CAL REIET – THE MAIN HOUSE

Bloomint design

Stieren zijn echte bankzitters. In de woonkamer van een Stier staat daarom altijd een grote comfortabele bank, het liefst met veel kussens. Kwaliteit en comfort staan daarbij voorop. De Stier kiest bij voorkeur natuurlijke materialen in pastelkleuren zoals licht groen of roze tegen een neutrale achtergrond.

Tweeling

De woonkamer van iemand met het sterrenbeeld Tweeling illustreert perfect het moderne stadsleven. Tweelingen zijn creatief en niet al te serieus wat de inrichting van een huis betreft. We zien dan ook speelse kleuren en praktisch ingerichte ruimtes. En toch is er een huiselijke sfeer met oog voor detail.

Kreeft

De Kreeft is een romanticus en dat zien we in zijn of haar interieur. Comfort, familie en gezelligheid zijn de belangrijkste kenmerken van dit interieur. Een lekkere bank, een open haard en de nodige sfeerverlichting maken van de woonkamer van een Kreeft iets gezelligs en dromerigs.

Meer inspiratie nodig voor je eigen droom woonkamer, neem dan hier een kijkje. Wil je aan de hand van je sterrenbeeld je slaapkamer laten inrichten? Deze professionals helpen je graag. En wil je de rest van je huis ook aan de hand van je sterrenbeeld inrichten, lees dan dit en dit Ideabook.

Welk sterrenbeeld ben jij en kan je je vinden in de woonkamer die bij jou hoort? Laat het ons hieronder in de comments weten.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!